Nezavřou hubu a nezavřou 71 :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.2.2012 11:29
mata

XXX.XXX.80.144

Teda Peti, vy jste šílenci, takhle se dřít :-) Ale je to fakt, jak píšeš, čék musí, kvůli pitomým penězům, postupně no, ač bych chtěla vše hned, tak to nejde :-| O plotech mi ani nemluv.... teda ale voprsklej jezevčík! smajlík
Čočku s párkem by ocenil Míťa, já to nemusím, tže dneska si mě Peti nepotěšila smajlík

Hani Hani, jasně že bude Gulíšek atlet, ale ve dvou měsících asi těžko :-) To bude počítat obří ťapáčky, aby vůbec ťapal a nepadal a schůdky mu šiknou, až povyroste, už to samo dá sám :-) :-) Taky jsme mini pidi Gríšenkovi dávali schůdek ke gauči, když byl pidi, jinak se snažil vyskočit, ale bylo to moooc vysoko a byl pidi a křehkej a mohl by si ublížit :-)

Hani děkuju za Batulku :-) Byla moudrá....moc, víc než všici lidi :-) a krásná.... byla prostě jedinečná.... moje Sametové Mimi :-) Nikdy to nepřestane bolet, nikdy.... :-)

tadyk je taky, pro mě smutnější, vzpomínková, je tam můj milovanej Káčulka ( dědeček ), vedle já ( žlutá je nejlepší :-) ) a kámošky, takto jsme jezdívali s Káčulkou na kolech na několika km výlety :-) Bylo to suprácký.... můj Káčulka byl supráckej, prostě nás vzal a jeli sme všici.... :-) Ach jo, chtěla bych vrátit čas, aby tu byl a neodešel mi tak brzy...
Tohle je focený jedním kolemjdoucím, zastavili jsme se na zaslouženou zmrzku, kterou taky všici dlabeme :-)

29.2.2012 11:34
mata

XXX.XXX.80.144

:-) mmch je tam vidět moje zrcadlový brýle s růžovýma obroučkama smajlík Byla to tenkrát móda, ty zrcadlovky, ale teda vypadám fakt jak poslední mafoš smajlík Ale tu teplákovou soupravu jsem milovala, byla hodně tenká, ale boží.... a ta kšiltovka, rok mínus pět.... no síla smajlík

29.2.2012 11:35
hankaapes

XXX.XXX.152.48

Mati to je krásná fotka, taková prosluněná i náladou :-) Jj, Batulka opravdu byla vyjímečná, vždyť víš že vím, mám to stejné s Hubertem. Gulivera budu halt muset zvedat, než doroste :-)) Peti, vy jste fakt neskuteční dříči, hlavně to nepřehánějte, všeho moc škodí a otravuje život. samozřejmě vám fandím, ale hezky pomalu, nikdo není natahovací :-) Je hrozné, jak nám milované bytosti odchází....

29.2.2012 11:40
mata

XXX.XXX.80.144

:-) jo Hani, prosluněná fotka to byla, byli jsme všici vysmátí a spokojení, sluníčko svítilo a na žádný starosti, na světě bylo krásně.... :-) Káčulka odešel na 6-tej infarkt, a to si vem, že takhle se mnou jezdil na kole, chodil na tůry, učil mě bruslit, lyžovat.... byl v kondici, ale prostě srdíčko nevydrželo tíhu smutku po babičce, když zemřela.... šel za ní na den přesně za tři měsíce smajlík
No ale nechci dneska smutnit.... já jen, že ta fotka je taková hezká, milá, vzpomínka :-) Půlka holek, co tam je, je už vdaná, některý maj i děti, ale se všema se furt blízce vídám a vedle mne, s tou červenou čelenkou, je moje nej kámoška :-)
Ale když vidím tu Káčulkovu Ezku, řehtám se jak kůň.... on sám si ze sebe dělal srandu, že na tom je jak vosa na bonbonu, jenže proč by si kupoval jiný kolo že.... smajlík Když mi pak koupil Olprana, nechal si toho mého favorita, co ho na fotce mám, nemusel přehazovat nohu, o což mu šlo, ptž měl jednu kyčel méně pohyblivou :-)

29.2.2012 11:44
rude

XXX.XXX.13.149

to byl hodněj děda, že vás takhle všechny vzal :-) nejhezčí zážitky má člověk stejně z dětství... :-) já zas takhle vzpomínám na letní prázdniny u babičky. jezdění na kole, koupání v rybníku, psy ... takové to bezstarostné dětské léto. dokonce kvůki mě koupili psa, protože jsem prohlásila, že když tam bude pes, budu tam jezdit radši. tak byl Body - kříženec stř. vzrůstu a pak BO Malionis. to byl hrozně poslušný pes, chodil se mnou navolno, naučila jsem ho spoustu povelů, na které mě, malého spratka 10-12 let, poslouchal. :-) jenže jsem tam jezdívala jen 1x za 14 dní na víkend, jindy si ho nikdo jinej nevšímal... smajlík

nás neuvěřitelně baví něco přestavovat, renovovat, když děláme na svém :-) takže to děláme fakt rádi. a pak se z toho těšíme jak malé děti, chodíme po pokojích a šuškáme si, jak se nám to povedlo, vlastníma ručičkama :-)

29.2.2012 11:58
mata

XXX.XXX.80.144

Hodnej byl a moc :-) Jj přesně, z dětství mám s našima moc krásný vzpomínky, dali mi moc, oba dva :-)
To byli moc hodní, že kvůli tobě pořídili psa :-) Muselo to být krásný, poslušnej pes, koupání... krása :-)
Peti to je dobře, že vás to baví, čék by měl dělat něco, co ho baví, byť je to třás těžká práce, ale pak se kochat tím výsledkem, to za to stojí smajlík Mám to stejný, i když je pravda, že si občas říkám, být tak miliardář a nechat si vše udělat dle svého a mít to už hnedka, vzrostlé stromy a hotovu zahradu a dokonalej dům a..... někam odjet, nechat to někoho udělat a přijet do hotovýho, nemuset řešit peníze, čas, únavu a uklízení pak.....taky bych si dala někdá říct, ne že ne smajlík A bylo by mi fuk, že sem to neudělala vlastníma ručičkama smajlík Leč miliardář nejsu, a tak musím sama, a pak se teda raduju no smajlík
Ale jak píšeš, přesně u nás, chodíme potom furt dokola jak paka a kocháme se tím ( ať je to nový okno, vymalovaná zeď, předělaná zahrada, opravený auto, plot, vylepšená branka.... ) prostě radost tam je :-)

29.2.2012 12:05
mata

XXX.XXX.80.144

Jedni sousedi normoš mé drahé Pípě říkají s úsměvem ( jakože v dobrým jo ) Nesmrtelná teta :-) Pípa je v širokém okolí velice známá, a kde kdo se mě ptá, když ho potkám, jak se jí daří, jak snáší ty mrazy a blablabla :-) Tak jako je fakt, že mít jednu slepici není až tak běžný jo, a natož slepici jejího věku, velikosti a krásy že :-)) Tady je v "jídelně".

Tak a musím se konečně pustit do těch papírů tadyk, než se zcvoknu úplně, už aby byl březen za mnou a měla sem klidněji, je to děs, bolej mě oči s toho ( pak nemám být slepá ) a taky hlava smajlík

29.2.2012 12:07
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Pípa je parádní kus slepice :-) Tak do práce holky :-))

29.2.2012 18:51
rude

XXX.XXX.248.133

táák, jedny dvířka z obýváku do kuchyně

29.2.2012 18:52
rude

XXX.XXX.248.133

a tady hlavní z kuchyně do chodby :-))

29.2.2012 18:53
rude

XXX.XXX.248.133

a tady pro Maťu smajlík nenašla jsem tu s dlouhýma vlasama, tak aspon na Dicapria když byl mladoučkej smajlík

1.3.2012 08:57
mata

XXX.XXX.80.144

Peti, ty dveře jsou perfektní, fakt bomba smajlík smajlík
:-) mladej DiCaprio je dokonalej smajlík To fakt nemá chybu! smajlík Pokud bys časem tu dlouhovlasou našla, mysli na mě ju? :-) :-)
Nooo a Indy je bezkonkurenční smajlík Boží fotka! smajlík

1.3.2012 15:29
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Téda Peti, vy máte bydlení jak z odborného časopisu na krásné byty :-)) DiCaprio je fešáček a Indy jako vždy, nádhera. Další guliver, už vypadá jako pes a ne morče :-)

1.3.2012 15:57
rude

XXX.XXX.13.149

díky holky, snažíme se, ještě chvíli a budem za návštěvu vybírat vstupné jako v zámku smajlík

Guliver je boží, takový buřtíček :-):-) a ty tlustý nožičky... :-)

1.3.2012 16:31
sabina

XXX.XXX.60.81

Holky, já z vás tady umřu z těch foteksmajlík Jen abych taky nějaké nevytáhla... třeba rovnou pichnu jednu s mým poníčkem od strejdy:-)

Jinak dveře máte Peti famózní !!! Jen tak dál. Já pracovala ve firmě, která vytváří dveře a všechny ty skla dovnitř. Takže tohle můžu. Já sem teda do těch tmavších odstínů s masitými zárubněmi...ale tohle je takové příjemné. Hlavně na ty tmavé musí mít člověk už předem udělanej byt.

