Ahoj,
hledáme kamarády na procházky jsme z P8, ale můžeme i někam dojet.
Jsou nám 3měsíce a v našem okolí jsem zatím bohužel na nikoho do party nenarazili.
Tak se neboj a přijed se k nám a budem si hrát
Předem děkujeme..
A + E
Mam smecku retrivru - www.laure-alcar.com :)
aňová
napsal(a):
Jsou krásní a jak jste na tom z časem??
teoreticky dobre, praxe pokulhava :)
Jsem na MD, takze muzu cele dopoledne courat jak se mi chce. Jedinej problem ted je, ze decka maji nestovice, takze jsem odstehovana k mamince na vesnici a do Prahy ted jezdime jen na vikendy :) Ale treba dneska jsem doma a mam (diky vikendu) hlidani na deti, takze muzu nekam vypadnout cca od tri odpoledne dal.
arosek
napsal(a):
teoreticky dobre, praxe pokulhava :)
Jsem na MD, takze muzu cele dopoledne courat jak se mi chce. Jedinej problem ted je, ze decka maji nestovice, takze jsem odstehovana k mamince na vesnici a do Prahy ted jezdime jen na vikendy :) Ale treba dneska jsem doma a mam (diky vikendu) hlidani na deti, takze muzu nekam vypadnout cca od tri odpoledne dal.
Super klidně můžeme dnes po třetí. A kde dáme sraz??
aňová
napsal(a):
Ahoj,
hledáme kamarády na procházky jsme z P8, ale můžeme i někam dojet.
Jsou nám 3měsíce a v našem okolí jsem zatím bohužel na nikoho do party nenarazili.
Tak se neboj a přijed se k nám a budem si hrát
Předem děkujeme..
A + E
Dobry den, jsme sice z P 10, ale radi se nekdy potkame, muzeme kdykoli i dopoledne. Mam 3 mesicni kolii- chlapecka a bohuzel v okoli zatim nemame zadneho psiho kamarada:(
Pekny den Alici
alici
napsal(a):
Dobry den, jsme sice z P 10, ale radi se nekdy potkame, muzeme kdykoli i dopoledne. Mam 3 mesicni kolii- chlapecka a bohuzel v okoli zatim nemame zadneho psiho kamarada:(
Pekny den Alici
Dobrý den super určitě se dohodneme, já dělám krátký dlouhý týden tak že mám taky dosti volna.. Teď jsem zrovna mimo Prahu, ale až se vrátím určitě se ozvu..
aňová
napsal(a):
Dobrý den super určitě se dohodneme, já dělám krátký dlouhý týden tak že mám taky dosti volna.. Teď jsem zrovna mimo Prahu, ale až se vrátím určitě se ozvu..
Super, az budete v Praze dejte vedet, budeme se tesit, pokud by pro Vas nebyl problém se priblizit k nam, budu rada, mame problém s jizdou v aute Alik strasne zvraci, ale není kdyztak problém se priblizit i k Vam.
Pekny den JcH
alici
napsal(a):
Super, az budete v Praze dejte vedet, budeme se tesit, pokud by pro Vas nebyl problém se priblizit k nam, budu rada, mame problém s jizdou v aute Alik strasne zvraci, ale není kdyztak problém se priblizit i k Vam.
Pekny den JcH
Dobrý den hlásím návrat do PRG Jak by jste měla volno v pondělí úterý či středa??
alici
napsal(a):
Dobry den, tento tyden odjizdime na dovolenou, ale v so se vracime, takze pak budeme k dispozici a budeme se tesit. Budeme moct po, ut, st okolo poledne kdykoli ;)
Pekny den JcH
Super tak co úterý? A kam bychom za vámi měli dorazit?? Popřípadě mě informujte přes email v profilu.
A + E