on marek
napsal(a):
SEVAS CHVD a mas po ptakach teraz s tebov policia CR zatoci, a urcite pojdes aj do basi
bu-bu-bu chvd davaj pozor na p. Fiserovu ma stiky na ministerstve
, CHVD len tak dalej RD nemusi nikto poznat, staci ked trocha roby do psov pozre jeho www a hned ma vo vsetkom jasno zdravim on marek
Bohužel nemáš zcela pravdu...spousta lidí ač mají se psy relativně zkušenosti, jsou schopni se nechati zblbnout takovými kecy..:-((
JJ, už mne kontaktovali, že si mám vybrat bud doživotí nebo gilotínu:-))
chvd
napsal(a):
Bohužel nemáš zcela pravdu...spousta lidí ač mají se psy relativně zkušenosti, jsou schopni se nechati zblbnout takovými kecy..:-((
Chvd a ty se nebojíš? Já slyšela že nějaká paní z horních prdelákovic umí udělat takovou věs aby poprava nebolela.... Znala jsem jednoho kluka kterýho pověsili a prej ho to nebolelo, ale nestlihla jsem se ho nějak zeptat, protože při tom pověšení umřel :-(
No každopádně až Ti budou sekat hlavu tak řekni, my se všichni rádi příjdeme podívat!
chvd
napsal(a):
Nemyslíš že lidi jsou dost inteligentní na to aby si to přebrali?
Nebo ty jedinej máš vždy pravdu?
Nezapomeň: Sto lídí,sto povah, sto názorů.
A srovnej si to jak chceš.
psi mama
napsal(a):
Nemyslíš že lidi jsou dost inteligentní na to aby si to přebrali?
Nebo ty jedinej máš vždy pravdu?
Nezapomeň: Sto lídí,sto povah, sto názorů.
A srovnej si to jak chceš.
Zkus přispět konkrétněji než:
"Nemyslíš že lidi jsou dost inteligentní na to aby si to přebrali?
"
a budu se snažit odpovědět.
anuska
napsal(a):
Chvd a ty se nebojíš? Já slyšela že nějaká paní z horních prdelákovic umí udělat takovou věs aby poprava nebolela.... Znala jsem jednoho kluka kterýho pověsili a prej ho to nebolelo, ale nestlihla jsem se ho nějak zeptat, protože při tom pověšení umřel :-(
No každopádně až Ti budou sekat hlavu tak řekni, my se všichni rádi příjdeme podívat!
Ty máš ráda násilí? hmmmm
on marek
napsal(a):
SEVAS CHVD a mas po ptakach teraz s tebov policia CR zatoci, a urcite pojdes aj do basi
, CHVD len tak dalej RD nemusi nikto poznat, staci ked trocha roby do psov pozre jeho www a hned ma vo vsetkom jasno zdravim on marek
chvd + p.Fišerová (snad na mě nepodáte taky tr.oznámení, že se hrabu do diskuze )
nebylo by lepší, když máte takový spor, se sejít na kávě (panák)a povysvětlit? Já myslím, že toto jsou jen nesmyslné tlachy.
bl
napsal(a):
chvd + p.Fišerová (snad na mě nepodáte taky tr.oznámení, že se hrabu do diskuze )
nebylo by lepší, když máte takový spor, se sejít na kávě (panák)a povysvětlit? Já myslím, že toto jsou jen nesmyslné tlachy.
Ale já s ní žádný spor neměl...jen jsem se ji asi dvacetkrát zeptal na vysvětlení toho, co napsala a čím mě osočila a ona stale mlela nesmysly...
pak ji to nestačilo, tak začla obtěžovat na mailu...proč bych měl s takovým individuem někam chodit?
chvd
napsal(a):
Ale já s ní žádný spor neměl...jen jsem se ji asi dvacetkrát zeptal na vysvětlení toho, co napsala a čím mě osočila a ona stale mlela nesmysly...
pak ji to nestačilo, tak začla obtěžovat na mailu...proč bych měl s takovým individuem někam chodit?
Možná kdybyste se seznámili lépe a popovídali si osobně, padli byste si do oka a ruku v ruce odešli do zapadajícího slunce ... prostě hepáč jak v Holivůdu
Ježek ... potřebuji dovolenou
zet
napsal(a):
Možná kdybyste se seznámili lépe a popovídali si osobně, padli byste si do oka a ruku v ruce odešli do zapadajícího slunce ... prostě hepáč jak v Holivůdu
Ježek ... potřebuji dovolenou
Zet, jak tohle můžeš napsat, takovou ohavnost!!!