Jinak Guliver - Hani - co dodat!!! Bych to muchlala a muchlala:-)

Jinak to pidi vedle mě je bráchasmajlík

1.3.2012 16:32
sabina

XXX.XXX.60.81

A když se takhle nudim...tak si taky tvořim bydleníčko i se stájí - rovnou v pc:-)

2.3.2012 09:37
mata

XXX.XXX.80.144

Hani to je božská fotka Gulíška, ani nevypadá jak pes smajlík Ty tlusťoulinkatý, beztvarý nožičky smajlík smajlík Neskutečně roztomilej, fakt bych ho umuchlila smajlík
Sabi čéče, tys furt stejná! smajlík Vůbec ses nezměnila :-) :-) Poníček je krásnej, to byl nějakej mini? Bydleníčko je moooc hezký, ale umývat ty okna bych nechtěla teda smajlík Nemluvě o těch závratích smajlík Ale jinak se mi tohle prosklení a vysunutí do Áčka jedný celý stěny domu hrozně líbí a uvnitř to pak vypadá úchvatně, znám to :-) Tak až to postavíš, hlásím se do podnájmu, jo? smajlík

Jináč tuť fakt teplo, což je teda daný i tím, že je bezvětří bohudíky a konečně! Víkend budu pryč, po akcích a výletech, i když bych měla na zahradě natáhnout ty stínovky....ale to počká, zábava je přednější smajlík
A co vy o víkendu? Všechny si ho parádně užijte :-) A Peti, pokud půjdete s Evčou na proťápku ( spíš bláťápku ), tak vem foťák a foť ju? Ať se tadyk máme čím kochat v pondělí smajlík

2.3.2012 11:04
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-)) Holčičky, vy jste prostě FOTOGRAFKY :-)) Sabi, hezký baráček, měla bys začít sázet sportku, abys mohla začít stavět :-) Mati ta kočka je naštvaná, nebo se jen tak zle šklebí? Peti, vy zase budete fachat na kráse v domě, viď? Tak vám všem přeju bezva víkend :-)

2.3.2012 14:59
sabina

XXX.XXX.60.81

Jojo Mati, to je shetlandský hřebeček:-) Milovala sem ho a on poslouchal jenom mě:-)

Jinak domek - no taky bych ty okna nechtěla umývat. Nicméně by se mi něco takového líbilo. V belgii sme na něco podobného narazily akorád v ,,dřevěné,, verzi narazily a bylo to naprosto famózní, dech beroucí a sem zamilovaná .....
Ale :-):-):-):-) Jasně no...sportka by se hodila#premyslim
Víkend, no asi klasicky koňo / pso / partnerovský !!! Nějaká ,,blaťápka,, a tak. Nic extra.
Tak se všechny mějte bájo

4.3.2012 11:10
rude

XXX.XXX.248.133

pěkný domek Sabi smajlík až tam budeš bydlet, přijedu na návštěvu smajlík ty jsi na koně trpěla taky už odmala, co? :-)

s Evčou jsme včera byli venku, a byl naprosto dokonalej den :-) pár foteček , tady Indy pozorujíc psa na druhém břehu Labe

4.3.2012 11:14
rude

XXX.XXX.248.133

blbeček vlezl do vody a nemohl ven-vysoký břeh :-) musela jsem pomáhat

4.3.2012 11:15
rude

XXX.XXX.248.133

a takhle krásně byli vidět Krkonoše :-)

4.3.2012 11:28
sabina

XXX.XXX.60.81

Tyjoooo Peti! Vy tam máte krásně!!! Krásný fotky a Indy je blázen, v těhle stupních lézt do vody.
Já takhle vidim na Pálavu, taky to vypadá krásně:-)
Jinak jojo, postižená sem od tří let, co sem poprvé kvůli úrazu na noze seděla na koni a měla rehabilitace - od té doby, bohuželsmajlík

4.3.2012 12:11
rude

XXX.XXX.248.133

dneska už je hnusnějc, slunce pod mraky... smajlík a trochu se ochladilo... Indy se koupe i když mrzne, teď to je už v pohodě smajlík my normálně ty Krkonoše takto nevidíme, ale včera bylo maximální jasno... na Pálavu musí být taky nádherný pohled :-)

jsme asi všechny nějak postužený od dětství na ty zvířata, jinak si to nedovedu představit smajlík

4.3.2012 18:03
aga

XXX.XXX.180.5

Péťo, překrásný fotky, jen ten voříšek chlupatej to tam kazí, eště, že má mimikry na suchý trávě. :-) Dneska už bys ji nepoznala, je z ní zase šlechtična. A ze mě ukejchanej chudák, to je alergickej očistec dycky, to škubání.:-( Těšíme se zase příště, snad bude zase slunečno a ty vezmeš foťák, ať se má tedy Maťa čím kochat. :-) Klidný pracovní týden přeji.

5.3.2012 09:42
mata

XXX.XXX.80.144

Pondělníčko zdravíčko dětičky :-)

Peti, super fotky, foťáček fotí fakt skvěle! smajlík K tomu šiko ručičky a výsledek nemá chybu! Teda ten Indy je ale trdlo, vlézt do vody a už nemoci vylézt :-) Ten jeho výraz mluví sám za sebe :-) Evčo, erdlová je úúúžová, kdyby byla moje, byla by takto krásně ovečkovitě zarostlá celá, já to tak prostě miluju :-)) Tudíž z mého pohledu se mi líbí mnohem víc, než trimovaná :-)

Hani ne ne, Miciký na mě nebyla vůbec naštvaná, ona se mnou furt komunikuje víš, pořád mele hubou, je taková ukecaná, až na to, že ač tlamičku otvírá a u toho dupe předníma a přede, tak nevydá ani hlásku smajlík Ale já ji přesto rozumím, hezky si vždycky pokecáme smajlík Miciký je moc hodná, nikdy by na mě neútočila :-)
A jak jsi měla víkend? Bylas u Gulíška? Povídej....
A co ty Sabi?

Já byla v trapu, v pátek večer malá soukromá party u kámošky v hospě jen s pár lidma, v sobotu celodenní výlet se štěndy do přírody a večer tanyny, v neděli jsem štěnda vzala jen na kratší výletek, a pak jsme společně zušlechťovali zahradu už, natáhli stínovku žlutou - vypadá skvěle, vědět to, natáhnu ji místo té zelené všude - radikálně jsme seřízli ten obří a starej živej plot, tže teďka to vypadá děsně a je na nás odevšad vidět, zelenej koutek je odhalenej, ale pevně věřím, že to rychle obroste a bude to o to hezčí :-| Akorát su úplně namožená, nohy, břicho, ruce a dokonce i prstíčky a dlaně mi nepremávaj, tže dneska to papírování postupuje silně pomalu, blbě se mi píše, a taky řídí, ale na úřady musím :-))
A je tu zas nádherně, i když v noci a ráno mrzne, je krásně modro přes den, nemá to chybu :-)

5.3.2012 10:50
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-)) Mati ty jsi měla teda pěkně akční víkend, není divu, že jsi dneska unavená :-) Peti, ten Indy je číslo, v tomhle počasí do vody a ještě nemoct vylézt smajlík Fotky jako vždycky perfektní a pesové taky. Mě se ta erdelka taky líbí takhle zarostlá, je taková muchlavá:-)) Jj, na Pálavu vzpomínám, jezdili jsme tam s Hubertem na psí tábory, co ten toho naplaval........V sobotu jsem byla za Gulínkem, roste chlapíček a je pořád největší ze všech štěňátek, jeho brácha půjde až do Ameriky, byli tam před náma amíci s překladatelkou a taky chtěli Gulivera, ale nedala jsem ho :-) Já dneska relaxuju, měla jsem tady celý víkend všechny holčičky.......:-) Ze štěníků byly všechny hotové a ta dvouletá šlápla na nohu mamince štěňat, tak jsme čekala co bude, nebylo nic, fenka nohu odtáhla a malá dostala pusu, že se nic neděje, že to udělala neúmyslně :-)

5.3.2012 11:11
mata

XXX.XXX.80.144

Hani, Gulíšek je překrááásnej a fakt pěknej buřtíček :-) smajlík Ale i ostatní jsou krásní, moc hezký fotky, při pondělku se fakt hodí na zlepšení nálady a dodání úsměvu v boji s úředním šimlem smajlík
Jujky, holčičkový víkend jsi měla jo? Tak jen relaxuj, užívej klidu, brzy budeš mít doma buřťádo ( buřťotornádo ) smajlík

5.3.2012 11:14
hankaapes

XXX.XXX.152.48

Už se nemůžu dočkat, snad si vzpomenu jak se se štěňátkem zachází a bojím se, že ho budu rozmazlovat, na to si budu muset dávat velký pozor smajlík Tak zabojuj na úřadech, to chce dobré nervy, nesnáším úřady a úředníky v nich :-)

5.3.2012 11:41
rude

XXX.XXX.13.149

Hani ten Guliver je boží... hned mě napadlo Jake a tlusťoch, jak jsem koukla na tu fotku kde je vidětelně opravdu největší smajlíksmajlík je k sežrání ta svraštělá a tlusťoučká hlavička :-) a je dobře že jsi ho nedala :-)

při pondělku se něco na pozdvihnutí nálady fakt hodí :-) už aby byl zas pátek.

my procházkovali i včera, Indyho jsem pak očistila od bodláků a šel domů, lehl a spal celý večer. :-)

5.3.2012 11:51
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-)) Že jsem udělala dobře a nedala ho amíkům :-) Indy dostal pěkně do těla na procházkách když padnul a spal, to je ten nejkrásnější pocit, vidět spokojeně spícího psa, který ve snu znova prožívá procházkové zážitky :-)

5.3.2012 13:11
sabina

XXX.XXX.60.81

Ahoj všem !!!

