Chodský pes-z vaších fotek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2006 17:31

satelit napsal(a):
Máma a dcera.

Lady a jej 3 dcery

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.7.2006 22:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

satelit napsal(a):
Máma a dcera.

Mamčina choďanda Chizi od Majky zvaná Bela.

24.7.2006 06:37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mamčina choďanda Chizi od Majky zvaná Bela.

Sice už tu někde je založeno pod stejným názvem,ale přidám se a přidám foto :-)

Sirius od Strážné skály alias SPEEDY

24.7.2006 06:37

tasy napsal(a):
Sice už tu někde je založeno pod stejným názvem,ale přidám se a přidám foto :-)

Sirius od Strážné skály alias SPEEDY

Preston Lukato Gold

24.7.2006 06:38

tasy napsal(a):
Preston Lukato Gold

Bela Prima Daja alias TASY

24.7.2006 09:00

satelit napsal(a):
Máma a dcera.

pro Jana Kropáčka: co to je za fenečku a štěníka?

15.8.2006 09:14

darca napsal(a):
pro Jana Kropáčka: co to je za fenečku a štěníka?

Cindy Zelený kámen

16.8.2006 10:17

katulik napsal(a):
Cindy Zelený kámen

Při vyjížďce na koních Darča objevil balíky sena...

16.8.2006 11:51

darca napsal(a):
Při vyjížďce na koních Darča objevil balíky sena...

Ještě jednou Cindy Zelený kámen

16.8.2006 12:00

katulik napsal(a):
Ještě jednou Cindy Zelený kámen

Zkoušíme agility na svodu.

Darca - pěkný choďáček. Jak je starý ?

16.8.2006 12:01

katulik napsal(a):

Optimistická fotka - Cindy modelkou

16.8.2006 12:02

katulik napsal(a):
Optimistická fotka - Cindy modelkou

a ještě jedna...

16.8.2006 12:04

satelit napsal(a):
Máma a dcera.

Nero

16.8.2006 13:25

katulik napsal(a):

pro Katíka: Darri má 4,5 roku. Jeho stránky jsou www.darri.xf.cz, tak se můžeš mrknout
Agiliťák vždy a všude

18.8.2006 17:32

irena napsal(a):
Nero

Ahoj, už jsem tohle téma založila, je na adrese http: //www.ifauna.cz /mdiskuse/show.php?tema=61718&rubr=7 pokud zapomenete, jak se do něho dostat, tak je odkaz na stránkách www.psi.mysteria.cz ... byla by škoda, kdyby tohle téma tady bylo 2x a někam dozadu se zatratily ty předchozí fotky.. pretty

19.8.2006 04:13

pretty woman napsal(a):
Ahoj, už jsem tohle téma založila, je na adrese http: //www.ifauna.cz /mdiskuse/show.php?tema=61718&rubr=7 pokud zapomenete, jak se do něho dostat, tak je odkaz na stránkách www.psi.mysteria.cz ... byla by škoda, kdyby tohle téma tady bylo 2x a někam dozadu se zatratily ty předchozí fotky.. pretty

Za chvilku těchhle témat bude stejně muset být víc než dvě, když se stránka dlouho natahuje, tak se tam stejně skoro nikdo nedívá. Ne každý má rychlé připojení.

28.8.2006 13:04

pretty woman napsal(a):

Byli jsme na táboře agility v Mladé Boleslavi...

28.8.2006 13:16

darca napsal(a):
Byli jsme na táboře agility v Mladé Boleslavi...

A ještě jedna

30.8.2006 09:10

darca napsal(a):
A ještě jedna

Pokus o pasení krav

30.8.2006 09:10

darca napsal(a):
Pokus o pasení krav

Podruhé...

6.10.2006 11:07

darca napsal(a):
Podruhé...

Ikara Prima Nova :)

7.10.2006 09:53

ikarka napsal(a):
Ikara Prima Nova :)

To jsou nej psi že jo?! Mně se moc líbí. pro Lucku a Darcu : četla jsem o vás článek ve zpravodaji,jak jste byli na tom frisbee.Moc vám gratuluju! Moje fenka na aportování není,vždycky\ za tím běží,ale nepřinese.nevím čím to je,asi jí to přijde blbost.A frisbee? Když vidí talíř tak pádí na opačnou stranu dneska jsem si přivstala abych s ní vyrazila ven na kole,procvičovaly jsme pomalý a rychlý klus,taky jsme zacválaly. Nejedete někdo na výstavu do ČB 8.10. ?Já jo,tak dneska budem pořádně makat!

