Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2006 18:17

Tak jak jste dopadli?? :-)

22.7.2006 18:35

lucie x napsal(a):

My vystavujeme zítra. Moc, moc prosím bylo by možné opsat mi z katalogu tibetské dogy??? Vím, že jich tam je celkem dost, tak kdyby to bylo možné, tak aspoň fenky z dorostu, Předem mockrát děkuji

22.7.2006 19:01

barunka napsal(a):
My vystavujeme zítra. Moc, moc prosím bylo by možné opsat mi z katalogu tibetské dogy??? Vím, že jich tam je celkem dost, tak kdyby to bylo možné, tak aspoň fenky z dorostu, Předem mockrát děkuji

Ahoj Lucko, vím, že to sem nepatří, jen mě zajímá- vy ste s Enny ještě nebyly na žádné výstavě?

22.7.2006 19:05

lucie x napsal(a):

Ahoj Ivo,
já jsem sehnala katalog ze dneška tak Ti pošlu naskenované TD mailem ju?
Tereza

22.7.2006 19:07

uzivatel napsal(a):
Ahoj Lucko, vím, že to sem nepatří, jen mě zajímá- vy ste s Enny ještě nebyly na žádné výstavě?

Nebyli..až dneska, proc se ptas??

22.7.2006 19:14

lucie x napsal(a):

My jsme byli 2. Na první výstavu je to dobré a posudek máme taky pěkný. Dostali jsme VN2 v dorostu. :o)

22.7.2006 20:03

baiwen napsal(a):
Ahoj Ivo,
já jsem sehnala katalog ze dneška tak Ti pošlu naskenované TD mailem ju?
Tereza

Bylo by možné poslat napsat co je to za psy u německé dogy barva skvrnitá mají tyto čísla
mladých Jugendklasse 2 780 - 2 781 2
Děkuji za jméno psa a majitele díky

22.7.2006 20:58

dabliczech napsal(a):
My jsme byli 2. Na první výstavu je to dobré a posudek máme taky pěkný. Dostali jsme VN2 v dorostu. :o)

Jen mě to zajímá. A jak ste dopadly???

23.7.2006 16:53

lucie x napsal(a):

Tak jsme z výstavy před chvilkou přijeli.Dopadli jsme docela dobře.Vystavovali jsme King Charles španěly.
Náš malý kluk Edmont z Valldemose, kterému je teprve devět měsíců získal VD3, protože se mu nechtělo chodit, ale byl bezkonkurenčně nejlepší. Pes Ašant ze Zámku Lešná si vybojoval CAC, NV a BOB. Fenka Babetka z vesničky u hranic získala CAC a NV takže jsme spokojení.
(Na fotce je Babetka)

www.sweb.cz/king.info

23.7.2006 17:21

miky napsal(a):
Tak jsme z výstavy před chvilkou přijeli.Dopadli jsme docela dobře.Vystavovali jsme King Charles španěly.
Náš malý kluk Edmont z Valldemose, kterému je teprve devět měsíců získal VD3, protože se mu nechtělo chodit, ale byl bezkonkurenčně nejlepší. Pes Ašant ze Zámku Lešná si vybojoval CAC, NV a BOB. Fenka Babetka z vesničky u hranic získala CAC a NV takže jsme spokojení.
(Na fotce je Babetka)

www.sweb.cz/king.info

My máme velikou radost, naše Džakynka v konkureci 8 štěňat vyhrála VN1

23.7.2006 17:25

barunka napsal(a):
My máme velikou radost, naše Džakynka v konkureci 8 štěňat vyhrála VN1

A tohle je Džakynky sestřička, která také dostala VN

23.7.2006 17:47

lucie x napsal(a):

Hovawart Coddys, starší bráška mého Dreada. V1 CAJC

23.7.2006 17:47

lucie x napsal(a):

Další starší brácha Candy, VD

23.7.2006 18:33

miky napsal(a):
(Na fotce je Babetka)

www.sweb.cz/king.info

oprava: ne nejlepší,ale nejhezčí

23.7.2006 22:51

uzivatel napsal(a):
Jen mě to zajímá. A jak ste dopadly???

VD, malá a hubená..tot slova rozhodcí

24.7.2006 14:07

charon napsal(a):
Další starší brácha Candy, VD

Ahoj my jsme docela spokojení
Vystavujeme plemeno kavalír king charles španěl:
Angela VD3 - nechtělo se jí chodit potvoře, jinak byla nejlepší

24.7.2006 14:11

lucie buresova napsal(a):
Ahoj my jsme docela spokojení
Vystavujeme plemeno kavalír king charles španěl:
Angela VD3 - nechtělo se jí chodit potvoře, jinak byla nejlepší

Arcie kolonáda Poděbrady výborný 3 - prý má křivé nohy (zajímalo by mě jak pes s křivýma nohama může na jiné výstavě dostat CAC)

24.7.2006 14:16

Arcie kolonáda Poděbrady výborný 3 - prý má křivé nohy (zajímalo by mě jak pes s křivýma nohama může na jiné výstavě dostat CAC)

Benji kolonáda Poděbrady výborný 2 (byl na své asi čtvrté výstavě)

24.7.2006 14:25

Benji kolonáda Poděbrady výborný 2 (byl na své asi čtvrté výstavě)

Ještě jsme se ůčastnili soutěže Mladý vystavovatel (hedling)
v 1. kategorii šel Patrik s Michelou Fraking (matka všech štěňat, vystavovaná nebyla) a vypadli v semifinále
v 2.kategorii šla Veronika s Archiem kolonáda Poděbrady, ve finále byla 3
Tak jsme zakončily den v Ml.Boleslavi docela obstojně

24.7.2006 19:11

Ještě jsme se ůčastnili soutěže Mladý vystavovatel (hedling)
v 1. kategorii šel Patrik s Michelou Fraking (matka všech štěňat, vystavovaná nebyla) a vypadli v semifinále
v 2.kategorii šla Veronika s Archiem kolonáda Poděbrady, ve finále byla 3
Tak jsme zakončily den v Ml.Boleslavi docela obstojně

Vydržela jsem v tom vedru až do konce ( byla jsem bez psa) a tak Vám můžu ukázat vítěze prvního dne výstavy:

25.7.2006 11:10

dalmatin napsal(a):
Vydržela jsem v tom vedru až do konce ( byla jsem bez psa) a tak Vám můžu ukázat vítěze prvního dne výstavy:

Jak se vám líbila NV Ml.Boleslav???
Já myslím že to měli dobře organizované

25.7.2006 11:21

Jak se vám líbila NV Ml.Boleslav???
Já myslím že to měli dobře organizované

Mě osobně se tam moc líbilo. Když teda pominu to vedro, tak stánky, občerstvení i kruhy.. vše bylo v pohodě... například výstava v lednu v Olomouci byla otřesná, ale tady se mi líbilo a určitě se výstav v Mladé Boleslavy účastnit budu

25.7.2006 17:14

charon napsal(a):
Mě osobně se tam moc líbilo. Když teda pominu to vedro, tak stánky, občerstvení i kruhy.. vše bylo v pohodě... například výstava v lednu v Olomouci byla otřesná, ale tady se mi líbilo a určitě se výstav v Mladé Boleslavy účastnit budu

Nám se tam taky líbilo. Byli jsme ve stínu, myslím si, že ani bafanům to vedro zase až tak nevadilo. Byli jsme v neděli a bylo sice vedro, ale většinou pod mrakem a trošilinku i sprchlo. A takhle vegetila naše Džakynka než jsme přišli na řadu

26.7.2006 07:07

barunka napsal(a):
Nám se tam taky líbilo. Byli jsme ve stínu, myslím si, že ani bafanům to vedro zase až tak nevadilo. Byli jsme v neděli a bylo sice vedro, ale většinou pod mrakem a trošilinku i sprchlo. A takhle vegetila naše Džakynka než jsme přišli na řadu

Já byla několikrát v Ml.Bol na výstavách a pokaždý jsem byla spokojená. Pěkný areál, pěkný počasí. Prostě ráda se tam vracím.

26.7.2006 08:48

danan napsal(a):
Já byla několikrát v Ml.Bol na výstavách a pokaždý jsem byla spokojená. Pěkný areál, pěkný počasí. Prostě ráda se tam vracím.

Taky mám Ml.Boleslav moc ráda a pokoždé když tam výstava je tak tam pejsany přihlásím, nebo se tam jedu jen tak podívat

Přidejte reakci

Přidat smajlík