vazdik
napsal(a):
Nemáte někdo typ na kvalitní předváděčku??Mám hyperaktivního psa,cca 35.kg.V kruhu škubne dopředu já dozadu a předváděčky rupou..Je tak nadšený... Řetízek jsem zkoušela,ten zase nevyhovuje mě-motá se mi do chlupů,je to dlouhosrsté plemeno.
Také mě předváděčky nevyhovují, né že by ruply, ale během chvíle se uvolní a pes by mě z toho utekl. Tak chci zkusit klasický obojek, ale hodně tenký /doufám že je k dostání/ a k tomu zas tenké vodítko.
vazdik
napsal(a):
Nemáte někdo typ na kvalitní předváděčku??Mám hyperaktivního psa,cca 35.kg.V kruhu škubne dopředu já dozadu a předváděčky rupou..Je tak nadšený... Řetízek jsem zkoušela,ten zase nevyhovuje mě-motá se mi do chlupů,je to dlouhosrsté plemeno.
Kdysi jsem používala na větší sice krátkosrsté plemeno, tenkou koženou předváděčku. Naprosto mi vyhovovala, byla poměrně pevná a sama se nepovolovala.
vazdik
napsal(a):
Používala jsem na dlouhosrsté plemeno (kolie) koženou předváděčku. Dokonce jsem ji používala místo vodítka a obojku na běžné nošení už od štěňátka a byla jsem moc spokojená. Po čase získala "patinu" a je moc příjemná do ruky. Koliákovi je 9 roků a předváděčku mám pořát a předvádím na ní různé psy do dnes.
vazdik
napsal(a):
Mne se osvedcila normalni sirsi nylonova predvadecka, ktera ale nema jako jisteni takovy ten klasicky krouzek a trubicku, ale skripec. Drzi to mnohem lepe a i se s tim lepe pracuje. Neni kdykoliv problem predvadecku trochu povolit, nebo utahnout
lucie
napsal(a):
Mne se osvedcila normalni sirsi nylonova predvadecka, ktera ale nema jako jisteni takovy ten klasicky krouzek a trubicku, ale skripec. Drzi to mnohem lepe a i se s tim lepe pracuje. Neni kdykoliv problem predvadecku trochu povolit, nebo utahnout
My máme doma dvě předváděčky-jednu s kroužkama-nylonová ale ta jak jsme později s mamkou zjistili je velmi nepraktická jelikožnáš pesan je to ještě trochu štěně tak do ní buď kouše nedo se vyvlíkne dokud kroužky nepřitáhneme,tak jsme si pořídili druhou-je trošičku drubší a má místo koleček takovou jakokdyby klamerku nebo sponku,ta nám vyhovuje zapnama ji rychle a zatím nám nepovolila:)