Kříženec. Velikost psa v dospělosti. Prosím o radu.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2013 14:19
dajvla

XXX.XXX.252.44

PROSÍM MÁME DOTAZ, ODPOVĚDI PROSÍM POD FOTKU. Máme adoptovaného chlapečka z Maďarska, pořád ještě nemáme výměnu zubů. Podle úsudku veteriny - více lékařů se shodli, že ňafan musel být mladší jak 9 týdnů, ale odhad maximalně sedm týdnů při předání možná i 6 týdnů. Kdyby tomu tak bylo bylo mi našemu klukovi teď 12 týdnů - 13 což by odpovídalo, že zoubky prostě na výměnu ještě nemáme. Také mu teprve začli sestupovat před týdnem varlátka do šourku, takže bude chlapík jak má být se vším všudy. Podle počtu kdyby mu bylo 9 týdnů při oředání k nám , měl by teď 16 - 17 týden, což by byla znatelná výmna zoubků, nebo spoň oteklé dásně prostě by se to poznalo. Náš pes je veliký už jako zhruba 7 - 10 měsíční pes bígla, akorát jsme konstrukčně lehounký, náš má 7 - 8 kilo plus mínus, ale má obrovské dlouhé tlapy. vypadá jak na štafličkách. Už nám dorostl i křížence doma Agátku, což je kníračka s něčím a váží 12 kilo a je mohutná. Majky je pořád dítě, ale už by teda mohl přestat růst ... Je jak štaflík. Nevíte co by to mohlo popř být za rasu ... s čím je mixnutý? Když byl miminečko vypadal jak jezevčík, ale jsme jednou tak vysoký jak jezevčík, přerostli jsme i kníračku malého vzrůstu vedle ze vchodu. Děkuju všem.

Více fotek našeho psa pro větší informovanost naleznete zde, nejde sem poslat více fotek. tak se omlouvám za případný spam. http://nasiusaci-doma.blog.cz/1304/nas-pes-jak-roste

24.4.2013 14:36
ilisek

XXX.XXX.196.16

Štěndo je krásné, ale když je to kříženec a netušíte jaké má rodiče, tak vám asi ani odhadem nikdo neřekne, jak velký hafan z něho vyroste.....Ilona

nalinka

24.4.2013 15:45
nalinka

XXX.XXX.251.146

Neviem určite ale mislim si, že to bude velký pes. Asi ridzbek.smajlík
A ak mi môžete pomôcť, pozrite na obrazok. Tohto psíka si chceme adoptovať ale nevieme teda neviem či je to stafford alebo pittbulsmajlík ĎAKUJEM

24.4.2013 15:50
ilisek

XXX.XXX.196.16

nalinka napsal(a):
A ak mi môžete pomôcť, pozrite na obrazok. Tohto psíka si chceme adoptovať ale nevieme teda neviem či je to stafford alebo pittbulsmajlík ĎAKUJEM

Nalinko, vy musíte mít věšteckou kouli.....smajlík, jak jste přišla na to, že štěndo zadavatelky bude asi ridback? Nezná ani mámu ani tátu, vůbec nemůže tušit, co z toho vyroste, i když je krásný. To samé váš pejsek, už jsem vám odpovídala ve vašem dotazu, není to ani pitbul ani staford, i když je miloučký. Ilona

ilisek

XXX.XXX.196.16

nalinka napsal(a):

Nalinko, vy musíte mít věšteckou kouli.....smajlík, jak jste přišla na to, že štěndo zadavatelky bude asi ridback? Nezná ani mámu ani tátu, vůbec nemůže tušit, co z toho vyroste, i když je krásný. To samé váš pejsek, už jsem vám odpovídala ve vašem dotazu, není to ani pitbul ani staford, i když je miloučký. Ilona

mata

XXX.XXX.80.144

Dajvla:
Krásný štěndo, bude určo větší, dle nejen tlapek, ale hlavně kloubů. Ovšem dle těch kloubů právě tipuju, že obr to nebude zase, tak snad kolem 60 cm + - 7 cm. Tlamku má jak krokodýlek, nějakej ovčák, nebo labís tam snad bude smajlík

Nalinka:
Těžko říct, ale čistýho pita, stafa teda nepřipomíná.... něco s tím snad možná, ale ono je to v celku jedno ne?! Pesan je krásnej a pokud ho chcete adoptovat, není co řešit smajlík Taky tam může být x jiných plemen smajlík

nalinka

24.4.2013 15:58
nalinka

XXX.XXX.251.146

Ja milujem psov a poznam aj 200 druhov.smajlík

24.4.2013 16:31
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

A do který třídy chodíš ?

24.4.2013 22:48
jazzinka

XXX.XXX.152.204

Já tedy 200 plemen určitě neznám, ale zato pochybuji, že uvedený pes doroste do velikosti RR, protože ti těch 7 kilo mají odhaduji kolem 10 týdne věku

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.4.2013 09:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

dajvla napsal(a):
PROSÍM MÁME DOTAZ, ODPOVĚDI PROSÍM POD FOTKU. Máme adoptovaného chlapečka z Maďarska, pořád ještě nemáme výměnu zubů. Podle úsudku veteriny - více lékařů se shodli, že ňafan musel být mladší jak 9 týdnů, ale odhad maximalně sedm týdnů při předání možná i 6 týdnů. Kdyby tomu tak bylo bylo mi našemu klukovi teď 12 týdnů - 13 což by odpovídalo, že zoubky prostě na výměnu ještě nemáme. Také mu teprve začli sestupovat před týdnem varlátka do šourku, takže bude chlapík jak má být se vším všudy. Podle počtu kdyby mu bylo 9 týdnů při oředání k nám , měl by teď 16 - 17 týden, což by byla znatelná výmna zoubků, nebo spoň oteklé dásně prostě by se to poznalo. Náš pes je veliký už jako zhruba 7 - 10 měsíční pes bígla, akorát jsme konstrukčně lehounký, náš má 7 - 8 kilo plus mínus, ale má obrovské dlouhé tlapy. vypadá jak na štafličkách. Už nám dorostl i křížence doma Agátku, což je kníračka s něčím a váží 12 kilo a je mohutná. Majky je pořád dítě, ale už by teda mohl přestat růst ... Je jak štaflík. Nevíte co by to mohlo popř být za rasu ... s čím je mixnutý? Když byl miminečko vypadal jak jezevčík, ale jsme jednou tak vysoký jak jezevčík, přerostli jsme i kníračku malého vzrůstu vedle ze vchodu. Děkuju všem.

Více fotek našeho psa pro větší informovanost naleznete zde, nejde sem poslat více fotek. tak se omlouvám za případný spam. http://nasiusaci-doma.blog.cz/1304/nas-pes-jak-roste

Pes roste do roka, tak určitě ještě poroste smajlík. Mě trochu připomíná dobrmana nebo německého pinče. Ale tam by takhle mladé štěně mělo být asi zavalitější.
Jak je to kříženec, musíte se nechat překvapit. Ale je moc hezký.

24.8.2014 23:31
noemi

XXX.XXX.64.236

Jak vypadá pejsek teď?...je zadavatelka ještě na "příjmu"?

Přidejte reakci

Přidat smajlík