Granule pro štěňata XL

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2013 12:57
pjahodova

XXX.XXX.111.65

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit, jaké vybrat granule pro fenku leonbergera, 3,5 měsíce starou? Nemusí to být ty nejdražší, ale kvalitní. Doteď jsem krmila Happy Dog Maxi Baby, prckovi to chutná, ale občas má průjem. Nabídka je tak obrovská, že opravdu nevím... Zaujaly mne granule Bozita robur puppy XL nebo Trainer Natural Maxi Puppy...

16.10.2013 13:09
kalu

XXX.XXX.67.50

Já krmím od malička nyní osmiměsíční NO granulemi Brit Care a naprosto vyhovují. Chutnají, sedí, trávení o.k., fenka je ve výbrorné kondici.

17.10.2013 21:10
martasek

XXX.XXX.217.203

dobrý den,taky mám leonbergera nyní 13 měsíců,krmím sice masem,ale mám k dispozici i granule a naprosto nám vyhovují Essential http://www.fajnkrmiva.cz/granule-essentialfoods/ ...jak složením tak i velikostí ...dávala jsem i Taste of the Wild,ale tam jsou granule menší velikosti a nám víc vyhovují Ty rozměrově větší smajlík

19.10.2013 10:07
viva

XXX.XXX.153.1

pjahodova napsal(a):
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit, jaké vybrat granule pro fenku leonbergera, 3,5 měsíce starou? Nemusí to být ty nejdražší, ale kvalitní. Doteď jsem krmila Happy Dog Maxi Baby, prckovi to chutná, ale občas má průjem. Nabídka je tak obrovská, že opravdu nevím... Zaujaly mne granule Bozita robur puppy XL nebo Trainer Natural Maxi Puppy...

Dobrý den,

Já bych určo doporučila Trainer Natural Maxi, jedná se o holistické krmivo, které má v sobě několik vitamínu jak s ovoce i zeleniny. Všechny složky nebo-li ( většina ) je získávaná pouze z přírodních produktů.
Navíc je v granulích obsažena Řepnice na lepší trávení a stolici. Řasy na krásnou srst. Mušle novozélandská má vliv zdravých kloubů a tak dále a tak dále. Trainer má tři řady Natural, Fitness a Personal. Což vyplývá, že i pokud budete mít určitý problém u mazlíčka Byť s nadváhou, či nedejbůh nějaké zdravotní potíže můžete bez problémů i nadále pokračovat v Traineru. ( samozřejmě po debatě s Vetrinářem )
Jen pro upřesnění fitness odlehčené krmivo pro pejsky buď s nadváhou, nebo pro udržení váhy.
Personal se specializuje na určitý zdravotní problém ( močové cesty, zažívání atd. ) Cože je dobré, že na určitý problém si můžete vybrat typ granulí ( sensiobesity, sensirenal, sensintestinal atd atd ) Ale pro začátek bych doporučila Natural smajlík
Nabídek je několik
Přeji Vám dobrý výběr V.

19.10.2013 12:40
viva

XXX.XXX.153.1

kalu napsal(a):
Já krmím od malička nyní osmiměsíční NO granulemi Brit Care a naprosto vyhovují. Chutnají, sedí, trávení o.k., fenka je ve výbrorné kondici.

smajlík Brit Care jsou taky velmi slušné smajlík Taky jsem s nimi krmila a nikdy žádný problém, kvalitní a za celkem přijatelnou cenu plus všem i chutnali smajlík

25.11.2013 15:54
broulikj

XXX.XXX.192.76

viva napsal(a):
smajlík Brit Care jsou taky velmi slušné smajlík Taky jsem s nimi krmila a nikdy žádný problém, kvalitní a za celkem přijatelnou cenu plus všem i chutnali smajlík

Dobry den, prestoze nebyl nikdy zadny problem, tak Brit care velmi slusne nejsou, to je proste fakt jen co se trochu podivate na slozeni. Pomer cena/kvalita spatny.

25.11.2013 19:04
pavel.novotny

XXX.XXX.117.2

Tak u nás už dlouho funguje Artemis. Podle mě je to jedno z nejfunkčnějších krmiv. Zkoušeli jsme toho hodně. I jsme jednou z Artemis přešli na jiné krmivo, ale zase jsme se rychle vrátili.

27.11.2013 13:41
charles1

XXX.XXX.168.3

Taky mám leonku, teď je jí skoro 10 měsíců. Krmíme Barking heads - Little Big Foot pro štěňata velkých plemen a naprostá spokojenost smajlík. Vřele doporučuji smajlík

http://www.barkingheads.cz/cz/eshop/katalog/1-nase-produkty/11-pro-psy/p107-little-big-foot-malym-velkym-tlapam/

Přidejte reakci

Přidat smajlík