Zákaz bojových plemen aneb když na ministerském křesle sedí znalec !

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Wolfrick

1.10.2012 21:07
Wolfrick

XXX.XXX.205.246

Ahoj jsem novým členem ifauny a zakládám tuto diskuzi doufaje ,že se něco změní...
Možná jste už slyšeli ,že slovenský ministr zemědělství chce zakázat na Slovensku chov Bandogů a APBTeriérů...:-(
Viz tenhle odkaz:: http://hobby.idnes.cz/zakaz-chovu-pitbulu-a-bandogu-slovensko-fdg-/hobby-mazlicci.aspx?c=A120925_145546_hobby-mazlicci_mce Mou snahou je aby toto vidělo co nejvíc lidí a aby se zamezilo konci chovu těchto a dalších "BOJOVÝCH PLEMEN" nejen na Slovensku ,ale taky v ČR kde se o tom také přemýšlí... smajlík
Mě je teprv 16 a nenapadá mě co bych mohl pro tyto plemena udělat , tak alespoň píši tento článek a doufám ,že se toho ujmete za správný konec. :-)
Přece to ,že si toho psa koupí nějaký frajer aby mohl před ostatníma potom machrovat , ale potom ho už nevychová a ze psa vyroste zváře které je pak agresivní na všechny (když ho pak i třeba bije) a neposlouchá tak zato ten pes nemůže. No pak stačí jen málo a pes nějakým nedopatřením zdrhne , někoho napadne a nejen ,že ho nechají utratit , ale pošpiní to pověst plemene jako takového a i ostatních "BOJOVÝCH PLEMEN". Toho se chytne nějaký chytrák TAM NAHOŘE a vymyslí "NAPROSTO ÚŽASNÝ A PROBLÉM ŘEŠÍCÍ ZÁKON" na ,který dojedou pejskaři i se svými miláčky...

Jestli souhlasíte tak POMOZTE! :-) Je to JEN NA NÁS A NAŠEM ODHODLANÍ... když nic neuděláme tak za pár let z našich ulic zmizí plno psích krasavců...

2.10.2012 09:10
chuchyna

XXX.XXX.25.112

Naprosto souhlasím,všichni tyhle psi jsou neuvěřitelně hodní a úžasní mazlíci...to že si je koupí nějakej blb ,který psa neumí vychovat a ještě je tady taky spoustu lidí kteří záměrně ze psa dělají agresivního aby mohly ukazovat jak je hlídá atd. mě dost štve,ptž pořád vidím jak si třeba bulíka vede malí děcko na vodítku a ještě se s ním mazlí a ten pes by ho ulízal....takže ať někdo neříká že jsou tito psi agresivní,vždycky za to můžou jenom jejich přiblblý pánové!!! smajlík
PS: Nevím proč by někdo ve vládě,co o psech ví uplný ho..o měl o takových věcech rozhodovat....myslím si že když už by se opravdu stalo že by nějaké plemeno bylo agresivní (myslím opravdu to mělo v genech) tak to zjistí chovatelé a odborníci kolem psů a ti by taky měly v takových případech rozhodovat např. o zrušení chovu.... Jinak když už jsme u toho věku je mi 17 :-)

2.10.2012 09:32
kadlik

XXX.XXX.11.87

Bohužel, tohle řešení, na Slovensku navržené, je populistické a líbivé gesto. Je lepší prosadit tento zákon, jak vymahatelnost práva, a naprosto zřejmou věc, že za psa odpoovídá jeho majitel. Je to stejné, jak někde navrhují testy DNA, aby se zjistilo, čí je to psí hovno v parku... A přitom by stačil jeden městský policajt v civilu, který by tam za den chytil padesát páníčků, jejichž pes tam sere, a oni to neuklidí. A ze zákona možnost pořádné pokuty je!! Proč věci dělat jednoduše, když to jde složitě...

2.10.2012 10:11
cinkalu

XXX.XXX.245.18

Jelikož si dnes dělá každý co chce bez ohledu na druhého, tak nezbývá než zarazit všechno všem. Jednoduchá úvaha. Jediný kdo to může změnit jste Vy mladí, ale když se tak koukám kolem sebe jak si pekně ta děcka "vychováváme" tak je to pěkná utopie.

2.10.2012 10:13
firuze.tc

XXX.XXX.182.44

Naprosto souhlasím :-) a prikládám fotku jedné "agresivní" bestie.

2.10.2012 10:35
kadlik

XXX.XXX.11.87

cinkalu napsal(a):
Jelikož si dnes dělá každý co chce bez ohledu na druhého, tak nezbývá než zarazit všechno všem. Jednoduchá úvaha. Jediný kdo to může změnit jste Vy mladí, ale když se tak koukám kolem sebe jak si pekně ta děcka "vychováváme" tak je to pěkná utopie.

nejsem zase až takový pesimista...A proč jenom mladí??? To je alibismus - já už nemůžu, já jsem na to starý... Před mnoha a mnoha lety jsme měli na maturitní stužce motto - Kdo, když ne my? Kdy, když ne teď? Je to pořád platné...

2.10.2012 11:38
cinkalu

XXX.XXX.11.162

kadlik napsal(a):
nejsem zase až takový pesimista...A proč jenom mladí??? To je alibismus - já už nemůžu, já jsem na to starý... Před mnoha a mnoha lety jsme měli na maturitní stužce motto - Kdo, když ne my? Kdy, když ne teď? Je to pořád platné...

bylo to myšleno tak, že se musí změnit mentalita celého národa a ne těch co si po pádu komunismu začali demokracii vysvětlovat po svém, a to tak, že můžou vše, bez ohledu na kohokoliv a cokoliv

Denisa7846

4.10.2012 21:12
Denisa7846

XXX.XXX.220.193

Nesmyslný. Maximálně zpřísnit, ale určitě né zakázat.

Také příkládám foto ''zabijáka''.

4.10.2012 21:46
joli

XXX.XXX.147.50

Doufám, že na Slovensku tento nesmysl neprojde, a že u nás nikdo nenavrhne podobný nebo stejný...
Další zabják, co sežral celý DPS.

Denisa7846

4.10.2012 21:52
Denisa7846

XXX.XXX.220.193

joli napsal(a):
Doufám, že na Slovensku tento nesmysl neprojde, a že u nás nikdo nenavrhne podobný nebo stejný...
Další zabják, co sežral celý DPS.

Krásná foto :-)

5.10.2012 12:34
potesil

XXX.XXX.130.191

Je to všechno o lidech. Každý pes nad 20 kg může být nebezpečný.
Nebezpečnější jsou ale lidi, co se musí za každou cenu zviditelnit.
smajlík:-))

5.10.2012 14:41
potesil

XXX.XXX.130.191

Myslel jsem hlavně na politiky, kteří svými populistickými návrhy odvádějí pozornost od skutečných problémů, které tíží lidi víc, než bojová????? plemena psů. ( nevím vůbec, proč bojová). Asi se mají bát blbců a aktivních nezasvěcenců.

8.10.2012 13:30
smudlinka

XXX.XXX.116.158

Wolfrick napsal(a):
Ahoj jsem novým členem ifauny a zakládám tuto diskuzi doufaje ,že se něco změní...
Možná jste už slyšeli ,že slovenský ministr zemědělství chce zakázat na Slovensku chov Bandogů a APBTeriérů...:-(
Viz tenhle odkaz:: http://hobby.idnes.cz/zakaz-chovu-pitbulu-a-bandogu-slovensko-fdg-/hobby-mazlicci.aspx?c=A120925_145546_hobby-mazlicci_mce Mou snahou je aby toto vidělo co nejvíc lidí a aby se zamezilo konci chovu těchto a dalších "BOJOVÝCH PLEMEN" nejen na Slovensku ,ale taky v ČR kde se o tom také přemýšlí... smajlík
Mě je teprv 16 a nenapadá mě co bych mohl pro tyto plemena udělat , tak alespoň píši tento článek a doufám ,že se toho ujmete za správný konec. :-)
Přece to ,že si toho psa koupí nějaký frajer aby mohl před ostatníma potom machrovat , ale potom ho už nevychová a ze psa vyroste zváře které je pak agresivní na všechny (když ho pak i třeba bije) a neposlouchá tak zato ten pes nemůže. No pak stačí jen málo a pes nějakým nedopatřením zdrhne , někoho napadne a nejen ,že ho nechají utratit , ale pošpiní to pověst plemene jako takového a i ostatních "BOJOVÝCH PLEMEN". Toho se chytne nějaký chytrák TAM NAHOŘE a vymyslí "NAPROSTO ÚŽASNÝ A PROBLÉM ŘEŠÍCÍ ZÁKON" na ,který dojedou pejskaři i se svými miláčky...

Jestli souhlasíte tak POMOZTE! :-) Je to JEN NA NÁS A NAŠEM ODHODLANÍ... když nic neuděláme tak za pár let z našich ulic zmizí plno psích krasavců...

My jsme měli pittbulku a byl to ten nejhodnější pes na světě. Když příště psa, tak jedině staforda a nebo pittbula po vyrovnaných rodičích...JSOU TO ÚŽASNÍ PSI!!!! Měli jsme kokra a několikrát nás pokousal, byl to fakt rapl....a to měl 10kilo a jak to kounutí vždy bolelo....každý pes může být nebezpečný...je to o výchově a hlavně taky o tom, že lidi jsou nezodpovědní a připouštějí agresivní psy a je jim to šumák....takže za mě z mých zkušeností jsou agresivní jezevčíci, kokři, jorkšíři, jack russel a jiní malí raťafáci...ne samozřejmě všichni---teď máme maltézáčka a je taky mazel. Je to pes od psa

9.10.2012 12:11
jana-jana

XXX.XXX.86.69

my máme zabijáka krysaříka, neměla bych poslancům také navrhnout zákaz chovu pražského krysaříka???smajlík, až budu mít foto, doložím tady ... také mám německé dogy...ale ten krysařík, to je oproti nim drak ...zakázat:-)

9.10.2012 19:21
jana-jana

XXX.XXX.86.69

jana-jana napsal(a):
my máme zabijáka krysaříka, neměla bych poslancům také navrhnout zákaz chovu pražského krysaříka???smajlík, až budu mít foto, doložím tady ... také mám německé dogy...ale ten krysařík, to je oproti nim drak ...zakázat:-)

tady je ta slíbená fotka našeho bojového plemene....něco pro poslance k zamyšlení:-)smajlík

11.10.2012 14:44
deni000

XXX.XXX.231.14

Já bych těm chytrákům co tohle vymysleli ukázala fotky jak se se psy zachází v číně, na ukrajině, v rumunsku atd... pak možná pochopí, že tito psi trpí 100x více než lidi kteří byli pokousáni psy :-( A jestli jim jde o to, aby nebylo zabito tolik lidí tak by museli zakázat auta, drogy, alkohol atd protože na tohle zemře mnohem více lidí.

11.10.2012 14:53
deni000

XXX.XXX.231.14

deni000 napsal(a):
Já bych těm chytrákům co tohle vymysleli ukázala fotky jak se se psy zachází v číně, na ukrajině, v rumunsku atd... pak možná pochopí, že tito psi trpí 100x více než lidi kteří byli pokousáni psy :-( A jestli jim jde o to, aby nebylo zabito tolik lidí tak by museli zakázat auta, drogy, alkohol atd protože na tohle zemře mnohem více lidí.

Jo a také přikládám fotku mého smějícího se ,,zabijáka" :-)

11.10.2012 15:44
ilisek

XXX.XXX.196.16

deni000 napsal(a):
Jo a také přikládám fotku mého smějícího se ,,zabijáka" :-)

to je krásný stafbullík!

Přidejte reakci

Přidat smajlík