Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2013 20:09
rituska214

XXX.XXX.103.188

Prosím vás neumíte mi někdo poradit. Vždy jak jdeme přes den se psem na prochajdu tak lidi miluje. Jak jdem večer a vidí někoho v dáli tak se ho bojí a začne štěkat + se jí naježí srst. Nevyjíždí jenom šíleně štěka. smajlík Co mám dělat?smajlík

26.2.2013 20:40
taradorizp

XXX.XXX.189.37

Nám se takhle po setmění začal trochu bát jezevčík - myslíme si, že je to tím, že už trochu blbě vidí...

27.2.2013 07:46
inusanka

XXX.XXX.175.12

Jak starý pejsek, může to být počínající slepota, může to být také projev puberťáka

27.2.2013 09:14
mojipsi

XXX.XXX.100.28

rituska214 napsal(a):
Prosím vás neumíte mi někdo poradit. Vždy jak jdeme přes den se psem na prochajdu tak lidi miluje. Jak jdem večer a vidí někoho v dáli tak se ho bojí a začne štěkat + se jí naježí srst. Nevyjíždí jenom šíleně štěka. smajlík Co mám dělat?smajlík

Nedělala bych nic, byla bych ráda, že Vás potmě hlídá.....Dělá to spousta psů, ve dne miláčci, když se setmí tak hlídají.

27.2.2013 09:14
mojipsi

XXX.XXX.100.28

rituska214 napsal(a):

Nedělala bych nic, byla bych ráda, že Vás potmě hlídá.....Dělá to spousta psů, ve dne miláčci, když se setmí tak hlídají.

Přidejte reakci

Přidat smajlík