Prosím o radu - ošklivé oko mého labradora

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2013 19:15
afrodita

XXX.XXX.13.192

Nemáte někdo zkušenosti / nevíte co má náš pes s okem? Bohužel k veterináři s ním teď nemohu a tak se obracím o radu sem. Nevím, zda je to pouze unavené stařecké oko (pes - 11 let) nebo něco jiného, co musí pryčsmajlík. Mám podezření na vystouplou žilku. Viz foto dole.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.7.2013 19:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

afrodita napsal(a):
Nemáte někdo zkušenosti / nevíte co má náš pes s okem? Bohužel k veterináři s ním teď nemohu a tak se obracím o radu sem. Nevím, zda je to pouze unavené stařecké oko (pes - 11 let) nebo něco jiného, co musí pryčsmajlík. Mám podezření na vystouplou žilku. Viz foto dole.

Ta fotka je mizerná, ale tipla bych si, že jeho problémem je odchlíplé spodní víčko, do oka padá všechen bordel, proto je takové červené.

14.7.2013 09:38
afrodita

XXX.XXX.12.32

Tak jsem se nakonec konečně dostala k veterináři, dostal kapičky a snad se to zlepší, děkuju ;)

15.7.2013 23:25
rate

XXX.XXX.127.224

afrodita napsal(a):
Tak jsem se nakonec konečně dostala k veterináři, dostal kapičky a snad se to zlepší, děkuju ;)

Obávám se ,že nezlepší. Spíše se jedná o stařeckou atrofii svalů na hlavě a následné povolení spodního víčka (spíše obou) a následné osychání a dráždění spojivky a následnou bakteriální kolonizací.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík