zviratkova
napsal(a):
Tak tohle je Pajdíček...
včera se nám narodila štěňátka, takže přidávám foto, jak vypadají pár hodin po narození:-)
veronika
napsal(a):
včera se nám narodila štěňátka, takže přidávám foto, jak vypadají pár hodin po narození:-)
a ještě jenu:-)
veronika
napsal(a):
a ještě jenu:-)
Jevčíci jsou nejlepší:o)))
Tady je moje krasavice Brita z Komperzova Zámku, jezevčík dlouhosrstý standart, barva červená
....no původně jsem chtěla černou s pálením....ale Brituše je nejlepší
Více na http://www.majta.wz.cz (fotky Brity od doby co jsme ji přivezli po současnost :o))
majta
napsal(a):
Tady je moje krasavice Brita z Komperzova Zámku, jezevčík dlouhosrstý standart, barva červená
Více na http://www.majta.wz.cz (fotky Brity od doby co jsme ji přivezli po současnost :o))
A Brita repete;o)
majta
napsal(a):
a ještě Brita- portrét
A ještě něco z rodiny- Britin dědeček Oberon
z Turanskej obory
... no není krásnej?:o)ú
majta
napsal(a):
A ještě něco z rodiny- Britin dědeček Oberon
z Turanskej obory
... no není krásnej?:o)ú
Britin tatínek Muf
od Zrzávky
majta
napsal(a):
Britin tatínek Muf
od Zrzávky
A malinkatá Brituše s maminkou Xerou z Chabovce
majta
napsal(a):
A malinkatá Brituše s maminkou Xerou z Chabovce
A jako poslední- Britka jako štěňátko
majta
napsal(a):
A jako poslední- Britka jako štěňátko
můžou běhat jezevčíci agility?a přidávám fotku Rambíka (patří mému kamarádovi)Malpik
malpik
napsal(a):
můžou běhat jezevčíci agility?a přidávám fotku Rambíka (patří mému kamarádovi)Malpik
Tak tohle je moje krásná fenka jezevčík dlouhosrstý standart, Anett Cseko, v době svých necelých 16 let. Moc na ni vzpomínám, ať je jí blaze v psím nebíčku.
jafarka
napsal(a):
Tak tohle je moje krásná fenka jezevčík dlouhosrstý standart, Anett Cseko, v době svých necelých 16 let. Moc na ni vzpomínám, ať je jí blaze v psím nebíčku.
a ještě jedna
jafarka
napsal(a):
a ještě jedna
NA fotce je Betynka. Dožila se jedenácti let...byla ten nejhodnější a nejlepší jezevčík, jakého sjem kdy viděla.
majta
napsal(a):
NA fotce je Betynka. Dožila se jedenácti let...byla ten nejhodnější a nejlepší jezevčík, jakého sjem kdy viděla.
Také mám fotky naší malé 4 měsíční jezevčičky
dagmar
napsal(a):
Také mám fotky naší malé 4 měsíční jezevčičky
Bráchův pes Ruprt
ketyfa
napsal(a):
To jsou moje dvě trpasličí holky.
A ještě jednou Fannynka.
ketyfa
napsal(a):
A taky Nellynka.
Zlatá fenka NENCI a žíhaný pejsek SMARRTY-oba standart lehký typ
asteka
napsal(a):
Zlatá fenka NENCI a žíhaný pejsek SMARRTY-oba standart lehký typ
A jejich potomek malý SKUBBY jako tatínek
asteka
napsal(a):
A jejich potomek malý SKUBBY jako tatínek
A zlatá fenka NELLINKA standart lehký typ a černá s pálením CONNY standart těžký typ
asteka
napsal(a):
A zlatá fenka NELLINKA standart lehký typ a černá s pálením CONNY standart těžký typ
a NELLINKY a tatky ARTA mimča
asteka
napsal(a):
Nemám štěnátka s P.P. ale jsou 100%čistokrevné už jsme měli více vrhů a jsou z nich krásní pejsci protože jejich předci jsou s P.P. A prosím pošlete mi na vás maila a já vám pošlu info na co a koho by jste si měla dát při koupi pozor...
Mail na mě je pod mým jménem. Vaši pejsci jsou pěkní, já ale chci štěndo s PP, protože bych chtěla zkusit lovecký výcvik.
dejna
napsal(a):
Sem prosím vkládejte fotky svých jezevčíků. Jednoho se příští rok chystám pořídit.
Ruprt s rodičema
katka
napsal(a):
další
Tak to se to dneska s jezevčíky krásně rozjelo, tak přidávám opět naší králičí Canni Vlama alias Fannynka.
ketyfa
napsal(a):
Můžu se zeptat jestli je Ruprt s PP, pořípadě na vaší chovatelskou stanici, je kouzelnej!
Psala jsem vám na mail, bohužel není s PP.
katka
napsal(a):
Psala jsem vám na mail, bohužel není s PP.
Vaši pesani jsou taky kouzelní. I web. stránky jsou povedené. Ale mojí láskou jsou dlouhosrstí červení jezevčíci, i když je fakt, že krátkosrstí se mi více líbí černopálení. Už mám i vyhlídnuté dvě chs, ale štěndo si můžu bohužel pořídit nejdřív za dva roky, až budu ve svým. Výstavy chci taky zkusit, ale hlavně mě lákají ty lovecké zkoušky a tak.
dejna
napsal(a):
Vaši pesani jsou taky kouzelní. I web. stránky jsou povedené. Ale mojí láskou jsou dlouhosrstí červení jezevčíci, i když je fakt, že krátkosrstí se mi více líbí černopálení. Už mám i vyhlídnuté dvě chs, ale štěndo si můžu bohužel pořídit nejdřív za dva roky, až budu ve svým. Výstavy chci taky zkusit, ale hlavně mě lákají ty lovecké zkoušky a tak.
Můj Brok - dlouhosrstý trpaslík
dejna
napsal(a):
Sem prosím vkládejte fotky svých jezevčíků. Jednoho se příští rok chystám pořídit.
Iduška - stáří 8 týdnů - na cestě do nového domova.
dejna
napsal(a):
Iduška s kamarádkou Dituškou (10 let)
dejna
napsal(a):
Iduška s Dituškou se mají rády
dejna
napsal(a):
Tak už naposledy Iduška - pro upřesnění jezevčík trpasličí-králičí, pravděpodobně spíš králičí
sovicka5
napsal(a):
Tak už naposledy Iduška - pro upřesnění jezevčík trpasličí-králičí, pravděpodobně spíš králičí
najednou je zde jezevčíčků!!stejně to jsou miláčci
tak ještě jednou tu moji fousatou Barušku. Z tašky ve které ji nosím když někam jedeme si udělala denní pelíšek .- ten který jsem jí koupila odmítla.
dagmar
napsal(a):
najednou je zde jezevčíčků!!stejně to jsou miláčci
tak ještě jednou tu moji fousatou Barušku. Z tašky ve které ji nosím když někam jedeme si udělala denní pelíšek .- ten který jsem jí koupila odmítla.
to je teď - Baruška 4 měsíce a půl
dagmar
napsal(a):
to je teď - Baruška 4 měsíce a půl
Konečně to u jezevčíků zase ožilo;o) Na ifauně jsme byli poněkud odstrčená rasa:o)
Tady je moje Brita- dlouhosrstá standart
majta
napsal(a):
Konečně to u jezevčíků zase ožilo;o) Na ifauně jsme byli poněkud odstrčená rasa:o)
Tady je moje Brita- dlouhosrstá standart
a ještě repete;o)tentokrát ještě fotka ze zimy
majta
napsal(a):
a ještě repete;o)tentokrát ještě fotka ze zimy
A Britule naposledy:o)
dejna
napsal(a):
Tak tohle je naše Jumbilka. Už je jí pět let.. a to jméno? fakt nevím vymyslela ho mamka
theresa
napsal(a):
Tak tohle je naše Jumbilka. Už je jí pět let.. a to jméno? fakt nevím vymyslela ho mamka
Ketty
dejna
napsal(a):
a tu je cela rodinka, adinka, dasti, pegi, asta, jeffe, a foxina fynni
on marek
napsal(a):
a tu je cela rodinka, adinka, dasti, pegi, asta, jeffe, a foxina fynni
Tohle je moje nová malá Aida:o) není to teda tak úplně jezevčík...ale táta byl dlouhosrstej jezevčík:o)
Z Aidušky bude nové plemeno hustosrstého jezevčíka;o)
majta
napsal(a):
Tohle je moje nová malá Aida:o) není to teda tak úplně jezevčík...ale táta byl dlouhosrstej jezevčík:o)
Z Aidušky bude nové plemeno hustosrstého jezevčíka;o)
A tady je Aida s tříletou Britou- dlouhosrstá standart
majta
napsal(a):
A tady je Aida s tříletou Britou- dlouhosrstá standart
punks not dead
majta
napsal(a):
ježiš...ta je teda dost vypasená
Kettynka zkoumá, co se děje pod hladinou :-)
zuzanka
napsal(a):
Kettynka zkoumá, co se děje pod hladinou :-)
jezevčice Pajda
dejna
napsal(a):
Fotka našich šteniatok
dejna
napsal(a):
Mooooc mi to chutí
fraga
napsal(a):
Mooooc mi to chutí
No a tu som ešte raz ja Terezka to som ale vyrástla však?