Indýsek upadnul únavou??? na hodinku ne? Pak by mohl znova:-)
Mati ty si toho teda měla - takovej nafutrovanej víkend. Ale tak to má být !!!
Hani - vy to zady unás znáte? Pálavu naprosto zbožňujem všichni v naší rodině. Je tam překrásně. Už sem si dala za předsevzetí díky tomu řidičáku projet si na koni celej lednickovaltickej areál. Jezdíme to každoročně ovšem na kolech. Ale já si letos povezu prdelku - Doufámsmajlík

Jinak já? Tak polo pracovně. Nějaké chystání grafiky, venčení zvířeny jak koňské tak psí. A naši se rozhodly uděla generální úklid sklepů - takže sme málinko začaly.smajlíksmajlíksmajlík Ovšem s něma na dlouho no:-(:-)

5.3.2012 13:12
sabina

XXX.XXX.60.81

Jinak Gulíšek? No to se nedá ani říct - jsou to kulíšci malušencí !!! No taky bych to brala:-)

5.3.2012 13:27
rude

XXX.XXX.13.149

čéče ani ne Sabi, spal celý večer. on když se takhle hodně utahá, tak pak zbytek dne odpočívá. Pro některé psy to třeba utahání není, ale cca 4km lítání, i obyčejná chůze mu dají zabrat. Není v zimě ani ted moc v kondičce. Třeba jak chodíme s Evčou tak ta trasa mu bohatě stačí, je to vycházka asi jen na 2 hodiny... většinou sebou pak doma flákne a odpočívá a už nevyžaduje žádný blbnutí, proto byl včera tak hodný a jak říká Hanka, nejvíc ho miluju když takto dadá a je hodný :-) smajlík

my byli na Pálavě 4x na dovolená a ještě několikrát s rodinou, když jsem byla dítě, ale to si nepamatuju :-)

7.3.2012 09:33
rude

XXX.XXX.13.149

když jsou všude samé renovace a opravy, tak jsem vlítla i na svůj web , chtěla jsem zkusit změnit design a tím pádem jsem zatratila všechny staré nastavení, takže sem to už komplet hodila do jiného stylu. na jednu stranu sem byla naštvaná, ale výsledek je lepší než ten starý :-)

co děláte? konečně půlka týdne smajlík
Indy byl včera doma a málem ukradl filé.... já si tak obaluju, pokádám to na talíř, on leží na zemi pod linkou a dělá že spí... myju si ruce ve dřezu a otáčím se k talíři zády přičemž on už čumákem slídí po okraji linky, co to tak voní :-) zasáhla jsem včas ale :-))

7.3.2012 11:08
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Indy ví, že jsou ryby zdravé a ty mu v tom bráníš smajlík Jsem nějaká rozhozená...

7.3.2012 11:16
rude

XXX.XXX.13.149

smajlík jo... to máš pravdu, však měl k večeři hovězí a já? já chleba s rajčetem. právě jsem našla ve filetu jeho chlup :-)
copak Hani?

7.3.2012 11:24
hankaapes

XXX.XXX.152.48

Hovězí je taky dobré, ale ryba jako moučník není k zahození :-)) Peti já písnu až se srovnám :-)

8.3.2012 17:29
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoooj! smajlík
Peti to je švanda s tím filé, Indy je vážně boží, se tady řehním jak blb smajlík Tak sem jukla na ten tvůj nový webík a bomba náhodou! Jediný, co ze svého pohledu, se mi až tak nelíbí, je to černé pozadí....ta černá je prostě taková nanicovatá a smutná :-) Ale to je můj pohled, jinak ale webík krásnej!!! smajlík A teda tvoje odvaha, žes do toho šla, je bezvadná, taky sem si říkala, že bych cosi změnila ( i když už tak půl rok nejmíň mi váznou aktualizace ve fotkách a článcích jo ), jenže s ebojím, že všecko zmrším a navíc už to nikdy neuvědu do původního stavu a taky na to jaksi vlastně vůbec nemám buňky, tže nic nebude :-) A vlastně mě to ani nebaví, se přiznávám..... mám PC plný zuby, slepá su jak patrona kvůli němu a ještě si hrát s něčím, co mě nebaví, a tím pádem nejde ( nebo naopak?! smajlík smajlík ), ne ne ne a NE! :-)

A co vyvádíte holčičky? Jen se pochlubte smajlík Víkend se blíží a blíží.... a blíží.... :-) a na mě leze jaro.... jaro.... :-))

Ranní sněžné krmítko :-)

11.3.2012 11:08
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Holčičky, včera jsem byla za Guliverem, je to žroutík a cvalda, už se nemůžu dočkat až bude u mě.

11.3.2012 11:12
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) A tady se doplazil k jídlu, to kolem nejsou hovénka, to jsou zbytky po krmení dravé zvěře:-)

12.3.2012 09:02
mata

XXX.XXX.80.144

Hani je nááádhernej smajlík smajlík A fakt obříček oproti ostatním smajlík A taky nejsvětlejší viď :-) Chápu, že se nemůžeš dočkat, až bude doma, hnedle bude veseleji, až převeselo, bych tipla :-) Myslím, že ti dá zabrat, že to bude pěknej rošťák smajlík :-)

Peti jak bylo na výstavě? :-) Máš ty tuny fotek?

A taky tu dlouho nebyla Markét už, copak asi vyvádí ? A to samé Marťa s Bertičkou?! smajlík

Tadyk co? Jooo, prší smajlík

12.3.2012 09:14
rude

XXX.XXX.13.149

Hani prcek je boží, to se tady budu prostě pořád jen opakovat :-):-)

Mati to nebyla výstava, ale výcvikový den. Indy má nějakou povolenou morálku smajlík budu na něm muset začíta zase makat, dělá si co chce, ale to je moje chyba, nejsem důsledná a on je z těch, co toho budou vždy využívat... smajlík v dubnu jedem na výcvikový prodloužený víkend, je to akce od BSP, ale NF tam bývají také :-) do té doby musíme víc pilovat poslušnost, abysme tam nevypadaly jak neomalenci :-) fotky mám, ale nic moc..

a ten web mě právě přijde mnohem modernější v tmavém :-) ta šedá je po tolika letech takové omlazení :-)

12.3.2012 09:43
mata

XXX.XXX.80.144

Aha, výcvikovej den, su sklerotik smajlík Indy takhle zlobká jo? Zvlčel říkáš? :-) Však ho zas srovnáš, on tě holt udržuje pořád ve střehu :-)
Tak ukááááá fotky, to je fuk, že nejsou ťip ťop, ne?! :-)
Tak modernější....hmmm....tož důležitý je, že tobě se to líbí, je to tvůj web smajlík Já holt su na ty barvičky, modernost nemodernost, krom mého oblečení se mi černá a šedá nikde nelíbí :-) smajlík A o tom to je, každej máme svoje :-)

Mi od noci třeští škebla a netuším proč, nejradši bych ji smajlík

12.3.2012 09:55
rude

XXX.XXX.13.149

jojo, zvlčel smajlík to je pořád ťuťu ňuňu a ono to pak nechce poslouchat :-)

fotky tu u sebe nemám, až večer z domu.
je tady zataženo, asi bude pršet a mě tohle počasí děsně uspává ... a nechce se mi ale vůbec nic.

hihi ta Nudle je srandovní jak je obalená kouličkama smajlík ten výraz mluví za vše :-)

co noha, už lepší?

12.3.2012 11:07
mata

XXX.XXX.80.144

:-) nic si s toho nedělej, Frííí mi též zvlčelo :-) V zimě nikde moc lidí a psů nebývá, natož v místech, kam chodíme ( úmyslně že ), ale jak se oteplí a je hezky, lidu a psů ( hlavně těch nevychovaných ) přibude a Efram samo boduje smajlík Tže mě s ním taky čeká práce, zas budem muset vlézt do civilizace a trénovat, páč takhle bych s ním nemohla chodit v klidu běhat, natož na kolo :-))
Jo, na Nudlu se ten sníh nabaluje fest, co je vykastrovaná, obrostla jak méďa a místama to je taková ta prachová ( štěněcí ) srst, ale hrozně jí to sluší, je jak péřová kulička smajlík Akorát ten sníh se na ni víc lepí no :-)
Jj kuju za optání, noha už v poho, čupnout si sice nemůžu, to bych umřela a hraje všema barvama ( už mám i zelenou a fidladlovou heč smajlík ), ale jinak nebolí a spí se mi fajný :-)
To počasí je fakt depresivní a únavný, to máš recht. Tuplem když tu čék bojuje furt s papírama...ty úřady mě ničí a navíc mám dojem, že za chvíli budeme snad platit daně i za nadechnutí a vydechnutí smajlík A to sem si myslela, že horší daňovej stát, než amerika, není a ejhle, statečně ji začínáme konkurovat smajlík
Vůbec ten náš systém ekonomiky je jaksi horší a horší, a to se mi před půl rokem zdálo, že to snad horší být nemůže a ono jo, není nad to ždímat peníze z těch, co je nemají, ale musí je zaplatit, neb jsou na nich dobře vymahatelný smajlík
Peti a jak jde hubnutí, už jsi stoupla na váhu? :-) Já ještě ne, radši, páč na oblečení nepozoruju jaksi nic a tak se nechci zbytečně naštvat smajlík

12.3.2012 13:17
rude

XXX.XXX.13.149

no holka... :-) poslední týden dva zase papkám trošku více, takže na ní též nelezu. čekám až se oteplí abych mohla na kole do práce. dokud nebude venku líp, tak se asi víc hýbat nezačnu smajlík v zimě jsem vždy lína jak ta veš smajlík

to máš pravdu, jen ždíma a ždímat a zase jen ždímat z lidí prachy... smajlík počkej až nám sjednotí to PDH tak budem už kor na suchých rohlíkách, My už s Michalem nakupujem skoro pořád jen ve slevě. a vajíčka máme naštěstí svoje :-) zatím se tomu ještě ironicky smějeme, že jedzíme po slevách jak důchodci, ale za chvíl ito bude čistá realita. .. smajlík

12.3.2012 13:18
rude

XXX.XXX.13.149

PDH - mělo být samozřejmě DPH :-)

12.3.2012 15:29
mata

XXX.XXX.80.144

:-) sem to PDH pochopila neboj :-)
To rozumím Peti s tou váhou :-)) A fakt je, že v tomhle nečasí čék hejbat kostrou nechce, aj z proťápek chodím jak bahňák, jinde je to zmrzlý na kost a na vylomení nohy, na kolo aj běh sebevražda a blátivka :-) Až je tepleji a suššeji, hnedle to tělo chce samo běhat a nežrat a být krásný smajlík
No ba že, a možná ani ten suchej rohlík nebude nejlevnější, spíš nějaká náhražka jídla stylu rádoby čínský nudle :-| Pak má čék dbát o svoje zdraví, když na to prostě nemá :-( U nás nejkvalitněji a nejzdravěji jedí Batulčata, pak Pípa a ptáčci, pak Miciký a někde na konci jsme my smajlík S těma jajcama je to taky dobrá šaškárna, já je naštěstí skoro nepotřebuju, ptž je prostě nepoužívám, ale tak obalovanej květák, nebo řízek bez nich neudělám že.
Jsem taky zvědavá, jak to bude s PH, ptž to jde nahoru raketově a začínám si říkat, že za chvíli bude litr PH ( a je už fuk, zda benál, nebo nafta, bude to nastejno ) stát kilo a to už bude fakt krutý smajlík Hlavně pro lidi jako my, který auta živěj :-| Rodit taky nebudu, ptž nebude porodný, nejspíš ani mateřská, a do důchodu se člověk dostane až v rakvi :-( Jj, hezky o nás pečuje, náš slavný státeček, moc hezky :-|

Co dveře Peti, už máte všechny komplet? :-)

12.3.2012 15:41
hankaapes

XXX.XXX.152.48

Holky, ve všem máte pravdu, ještě jste zapomněly na úpravy ve zdravotnictví, takže nebojte, bude hůř a na důchod si není třeba šetřit, není možné se ho v tomto státě dožít smajlík Ale jaro bude :-))

12.3.2012 15:51
mata

XXX.XXX.80.144

I kdyby se čék důchodu dožil, tak ho nepřežije, ptž to bude takovej pakatel, že důchodce umře hlady, bez elektřiny, plynu, střechy nad hlavou, možná si z něj koupí tak tu krabici pod most smajlík A to ještě v případě, pokud ty peníze našetřený vůbec uvidí, větší šance je, že o ně přijde, neb cosi zas zkrachuje a zmizí ze světa smajlík Prostě parodie na moderní život ten náš státeček :-| A my si to všecko necháme hezky líbit, ani nemuknem, nic neuděláme, jen se čílíme v diskuzích a v hospodách a doma u telky, ale žebysme všichni státu českého vyrazili do ulic a stávkovali, to ne ee. I ti Řekové jsou v tomto rozumnější a odvážnější, bojují za svoje práva a jakousi úroveň, ptž dobře vědí, že svůj stát nezničili oni, ale hlavouni nahoře a oni na to odmítají doplatit, v tom jim fandím :-) I slováci se umí postavit za svoje, vláda nevláda, poláci, rusové, maďaři....francouzi, němci.... VŠICHNI, jenom českej človíček ne, tak je zvyklej na to područnictví, že si jenom myslí, jak je velkej demokrat, ale realita je úplně jinde :-|

A to jaro taky není jistý, loni bylo v dubnu 30°C a víc, ale fakt je, že ZIMA skončí smajlík

12.3.2012 15:58
sabina

XXX.XXX.60.81

Mě se hlavně strašně líbí jak Amerika bečela, že mají PHM drahý jako svině...do té doby dokud jim někdo neřekl, že u nás jsou 2x tak drahý a my pablbci jezdíme veselá dál.

Českej národ je fakt zvláštní. Nikde jinde na zemi tohle nenajdem. Chce se mi blít a sem smířená s tím že barák postavit co nejdřív, co nejdřív poskupovat milion pozemků okolo něho a začít si plácat mrkvičku, jablíčka, brambory, vajíčka, mlíko ( sýry, másla ) a mohla bych porkačovat. Protože v tom co se teď děje a teď leze na povrch nemají šanci naše děcka nějak normálně přežít.
A důchod???smajlík Na důchod se asi odstěhuju, jelikož tohle to, to je za moc! Když mi pak vypráví máma, jak četla článek od jednoho pána kterej stál v lékárně řadu na léky a málem se složil. Když staré babičce řekla paní za pokladnou že prášky ji budou stát 1850,- korun. Tak se rozplakala a otočila se že odejde. Kdežto na ní paní od pokladny volala, že ale ty prášky potřebuje, že to není jen tak. Tak ji babička řiká ,, a k čemu? když nebudu mít nato abych dál přežila,,
No porazilo to i toho chlapa.
A mě se chce brečet když to vidim....kam tohle spěje?

12.3.2012 16:01
hankaapes

XXX.XXX.152.48

My jsme byly hrdý národ možná kdysi dávno, určitě za Karla IV. Od té doby jsme v porobě a tak se nám to dostalo do genů :-) Ale myslím, že už je pozdě i kdyby se konala další defenestrace, stát nemá peníze, neb je prošustroval a zbytek mají naši "vládcové" v kešenismajlík Budeme se živit sběrem kořínků a bobulí, přežije ten nejodolnější a jelikož těch odolných bude málo, nevím, kdo bude živit stát smajlík

12.3.2012 16:38
mata

XXX.XXX.80.144

Hani teď si to dokonale rozsekla :-) V pár větách jsi vystihla jasně daný a neodvratitelný konec ČR a myslím si, že kdo včas neuteče jinam, opravdu na těch bobulkách v lese skončí :-| Rozhodně by tam skončili naše děti, ale myslím, že to půjde ještě rychleji a týká se to i nás :-|
Díváme se povýšeně na ukrajince a vietnamce, ale oni jsou na tom daleko lépe, než my, ptž oni by bez nás našli práci jinde, ale my bez nich už bysme neměli a neudělali nic :-| A oni mají svoji hrdost a stát, sice chudej, ale drží pospolu, to u nás nehrozí a nezmění se to, když vidím dnešní děcka smajlík

12.3.2012 17:02
mata

XXX.XXX.80.144

Sabi to je tak smutný s tou paní v lékárně, to je hrozný smajlík Mám starý lidi moc ráda, strašně mě trápí, když vidím, co se jim děje smajlík Neříkám všichni, samo jsou mezi nima mrchy, jako všude, ale většina starých lidí je tak opuštěná a utlačovaná, nejen od státu, ale i od lidí a bohužel i od nejbližších.... je to děsný :-| Kdybych tam byla, nejspíš bych jí ty léky zaplatila snad nebo co, ach jo smajlík

12.3.2012 19:12
sabina

XXX.XXX.60.81

mata napsal(a):
Sabi to je tak smutný s tou paní v lékárně, to je hrozný smajlík Mám starý lidi moc ráda, strašně mě trápí, když vidím, co se jim děje smajlík Neříkám všichni, samo jsou mezi nima mrchy, jako všude, ale většina starých lidí je tak opuštěná a utlačovaná, nejen od státu, ale i od lidí a bohužel i od nejbližších.... je to děsný :-| Kdybych tam byla, nejspíš bych jí ty léky zaplatila snad nebo co, ach jo smajlík

Mati, tak nějak. Když mi to máma říkala, plně mi hrkly slzy do očí. Zbožňuji svoji babí...a když vidim tohle Hrůza no smajlík
Jinak Hanka to dala dobře...ten konec to je fakt.

12.3.2012 19:48
impact

XXX.XXX.195.92

Haničko, moc gratuluju ke Guldovi. Bylo to dobré rozhodnutí a nevěřím, že by se Hubert zlobil.

Zdravím všechny ostatní. jen jsem nakoukla ze zvědavosti a tu taková novinka. Posílám foto aktuální smečky (pardon, mobilo kvalita) z nedělního válení v posteli. A zase jdu. Mějte se a pohlaďte pejsky doma.

12.3.2012 22:37
hankaapes

XXX.XXX.152.48

Holky moje, jako každý večer brečím po Hubertovi, ale i budoucnost je k pláči.....Impact moc ti děkuju, ozýváš se málo, nádherná smečka raplíků potrhlíků :-)

13.3.2012 09:11
rude

XXX.XXX.13.149

Hani taky myslím, že jsi to vystihla dokonale... nevím, kam se to řítíme... smajlík kdyby to šlo, tak člověk snad někam emgruje, ale není kam a za co.. smajlík já už doma vydala zákaz pouštění zpráv, protože to je každý den k pláči. Není den, aby nás nestrašili se zdražováním, zmrazením důchodů, mateřských, snížení podpory atd... mě třeba maximálně děsí ztráta zaměstnání, takže všechny tyhle hrůzy ani nechci vědět dopředu radši smajlík

Impact musím říct, že mi to chvilku trvalo, než jsem je všechny spočítala, toho v pravém rohu jsem málem přehlédla :-)

13.3.2012 13:03
mata

XXX.XXX.80.144

No...už je to tady...my o vlku a .....

http://www.zkracovatko.cz/nkYDGI

Země česká....domov můj ....smajlík

13.3.2012 14:52
hankaapes

XXX.XXX.152.48

Mě to nejde otevřít, ale tuším.....nic mě nemůže překvapit ...

19.3.2012 09:44
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj holky! Tak co děláte? Jak jste užívali překrásného víkendu?? :-)

my jeli v sobotu s kamarádkou na výstavu do Polska, jako diváci samozřejmě :-), a kochali jsme se krásnými psy. V neděli jsme měli dlouhou vycházku u Labe a koupání na jezeru. Indy se pěkně vyřádil a chtěl i blbnout :-) cestou jsme se stavili na malinovku v hospodě a pak ještě doma dělalai na zahradě. Bylo úžasně smajlík Co vy?
přikládám pár fotek.