7.10.2006 13:28

katulik napsal(a):
To jsou nej psi že jo?! Mně se moc líbí. pro Lucku a Darcu : četla jsem o vás článek ve zpravodaji,jak jste byli na tom frisbee.Moc vám gratuluju! Moje fenka na aportování není,vždycky\ za tím běží,ale nepřinese.nevím čím to je,asi jí to přijde blbost.A frisbee? Když vidí talíř tak pádí na opačnou stranu dneska jsem si přivstala abych s ní vyrazila ven na kole,procvičovaly jsme pomalý a rychlý klus,taky jsme zacválaly. Nejedete někdo na výstavu do ČB 8.10. ?Já jo,tak dneska budem pořádně makat!

pro Káťu: díkes za gratulaci On Darča je magor do všeho, čím se dá házet... třeba i atletický oštěp (ten mi nosí hrozně rád ). No jinak jako mlaďoch taky někdy nepovažoval za důležité mi tu hračku nosit, ale pochopil, že kddyž mi to nedonese, tak veškerá hra končí a nebudu se s ním bavit... a navíc ho hodně baví přetahování, takže jsem ho to díky tomu naučila
Zítra přeju hodně štěstí na výstavě! A pozdravuj Janu Zelenou s Cidem, že jim držíme packy
Fotka z výletu do Čachtic

7.10.2006 13:40

darca napsal(a):
pro Káťu: díkes za gratulaci On Darča je magor do všeho, čím se dá házet... třeba i atletický oštěp (ten mi nosí hrozně rád ). No jinak jako mlaďoch taky někdy nepovažoval za důležité mi tu hračku nosit, ale pochopil, že kddyž mi to nedonese, tak veškerá hra končí a nebudu se s ním bavit... a navíc ho hodně baví přetahování, takže jsem ho to díky tomu naučila
Zítra přeju hodně štěstí na výstavě! A pozdravuj Janu Zelenou s Cidem, že jim držíme packy
Fotka z výletu do Čachtic

Ahoj Luci!!
Chtěla jsem se tě zeptat, kdo ti fotí Darču při agility??Máš totiž z nich strašně krásné fotky(např. jak běží z tunelu, skáče kruh a mnoho dalších)
Jinak taky mooco gratuluji k úspěchu Jste oba mooc šikovní!!

7.10.2006 19:30

janak napsal(a):
Ahoj Luci!!
Chtěla jsem se tě zeptat, kdo ti fotí Darču při agility??Máš totiž z nich strašně krásné fotky(např. jak běží z tunelu, skáče kruh a mnoho dalších)
Jinak taky mooco gratuluji k úspěchu Jste oba mooc šikovní!!

No jak kdy a jak co Třeba toho Darču v kruhu jsem si fotila sama, ale ty co jsou tady nahoře fotila moje kámoška. Jinak ze závodů a soustředění buď náhodný fotograf, nebo kámošky...
Příští víkend jsou první české závody v dogfrisbee v Jaroměři... nechcete se někdo přihlásit? Nemusíte celkem nic umět, stačí, aby vám ten talíř letěl a pes ho měl zájem chytit Zatím jsou přihlášeno plno borderek, dva boxeři, jeden NO a jeden choďák, tak že byste to tam trochu víc pročernili Info je na www.discdog.cz. No a když ne závodit, tak se aspoň přijet podívat, bude tam třeba i tým, který byl třetí na mistrovství Evropy

12.10.2006 09:26

satelit napsal(a):
Máma a dcera.

Jéé co to je za štěníka? :)

Přikládám fotku Gara v akci.

24.10.2006 20:15

satelit napsal(a):
Máma a dcera.

Pár foteček Darriho z dogfrisbee závodů v Jaroměři...

24.10.2006 20:16

darca napsal(a):
Pár foteček Darriho z dogfrisbee závodů v Jaroměři...

...další...

24.10.2006 20:17

darca napsal(a):
...další...

...a ještě jedna
Autorem fotek je Pes Jíra - www.lassie.cz

2.11.2006 16:15

darca napsal(a):
...a ještě jedna
Autorem fotek je Pes Jíra - www.lassie.cz

Haló haló... nějak nám to fórum zapadlo....
Přidávám fotečku pesana jménem Best Boy Western Star

12.11.2006 18:54

satelit napsal(a):
Máma a dcera.

Zase nám to tu zapadlo... Takže to tu občerstvím novou fotečkou

8.2.2007 15:04

darca napsal(a):
Haló haló... nějak nám to fórum zapadlo....
Přidávám fotečku pesana jménem Best Boy Western Star

A já přidávám fotečku Vicka od Strážné skály.

8.2.2007 15:06

anuk napsal(a):
A já přidávám fotečku Vicka od Strážné skály.

A ještě jednu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík