lucie malina
napsal(a):
Dávejte sem všelijaké křížence bull. Ať tady Baddy není sám
Ještě jednou, Baddy kříženec stafbulla a labradora
lucie malina
napsal(a):
Ještě jednou, Baddy kříženec stafbulla a labradora
ještě hlavičku a doufám, že tady bude co nejdřív hooodně křásných foteček. Pa
lucie malina
napsal(a):
ještě hlavičku a doufám, že tady bude co nejdřív hooodně křásných foteček. Pa
Áda
dejavu
napsal(a):
Kdo a proc vymazal ty utulkove krizence bulika, co jsem sem dala?
Dejavu, Dejno a další. Prosím, pochopte. Nemůže se tu rozjet to, aby pod názvy plemen se začaly objevovat nabídky z útulků. To by bylo tzv.nekonečno. Diskutujme, povídejme si, pište názory a postřehy, ale nemůže to tu sloužit jako fotogalerie psů z útulků, potažmo psů darovaných - inzerce - byť zcela nezisková="prodělečná". ...Byť je to záslužnější a chválihodnější a rozumnější, než diskuse o jednotlivých osobách.
eva nohelova
napsal(a):
Dejavu, Dejno a další. Prosím, pochopte. Nemůže se tu rozjet to, aby pod názvy plemen se začaly objevovat nabídky z útulků. To by bylo tzv.nekonečno. Diskutujme, povídejme si, pište názory a postřehy, ale nemůže to tu sloužit jako fotogalerie psů z útulků, potažmo psů darovaných - inzerce - byť zcela nezisková="prodělečná". ...Byť je to záslužnější a chválihodnější a rozumnější, než diskuse o jednotlivých osobách.
Jestlize tedy absulutni prioritou je zde efetivita zdejsi inzerce pro chovatele, co zde prodavaji sve psy a toto je dokonce prekazkou dat utulkoveho psa do fotogalerie krizencu, kdy ho beze slova vysvetleni smazete, jsem celym postojem natolik prekvapena a znechucena, ze jiz sem nebudu prispivat a dale tady obetezovat ctihodne chovatele snahou pomoci pejskum z utulku.
Hlavne mne na tom sokovalo to, ze vy, pani Nohelova, ktere jsem si doposud velmi vazila, toto propagujete a vykonavate.
eva nohelova
napsal(a):
Když sem tedy bude někdo dokola nesmyslně vkládat fotky určitých plemen, tak Vám to nevadí, ale jakmile sem někdo dá foto psa z útulku nebo darovaného, tak se okamžitě smázne.
eva nohelova
napsal(a):
Jo a když tedy alespoň uznáváte, že je to záslužnější a přesto to smažete, proč nesmažete i ty diskuze o jednotlivých osobách?
dejna
napsal(a):
Když sem tedy bude někdo dokola nesmyslně vkládat fotky určitých plemen, tak Vám to nevadí, ale jakmile sem někdo dá foto psa z útulku nebo darovaného, tak se okamžitě smázne.
Tak musím souhlasit s Dejavu a DejnouNějak,ale nechápu proč se taky nesmázne umřel páníček?Ne,že by mě to vadilo...Mazat pejsky z ůtulků mi příjde jako blbost
dejavu
napsal(a):
Jestlize tedy absulutni prioritou je zde efetivita zdejsi inzerce pro chovatele, co zde prodavaji sve psy a toto je dokonce prekazkou dat utulkoveho psa do fotogalerie krizencu, kdy ho beze slova vysvetleni smazete, jsem celym postojem natolik prekvapena a znechucena, ze jiz sem nebudu prispivat a dale tady obetezovat ctihodne chovatele snahou pomoci pejskum z utulku.
Hlavne mne na tom sokovalo to, ze vy, pani Nohelova, ktere jsem si doposud velmi vazila, toto propagujete a vykonavate.
Dívám se do budoucna, nežiju jen dnešním dnem. I když se to špatně vysvětluje, a pro mnohé je to nepochopitelné, nabízení psů z útulků se snadno může zvrhnout. Přidají se také "daruji", k tomu "prodám".... a jsme u inzerce (mimo jiných důvodů). Proč by sem potom nemohl každý dát fotografie (desítky) štěňat k prodeji, nebo jednotlivých pejsků z útulků v 10 podobách, protože vystihnout jednou fotografií jedince je nemožné. Nebylo by lepší zde zřídit jedno téma "útulky" a tam psát adresy útulků, vkládat fotografie nejohroženějších jedinců atd.?
Téma "umřel páníček" jsem nemohla smazat, protože bylo už příliš "rozjeté", když jsem k netu sedla (mám velké množství jiných činností, PC momentálně tvoří asi 1% z celého mého dne). Obdobné je to s některými dalšími příspěvky "prodám či daruji". Zkrátka si jich nevšimnu - opravdu jsou dny, kdy zdejší text jen letmo přejedu očima.
Proč nemažu diskuse typu "paní Fišerová", je to pořád diskuse...byť nesmyslná, ale je.
