Velkosť šteniatka v dospelosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2014 14:47
larrr

XXX.XXX.66.206

Dobry den chcela by som si kupit steniatko asi krizenec ale
neviem ake bude velke.
Vopred dakujem za prispevky.

14.4.2014 14:57
pidla

XXX.XXX.106.11

Na to se nedá odpovědět ani přibližně, pokud nevíme, jak je štěně staré a kolik aktuálně váží. Takže podle fotky bych řekla, že bude mít v dospělosti něco mezi 3 a 60 kg smajlík

14.4.2014 15:03
larrr

XXX.XXX.66.206

ma 6 tyzdnov a neviem kolko vazy

14.4.2014 15:12
pidla

XXX.XXX.106.11

larrr napsal(a):
ma 6 tyzdnov a neviem kolko vazy

Když vy nevíte, jak je velké štěně, které si chcete koupit, tak my to máme vědět jak? smajlík

14.4.2014 15:22
larrr

XXX.XXX.66.206

pidla napsal(a):
Když vy nevíte, jak je velké štěně, které si chcete koupit, tak my to máme vědět jak? smajlík

Ešte som sa naň nebola pozrieť a pani mi nenapisala viem iba ake je velke ani rodicov psika som nevidela kedže boli najdene a teda tesne pred utratenim zachranene. Jednu staršiu pani kt. by chcela šteniatko a ja jej ho mam priniesť ale chvilku bude u nas lebo u tej pani musi byť na zahrade a take malinke v tejto zime (na severnom slovensku) vonkusmajlík

15.4.2014 12:47
betula

XXX.XXX.41.2

larrr napsal(a):
Ešte som sa naň nebola pozrieť a pani mi nenapisala viem iba ake je velke ani rodicov psika som nevidela kedže boli najdene a teda tesne pred utratenim zachranene. Jednu staršiu pani kt. by chcela šteniatko a ja jej ho mam priniesť ale chvilku bude u nas lebo u tej pani musi byť na zahrade a take malinke v tejto zime (na severnom slovensku) vonkusmajlík

No a paní by si nemohla na první pohled vybrat něco chlupatějšího, pokud má být venkovní, kde jsou krutější zimy??? smajlík

16.4.2014 07:58
cinkalu

XXX.XXX.245.18

opět si někdo pořizuje psa jako košík jablek na trhu, za pár měsíců ho budou nabízet, protože zjistí, že se jim nehodí, jděte už do kelu bezmozci smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.4.2014 08:29

cinkalu napsal(a):
opět si někdo pořizuje psa jako košík jablek na trhu, za pár měsíců ho budou nabízet, protože zjistí, že se jim nehodí, jděte už do kelu bezmozci smajlík

Přečetla jste si to celé ? Někdo se chce ujmout štěňátka "od popelnice", jen by chtěl vědět, jestli z něj nevyroste obřík. A vy ho nazvete bezmozkem ?

16.4.2014 08:31

betula napsal(a):
No a paní by si nemohla na první pohled vybrat něco chlupatějšího, pokud má být venkovní, kde jsou krutější zimy??? smajlík

Jasně, tohle hoďte zpátky do popelnice, je málo chlupaté.

16.4.2014 09:58
rapotacka11

XXX.XXX.32.4

cinkalu napsal(a):

smajlíksmajlíksmajlík

16.4.2014 09:59
rapotacka11

XXX.XXX.32.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Néé!
Je akorát k boudě na hory!

16.4.2014 10:50
cinkalu

XXX.XXX.11.162

Přečetla jste si to celé ? Někdo se chce ujmout štěňátka "od popelnice", jen by chtěl vědět, jestli z něj nevyroste obřík. A vy ho nazvete bezmozkem ?

i při dobrých skutcích se musí přemýšlet a přistupovat k tomu zodpovědně, o to víc, když jde o živého tvora. Nejde o to, jak ten pes vyroste, ale jakou taky bude mít třeba povahu apod. Co s ním, až zjistíte, že vám nevyhovuje povahově ? Že je třeba moc temperamentní nebo naopak pecivál ... Na tom bezmozku bohužel musím trvat. Pes není hruška na krámě, kterou za 5 minut sbaštím.

16.4.2014 12:07
bejzi

XXX.XXX.238.248

a jak u psa o kterém nevíte kdo jsou rodiče, budete v 7týdnech zjišťovat povahu a jestli se k vám hodí nebo ne, paní chce zřejmě psa na zahradu a tohle špatná volba být nemusí

16.4.2014 13:01
cinkalu

XXX.XXX.11.162

bejzi napsal(a):
a jak u psa o kterém nevíte kdo jsou rodiče, budete v 7týdnech zjišťovat povahu a jestli se k vám hodí nebo ne, paní chce zřejmě psa na zahradu a tohle špatná volba být nemusí

když budu vědět plemeno, můžu to aspoň odvodit, nebudu si kupovat třeba borderu, když jsem lína jako vepř ;)

16.4.2014 13:52
bejzi

XXX.XXX.238.248

no neznáme zadavatelku, ale s takovým myšlením by si asi nikdo v životě žádného křížence nevzal, proto že u žádného nikdy nevíte jaká bude povaha

16.4.2014 14:57

cinkalu napsal(a):
když budu vědět plemeno, můžu to aspoň odvodit, nebudu si kupovat třeba borderu, když jsem lína jako vepř ;)

Ano, zadavatelka tohle štěně vrátí do popelnice a koupí si na zahradu na horách štěně novofundla, nebo bernardýna, hlavně ale s PP.
(Mimochodem : Když jsem s pořizovala 1. psa, tak se celé mé okolí smálo, že kdyby si lidi pořizovali podobným způsobem děti, tak už lidstvo vyhynulo)

16.4.2014 16:23
betula

XXX.XXX.41.2

No a Vám připadá normální pořídit si venkovního psa na hory, u kterého není na první pohled vidět, že bude chlupáč? Máte Vy vůbec soucit s těma psama???

16.4.2014 16:52
bejzi

XXX.XXX.238.248

ale z té fotky není vidět, že je to úplně krátkosrstý pes, mně přijde, že to bude pes s podsadou, sice asi nebude chlupatý, ale tipla bych minimálně srst labradora, proč hned všichni předjímáte, že je zadavatelka úplně mimo. Hlavně ta fotka je opravdu ne moc vypovídající.

16.4.2014 18:10

Přiznám se, že jsem zas tolik 2měsíčních štěňat neviděla. Ale štěňátko na fotce mi nepřijde, že by mělo být v dospělosti úplně hladkosrsté bez podsady. Tak malinký NO nebude o moc chlupatější.

19.4.2014 20:08
klubíčko

XXX.XXX.92.130

larrr napsal(a):
Dobry den chcela by som si kupit steniatko asi krizenec ale
neviem ake bude velke.
Vopred dakujem za prispevky.

Můžu se prosím zeptat, jakého plemene jsou jeho rodiče? Jinak je roztomilý. Tak ať si ho užijete a dělá Vám jen radost, jako dělá nám náš Marley. smajlík Jinak tipuji, že to bude malý psík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík