Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2013 09:10
gucci.k

XXX.XXX.104.226

Dobry den, muj pes posledni dobou vubec nedojida jidlo a nekdy kdyz ho zavolam "granulky" nebo "papani" tak nepride. Mam se obavat, ze je nejak nemocny? Nebo jenom nema halad?smajlík

30.4.2013 12:27
hankaapes

XXX.XXX.252.222

Pokud je pesan jinak v pohodě, není na něm znát nějaká únava, zažívací problémy a atd. neřešila bych to. Tohle je na posousení jenom vás, vy s ním žijete a znáte ho. Dostává ještě něco jiného než granule?

30.4.2013 12:35
gucci.k

XXX.XXX.104.226

hankaapes napsal(a):
Pokud je pesan jinak v pohodě, není na něm znát nějaká únava, zažívací problémy a atd. neřešila bych to. Tohle je na posousení jenom vás, vy s ním žijete a znáte ho. Dostává ještě něco jiného než granule?

Maso, rejzi atd. posledni dobou je moc udejchany z niceho a i unaveny.smajlík

30.4.2013 12:38
hankaapes

XXX.XXX.252.222

Návštěvou veta nic nezkazíte, nevím kolik mu je, ale pokud je udýchanější a unavenější šla bych se poradit s vetem. Nemá krátký čumák? To by mohlo být i teplem venku, ale to jsou jen dohady. Držím palce.

30.4.2013 12:41
gucci.k

XXX.XXX.104.226

hankaapes napsal(a):
Návštěvou veta nic nezkazíte, nevím kolik mu je, ale pokud je udýchanější a unavenější šla bych se poradit s vetem. Nemá krátký čumák? To by mohlo být i teplem venku, ale to jsou jen dohady. Držím palce.

Je to 11 mesicni stene a krizenec RR s Labradorem. Dekuji za radu.

30.4.2013 12:46
hankaapes

XXX.XXX.252.222

Tak to bych vetovi šla, štěňata jsou většinou akční a téměř neunavitelná v tomhle věku. Stačí jenom odebrat krev. Předpokládám, že je pesan odčervený.

30.4.2013 12:47
awake

XXX.XXX.115.136

možná by nebylo na škodu vyšetřit štítnou žlázu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.4.2013 13:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

návštěvou veta nic nezkazíte. taky mám labradořího křížence už 12 let a krmím podobně ráno granule večer maso příloha, a odmala mě dělá že granule třeba třičtvrtě pytle sežere s chutí a pak je začne odmítat , pak jsme vždycky změnili značku ,pak jsme našli jedny které mu sedly ty žral asi 6 let ale ted je bohužel nesmí je na veteinární dietě ,první pytel zblajzl v pohodě ,ale už to nechce, prostě si hlídá misku s jídlem ale nežere je ,zatímco večerní porci vařeného zblajzne během několika minut. takže pokud váš pejsek vařené žere a odmítá jen granule myslím že mu prostě přestaly chutnat ,zkuste změnit značku nebo mu je nějak dochutit. jinak ta únavnost a dýchání ted se naráz oteplilo takže i na psech je to trochu vidět . pro klid můžete navštívit veterináře.

30.4.2013 13:58
gucci.k

XXX.XXX.104.226

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
návštěvou veta nic nezkazíte. taky mám labradořího křížence už 12 let a krmím podobně ráno granule večer maso příloha, a odmala mě dělá že granule třeba třičtvrtě pytle sežere s chutí a pak je začne odmítat , pak jsme vždycky změnili značku ,pak jsme našli jedny které mu sedly ty žral asi 6 let ale ted je bohužel nesmí je na veteinární dietě ,první pytel zblajzl v pohodě ,ale už to nechce, prostě si hlídá misku s jídlem ale nežere je ,zatímco večerní porci vařeného zblajzne během několika minut. takže pokud váš pejsek vařené žere a odmítá jen granule myslím že mu prostě přestaly chutnat ,zkuste změnit značku nebo mu je nějak dochutit. jinak ta únavnost a dýchání ted se naráz oteplilo takže i na psech je to trochu vidět . pro klid můžete navštívit veterináře.

Dekuji

22.7.2013 08:17
ilisek

XXX.XXX.196.15

gucci.k napsal(a):
Je to 11 mesicni stene a krizenec RR s Labradorem. Dekuji za radu.

Mám doma 6,5 měsíční štěně a potýkám se poslední dny se stejným problémem....granule tak ty vůbec a maso a její oblíbené jogurty a křídla jen tak z nutnosti, já bych to viděla na to vedro poslední dny. Ilona

22.7.2013 08:44
pidla

XXX.XXX.106.11

ilisek napsal(a):
Mám doma 6,5 měsíční štěně a potýkám se poslední dny se stejným problémem....granule tak ty vůbec a maso a její oblíbené jogurty a křídla jen tak z nutnosti, já bych to viděla na to vedro poslední dny. Ilona

Povšimněte si prosím, že téma je z dubna. Schválně jsem to ověřila a tehdy bylo přes den dvanáct až šestnáct stupňů.

22.7.2013 09:32
ilisek

XXX.XXX.196.16

pidla napsal(a):
Povšimněte si prosím, že téma je z dubna. Schválně jsem to ověřila a tehdy bylo přes den dvanáct až šestnáct stupňů.

Jéžiši děkuji za upozornění, tak to vedrem fakt nebude...smajlík Ilona

22.7.2013 21:20
gucci.k

XXX.XXX.104.226

Asi to bylo tim vedrem uz normalne zere granule.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík