Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti do jakého věku roste a mohutní Jorkšír? Máme doma psa, s PP, potetovaný, načipovaný, 16.7. mu budou dva roky, každopádně už máme 5,3 kg kdyby byl tlustý, dá se upravit jídelníček, ale on má štíhlý pas a jednoduše mu nahmatáte žebra
takže úprava jídelníčku není potřeba ;-) zajímalo by mě, jestli někdo neví, jestli nám může ještě zmohutnět a vyrůst, nebo jestli už je to tak akorát :) děkuji za komentáře :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.1
Z té váhy bych nadšená úplně nebyla.. podle standardu má být váha YT max. do 3,5kg...
väčšina jorkov čo stretáte sú pravdepodobne xjorksiry. mna na prechadzke jedna pani presviedcala ze by sme mohli dat dokopy nase psy(akurat som vencila psa jorksira). na moju otazku ze co to ma za plemeno. my bolo povedane ze predsa fenka toho co mam ja. tak som ju vyviedla z omylu, ze jej 30cm vysoka fenka, vaha asi 3x> ako moj pes, ma s mojim rovnaku len farbu. ale jej ho predsa dali deti ako jorksira. a ked sa opytate na preukaz, tak aj ten ma a pan doktor mu tam lepi nalepky.
fenka bola pekna, a pani by sa so mnou dokazala pohadat ze len prerastol, ale urcite tam bolo primiesane nieco vacsie.
vas psik je pekny. ale teda riadne prerastol. pokial ma pp, tak aky boli jeho rodicia? pokial boli maly, tak sa mohlo stat ze fenu prekryli(aby si bol majitel isty stanatami), ked sa chovny pes "nemal k cinu".