Dyk Ty přece moc dobře víš, že bych Garfieldovi nezahnul.
zet
napsal(a):
No jo, no jo ... ale já už si představovala ten krásný druhý dil: CHVD vs. FISEROVA II - Garfield strikes back
To by bylo sladké - a asi by to byla výhra pro ty kteří nesnáší Chvd a p. Fišerovou zároveň - protože pochybuji že by to skončilo emerickým happyendem, ale spíš mexickým masakrem v El pasu :-D
on marek
napsal(a):
pocuvaj chvd, vcera som tak studoval Tvoju stranku, odkial beres info o apbt? to mas vsetko z netu? alebo mas neakeho komplica co chova pitov?
Hele, z netu to myslím mít nemůžu...moc jsem zatím takovýhle názory na netu nečetl...když tak okrajově a lidé je ještě ani sami raději nezveřejní, maximálně kvitují, pokud s nimi souhlasí.....
Kompliců mám spousty, ale nechovaí pity.
Znám pár jedinců, kteří pity chovají...na nejrůznější urovni.
on marek
napsal(a):
chvd nebud fiserova odkial cerpas info??? komplici co mas co chovaju pitov chovaju aj na vyssej urovni cca 20pitov???
:-) info čerpám od různých lidí.....přece tady nebudu psát konkrétnosti, aby si to zas ta dáma přebrala po svým a otravovala další lidi....to se nezlob......jinak ono ta úroveň není ale vždy o počtu psů v kennelu...u APBT se toho dá dosáhnout dost v různých ohledech....ale to Ty určitě víš:-)
on marek
napsal(a):
http://www.pejskarina .unas.cz/druha-sance-c antes-fiserova-dagmar .html
Otevřený dopis pro
Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz]
s žádosti o vysvětlení a omluvu:
Uživatel Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz] mi píše:
...že prý jsem poškodil několik slušných lidí a to bez ověření skutečností a psal jsem na stránkách "Pejskařina u nás" o nich bez toho, abych se jich zeptal osobně na jejich vyjádření. Údajně pry to, že jim poskytnu možnost obhajobu jen písemně a to po internetu, není dostačující.
Reaguji:
vážená Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz],
01. Které slušné lidi a jakým způsobem jsem poškodil?
02. Jaké ověření skutečností máte na mysli?
03. Proč bych nemohl na svých stránkách psát své názory a domněnky?
04. Proč bych se měl někoho ptát osobně na jejich vyjádření?
05. Proč nestačí, že se mohou vyjádřit na internetu či kdekoliv jinde?
06. O jakou legislativní normu se opíráte, když mě osočujete z těchto věcí?
prý svým přístupem poškozuji již delší dobu kynologii v ČR na nemoderované diskusi i-fauny, jsem dosti hrubý až vulgární a mladým lidem, kteří navštěvují tyto stránky jsem prý špatným příkladem
Reaguji:
07. Na čem stavíte obvinění, že poškozuji kynologii v ČR, na čem konkrétním?
08. Na diskuzích jsem poskytl spoustu dobrých rad, čím můžete doložit své tvrzení o tom, že jsem někomu špatným příkladem?
09. Vy vedete své potomky k tomu, aby si brali příklad s uživatelů na internetu?
...prý je mnoho kynologů, kteří ví o některých nesrovnalostech na ČMKU, ale takto veřejně by si nedovolili jejich činnost znevážit, tak jak jsem to udělal já na svých stránkách "Pejskařina u nás". Tímto počínáním jsem prý udělal téměř z celé kynologie v ČR prohnilý obor.
Reaguji:
10. Mohl bych vědět, kde na svých stránkách jsem znevážil ČMKÚ ??
Jsem přesvědčen, že je evidentní, že Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz] opět jen plive hnus místo aby uvedla cokoliv konkrétního.
Stejně jako minule jen pouští nepravdy, které neumí následně doložit. Nelze to totiž, jsou to smyšlené lži a osočování.
Vy jste tedy Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz] opravdu skvělý vzor pro ty děti, které k Vám chodí do toho Vašeho ho kynologického kroužku, jak tvrdíte.
V této souvislosti vyzývám čitatele tohoto příspěvku, aby o něm dali vědět rodičům oněch dětí, aby měli lepší obrázek o tom, kam pouštějí své dítě.
Opět a veřejně si tedy dovoluji tvrdit, že Dagmar Fišerová [fiserovadruhasance@seznam.cz] L Ž E !
Vzhledem k výše uvedenému žádám buď o konkrétní argumentaci a podložení Vašich výroků relevantními argumenty nebo o veřejnou omluvu!