Milióny fotek jednotlivých plemen...ožehavé téma, ale protože se většinou jednalo o doplňující foto k danému tématu např."takto vypadá můj pracovitý choďák"... nevidím důvod proč to mazat. Na druhou stranu - už jsem rozeslala hodně meilů s žádostí, aby nebyli neustále vkládány stejné fotky, nebo 10 či 20 ks fotografií jednoho psa. To pak záleží na soudnosti, mentalitě, povaze jednotlivých lidí... Ale kdybych opravdu měla mazat vše, co tu nemá co dělat, protože je to "diskuse o psech", obávám se, že by toho zde moc nebylo, a že by sem také málo kdo chodil. Všimla jsem si, že bohužel "praní špinavého prádla" jsou velmi čtené příspěvky...
Nechci zbytečně nic mazat, ale také nechci, aby jsme tady dopadli jako na jiných diskusích u jiných zvířat - jen samé průvodní fotografie k prodeji, nebo stovky fotek stejných jedinců.
dejna
napsal(a):
Jo a když tedy alespoň uznáváte, že je to záslužnější a přesto to smažete, proč nesmažete i ty diskuze o jednotlivých osobách?
Posílám fotky ze štěněcích let našich dvou fenek kříženců stafbula. Veronika
avoglio
napsal(a):
Posílám fotky ze štěněcích let našich dvou fenek kříženců stafbula. Veronika
a tady je ta druhá naše holka
dejna
napsal(a):
O nadbůchovi se nic mazat nebude....ten sajrajt, který tu je, jsme si udělali nejspíš sami, místo diskuze fotogalerie milionů fotek...asi někdo nějak nepochopil, že je to diskuze, ne služba "fotogalerie, takové jsou na jiných adresách....." množství fotek v diskuzních liniích zpomaluje načítání jednotlivých stránek a samozřejmě zvyšuje nároky na hardware.
dejavu, Vás teda nechápu, Vy asi holt máte pocit, že když pomáháte opuštěným psům, což je podle Vás správné, tak musí být vše podle Vašeho a běda, když není...když jste se rozhodla nechat smazat cellou diskuzi o Vrbátkách a administrace Vám vyhověla, tak to bylo okay, ale nyní to již není okay? tak proti tomu něco dělejte.....jenže to Vy ani Vám podobní ne...jakmile se vyskytne problém, ihned stahujeme ocas a couváme....viz ty Vrbátky....to jsme se málem po.....
chvd
napsal(a):
O nadbůchovi se nic mazat nebude....ten sajrajt, který tu je, jsme si udělali nejspíš sami, místo diskuze fotogalerie milionů fotek...asi někdo nějak nepochopil, že je to diskuze, ne služba "fotogalerie, takové jsou na jiných adresách....." množství fotek v diskuzních liniích zpomaluje načítání jednotlivých stránek a samozřejmě zvyšuje nároky na hardware.
dejavu, Vás teda nechápu, Vy asi holt máte pocit, že když pomáháte opuštěným psům, což je podle Vás správné, tak musí být vše podle Vašeho a běda, když není...když jste se rozhodla nechat smazat cellou diskuzi o Vrbátkách a administrace Vám vyhověla, tak to bylo okay, ale nyní to již není okay? tak proti tomu něco dělejte.....jenže to Vy ani Vám podobní ne...jakmile se vyskytne problém, ihned stahujeme ocas a couváme....viz ty Vrbátky....to jsme se málem po.....
Milý chvd, za celý život jsem poznala hodně kreténů, ale ani jeden Vám nesahá ani po kotníky. Až budete mít za sebou tolik nezištné práce jako dejavu, tak klidně plivejte jedovatý sliny. zatím bych na Vašem místě zalezla a držela hubu.
janka
napsal(a):
Milý chvd, za celý život jsem poznala hodně kreténů, ale ani jeden Vám nesahá ani po kotníky. Až budete mít za sebou tolik nezištné práce jako dejavu, tak klidně plivejte jedovatý sliny. zatím bych na Vašem místě zalezla a držela hubu.
Milá Jano, až se naučíte svou nevymáchanou držku používat slušným způsobem, choďte mezi lidi diskutovat, zatím zůstaňte mezi hovady, kam evidentně patříte.
Práce od Dejavu je dle mého z velké části zcestná stejně jko všech ostatních, kteří se věnují záchraně jednotlivých psích životů...ale jakmile se to trochu přiostří, srazí paty, stáhnou ocas a nechají psy svému osudu, ještě pomohou zlým lidem tím, že pro jistotu nechají stáhnout veškeré diskuze na dané téma, tak to je opravdu velice nezjištná práce, akorát že dle mého kontraproduktivní.
Takže madamme JANKA, zalez pod stůl a šoupej nohama, až se naučíš slušně chovat, vylez a třeba se s Tebou pobavím.
chvd
napsal(a):
Milá Jano, až se naučíte svou nevymáchanou držku používat slušným způsobem, choďte mezi lidi diskutovat, zatím zůstaňte mezi hovady, kam evidentně patříte.
Práce od Dejavu je dle mého z velké části zcestná stejně jko všech ostatních, kteří se věnují záchraně jednotlivých psích životů...ale jakmile se to trochu přiostří, srazí paty, stáhnou ocas a nechají psy svému osudu, ještě pomohou zlým lidem tím, že pro jistotu nechají stáhnout veškeré diskuze na dané téma, tak to je opravdu velice nezjištná práce, akorát že dle mého kontraproduktivní.
Takže madamme JANKA, zalez pod stůl a šoupej nohama, až se naučíš slušně chovat, vylez a třeba se s Tebou pobavím.
debil jsi a debil zůstaneš. na ifauně jsi zmršil všechno, tak alespoň sklapni.