Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2014 14:29
99aurora99

XXX.XXX.41.172

Dobry den.Chcela by som sa spytat ze ci sa da najst novy domov pre psa ktory je agresivny a dost temperamentny popripade ci si dokaze zvyknut na noveho pana ked ma dva roky.A ci je nejaka metoda ako ho prevychovat ked napadol aj pana.Dakujem za slusne odpovede

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.12.2014 17:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na tohle se dá odpovědět - patrně ano, patrně by se s jeho výchovou dalo něco dělat, jenom při tak stručném zadání to je fakt věštění z koule (jak psa jeho dosavadní majitel vychovával? jak spolu žili či nežili? atd. atd..........?

5.1.2015 17:47
idp1

XXX.XXX.70.6

Test.

20.2.2015 20:40
nvillma

XXX.XXX.99.142

Dobrý den, někdo v nedaleké vesnici, uvázal KAVKAZSKÉHO psa a můj dobromyslný bratr si ho vzal domů pro syna, já osobně mám zkušenosti s NO, ale tento pes mi přijde velmi nebezpečný, je mu cca rok, váží cca 70 kg i víc.Bohužel můj bratr není shopen pochopit, že tento pes bude potřebovat místo a hlavně výcvik, na co nemá ČAS.Osobně si myslím, že ten pes musel provést něco špatného, protože je vidět, že byl dobře krmen, má nádhernou srst i zuby a někdo by se takového krásného psa asi dobrovolně nezbavil.Zaráží mě taky, že já osobně se psů nebojím(mám z nich, ale respekt) a hned, jak jsem přišla, ten pes po mě vystartoval...Bratr i já máme malé děti, k dětem bratra je hodný, ale... nemůžu vědět, co se mu stalo a jak bude v jemu nepříjemné situaci reagovat... Bratr si ho vzal, protože ho chtěli utrátit... a bylo mu ho líto...Vím, že z tohoto důvodu si může pořídit takového psa jen IDIOT... Co s tím psem dělat ? Nevíte o někom, kdo by o něj měl ZÁJEM? Prosím SPĚCHÁ !

Přidejte reakci

Přidat smajlík