19.3.2012 09:47
rude

XXX.XXX.13.149

to už je co říct, když Indy něco nosí na suchu, ale jsem ho tak rozdováděla, že ho to moc bavilo :-)

19.3.2012 09:56
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj!!! smajlík
Peti to jsou perfektní fotky, dokonalý smajlík smajlík Indy je boží, jak je divokej :-) Sluší mu to :-)
Jste měli ale akční víkend, super! Však počasí přímo hrálo do not, nemělo to chybu :-)

Já hoknovala, bohužel, ptž už je 5 min. po 12 smajlík, taky se štěndy proťápkovala, abych odpočinula hlavě i očkám, dělali jsme též na zahradě, stínovky a různý další práce a ještě hafo mě tam čeká :-) Za odměnu jsem si v neděli večer koupila tmavě červenou Dračinku :-) Jo a mám krásný kočičky smajlík Na té převislé Jívě.... viz. foto.
Už aby byl konec března....uuufff smajlík

A co Hani ty? Bylas za Gulíškem? Fotilas? Roste co? :-)

19.3.2012 09:59
mata

XXX.XXX.80.144

Sem si vlastně ty Dračinky vzala hned dvě :-)

19.3.2012 10:00
mata

XXX.XXX.80.144

hezky mi ladí se zelenou Dračenou :-)

19.3.2012 10:28
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-)) Ahoj holčičky, dívat se na vaše fotky je jako návštěva umělecké galerie :-) Vidím, že neleníte. Já jsem v sobotu zažila nádhernou oslavu sv. Patrika, byla tam irská kapela, dostala jsem od nich CD s krásným věnováním a když jsme se potom přesunovali do další irské hospody, hráli na Václaváku a poznali mě, zamávali z pódia zavolali "halo Hana" smajlík Úplně mě to dojalo:-) V neděli jsme byla za Guliverem, ale nemám fotky, chovatelka je nemocná a tak jsem si ho jenom pochovala a vypadla. Je nádhernej a váží už dvě kila. Teď tam 14 dni nepojedu, protože bude další vrh a je to moc práce kolem, takže mám pauzu, ale budu dostávat fotky. Dneska se chystám konečně něco dělat na zahradě, jestli se přemluvím :-)

19.3.2012 10:59
mata

XXX.XXX.80.144

Hani to muselo být skvělý, takovej zážitek s kapelou smajlík Mám irskou hudbu a tance taky hrozně moc ráda, a jsi kočka, tak se nediv, že tě poznali smajlík Musel to být nádhernej den a určo jsi aspoň na chvíli zapomněla na vše špatné, viď? :-)
Jejda, škoda té nemoci chovatelky a taky dalšího vrhu, ptž 14 dní vydržet bez Gulíška, to bude děs smajlík Co si počneš? Budeš slintat monitor, až ti přijdou fotky? :-) Ale zase budeš mít troška času na tu zahradu, jak píšeš.... takhle bys furt visela na Gulíškovi a zahrada by planěla smajlík Ve všem hledej pozitiva :-) :-)

Taky mě toho na zahradě ještě čeká moc, už se těším, i když už teďka vím, že se zas udřu a vzteknu :-) Ale všechno lepší, než to šílený papírování a úřadování smajlík

Mmch můj nejstarší živý plot dostal vcelku radikální řez. Chtěla sem cca metr od země, ale nakonec sem ho vzala aspoň takhle, už to potřeboval jako sůl, ptž byl obrostlej jen lehce po okrajích, uvnitř nic a zbytečně širokej. Mí tady furt vykřikuje, že už neobroste, marně mu vysvětluju, že já su tady ta, co ví co má dělat s živýma tvorama :-))

Plot před řezem....

19.3.2012 11:01
mata

XXX.XXX.80.144

dělala sem to někdy prvního března myslím smajlík Málem mi upadly ručičky, i pilka přišla na řadu a nakonec mi hodně helfl Mí s motorovoj piloj :-))

A po řezu....

19.3.2012 11:02
mata

XXX.XXX.80.144

Tak Hani ať se ti dneska na zahradě daří :-) Tadyk je zataženo, chladno a hlavně zase fučavo :-( Odporně....

19.3.2012 11:07
rude

XXX.XXX.13.149

Mati ty kočičky jsou krásné... jojo, už je tady jaro, kočičky, slunce, tráva se pomalu zelená :-) včera byl dobrý den na práci venku, dneska už by se mi moc nechtělo, je o dost chladněji...

tak to bude krutý Hani, co? :-) dlouhých 14 dní :-) ale pak se zas bude o to víc těšit až prcka uvidíš :-)

to je hezký s tou kapelou, milý :-)

19.3.2012 11:14
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Díky, tady už začíná kvést zlatý děšť, zatím svítí sluníčko, snad se přemluvím a půjdu vyhrabávat trávník :-) Mati, já to CD poslouchán pořád, kdybys slyšela toho houslistu.....musela jsem na konci vstát a tleskat jak šílená, ale nebyla jsem jediná. Byli tam samí Irové, naše skupina jediná česká, ale všichni se to užívali stejně. Hudba sbližuje národy :-) Ten živý plot vypadá dost dobře a až se ozelení....:-)) Máš pravdu, člověk když se baví, nebo pracuje, nemyslí na nepříjemnosti. Trochu se bojím té zahradní práce, vždycky mi nadšeně asistoval Hubert, bude to bolestná vzpomínka, ale musím.....Jsem s Guliverem pořád ve spojení s paní chovatelkou a utíká to, za pár týdnů si pro něj pojedu. Ještě musím vybrat pelíšek a misku na jídlo, snažím se pořád něčím zaměstnat a hlavně mám spoustu dobrých lidí kolem, včetně tebe........:-)

19.3.2012 11:20
mata

XXX.XXX.80.144

Jj Peti, všude samá "čičinta" :-) Mám kočičty děsně ráda a mít je na zahradě nemá chybu :-) Jenom Mí se troška poplašil, když sem vtrhla do domečku se slovy: "Honem se pojď podívat, máme tooolik krááásných čičinek!" :-) Si myslel, ťula jeden, že jde o ty 4nohý :-)

Přesně Hani, hudba sbližuje a ta irská tuplem, má svoje kouzlo, přijde mi, jakoby vycházela přímo ze středu přírody :-) Zahradu zvládneš Hani, neboj.... myšlenky nech plynout volně, ukápnout slzu a bude dobře :-) Ono....za chvíli tě bude bolet celej člověk a jediná tvoje myšlenka bude na kanystr s benzínem, sirky a pořádnej hrnek kafe smajlík A za pár týdnů už budeš mít buříčkovitého pomocníčka :-)

19.3.2012 11:27
hankaapes

XXX.XXX.152.48

smajlík Já nevím, jestli bych neměla tím kanystrem a sirkama začít smajlík bylo by to míň únavný:-)

19.3.2012 12:12
sabina

XXX.XXX.60.81

Holky, vy to máte tak krásný! Škoda že taky nevedem zahradusmajlík Ikdyž někdy je to taky asi pěknej opruz. A hovínka v tom hnusu sbírat asi taky není zrovna košér. Indy je Peti nádhernej jak běží, takovej akční a tak. Takový momentky mám moc ráda. Zachytí to takovou tu bezprostřednost psí duše!

Maťulko máš moc krásné kytičky. Já takhle měla kytičku - ani už nevim jak se jmenovala a chuderka mi uschla, či zhnila. Ani nevim. Teď mám Kaktusy a těm se dařísmajlík

Hani - tak to muselo být naprosto boží - Irskou hudbu taky můžu a jak psala Maťa, jsi kóča, tak co by tě nepoznaly, žeo.

A co jsme tvořily o víkendu? Holky, ani se neptejte. Hodila sem práci za hlavu a v sobotu odpoledne vyjela s kamoškou na koních na 3,5 hodiny ven. V tričkách, s úsměvem a se spokojenýma koníkama je to vždycky nejlepší! Jezdíme převážně jen my dvě spolu, jelikož si hodně rozumíme a koně taky. Jsou oba arábci, takže psychicky i fyzicky si vyhovují.
Udělaly sme si výlet, ujely něco málo přes 30km, zastavily se na kofolu v hospůdce, tak pobavily tam pár lidí a bylo mi nádherně na duši.
Procházky s gabulkou snad jsou jasné :-):-))

Takže za mě asi 1 s miliardou hvězdiček za tento víkend :-)
Ps: Amir tam stojí z mírného svažení, tak je prdelkou moc vysoko :-)) To sme zrovna přijely z vejletu

19.3.2012 12:36
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Gabi, krásnej koník, tiše závidím včetně té nádherné projížďky :-)

19.3.2012 14:38
sabina

XXX.XXX.60.81

Jak to dopadá když už i pes potřebuje sluníčkosmajlík

19.3.2012 14:41
hankaapes

XXX.XXX.152.48

Jé roztomilej, už se tak těším na Gulivera s podobnou krabatou čumou :-)

19.3.2012 14:47
rude

XXX.XXX.13.149

Sabčo vzpoměla jsem si na tebe v sobotu, na té výstavě byl maličký bordeauxák :-) ale ten byl bohovskej :-) nemám ho vyfoceného, ale ten čumáček měl uplně dokonalej a takovej ten hezkej, miloučkej, ne jak ty obludky co jsi sem dávala.. i když ty štěnda jsou asi hodně podobný :-) tak 3 měsíční prcek :-)

a vyjíždka musela být super v tomhle počasí :-)

díky, u vody jsme si roztáhli deku Michal se válel, fotil a já kolem s Indym dováděla, tak jsou fotky z toho podhledu a Indy občas zamířil i k němu aby se pochlubil s klackem :-) docela se mu fotky povedly :-)

Mati to je slušnej rozdíl, věřím, že ti skoro upadly ruce :-)

19.3.2012 15:07
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-)) Indy je tak šťastnej, dává to najevo celým tělem, náhera :-)

19.3.2012 16:37
mata

XXX.XXX.80.144

Sabi zahrada je to nej, co může být, čék se odreaguje, zabrat dostanou i ty svaly, co ani nemáš :-), a je za tebou vidět živá krása, není nic lepšího :-) Hovínka nejsou problém, aspoň u mne ne až tak, ptž štěnda se obvykle venčí na proťápkách, tže na zahradě skoro nic není. Nu a když je, seberu, denně to obcházím :-)
Tak ty sis takhle vyjela s Amirkem jo? Tož hlavně že nezlobkal :-) Skříplej nerv už se teda odskřípl, předpokládám :-)

Peti to je Míša šikula, tak hezký fotky! smajlík smajlík To když jednou za uherák vložím foťák Mí do ruček, marně pak v těch šmouhách a tmě hledám osoby, co tam na tý fotce maj bejt :-))

Fotky bomba, jak Amir, Gabo, tak Indýsek běživý smajlík Ten Gabo je jak Bíšan, ten furt musí mít škeblu kdesi nahoře, na schodu, na tlapce aspoň, na gauči, na křesle, na mém koleně.... a tak smajlík

Sem vám zapomněla napsat, že mám ŠTĚKACÍ ZVONEK! A jakože vážně! smajlík To bylo tak, jo. Před pár dny nám dozvonll bezdrátovej zvonek, co máme ale 6 let. Mí zjistil, že baterkama to není, vadou spoje to není, že prostě dosloužil. Nu a tož sem se vydala zakoupit nový bezdrátový zvonček :-) Vzala sem jakési na pohled a dosah ideál jo, dojdu dom a čtu: 8 typů zvonění. Asi po půl hoďce sem konečně našla páčku na změnu zvonění :-)), tož radostně běžím k Mí a že si je poslechnem a nastavíme....a jakej šok, když číslo 3 bylo psí štěkání smajlík Takovýho Buřťoburgra velikostně, ale vcelku dost věrohodný! No tak bylo hnedle rozhodnuto, a pak sme jen seděli a čekali, kdo zazvoní smajlík A jak tu jindá furt někdo prudí, tak den, dva, tři, furt nic a nic a nic, až včera!!! smajlík smajlík A už se těším, až na mě zítra zazvoní DPD smajlík Fakt ulítlovina na entou totok, ale co radosti nám to všem dalo :-)

20.3.2012 08:37
mata

XXX.XXX.80.144

Bré ránko,
tak my jsme si dneska s Bíďuškou přivstali ( v 03:30 ) a vyrazili Citrím na jedno moje pozorovací místečko, kde jsme čekali na rozbřesk a sledovali raní probouzení a protahování Káňat :-) V 04:25 už jsme byli na místě a s horkým čajem v termosce a muchláním Bidíčků mi to rychle uteklo :-)) Ač jsem byla vybavena vším ( dalekohled, foťák, stativ ), bohužel se fotky nepodařily.... ale aspoň Bidíčka na zpáteční cestě mám, i když taky nic moc, umrzly mi prstíky i foťák :-)
Krásně jsem si pročistila škeblu a mohu s chutí a VESELE vlézt do nového, papírovacího a úřednickýho dne smajlík

20.3.2012 09:05
mata

XXX.XXX.80.144

Aj únava se dostavila, nebo spíš totální otrava z paniččiny snahy o focení :-)

20.3.2012 09:19
rude

XXX.XXX.13.149

teda vy jste ranní ptáčata :-) tak brzo by mě z pelechu nikdo nevytáhl, i když kecám, kvůli té výstavě v Polsku jsme teda museli vstávat už ve 4 smajlík

smajlíksmajlík a co na to říkaj psiska, že jim někdo cizí štěká po baráku ? smajlík to by se mi taky líbilo... já mám jako upozornění na zprávu nahraný štěkot Hagiho, jako štěndo, už dlouhá léta :-)

Bíša král džungle - to jsi vystihla dokonale :-) na té 2. fotce je jak lev někde v Africe :-)

20.3.2012 09:34
mata

XXX.XXX.80.144

:-) ten zvonek jim nic neříká, resp. poprvé zbystřili a když zjistili, odkud to jde, kvácli na to :-) Ale jakmile někdo zazvoní, jako jinej, než my :-)), a my jsme doma, tak to štěkají, ne ale na zvonek, ale jako reakci, že někdo zvoní :-) Prostě a jednoduše, tón sem, tón tam, oni dobře vědí, vo co go a kdy je třeba štěkat a kdy ne, neb si jen panička hraje smajlík Předtím jsem taky měla nějakou melodii a ne klasický crrr a i na to reagovali, holt jsou chytří :-)
To je dobrý v tom mobilu, to mě nenapadlo, vidíš to! :-)
Ale vytáhl Peti, když by tě čekalo něco hezkýho, tak bys taky vstala brzičko :-)
Hihi děkuju, lev v české Africe by opravdu byl, Bidíček jeden :-) Má to všecko dokonale pod packou :-))
Krásně si Indy drží ten klacíček maličkej, super smajlík smajlík

20.3.2012 09:40
mata

XXX.XXX.80.144

Před návratem domů je třeba se pořádně rozcvičit a protáhnout :-)

20.3.2012 09:42
mata

XXX.XXX.80.144

Krysáček už nám krásně zarostl :-) Takhle spolu ťapeme životem :-)

20.3.2012 11:00
rude

XXX.XXX.13.149

taky mi docela dalo práci ho tak rozdovádět, aby ho nosil.. on je naučený držet všechno ve vodě, ale na suchu nic06# postrádá to význam pro něj. Ale tentokrát byla fakt tak happy, vykoupaný, spokojený, vykakaný smajlík dokonce se se mnou o ten klacek i přetahoval !A měla jsem co dělat se udržet na nohách :-) pěkně se mnou mával.

hihi, krysáček :-) Indy mi taky zarůstá, bude muset zas pod nůžky smajlík

20.3.2012 11:23
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík aj vykakanej říkáš jo, tak to chápu, že tak řádil smajlík
Sem myslela čéče, že je hračička a rád nosí věci a přetahuje se a tak, a vono né smajlík To tak maj všici fundláci? smajlík Hihi no šak jo, oni mají sílu, ani nevypadají, ale dokážou s čékem pěkně zamávat :-)) Tuplem stodolovitej Indýsek, když se zapře, musí to být fakt lokomotiva :-) Mně stačí, když se přetahuju s Frííí, a to už pobral, že se mnou musí decentně, jinak hnedka jačím a zraňuju se smajlík, ale i tak to někdy nedám, natož když se tahá s Mí, kde si servítky nebere, Míťa lítá jak hadr smajlík A když se fakt do toho opře Bidíček, to je teprve něco.... on na přetahování až tak není, ale když ho to chytne, Míťa ho neudrží, já jo, ptž se mnou se přetahuje gentlemansky ( asi ze strachu, zná mě a nejspíš ho děsí představa, kterak mu v tlamce zůstane uzel aj s mou paží, zatímco já budu fňukat odlítlá o zahradu vedle smajlík ).

Tý jo, si ho stříhala nedávno, to je taky děs, že tak fofrem zarůstá co? :-) I když..... nikdo nemá na mě, vždycky zavařím epilátor, zarůstám doslova před očima, být já pes, jsem best in best show díky srsti smajlík smajlík Akorát že je tu taký malušký problémeček.... nejsu pes!!!! smajlík smajlík smajlík
Tak Indýska pak zas nafoť, až ho ošmidláš, ať se můžem taky pokochat :-) Líná ti? Mně už pesani jo a dost....

A ´Hanka se nám neozývá.... Hááánííííííí, kde jsííííííííííí??? Že tys tu zahradu fakt podpálila???? smajlík smajlík

20.3.2012 11:37
rude

XXX.XXX.13.149

Indy není nosící smajlík doma něco vezme do tlamy jen když se chce předvádět, ale pak ho to pustí... většinou sebere nějakou botu když přijedem z práce, tak nám ji jde ukázat :-) tak to Indy, když už, si se mnou servítky nebere. Je fakt, že já na něj vrčím a dráždím ho slovně u přetahování a on je pak jak rozzuřenej bejk :-) všechno ve srandě samozřejmě :-)

on hrozně zarůstá, snad mi přijde že i tím víc, čím ho stříhám :-) lítá tak přiměřeně... nijak extrémně, češu min. 1x týdně a vždy je to stejné... z Hagiho vždy šly velké kusy srsti, měl jinou srst od základu, ale Indy bývá plešatej až koncem léta :-)

smajlíksmajlík prej best in show smajlík ty jsi blázínek :-) tak

20.3.2012 11:57
mata

XXX.XXX.80.144

Vidíš to a já si myslela, že Indy na to nošení právě je... působí tak :-) U nás je extrém Frííí, ten by nosil aj barák... zatímco Bidíček je decentní a musí mít náladu, ale letáky ze schránky mi domů odnese vždycky strašně rád, ptž já su z toho potentočkovaná, a tak on celej hrdej nese a u toho se vrtí a já na něm visím a ňuňám....a.... smajlík
Se řehním při představě, jak Indyho rozdováďuješ a vrčíš a on s tebou pak jednou smýkne a je ticho smajlík Musí to být boží pohled :-) Hlavní je, že si vyhrajete, o tom to je :-) Bidíčka bych nerozdováděla tak, aby se zapomněl, ptž on na to dlabe, ví, že su scuhar a nemehlo a dle toho ke mně přistupuje :-) Fríčko by rozdovádět šlo, ale už si dává taky bacha, ovšem před pár lety bych ho rozdováděla poprvé a naposled, páč bych pak neměla končetiny a trup by byl na cáry smajlík To ještě neznal STOPku vůči mně. Teďka je už rozumnější, jestli u něj můžu tohle slovo ( rozum ) vůbec použít :-))

Tak to máš dobrý, že ti zarůstá rychle a líná přiměřeně a rozumně, páč to usnadní práci :-) Stejně nepobírám, jak si zvládala vyčesat dva hustokrutomedvědy, mě by zabila aj půlka medvěda smajlík Mají tu podsadu tak děsně festovní, oproti třás NO, že bych prostě umřela, než bych je vyčesala smajlík Stačí mi Bíšuna, a to je domácí, tže tu podsadu tak hustou, jako venkovní, nemá.... a ovčáci maj sice hustou, ale za á je Frííí domácí a za bé ta podsada i vrchní srst je taková praktická, že to vlastně vypadá samo vcelku a je klid, zlatí ovčáci :-) Prostě Efram si "vyjde z kožichu", nechá ho na chodbě a odejde už s novým :-)

Blázínek? Kdepááák, kéž by.... jen objektivní pozorovatel sebe sama Peti.... smajlík Tak.

