Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2014 12:15
nikiš

XXX.XXX.113.230

Zdravim,
Objednavala sem si nejake zbozi na canis-bull.cz a uz je to pres mesic a zatim nic. Komunikace s obchodem nic moc neni a naposledy, kdyz sem se jich ptala jak to vypada, tak ani neodepsali. Nemate nekdo s timto obchodem zkusenost?

2.4.2014 13:18
hmmxyz

XXX.XXX.245.129

Zdravím, dělala jsem celkem dvě objednávky.. Jednu loni - vše ok a druhou před 14cti dny, to jsem objednávala hned v pondělí dopoledne a obratem mi přišel potvrzovací mail s instrukcemi, že až bude zboží připraveno pošlou mi informace na jaký účet částku uhradit. Zboží které jsem brala bylo všechno skladem, nicméně číslo účtu mi poslali až v pátek - mezitím jsem ještě mailem urgovala, neb jsem doufala že to všechno stihnu vyřídit během týdne objednávka docela spěchala a přecijen i na ten převod jsou tak dva dny zapotřebí. Od obchodu bych čekala aktivnější jednání, nebo alespoň lepší komunikaci.
Být Vámi, neváhám a volám na číslo uvedené na webu ať zjistíte, kde to vlastně vázne. Hodně štěstí!

2.4.2014 14:07
nikiš

XXX.XXX.113.230

Dobře, děkuji Vám za reakci

2.4.2014 15:57
pidla

XXX.XXX.106.11

Z Canis-bull občas objednávám. Se zbožím jsem byla vždy velmi spokojená (hlavně obojky a postroje na míru jsou velmi kvalitně provedené, extra pevné a vydrží i při intenzivním používání roky), ale je pravda, že komunikace občas trochu vázne. Paní to nemá jako hlavní činnost a ne vždy se stíhá e-shopu věnovat tak, jak by bylo potřeba. Nejjistější je jí zavolat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík