Na bílém psu skvrny u očí od slz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2012 12:01
smudlina

XXX.XXX.117.190

Nevíte, čím se dají odstranit u bílých psů, rezavé,hnědé skvrny u očí od slz? má to od malička a ani pravidelné čištění nepomáhá. Četla jsem někde o super bělícím gelu, ale nechci, aby to bylo pejskovi u očí nepříjemnésmajlík, jestli to není agresivní

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.7.2012 12:11

my na odstranění vyzkoušeli hodně přípravků a nic nepomáhalo ani profi kosmetika (sice po nich byl ten potuček světlejší ale k uplnému odstranění to nepomohlo) nakonec zmizel sám po změně granulí začali jsme krmit BARKING HEADS Bad Hair Day a světe div se najednou má pod očima krásnou bílou srst, teď teda jedeme pytel Dog lovers gold tak doufám že se skvrny znovu neobjeví.

26.7.2012 12:21
smudlina

XXX.XXX.117.190

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
my na odstranění vyzkoušeli hodně přípravků a nic nepomáhalo ani profi kosmetika (sice po nich byl ten potuček světlejší ale k uplnému odstranění to nepomohlo) nakonec zmizel sám po změně granulí začali jsme krmit BARKING HEADS Bad Hair Day a světe div se najednou má pod očima krásnou bílou srst, teď teda jedeme pytel Dog lovers gold tak doufám že se skvrny znovu neobjeví.

a kde jste je kupovali? ty Barking.....
my máme totiž problém se změnou granulí, jiné nám nesežere, žere Royal canin veterinární balení mini adult

26.7.2012 18:10
andria

XXX.XXX.134.177

Změňte krmení a vybírejte bezobilné balení. Nejčastější alergen je pšenice a kukuřice. Nám to odeznělo po změně, krmím Acanou nebo Orijenem, pes mi taky stávkuje, takže to je kdo z koho. Snažím se nepolevit, občas už něco uzobne a snad jednou sežere i celou misku, když bude vědět, že nic jiného nedostane. Nenechte sebou manipulovat psem nebo přejděte na maso.

26.7.2012 18:11
andria

XXX.XXX.134.177

Předtím Acanu žrala normálně a tak jsem právě zjistila, že změnou krmení výtoky a slzení odeznělo, to až teď stávkuje.

26.7.2012 19:44

smudlina napsal(a):
a kde jste je kupovali? ty Barking.....
my máme totiž problém se změnou granulí, jiné nám nesežere, žere Royal canin veterinární balení mini adult

kupuju granule tady http://www.fairforpets.cz a nemůžu si stěžovat, rychlé dodání, komunikace taky ok a už tam mám i nějakou tu zákaznickou slevu a navíc vždy pošlou psovi nějakou tu sušenou smradlavou pochoutku jako dárek

Přidejte reakci

Přidat smajlík