:-)

20.3.2012 11:59
mata

XXX.XXX.80.144

Jo a komentář k fotce nahoře jsem zapomněla:

Balvan na balvanu smajlík

20.3.2012 12:37
mata

XXX.XXX.80.144

Tak tu konečně bylo to DPD. Chlap zazvonil, já si užívala "štěkání" zvonku, otevřu okno, v ruce zvonek a říkám mu: "Zazvoňte prosím vás ještě jednou" :-) Vypadal dost vyděšeně, ale zazvonil a ozvalo se "štěkání" a on zůstal úplně paf a já říkám: "Se toho novýho zvonění nemůžu nabažit, není to hustý?" smajlík On se rozesmál a prej že jo, zatímco se vzadu ozývalo opravdový blafání Batulčat.
Sem přebrala zásilku a on si vyfotil mobilem cedulku na brance, že prej je to super a musí se smát, že to fotí, ptž mu to manželka neuvěří smajlík Mu říkám, že je už druhej, že si to fotil už pán od český pošty, ptž o tom manželce furt říkal, ale zaboha si nemohl přesně zapamatovat, co na tý cedulce je napsaný:-) A opsal si název toho zvonku, prej ho chce taky :-) Takže jsme pokecali á la psi ( maj doma dva kerníky ), zasmáli se ptákovinám stylu zvonek a cedulky a vesele se rozloučili :-))
Prostě takovej normoš den :-)
A já du nadále dřít penízky :-|

20.3.2012 15:31
rude

XXX.XXX.13.149

jo, letáky ze schránky taky rád nosí, ale méně raději mi je už dává.. nejradši by je hned rozcupoval.. já nevím, kdy ten pes dospěje.. smajlík :-)
u té vody sebou tak mlel, jak jsme se přetahovali, že mi vrazil takový čelo, že jsem měla skoro hvězdičky před očima smajlík Michal na mě hulákal, at na něj nevyšpuluju zadek a natočím se čelem, aby mohl tak Indyho vyfotit, tak na něj volám, že bych ráda, ale Indy je tak rozhicovanej, že s ním nemůžu hnout smajlík v určitých momentech jsem si musela dávat bacha na ruce, aby mě nechtěně neňafnul, jak šel po tom klacku :-) když už jsem nemohla zavolala jsem "aport" tak to pustil a letěl automaticky k břehu a čuměl do dáli, kam přistane aport smajlíksmajlík ale takovej rapl ho chytne fakt jednou za čas.

jako bylo to náročnější, nebudu říkat, že ne, česat dva chlupatý psy, to Hagi měl ještě tak blbou srst, že co jsem jeden den učesala, bylo druhý den zakudlený... ale jelikož se česal rád, tak zas nebyl problém mu to zrovna pročesat, já vlastně mohla česat pořád :-) Indy se taky rád češe, jak vidí hřeben už je na stole a packuje mě, ať už češu :-)

jsi mě pobavila s tím zvoněním smajlík

20.3.2012 17:17
mata

XXX.XXX.80.144

:-) co by dospíval Peti, dospělost to jsou jen samé starosti a žádné radosti, že ty mu závidíš? smajlík
Ovšem něco ti prozradím, ale ppššššttt :-| Bidíček ty letáky nosí domů spořádaně proto, neboť ví, že je pak bude moci roztrhat :-) Miluje to, ale on netrhá klasicky, jak divoFrííí atp., on decentně odkusuje pidikousínky a hnedle je pěkně fluše, aby si nezasr... tlamičku, ovšem napřed letákům důkladně vykouše všecky blechy, kdyby náááhodou... smajlík Je ale fakt, že dokud mu neřeknu, že může, netrhá je a nechá mě si je přečíst :-)
smajlík šmarjá se tady řehním tomu popisu u vody s váma.... to musel být bezvadnej den, vysmátej smajlík
Vidíš...díky Indymu sis pěkně procvičila celý tělo, každičkej sval a ještě jsi stihla Míšu pokoušet vyšpuleným zadkem smajlík smajlík Tak to má být! smajlík
Dle popisu mi srst Hagýska připomíná srst Bidíčka :-| To je šílený, i když co papá Immunovet, tak ne, ale předtím děs, to čék zabíral silou a vyrval si ruku z kloubu, ale podsadu neprojel, jak se to cuckalo :-| Efram ji má taky hustou jak blázen, ale jinej typ srsti a krásně to jde pročesávat a vydrží to :-)
Jj Batulčátka se taky ráda češou, jako Indy, nastavují se a pospávají u toho, ostatně já to taky miluju, akorát že od dětských dnů ( a taky pár chvilek v dospělosti, kdysi ) už mě nikdo česat nechce smajlík Se tadyk furt nastavuju s hřebenem a nikdo... a já to tak ráda, je to děsně příjemný, šimrání mi lítá celým tělem a upadám do transu :-)

20.3.2012 17:43
aga

XXX.XXX.69.104

Nazdar ženský, to je fůra fotek nových tady, tož, ať můžete porovnat tu zarostlinu teriéří se současným stavem... :) Tupice si nevšímejte, ta jak vidí foťák, nasadí automaticky výraz ala kretenus maximus. A víkend byl vydatný, v pátek sem jim dala ucho prasečí uzený, co jsem dostala od známých a lup ho - blitkosračka u všech tří. smajlík Chudiny, bylo jim fakt šofl, tuze moc. Teď už jsou v poho, asi to bylo chycený nějakou neviditelnou plísní.
Těším se na víkend, Péti, snad klapne počasí a uvidím Indíka pindíka v akci, přetahovací. :-)

21.3.2012 13:58
rude

XXX.XXX.13.149

Mati máš pravdu, proč být dospělý, to není žádný med :-) Indy to asi pochopil dřív než já :-)
smajlíksmajlík uplně toho Bíšana vidím, tak si pečlivě trhá kousek po kousku, to Indy ne.. ten hned divoce vyškube vše co jde, nač čekat :-) já mu to sice nedovoluju, ale vím, jak to dělá a UMÍ smajlík

jsou to fakt fešandy jak jsou nakrátko :-) ten krátkej sestřih je dělá hrozně elegantníma :-)
myslím, že s Indym mám přetahování vyčerpáno zas tak na rok... smajlík snad nám počásko vydrží i na víkend. viděla bych to asi zas na neděli.

22.3.2012 10:09
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj děti, nějak nic nestíhám, ještě týden musím vydržet a bude líp :-|

Evčí to je teda něco s tím uzeným uchem! Já totok vůbec nekupuju, uzený věci pro pesany vůbec ne, a sušený jen čerstvý, ne balený.... tže velké kuřecí kuže, velké hrtany, a vepřová a hovězí ušiska, vše jen sušené a čerstvé :-)
A občas syrovou kravskou haksnu, pár hodin po porcování. Tak snad už budou holčičky o.k. Moc jim to na fotce sluší, i když zarostlý by byly hezčí :-)

Peti tož každej pesan trhá letáky jinak no smajlík Hele a rozhodně vem foťák, až půjdete s Evčou a foť jako o život, ať se zas máme čím kochat :-) Vůbec nevím, jak má o víkendu být, ale s kámoškou plánujem dámskou jízdu do ZOO, jen my dvě a Nikon, tak snad to klapne :-)

A já si včera udělala radost, po těch útrapách s hoknou furt, a po cestě z úřadů si zakoupila krásné fidladlové botičky smajlík Je to kůže a jsou fakt boží, akorát podrážku mají úplně hladkou, tže na rozbití huby smajlík Ale tak nejsou to botičky na všední nošení úplně, spíš takový lepší, až se budu chtít vyfiknout smajlík A nejsou od ťamanů, tam boty nekupuju skoro, mám svoje haksny ráda, tže by mohly aj něco vydržet. Jsou děsně pohodlný, jak papučky smajlík

22.3.2012 10:21
rude

XXX.XXX.13.149

koukám, že si obě děláme radost :-) já si včera koupila halenku a v pondělí 3/4 kalhoty, taky se nějak rozjíždím, říkám si je jaro,konečně to chce něco hezkého na sebe :-)

no... tipuju 500,-? :-) já za ty dva kousky utratila 600,- dohromady smajlík mám měsíce, kdy si nekoupím skoro nic na sebe a pak jedu, jako teď :-)

já tyhle uzený věci pro psy kupuju, a docela často, ale zatím se mi nic takového nestalo. nebo o tom nevím :-)

jé tak to se máš do Zoo... koukej taky fotit. Na víkend počasí NAŘIZUJU, aby bylo dobré smajlík :-)

a kde máme Hanku???

22.3.2012 10:36
mata

XXX.XXX.80.144

Peti su na tom naprosto stejně, kolik měsíců nic, a pak bych vykoupila kde co :-) A to jaro k tomu přímo vybízí. K botičkám jsem si též zakoupila fialové tričko San Francisco, letní, a sukénku a taky šatečky :-)) Tže 1200 v háji, ale co už :-)
Za 600 je to Peti ale fajný cena, to kolikrát je mnohem horší, notabene jak píšeš, zasloužíme si to, se občas hezky rozmazlit smajlík Botičky stály 200 Kč!!!!! smajlík Původně 895 Kč :-) Taky byly poslední, pak měly v hnědé a černé, ale už jen 38 velikost, tže štěstí mi včera přálo smajlík
Vidíš to, já tomu uzenýmu nevěřím, ani u lidí, není to zdravý, a tak to psům vůbec nedávám, ostatně oni mi ( krom nenažrance německýho ) ty uzený ani nechtějí jíst smajlík A dokonce i ten Efram se s tím nimrá, tže to prostě nedostávají vůbec.
No Peti, POKUSÍM se fotit, ale výsledek nezaručuju :-) A taky aby to klaplo, může do toho něco vlézt, známe to, anebo se zmrší počasí a tak.... :-|

Ta Hanka mi taky dělá starosti.... Haniiii, kde jsíííí???? :-)

22.3.2012 11:15
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-)) Mati, tu som :-) Holky i já jsem si dělala radost a nakupovala, trika, kabátek, nádhernou šálu....snad se donutím vyfotit. Zdá se, že jaro na nás opravdu útočí, "nemáme co na sebe" :-)) Já jsem taková nijaká, vy určitě chápete, že tak usilovně čekám na Gulivera, že nemám žádnou inspiraci. Už mám samolepku na auto se skoro Guliverem, teď přemýšlím, jak velký by asi měl být jeho pelíšek, měl by mít až půjde ke mě kolem osmi kg. Taky nějaký lehký obojek, abych byla připravená, taky nevím ani zhruba průměr. Zjistila jsem, že když jedu autem je mi do zpěvu, normálně si zpívám s rádiem na plné pecky, pro okolí asi vypadám jako magor smajlík Prostě sluníčko dělá divy :-)) Dneska se chystám na definitivní sestřih keříků, bohužel mi jich spousta nepřežila zimu, tak budu plánovat nějaké jiné rostlinstvo, ale pokud bude mít Guliver ( jako doposud všichni moji psi) jiný názor na úpravu zahrady, tak to bude možná zbytečná práce :-) Je to zvláštní, ale vzpomínka na Huberta mě pořád strašně bolí a jen si vzpomenu bulím....byl moje všechno chlapeček...

22.3.2012 13:46
mata

XXX.XXX.80.144

Hurááá Hani, tuť ťa máme smajlík
Jééé to se rozhodně donuť nafotit, určitě to nemá chybu a třás se inspirujem :-) Hihi tak samolepku a pelíšek, taky oboječek, uvidíš, že ti to uteče, při tom vybavování věcí pro Gulíška a plánování, co se zahradou smajlík Čovíčku to máme s tím autem stejný, já si za volantem krásně odpočinu, vypnu hlavu a obvykle též krákorám jak divá smajlík Mám nahraný svoje písničky, co se mi líbí, při některých i běhám a cvičím, a člověk se nádherně uvolní, vyhuláká se z plných plic a je mu fajný smajlík Kolikrát si říkám, že bych takhle jela a jela a jela..... až na konec světa.... a nic by mi nechybělo :-)
Hani to není zvláštní, že tě vzpomínka na Hubýska pořád bolí, naopak, je to plně normální. Bude tě to bolet ještě moc moc dlouho, než se ta bolest troška otupí, ale v tom ti právě pomůže Gulíšek, uvidíš :-) Nebudeš stíhat jeho rošťárny, nebudeš stíhat zachraňovat zahrádku, a rozhodně nebudeš mít tolik času a sil bolestivě vzpomínat na Hubýska.... v tom jsou všechna štěnda jedinečná, hrozně rychle pomohou překlenout tu největší bolest a smutek po milovaném pejskovi.... :-)

22.3.2012 13:57
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-)) Hurá, nejsem sama co vyřvává v autě písničky smajlík Víš jak to asi vypadá z venku? Dobře, přemluvila jsi mě, až dopracuju, vyfotím hadříky:-) Jj, chtěla bych jet až na konec světa a tam se v divoké přírodě kochat a kochat a mazlit se psem :-)

22.3.2012 14:35
hankaapes

XXX.XXX.152.48

:-) Na člověku to vypadá líp, ne tak zmuchlaně...

22.3.2012 16:28
mata

XXX.XXX.80.144

Určitě nejsi sama Hani v tom vyřvávání za jízdy, a z venku to asi fakt vypadá jímavě, ale co už, když má někdo radost ze života, je to jen dobře smajlík :-) Ostatně občas taky zahlédnu pořvávajícího řidiče, sice většinou ženy, ale už aj dva chlapy jsem nachytala :-)
Tož Hani, až se jednou tady z toho všeho už zblázním úplně, sedám do auta, beru štěnda a odjíždím na konec světa.... po cestě na tebe zatroubím, aby ses s Gulíškem přidala jo? smajlík To bude lahoda....:-)
Páááni, ty hadříky jsou PERFEKTNÍ!!!! Naprosto všechny, ale dostalo mě to triko LIVE, a ta halenka s motýlama, vše ostatní bych ale brala taky smajlík Ty budeš ale krásná děvče, to myslím budete s Gulíškem nápadníky odhánět koštětem smajlík :-)

Jsem si odběhla spálit asi tak 8 tun větví a různýho šáší a borčusu, a hnedle se přidali všici sousedi, tak tu sme jak u maxi táboráků smajlík I sem s toho dostala chuť na buřty, pečený bramb v popelu a lemonka smajlík No, musím si ještě pár týdnů počkat....

22.3.2012 17:09
mata

XXX.XXX.80.144

Se taky donutila to nafotit :-)

Fialový San Francisco :-)

22.3.2012 17:09
mata

XXX.XXX.80.144

obyč černý se zvlněnýma okrajema na rukávech a dole :-)

22.3.2012 17:11
mata

XXX.XXX.80.144

a sukýnečka :-)) Je to super hladkej matroš, nechytá to chlupy smajlík Barva je khaki, což na fotce moc poznat nejde.

23.3.2012 06:07
mata

XXX.XXX.80.144

Ostatně Peti, taky bys nám mohla nafotit svoje hadříčky :-)
Jo a normoš už jsou klíšťata, nestačím čučet a před chvílí mě málem kleplo, když jsem po cestě z proťápky potkala zatracenýho slimáka!!! Ne šneka, ti asi ještě spí, ale slimáci už evidentně ne, pár kroků a uzřela jsem dalšího! Strašný....a to v noci mrzne ještě smajlík

23.3.2012 07:09
s.a.m.

XXX.XXX.152.46

Dobrý den,
ráda pročítám vaši diskuzi a omlouvám se že Vám do ni vstupuji (dlouho jsem se odhodlávala :-) ), chtěla sem se zeptat Mati jakej hřeben používáte na Bídíčka? Mám taky kavkazana už skoro 5 let a přinde mě vyčesávání rok od roku horší a horší, už jsem vyzkoušela spoustu hřebenů a pořád to není ono, už nevím jakej koupit abych Argouše pořádně vyčesala. Děkuji Verča

23.3.2012 09:07
mata

XXX.XXX.80.144

s.a.m. napsal(a):
Dobrý den,
ráda pročítám vaši diskuzi a omlouvám se že Vám do ni vstupuji (dlouho jsem se odhodlávala :-) ), chtěla sem se zeptat Mati jakej hřeben používáte na Bídíčka? Mám taky kavkazana už skoro 5 let a přinde mě vyčesávání rok od roku horší a horší, už jsem vyzkoušela spoustu hřebenů a pořád to není ono, už nevím jakej koupit abych Argouše pořádně vyčesala. Děkuji Verča

Ahoj Verčo, jen se nás neboj, my tě neukousnem :-) Každej správně praštěnej milovník psů je tady vítán :-)
A bonusem pro tebe je, že máš taky kavkazáčka smajlík
No jo, s tou jejich podsadou zacuckávací je to boj, ale ono hodně udělá taky strava a vitamínky :-) Jináč co se hřebenů týče, vyzkoušela jsem jich dost, ale na Bidíčka platí tyhle dva :-) Ten černej má otočný hroty, což je bomba věc, a ten oranžovočernej je super na kratší srst ( tlapky zepředu, obličej a ouška a vnitřní strana stehen a kulky a lulínek :-) Má jednu řadu delších a taky otočných hrotů a pak jsou už klasika řady hustého, krátkého kartáče.
Ale kombinace těchto dvou hřebenů mně i jemu sedí dokonale :-) Jinak skvělá věc je vyfoukání tlakovým vzduchem! je zbytečný kupovat drahý originály pro psy ( myslím že u nás ani nejsou, vím jen o německu ), stačí mít nějakého kamaráda, co jezdí na kamionu, nebo má firmu, kde mají natlakovaný vzduch, a je to. Co Agbara stlačeným vzduchem vyfoukávám, je to o něčem úplně jiným ( i když svoje na tu srst udělal i Immunovet ). Psa to nádherně promasíruje až na kůži, odfouká to všechen prach a lupy a provzdušní to srst i kůži právě smajlík Fakt je to k nezaplacení, koupáním, ani česáním ničeho takového, co dokáže stlačený proud vzduchu, nedosáhneš :-)

23.3.2012 09:09
mata

XXX.XXX.80.144

Tak a holčičky založte někdo nový téma, tadyk je už plnooo :-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík