Ako naučiť šteňa jesť granule?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2013 19:14
majenko3

XXX.XXX.11.38

Zdravím! Mám doma 3 dni šteňa, ale odmieta jesť granule. Ako ho na ne naučiť? Lebo aj v budúcnosti chcem, aby jeho stravu tvorili granule aspoň na 75%. Za rady ďakujem

16.9.2013 19:18
peett

XXX.XXX.230.5

Ze začátku bývá docela normální, že štěně v novém domově nechce jest. Čím bylo krmeno u chovatele nebo od kud ho máte? A chce něco jiného než granule? Naše 5ti měsíční jí granule jen když jsme s ní někde pryč na výletě nebo když jsme venku tak je chce jest se sousedovým štěnětem :D jinak je doma taky nechce.

16.9.2013 19:41
majenko3

XXX.XXX.11.38

Jedlo granule pre šteňatá, ale u nás ich nejako nechce. Dával som mu varené kuracie mäso so zeleninou a to jedlo v pohode. Tak neviem čo s tým smajlík

16.9.2013 21:13
peett

XXX.XXX.230.5

Ta naše taky má ráda kuřecí maso, dáváme jí to někdy s trochou rýže a mrkví, nebo i vepřové maso docela sní, i vařené kuřecí játra...ale jen vařené. A co nějaké konzervy? -naše je ale taky moc nechce... jaké to jsou granule?
ona třeba u chovatelky normálně jedla granule a jak byla u nás tak hned je přestala žrát

17.9.2013 19:25
conie

XXX.XXX.136.227

majenko3 napsal(a):
Zdravím! Mám doma 3 dni šteňa, ale odmieta jesť granule. Ako ho na ne naučiť? Lebo aj v budúcnosti chcem, aby jeho stravu tvorili granule aspoň na 75%. Za rady ďakujem

Zdravím, hlavní problém může být v tom, že nabízíte jiné granule než je mimi zvyklé. Pokud jste si brali štěndo s PP, bývá dobrým zvykem, že vám chovatel dá do začátku granule, na které je štěndo zvyklé. Pak nebývá problém. ´V jiném případě - zjistit, zda je vůbec štěně na granule zvyklé a na jaké a zakoupit stejnou značku (PŘESNĚ), postupně pak možné převykat na značku vámi zvolenou. Vše nenásilně, pomalu, abyste zabránili problémům.

18.9.2013 12:30
debri

XXX.XXX.8.131

majenko3 napsal(a):

na začátek ač by se to nemělo granule dochutit trochou masa,

Přidejte reakci

Přidat smajlík