Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2006 20:34

Ahoj,před pár dny jsem dávala na nemoderovanou diskuzi dotaz na slabé nohy 5ti měsíčního štěněte BŠO. Fenka má KVH asi 52cm a kromě již snad zaléčeného zánětu okostice je úplně OK. Trápí mě jen pohled na její zadní nohy - jako by patřily jinému slabšímu psovi. Zkuste to prosím posoudit jak moc si mám dělat starosti případně jestli by z toho mohly být nějaké problémy.
Díky Lénočka

1.foto - pohled zepředu

26.7.2006 20:36

lenocka napsal(a):
Ahoj,před pár dny jsem dávala na nemoderovanou diskuzi dotaz na slabé nohy 5ti měsíčního štěněte BŠO. Fenka má KVH asi 52cm a kromě již snad zaléčeného zánětu okostice je úplně OK. Trápí mě jen pohled na její zadní nohy - jako by patřily jinému slabšímu psovi. Zkuste to prosím posoudit jak moc si mám dělat starosti případně jestli by z toho mohly být nějaké problémy.
Díky Lénočka

1.foto - pohled zepředu

2.foto - pohled zboku

26.7.2006 20:38

lenocka napsal(a):
Díky Lénočka

1.foto - pohled zepředu

3.foto - pohled zezadu

Mě osobně ty zadní připadají opravdu slabé,ve skutečnosti to vypadá ještě poněkud hůř

26.7.2006 21:07

lenocka napsal(a):
3.foto - pohled zezadu

Mě osobně ty zadní připadají opravdu slabé,ve skutečnosti to vypadá ještě poněkud hůř

Nevím, ale rozhodně mi zadní nohy Vašeho pesana nepřipadají nijak slabé. Např. pokud se podvám na foto na odkazu, nevidím prakticky téměř žádný rozdíl.
Nejsem ale odborník, třeba Vám nějaký odborník řekne něco jiného.
Jinak v odkazu je nutné vymazat mezery.

http://www.cz-pes.cz/ atlas/ bily_ovcak/ ovcak1.jpg

26.7.2006 23:45

lolinka napsal(a):
Nevím, ale rozhodně mi zadní nohy Vašeho pesana nepřipadají nijak slabé. Např. pokud se podvám na foto na odkazu, nevidím prakticky téměř žádný rozdíl.
Nejsem ale odborník, třeba Vám nějaký odborník řekne něco jiného.
Jinak v odkazu je nutné vymazat mezery.

http://www.cz-pes.cz/ atlas/ bily_ovcak/ ovcak1.jpg

ja bych sis tim starosti nedelala-pokud vyditelne nekulha,nozinky ho neboli kdyz jde atd,..
u stenatek je to normalni,ze maji predni nozinky silene velke a zadni se oproti nim zdaji takove slabounke-male
na tech fotkam mi vse pripada normalni

27.7.2006 06:38

tara napsal(a):
ja bych sis tim starosti nedelala-pokud vyditelne nekulha,nozinky ho neboli kdyz jde atd,..
u stenatek je to normalni,ze maji predni nozinky silene velke a zadni se oproti nim zdaji takove slabounke-male
na tech fotkam mi vse pripada normalni

Já bych si s tím starosti taky nedělala, vždyť je to normální. Hlavně u štěňat velkých plemen, kdy je nejrychlejší růst mezi 4-9 měsícem, vypadají spíš jak pavouci. Nebojte, já mám doma taky jednoho 7 měsíčního nohatce. Uvidíte, že po 12 měsíci, kdy začnou mohutnět, se to určitě napraví.

27.7.2006 07:20

lenocka napsal(a):
Díky Lénočka

1.foto - pohled zepředu

Ahojky Lenočko,

buď v klidu, ani já na Bonnie nevidím žádný problém. Podstatné je, jestli běhá v pohodě, bez bolesti. A na fotkách mi v pohodě přijde a rozhodně ti roste do krásy.

Nemůžeš Bonnie srovnávat s mým hafíkem - ten je mohutný po otci a bylo to znát už ve 4 měsících. Ale Bonnie je holka a její rodiče mohutní nejsou, tak prostě bude vypadat jinak. Podstatné ale přeci je, že je zdravá a veselá.

Radka

PS: na fotce je Sabarkovi právě 5 měsíců

Přidejte reakci

Přidat smajlík