Jen dopíšu, po denní hladovce je lepší uvařit mu třeba suchou rýži (tak nějak přiměřeně), těstoviny a dát mu do toho nějaké netučné (např. kuřecí) neosolené a neokořeněné maso. Prostě dietu.
Je možné, že prostě někde něco sežral a neudělalo mu to dobře.
Pokud se to ani pak nezlepší, na veterinu (nejlépe s odebraným vzorkem).
Nám york zvrací každou chvíli. Zpočátku jsme byli vždy vyděšení, lítali hned na veterinu. Tam nám říkali, že yorkové takoví jsou, že mají citlivější zažívání a stačí, když něco malinkého špatného sežerou a je zle. Ten náš bufeťák vyžere každý drobek , co se válí kolem laviček... Ono se tomu nedá moc zabránit, ono to vypadá, že jen čuchá a už to má v sobě.
Děláme při potížích kratší hladovku a pak kuřecí maso s rýží a nastrouhanou mrkví.
davidka
napsal(a):
Nám york zvrací každou chvíli. Zpočátku jsme byli vždy vyděšení, lítali hned na veterinu. Tam nám říkali, že yorkové takoví jsou, že mají citlivější zažívání a stačí, když něco malinkého špatného sežerou a je zle. Ten náš bufeťák vyžere každý drobek , co se válí kolem laviček... Ono se tomu nedá moc zabránit, ono to vypadá, že jen čuchá a už to má v sobě.
Děláme při potížích kratší hladovku a pak kuřecí maso s rýží a nastrouhanou mrkví.
Tak nevím... Ten náš nezvrací skoro vůbec a žere všechno. Od doby, co mám většího psa, žere to samé, tzn. syrové maso, přílohy, granule, kuřecí krky nebo křídla, jogurty, tvarohy, sulc, ....
Zvracet každou chvíli, tak v klidu nejsem....
davemo1
napsal(a):
No tak jsem tam dnes byl tři injekce kapačka a dnes hladovka večer 2 lžičky vody zítra kontrola a kapačka zase dnes cena 900kč zítra pry levnější
Hlavně aby to pejskovi pomohlo. Občas léčba leze do peněz. S tím se musí počítat, ačkoliv nikdo z nás z toho nadšený není.
davemo1
napsal(a):
No tak jsem tam dnes byl tři injekce kapačka a dnes hladovka večer 2 lžičky vody zítra kontrola a kapačka zase dnes cena 900kč zítra pry levnější
Snad to pomůže a bude brzy fit. Veterina je drahá sranda. Za svou fenu jsem tam také nechala nemalé peníze kvůli preventivním vyšetřením, ale aspoň vím, že je zdravá.
Co bysme pro ty naše miláčky neudělali
ja mam 8letou psi slečnu a nezvrací a sezere vsechno co dostane i kralici bobek ale ten si najde sama
joli
napsal(a):
Snad to pomůže a bude brzy fit. Veterina je drahá sranda. Za svou fenu jsem tam také nechala nemalé peníze kvůli preventivním vyšetřením, ale aspoň vím, že je zdravá.
Co bysme pro ty naše miláčky neudělali
Co bysme pro ty naše miláčky neudělali . . . .
A veti to dobře vědí . . .