Antiparazitiva pro štěňata

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2014 20:23
ganondrej

XXX.XXX.246.115

Zdravím, potřeboval bych radu. Mám štěně ČV a potřeboval bych něco proti blechám. Klíšťata nemá žádné. Vyzkoušel jsem pipety ale na blechy to vůbec nezabírá. Chtěl jsem zkusit obojek, ale nepodařilo se mě najít žádný pro štěňata. Možná jen špatně hledám, a tak bych rád poprosil o nějaké tipy... Dixie má 15 týdnů. Předem dík

vera.va

21.4.2014 19:36
vera.va

XXX.XXX.118.1

ganondrej napsal(a):
Zdravím, potřeboval bych radu. Mám štěně ČV a potřeboval bych něco proti blechám. Klíšťata nemá žádné. Vyzkoušel jsem pipety ale na blechy to vůbec nezabírá. Chtěl jsem zkusit obojek, ale nepodařilo se mě najít žádný pro štěňata. Možná jen špatně hledám, a tak bych rád poprosil o nějaké tipy... Dixie má 15 týdnů. Předem dík

Obojky: Kiltix, Scalibor, Foresto
Pipety: Frontline, Fypryst, Advantix, Exspot, Flevox

23.4.2014 15:26
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.42.7

vera.va napsal(a):
Obojky: Kiltix, Scalibor, Foresto
Pipety: Frontline, Fypryst, Advantix, Exspot, Flevox

na Scalibor má každej druhej pes alergickou reakcismajlík

23.4.2014 17:57
viva

XXX.XXX.153.1

Inspektor Pišišvor napsal(a):
na Scalibor má každej druhej pes alergickou reakcismajlík

Ano, v dnešním momentě, se na Scalibor rozjela alergie, ale spíše převážně u malých plemen. Tedy u malých obojků. Samozřejmě neznamená, že u velkých se nevyskytuje, ale tuto dobu registruji reklamace a stížnosti spíše na malé obojky.

Výrobce i dodavatel, překvapivě berou na vědomí a s předstihem, počítají s reklamacemi.
Jinak Scalibor, je v celku dost slušný, jinak bych já osobně vyřadila ze žebříčku Frontline....

přeji ten nejlepší výběrsmajlík

23.4.2014 21:53
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.42.7

viva napsal(a):
Ano, v dnešním momentě, se na Scalibor rozjela alergie, ale spíše převážně u malých plemen. Tedy u malých obojků. Samozřejmě neznamená, že u velkých se nevyskytuje, ale tuto dobu registruji reklamace a stížnosti spíše na malé obojky.

Výrobce i dodavatel, překvapivě berou na vědomí a s předstihem, počítají s reklamacemi.
Jinak Scalibor, je v celku dost slušný, jinak bych já osobně vyřadila ze žebříčku Frontline....

přeji ten nejlepší výběrsmajlík

já jsem z 5 scaliborů na velký psy musela 4 vyhodit - snesl ho jenom jeden pes z celé smečky! 2 psům olezly krky, a další 2 se málem udrbali k smrti, takže 1600Kč v háji!smajlík

24.4.2014 09:41
viva

XXX.XXX.153.1

Inspektor Pišišvor napsal(a):
já jsem z 5 scaliborů na velký psy musela 4 vyhodit - snesl ho jenom jeden pes z celé smečky! 2 psům olezly krky, a další 2 se málem udrbali k smrti, takže 1600Kč v háji!smajlík

Je to dost možné. Slečna z jejich společnosti, i upozorňovala na alergické reakce, pozor, které můžeme NYNÍ očekávat, takže nějaký zlom, či změna tam v chemii tamsmajlík musí patrně být!!! . Příjde mi dost silný......je to pes od psa, ale pravdou je, že těch reklamací konkrétně na Scalibor rapidně roste !! A jo to ve výsledku jedno, zda jde o malý, či velký obojek, byť je dobrý, ale holt v této době hodně kritizován, z důvodu právě, těchto alergií, které dříve u Scalibru se ani tolik nevyskytovaly....ale určitě Vám věřím.

25.4.2014 04:17
pinoha

XXX.XXX.83.250

Máme doma aktuálně sedm psů, věk od 1 roku do osmi let, velké a střední plemeno. Scalibor používáme zhruba šest let u všech, někteří od útlého štěněcího věku. NIKDY nebyl nejmenší problém! Já můžu Scalibor jrdině doporučit.
Zato Kiltix, ten nemůžu já. Pes, který ho nosí, mi smrdí tak, že u něj nemůžu být blíž, než na několik metrů, v uzavřené místnosti vůbec. Nechápu, jak někdo může dát psovi (s tak strašně citlivým nosem) něco, co smrdí lidem, kteří jsou, ve srovnání se psy, prakticky bez čichu.
Lucie

Přidejte reakci

Přidat smajlík