fľaška s mliečkom robí zázraky
od svojich dvoch mesiacov bývam v Čechách a moc sa mi páči v Heralticiach
fraga
napsal(a):
Ja som Daxli Terezkin braček
Ja som Dali braček Terezky a Daxliho
dejna
napsal(a):
Naše Peggy.
televize
napsal(a):
Naše Peggy.
Tak po delší dobězase moje feňule:o)
Britka
majta
napsal(a):
Tak po delší dobězase moje feňule:o)
Britka
a ještě Aidinka....kříženec jezevčíka...:o))
maťa

majta
napsal(a):
a ještě Aidinka....kříženec jezevčíka...:o))
Tak nikdy by mě to nenapadlo, ale i já jsem se zařadila mezi majitele "nudlí", a ač mám "nudličku" kříženou, nezapře ji ani vzhledem, ani povahou
Kikča 7 měsíců
maťa

maťa
napsal(a):
Tak nikdy by mě to nenapadlo, ale i já jsem se zařadila mezi majitele "nudlí", a ač mám "nudličku" kříženou, nezapře ji ani vzhledem, ani povahou
Kikča 7 měsíců
Ještě Kičikovník
maťa

maťa
napsal(a):
A naposledy Kikčufína
Ahoj já přidávám naši 13 letou jezevčici Lauru. Dostala jsem ji jako dítě k narozeninám jako malé štěňátko a dnes je z ní babča, ale pořád plná energie. Doufám, že mi nebudte vytýkat, že je při těle, ale ona jw taková odjakživa a miluje jídlo..........
pretty 1
napsal(a):
Ahoj já přidávám naši 13 letou jezevčici Lauru. Dostala jsem ji jako dítě k narozeninám jako malé štěňátko a dnes je z ní babča, ale pořád plná energie. Doufám, že mi nebudte vytýkat, že je při těle, ale ona jw taková odjakživa a miluje jídlo..........
Já taky přispěju naší dvouletou slečnou, je bez PP, přítel ji dostal k svátku. Vždycky jsme měli jenom jezevčíky a celá rodina jejich úžasné povaze propadla. Další pejsek je v plánu černý hladkosrstý s pálením.
Toto je naše Astička
dejna
napsal(a):
Můj Kubík (2měsíce), je to zlatíčko. Jak se na mě koukne, odpustim mu všechno.
luonka
napsal(a):
Můj Kubík (2měsíce), je to zlatíčko. Jak se na mě koukne, odpustim mu všechno.
Tak to je přesně ten kukuč, o kterým jsem před chvilkou psala.
luonka
napsal(a):
Tak to je přesně ten kukuč, o kterým jsem před chvilkou psala.
Tak se pridam taky 10letej pejsek Tomík
nicolll
napsal(a):
Tak se pridam taky 10letej pejsek Tomík
A jeho mladší btacha Danek
majta
napsal(a):
To souhlasim. Jak jednou člověk pozná jejich povahu - nechce nic více:-)
nicolll
napsal(a):
A jeho mladší btacha Danek
moje trpasličí krasavice Dafinka
aluska
napsal(a):
a poslední Dafča
Tohle je naše Albla z hájovny Cikánky!!!!