Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2006 22:43

leona napsal(a):
Tak zase nanovo

tak jo!!!

1.8.2006 22:48

leona napsal(a):
Tak zase nanovo

tak jo, přesul zdárně proveden
ale dneska už končím, jdu mrkat na bar a pak do hajan, vstávám do práce každý den v šest
dobrou

maťa

1.8.2006 22:50
maťa

leona p napsal(a):
tak jo, přesul zdárně proveden
ale dneska už končím, jdu mrkat na bar a pak do hajan, vstávám do práce každý den v šest
dobrou

Vsocknu jen fotečky toho svého třeštiprdla, jak si některá z Vás přála

maťa

1.8.2006 22:51
maťa

maťa napsal(a):
Vsocknu jen fotečky toho svého třeštiprdla, jak si některá z Vás přála

1.8.2006 22:54

maťa napsal(a):

třeštiprdlo je hezké. Má taky ještě nějaké druhé jméno? A co ten jeho kámoš tady? Jste jedna rodinka?

maťa

1.8.2006 23:03
maťa

hanape napsal(a):
třeštiprdlo je hezké. Má taky ještě nějaké druhé jméno? A co ten jeho kámoš tady? Jste jedna rodinka?

Ehm, zkuste juknout na téma Sobotní probuzení a zjistíte, že jsme se v sobotu poněkud neplánovaně rozrostli, asi

Jinak Britě je v říjnu 12 roků a je to moje druhé já, Gerrymu jsou 4 roky a je to šílenec A to třetí je asi 4-5 měsíců staré
Ech a Brita je ta ovčanda a Gríša motýl

maťa

1.8.2006 23:09
maťa

maťa napsal(a):
Ehm, zkuste juknout na téma Sobotní probuzení a zjistíte, že jsme se v sobotu poněkud neplánovaně rozrostli, asi

Jinak Britě je v říjnu 12 roků a je to moje druhé já, Gerrymu jsou 4 roky a je to šílenec A to třetí je asi 4-5 měsíců staré

Ještě poslední Gerry, když se tak líbí a moc děkuje za pochvalu

1.8.2006 23:10

maťa napsal(a):

Tak jsem si příspěvek přečetla, je docela dojemný ale i jsem se pobavila. A je vidět, že tvoji psi jsou evidentně šťastní, že mají nového kamaráda.

1.8.2006 23:11

maťa napsal(a):

Aby se mi nelíbil!!! Vždyť kdyby ho nezdobily ty krásné motýlí uši, tak je to jasně čivava.

maťa

1.8.2006 23:12
maťa

hanape napsal(a):
Tak jsem si příspěvek přečetla, je docela dojemný ale i jsem se pobavila. A je vidět, že tvoji psi jsou evidentně šťastní, že mají nového kamaráda.

Jo šťastní......mnóóó.....jak se to veme......Brita má víc piškotků, a hračku, tak asi jo, ale malej moc nee eee, malá je těžší a větší, než on a dost divoká a on je rozumnej a klidnej stařeček! Aspoň před ní tak vystupuje

1.8.2006 23:16

maťa napsal(a):
Jo šťastní......mnóóó.....jak se to veme......Brita má víc piškotků, a hračku, tak asi jo, ale malej moc nee eee, malá je těžší a větší, než on a dost divoká a on je rozumnej a klidnej stařeček! Aspoň před ní tak vystupuje

Tak já se dnes loučím, abysme tady nepřekročili plán už hned dneska. Jdu zase ke svým malým štěňátkům, musíme si pohrát a pak do pelechu. Zítra zase tady.

2.8.2006 10:02

maťa napsal(a):

Holky,Vy jste,ale pilné berundy! A šitovné!!
Zdravím všechny,ale chtěla bych zvlášť pozdravit MAŤU!
Máš můj obdiv! a držím Ti palce!
Také jsem si přečetla to sobotní ráno a fakt jsi SUPER!!!

2.8.2006 10:26

reny napsal(a):
Holky,Vy jste,ale pilné berundy! A šitovné!!
Zdravím všechny,ale chtěla bych zvlášť pozdravit MAŤU!
Máš můj obdiv! a držím Ti palce!
Také jsem si přečetla to sobotní ráno a fakt jsi SUPER!!!

Výlet mi neprošel ,muž bude v práci a tak není hlídání!
Snad to vyjde jindy!?!?

2.8.2006 10:54

reny napsal(a):
Výlet mi neprošel ,muž bude v práci a tak není hlídání!
Snad to vyjde jindy!?!?

Ahojky Reny,
to je škoda
ozývá se hodně lidí, bude z toho nakonec regulérní čivasraz
No nic, tak další bude v lednu v termínu Olomouce. Tam zas nevím já, jestli pojedu, snad v tý době budeme čekat miminka...

2.8.2006 11:25

leona p napsal(a):
Ahojky Reny,
to je škoda
ozývá se hodně lidí, bude z toho nakonec regulérní čivasraz
No nic, tak další bude v lednu v termínu Olomouce. Tam zas nevím já, jestli pojedu, snad v tý době budeme čekat miminka...

Hurááááááááááááááááááá!!!
MAŤO, nezapomeň k nám přijít na návštěvu!!!!!!!!!!!

25.12.2006 13:09

hanape napsal(a):
tak jo!!!

super!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík