maťa

leona p
napsal(a):
tak jo, přesul zdárně proveden
ale dneska už končím, jdu mrkat na bar a pak do hajan, vstávám do práce každý den v šest
dobrou
Vsocknu jen fotečky toho svého třeštiprdla, jak si některá z Vás přála
maťa

maťa
napsal(a):
Vsocknu jen fotečky toho svého třeštiprdla, jak si některá z Vás přála
maťa

hanape
napsal(a):
třeštiprdlo je hezké. Má taky ještě nějaké druhé jméno? A co ten jeho kámoš tady? Jste jedna rodinka?
Ehm, zkuste juknout na téma Sobotní probuzení a zjistíte, že jsme se v sobotu poněkud neplánovaně rozrostli, asi
Jinak Britě je v říjnu 12 roků a je to moje druhé já, Gerrymu jsou 4 roky a je to šílenec A to třetí je asi 4-5 měsíců staré
Ech a Brita je ta ovčanda a Gríša motýl
maťa

maťa
napsal(a):
Ehm, zkuste juknout na téma Sobotní probuzení a zjistíte, že jsme se v sobotu poněkud neplánovaně rozrostli, asi
Jinak Britě je v říjnu 12 roků a je to moje druhé já, Gerrymu jsou 4 roky a je to šílenec A to třetí je asi 4-5 měsíců staré
Ještě poslední Gerry, když se tak líbí a moc děkuje za pochvalu
maťa
napsal(a):
Tak jsem si příspěvek přečetla, je docela dojemný ale i jsem se pobavila. A je vidět, že tvoji psi jsou evidentně šťastní, že mají nového kamaráda.
maťa

hanape
napsal(a):
Tak jsem si příspěvek přečetla, je docela dojemný ale i jsem se pobavila. A je vidět, že tvoji psi jsou evidentně šťastní, že mají nového kamaráda.
Jo šťastní......mnóóó.....jak se to veme......Brita má víc piškotků, a hračku, tak asi jo, ale malej moc nee eee, malá je těžší a větší, než on a dost divoká a on je rozumnej a klidnej
stařeček!
Aspoň před ní tak vystupuje
maťa
napsal(a):
Jo šťastní......mnóóó.....jak se to veme......Brita má víc piškotků, a hračku, tak asi jo, ale malej moc nee eee, malá je těžší a větší, než on a dost divoká a on je rozumnej a klidnej
stařeček!
Aspoň před ní tak vystupuje
Tak já se dnes loučím, abysme tady nepřekročili plán už hned dneska. Jdu zase ke svým malým štěňátkům, musíme si pohrát a pak do pelechu. Zítra zase tady.
reny
napsal(a):
Výlet mi neprošel ,muž bude v práci a tak není hlídání!
Snad to vyjde jindy!?!?
Ahojky Reny,
to je škoda
ozývá se hodně lidí, bude z toho nakonec regulérní čivasraz
No nic, tak další bude v lednu v termínu Olomouce. Tam zas nevím já, jestli pojedu, snad v tý době budeme čekat miminka...
leona p
napsal(a):
Ahojky Reny,
to je škoda
ozývá se hodně lidí, bude z toho nakonec regulérní čivasraz
No nic, tak další bude v lednu v termínu Olomouce. Tam zas nevím já, jestli pojedu, snad v tý době budeme čekat miminka...
Hurááááááááááááááááááá!!!
MAŤO, nezapomeň k nám přijít na návštěvu!!!!!!!!!!!