Hledáme kámoše na prochajdy a skotačení:-) Praha

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2013 09:55
aňová

XXX.XXX.215.145

Ahoj,

hledáme kamarády na procházky jsme z P8, ale můžeme i někam dojet.

Jsou nám 3měsíce a v našem okolí jsem zatím bohužel na nikoho do party nenarazili.

Tak se neboj a přijed se k nám a budem si hrát smajlíksmajlík

smajlík

Předem děkujeme..

A + E

8.6.2013 10:51
arosek

XXX.XXX.158.11

My jsme taky z Prahy 8 - konkretne z pomezi Troji a Bohnic :) A nase smecka je pratelska a otevrena vsem novym kamaradum.

8.6.2013 18:35
aňová

XXX.XXX.215.145

arosek napsal(a):
My jsme taky z Prahy 8 - konkretne z pomezi Troji a Bohnic :) A nase smecka je pratelska a otevrena vsem novym kamaradum.

Tak to je super my taky bydlíme na pomezí Troji a Bohnic. Tak to určitě někam vyrazímesmajlík A co pak máte za hafany??smajlíksmajlík

9.6.2013 00:14
arosek

XXX.XXX.158.11

Mam smecku retrivru - www.laure-alcar.com :)

9.6.2013 08:15
aňová

XXX.XXX.215.145

arosek napsal(a):
Mam smecku retrivru - www.laure-alcar.com :)

Jsou krásnísmajlíksmajlík a jak jste na tom z časem??

9.6.2013 10:22
arosek

XXX.XXX.158.11

aňová napsal(a):
Jsou krásnísmajlíksmajlík a jak jste na tom z časem??

teoreticky dobre, praxe pokulhava :)

Jsem na MD, takze muzu cele dopoledne courat jak se mi chce. Jedinej problem ted je, ze decka maji nestovice, takze jsem odstehovana k mamince na vesnici a do Prahy ted jezdime jen na vikendy :) Ale treba dneska jsem doma a mam (diky vikendu) hlidani na deti, takze muzu nekam vypadnout cca od tri odpoledne dal.

9.6.2013 10:33
aňová

XXX.XXX.215.145

arosek napsal(a):
teoreticky dobre, praxe pokulhava :)

Jsem na MD, takze muzu cele dopoledne courat jak se mi chce. Jedinej problem ted je, ze decka maji nestovice, takze jsem odstehovana k mamince na vesnici a do Prahy ted jezdime jen na vikendy :) Ale treba dneska jsem doma a mam (diky vikendu) hlidani na deti, takze muzu nekam vypadnout cca od tri odpoledne dal.

Super klidně můžeme dnes po třetí. A kde dáme sraz??

9.6.2013 10:38
arosek

XXX.XXX.158.11

aňová napsal(a):
Super klidně můžeme dnes po třetí. A kde dáme sraz??

Nevim jak to tady znate, ale co treba ve tri v Tresnovce, na takove te centralni louce, kde stojej "menhiry"? :)
Nebo navrhnete jine misto, my dojdem temer kamkoliv.

9.6.2013 10:55
aňová

XXX.XXX.215.145

arosek napsal(a):
Nevim jak to tady znate, ale co treba ve tri v Tresnovce, na takove te centralni louce, kde stojej "menhiry"? :)
Nebo navrhnete jine misto, my dojdem temer kamkoliv.

To bohužel nevím kde je, ale můžete mě nasměrovat. My bydlíme na Krakově.smajlík

9.6.2013 11:04
arosek

XXX.XXX.158.11

Ok, Krakov je fajn, to mame kousek - muzu pocat pred kulturakem na te loucce co stavaji cirkusy a zajdem na Velkou skalu :)

9.6.2013 11:07
aňová

XXX.XXX.215.145

arosek napsal(a):
Ok, Krakov je fajn, to mame kousek - muzu pocat pred kulturakem na te loucce co stavaji cirkusy a zajdem na Velkou skalu :)

Ok super...smajlík
tak v 15:00 budeme se těšit..smajlík

15.6.2013 09:26
alici

XXX.XXX.113.114

Dobry den, taky hledam pro 3 mesicniho kratrosrsteho koliaka kamarada na prochazky, Praha 10 pripadne Praha 4

15.6.2013 09:29
alici

XXX.XXX.113.114

aňová napsal(a):
Ahoj,

hledáme kamarády na procházky jsme z P8, ale můžeme i někam dojet.

Jsou nám 3měsíce a v našem okolí jsem zatím bohužel na nikoho do party nenarazili.

Tak se neboj a přijed se k nám a budem si hrát smajlíksmajlík

smajlík

Předem děkujeme..

A + E

Dobry den, jsme sice z P 10, ale radi se nekdy potkame, muzeme kdykoli i dopoledne. Mam 3 mesicni kolii- chlapecka a bohuzel v okoli zatim nemame zadneho psiho kamarada:(
Pekny den Alici

15.6.2013 11:10
aňová

XXX.XXX.82.249

alici napsal(a):
Dobry den, jsme sice z P 10, ale radi se nekdy potkame, muzeme kdykoli i dopoledne. Mam 3 mesicni kolii- chlapecka a bohuzel v okoli zatim nemame zadneho psiho kamarada:(
Pekny den Alici

Dobrý den super určitě se dohodneme, já dělám krátký dlouhý týden tak že mám taky dosti volna..smajlík Teď jsem zrovna mimo Prahu, ale až se vrátím určitě se ozvu..smajlík

15.6.2013 15:48
alici

XXX.XXX.113.114

aňová napsal(a):
Dobrý den super určitě se dohodneme, já dělám krátký dlouhý týden tak že mám taky dosti volna..smajlík Teď jsem zrovna mimo Prahu, ale až se vrátím určitě se ozvu..smajlík

Super, az budete v Praze dejte vedet, budeme se tesit, pokud by pro Vas nebyl problém se priblizit k nam, budu rada, mame problém s jizdou v aute smajlík Alik strasne zvraci, ale není kdyztak problém se priblizit i k Vam.
Pekny den JcH

21.6.2013 18:49
aňová

XXX.XXX.19.1

alici napsal(a):
Super, az budete v Praze dejte vedet, budeme se tesit, pokud by pro Vas nebyl problém se priblizit k nam, budu rada, mame problém s jizdou v aute smajlík Alik strasne zvraci, ale není kdyztak problém se priblizit i k Vam.
Pekny den JcH

Dobrý den hlásím návrat do PRG smajlík Jak by jste měla volno v pondělí úterý či středa?? smajlíksmajlík

21.6.2013 19:50
alici

XXX.XXX.113.114

aňová napsal(a):
Dobrý den hlásím návrat do PRG smajlík Jak by jste měla volno v pondělí úterý či středa?? smajlíksmajlík

Dobry den, tento tyden odjizdime na dovolenou, ale v so se vracime, takze pak budeme k dispozici a budeme se tesit. Budeme moct po, ut, st okolo poledne kdykoli ;)
Pekny den JcH

22.6.2013 09:47
aňová

XXX.XXX.19.1

alici napsal(a):
Dobry den, tento tyden odjizdime na dovolenou, ale v so se vracime, takze pak budeme k dispozici a budeme se tesit. Budeme moct po, ut, st okolo poledne kdykoli ;)
Pekny den JcH

Super tak co úterý? A kam bychom za vámi měli dorazit?? Popřípadě mě informujte přes email v profilu. smajlík
A + E

Přidejte reakci

Přidat smajlík