Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2005 12:52

Dobrý den, ahoj. Dostala jsem informaci, že někde v Brně někdo chová krysaříky v klecích. Tuším přímo velkochov. Prostě si ze psů udělal králíky. Určitě se najdou lidi, kterým to není lhostejné. Potřebovala bych nějaké informace, jakékoliv. Klub PK to zajíma. Takže prosím určitě napište.

21.7.2005 14:50

reviest napsal(a):
Dobrý den, ahoj. Dostala jsem informaci, že někde v Brně někdo chová krysaříky v klecích. Tuším přímo velkochov. Prostě si ze psů udělal králíky. Určitě se najdou lidi, kterým to není lhostejné. Potřebovala bych nějaké informace, jakékoliv. Klub PK to zajíma. Takže prosím určitě napište.

Ahoj, to není jenom v brně, je jich mnohem více.
Pokud chceš napiš mi něco více o sobě a já se pokusím dát ti více informací cokolada_1@centrum.cz

21.7.2005 15:16

reviest napsal(a):

A těch slepic, namačkaných po desítkách kusů v klecích tak, že jediný pohb, který mohou udělat, je snášení vajec a žraní krmiv s antibiotiky, ve velkochovech, vám líto není?

22.7.2005 12:52

iguanaman napsal(a):
A těch slepic, namačkaných po desítkách kusů v klecích tak, že jediný pohb, který mohou udělat, je snášení vajec a žraní krmiv s antibiotiky, ve velkochovech, vám líto není?

SAmozřejmě, že je. Ale o slepice se zajímá strašně lidí( teda kvůli těm klecím). ZA to o psech, jsem nic neslyšela.

Přidejte reakci

Přidat smajlík