nada
napsal(a):
Tak se na Embádu těšíme a přejji "klidné" stěhování
Poraďte mi "kavkazáci". Mám šarplanince, 15měsíců a potřebuji trochu doladit tahání...Ale fakt jen doladit Uvažovala jsem o Halti, ale moc se mi do toho nechce, myslím, že je to zbytečné, když jde jen o "doladění" A tak mě napadl ještě stahovák, na žádného psa jsem ho ještě nepoužívala...a tak nevím...myslíte, že by to mohlo pomoct? A používáte stahovák na vaše kavkazáky?
jolanta
napsal(a):
Poraďte mi "kavkazáci". Mám šarplanince, 15měsíců a potřebuji trochu doladit tahání...Ale fakt jen doladit Uvažovala jsem o Halti, ale moc se mi do toho nechce, myslím, že je to zbytečné, když jde jen o "doladění" A tak mě napadl ještě stahovák, na žádného psa jsem ho ještě nepoužívala...a tak nevím...myslíte, že by to mohlo pomoct? A používáte stahovák na vaše kavkazáky?
V prvom rade je to záležitosť ,,výcviku,, už od malého šteňaťa. Podľa mojej skúsenosti - ak som išiel na prechádzku s dvoma psami, stále sa pokúšali na vodítkach jeden druhého predbehnúť. S jedným to šlo, ale záležalo v akom sme boli prostredí. Mam 7 ročnú fenku dalmatínca a skoro 5 mesačného KO. Ak ideme spolu po známej ceste, dalmatínka ťahá ako čert, hoci má sťahovák. Mladý sa drží pri nohe a keď má snahu ísť si niečo čuchnúť stačí mi trocha cuknúť vodítkom a hneď ide kľudne okolo nohy. Ak vojdeme hlboko do lesa, dalmatínka len málokedy odbehne a drží sa mi okolo nohy aj keď je pustená na voľno. Mladý má tendenciu ísť do predu, ale stále ma kontroluje pohľadom. Ak som chcel dalmatínku udržať pri nohe - či na voĺno, alebo na vodítku, držal som v ruke pamlsok, lebo nepomohol ani sťahovák ( v jej prípade som zanedbal cičenie chôdze pri nohe keď bola mladšia, prišla k nám ako ročná).
jolanta
napsal(a):
Řetízek bych být Tebou zkusila, ale ne na stahování, napevno. Pokud bafan bude táhnou, tak dej povel - třeba "pomalu" a vzápětí škubni vodítkem- samozřejmě přiměřeně věku a velikosti psa, ale tak aby to byl náraz- jen jednou, nemá cenu škubat vodítkem a nemá cenu se se psem přetahovat na stahováku...
Halti ohlávku bych také neodsuzovala, pes si na ni rychle zvykne, nevadí mu.
Pokud chce táhnout, halti mu stočí hlavu k Vám, tím pádem už nejde za svým cílem a táhnout přestane.
monika s
napsal(a):
Řetízek bych být Tebou zkusila, ale ne na stahování, napevno. Pokud bafan bude táhnou, tak dej povel - třeba "pomalu" a vzápětí škubni vodítkem- samozřejmě přiměřeně věku a velikosti psa, ale tak aby to byl náraz- jen jednou, nemá cenu škubat vodítkem a nemá cenu se se psem přetahovat na stahováku...
Halti ohlávku bych také neodsuzovala, pes si na ni rychle zvykne, nevadí mu.
Pokud chce táhnout, halti mu stočí hlavu k Vám, tím pádem už nejde za svým cílem a táhnout přestane.
ahoj všem , takhle se Baršín umí líbat když mu zrovna nehárají feny
marie m
napsal(a):
ahoj všem , takhle se Baršín umí líbat když mu zrovna nehárají feny
a takhe se tváří když má nějakou mlsku
marie m
napsal(a):
a takhe se tváří když má nějakou mlsku
Jindřiško nežárlí on je taky takovej cvok na psy jako já
marie m
napsal(a):
Jindřiško nežárlí on je taky takovej cvok na psy jako já
jesie
napsal(a):
Jó,tak to já jsem se dneska před mužem nechtěně prořekla a říkám Cerbovi :Tak co broučku,půjdeš se najíst?.....ehm,no,zřejmě asi ke svému muži nejsem dost jemná,podle toho co mi řekl....
Za pár let si zvykne
lmusa
napsal(a):
Baršínovi to moc sluší
Baršínek děkuje ale aby nebyl moc namyšlenej
lmusa
napsal(a):
Trošku namyšlený být může a raději ty fotky ani nebudu ukazovat Mášence, aby se mi holka náhodou do něho nezamilovala
Baršínek ani trošku on je pak moc chytrej a to není dobté pro měale Mášence bych ho ukázala beztak by to měla holka daleko tak jí to rozmluvíte
no a naše plešata Berenis
marie m
napsal(a):
Baršínek ani trošku on je pak moc chytrej a to není dobté pro měale Mášence bych ho ukázala beztak by to měla holka daleko tak jí to rozmluvíte
no a naše plešata Berenis
Mašík je též plešatá a kdoví, či ji to do Zbraslavi doroste. Tak tam se spolu uvidí. Snad ji Baršín nezblajzne jako malinu
lmusa
napsal(a):
Mašík je též plešatá a kdoví, či ji to do Zbraslavi doroste. Tak tam se spolu uvidí. Snad ji Baršín nezblajzne jako malinu
nezblajzne on má psí holky rádMáše je na tom koukám stejně jak ta moje koza ale co i když to nedopadne tak se aspon
odpočinem od všedních dnůjedna valná hromada
lmusa
napsal(a):
Moje řeč Už se těším, až zase uvidím hafo kavkazáčků a příjemných lidiček
Ahoj holky
hezký fotečky
taky už se těším na Zbraslav -. teda jestli nezabloudím
ale ted je na řadě MB - v neděli - zase pokecáme
nada
napsal(a):
No dovoool - vždyt ona je neviňátko
No taky jsem zvědavá jak se počasí vydaří a v kolik pujdeme na řadu !! Doufám ,že tam urvu nějakej dobrej a pevnej sloup , zase se mnou nikdo nechce jet .....prej radši jedou na ryby .....
Jo jasně nevinátko jinak sloup pro Breda budeš mít víž že ho Simča miluje no a to nevinátko to si drž sama
no aspon přiveze večěři
nada
napsal(a):
Hm večeři - a pak skončíme na Nově v TV
A Simča at s hlídáním počítá
no a Nova bude mít zas co do zpráv
nada
napsal(a):
Jedna holčička
eavy
napsal(a):
A druhá holčička (pěknej macek)
A jedna spešl fotka pro Marťulu. Martí,to je ten tvůj chlapeček
Maruško,máme pojmenované jen holčičky. Ta menší fenka asi zůstane doma. Muž si vybral jméno AURA. Druhá je ABBY. A u klučíků je to pěkně těžký. Je jich tolik
. Jméno pro domácího je AL CAPONE
.
nada
napsal(a):
Marti promiň,trochu se mi máznul :o((
Teď jeden chumel. Bára byla na kontrole u vetky a miminka mi zůstala doma.
eavy
napsal(a):
Marti promiň,trochu se mi máznul :o((
Teď jeden chumel. Bára byla na kontrole u vetky a miminka mi zůstala doma.
Věrko tak budete mít doma Auru jako já ,tak at vám dělá jen samou radost jako ta moje Aura
marie m
napsal(a):
Věrko tak budete mít doma Auru jako já ,tak at vám dělá jen samou radost jako ta moje Aura
Maruško,moc děkujeme
jolanta
napsal(a):
Mám taky šarplanince, přibližně stejně starého, a používám na něj polostahovák. Ze začátku trochu (spíš dost) tahal, ale teď, když dostane vodítko, jde pomalu podle mě. Když dřív tahal, tak jsem mu pořád říkal v rytmu chůze po - ma - lu, naprosto klidně, po - ma - lu, a teď když trochu zrychlí, stačí potichu řici po - ma - lu a už jde zase podle nohy.
Ivan
sejtanova smecka

eavy
napsal(a):
Maruško,moc děkujeme
Taky přidám jedno miminko, idkyž už o něco odrostlejší Embada Š.sm
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Taky přidám jedno miminko, idkyž už o něco odrostlejší Embada Š.sm
a znovu
sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
a raději už poslední
Verčo, děkuji za fotky :-) Máš doma hezkou školku
lmusa
napsal(a):
Ta roste jako z vody ! Jak jsem ji viděla ve Frýdlantě, tak byla poloviční
Verčo,ty jsou krááásnýýý...pupíci malý...a jaký mají čumáčky,taková miminka...kolik vážila?průměrně?
Jinak,.ten Al Capone se mi moooc líbí,super jméno
Jani,Embada je už slečna,to to uteklo,nedávno ti rvala zahradu dneska....ty jo...pojedou s ní na sraz?Nebo na nějakou výstavu?
Jinak hlásím,že Cerb si rozsekl polštářek na noze,netuším z čeho,na zahradě nic nenalezeno,vždyť tam máme děti,takže kulhá,chudinka,ale statečně hlídá dál
jesie
napsal(a):
Verčo,ty jsou krááásnýýý...pupíci malý...a jaký mají čumáčky,taková miminka...kolik vážila?průměrně?
Jinak,.ten Al Capone se mi moooc líbí,super jméno
Jani,Embada je už slečna,to to uteklo,nedávno ti rvala zahradu dneska....ty jo...pojedou s ní na sraz?Nebo na nějakou výstavu?
Jinak hlásím,že Cerb si rozsekl polštářek na noze,netuším z čeho,na zahradě nic nenalezeno,vždyť tam máme děti,takže kulhá,chudinka,ale statečně hlídá dál
Verči miminka jsou nááádhrná a jména domácích taky A co Barča, jak to zvládá? Marti, bereš si toho pejska (konečně
) nebo to je fotka pro tebe že se ti líbil?
A Jindřiško možná si to cerbík rozseknul někde na prochajdě, ne? Kajra to taky měla, dlouho a blbě se to hojí. záleží, jak velké to má. Kajra měla čtverec tak 2x2cm, mazala jsem to framykoinem (ale vy jste vet. sestra, tak co Vám radím, že?) a zavazovala, ale ne vždy se mi to podařilo zalepit tak, aby si to Kajka nesundala.
Ale jestli to má jen podél, tak to nebude tak hrozné.
susan
napsal(a):
Verči miminka jsou nááádhrná a jména domácích taky A co Barča, jak to zvládá? Marti, bereš si toho pejska (konečně
) nebo to je fotka pro tebe že se ti líbil?
A Jindřiško možná si to cerbík rozseknul někde na prochajdě, ne? Kajra to taky měla, dlouho a blbě se to hojí. záleží, jak velké to má. Kajra měla čtverec tak 2x2cm, mazala jsem to framykoinem (ale vy jste vet. sestra, tak co Vám radím, že?) a zavazovala, ale ne vždy se mi to podařilo zalepit tak, aby si to Kajka nesundala.
Ale jestli to má jen podél, tak to nebude tak hrozné.
Sejtanova smecko Embada je nádherný pejsan !!! MOC SE MI LÍBÍ
jolanta
napsal(a):
Farmáři, dík za nápad - polostahovák se mi zamlouvá ,zkusím to s ním. Taky mu říkám pomalu, v podstatě to funguje a chodí pěkně, jen někdy, když začichá nějakou háravku nebo tak....tak vyráží vpřed
Když máš stejně starého, nejsou bratři? Harry je moravák - z Luhačovic
sejtanova smecka

jolanta
napsal(a):
Děkuji joli Jinak moje oslovení můžes zkrátit na Šejtanku
takhle mě tu překřtili
Libo, zítra má Máša opravdu premiéru, ale štve mě, že je zrovna bez chlupů
jolanta
napsal(a):
Farmáři, dík za nápad - polostahovák se mi zamlouvá ,zkusím to s ním. Taky mu říkám pomalu, v podstatě to funguje a chodí pěkně, jen někdy, když začichá nějakou háravku nebo tak....tak vyráží vpřed
Když máš stejně starého, nejsou bratři? Harry je moravák - z Luhačovic
Jani,před chvílí jsme dorazili,v poho.Fotky Embíka vyšly krásně
(na to jaké dělala drahoty
) A ty bišony jsi neměla Andrei ukazovat-od tří hodin to poslouchám to škemrání
.Jinak dneska to bylo fajn
maťa

lmusa
napsal(a):
No jo, bez chlupů je teďka kdekdo Tak si to holky zítra užijte a ať vám neprší !
Ahojky všem
Verčííííííí, moooooooc děkuju za fotečku "mého" maluškého édi
Je táááák sladkej a mumlavej
Zuzko, mně se jen nejvíc líbí, zaujal mě hned, jak mi Verča poslala fotky, okamžitě mi padl do oka. Možná proto, že je nejtmavší, možná prostě proto, že je k pomuchlání.....fakt ti nevím Brát si ho nebudu....kdyby nebyla Kika, asi by to se mnou cloumalo hodně.......ale určo ho obrečím, až půjde "do světa"
Jináč "výstavákům" držím palce, ať to dobře dopadne
My už druhý den trávíme i se štěndama v lese, neb zima se blíží a teplunko jest nutná věc, tož jsme všici utahaní, jak štěňata , ale nadýchaní krásného vzduchu, o kondičce nemluvě
maťa
napsal(a):
Ahojky všem
Verčííííííí, moooooooc děkuju za fotečku "mého" maluškého édi
Je táááák sladkej a mumlavej
Zuzko, mně se jen nejvíc líbí, zaujal mě hned, jak mi Verča poslala fotky, okamžitě mi padl do oka. Možná proto, že je nejtmavší, možná prostě proto, že je k pomuchlání.....fakt ti nevím Brát si ho nebudu....kdyby nebyla Kika, asi by to se mnou cloumalo hodně.......ale určo ho obrečím, až půjde "do světa"
Jináč "výstavákům" držím palce, ať to dobře dopadne
My už druhý den trávíme i se štěndama v lese, neb zima se blíží a teplunko jest nutná věc, tož jsme všici utahaní, jak štěňata , ale nadýchaní krásného vzduchu, o kondičce nemluvě
Tak holky, jak bylo v MB? Už se nemůžem dočkat fotek
sejtanova smecka

susan
napsal(a):
Tak holky, jak bylo v MB? Už se nemůžem dočkat fotek
Budu první, kdo se pochlubí Neyla(Máša) res.CAC,r.CACIB, Cassia V 3, Barhat Ksiezic Pam. V1, CAJC
Toť z příbuzenstva vše
Zbytek nechám na pochlubení majitelům
susan
napsal(a):
Jani grautluju! A Mášenka svou první výstavu teda zabodovala,co? Super
A nějaké vítězné foto by nebylo?
Jani,máš se čím chlubit....šikulka...já to tvrdím pořád,že máš talent
jinak k tomu Cerbovo polštářku...opravdu se to hojí blbě a děkuju za radu,nebyla jsem si jistá tím Framykoinem,ale te´d ho mažu a mažu...jen zavázat nohu nechce,no vzhledem k tomu,že tady pořád prší,tak se mi to ani nezdá dobré...stejně by to měl promočené.Jen to dlouhé hojení mě mrzí,to budeme dvojka 16.9. kulhající pes
lmusa
napsal(a):
Jano, gratuluji Mášence a ostatním taky
A fotky budou ?
ahoj všem, tak se taky budu chlubit Barhat KP v-1 cajc Berenis BB v.1 cajc tímto cajcem Berenis slpnila podmínky pro udělení juniorchampion tak radost dvojnásobná no a ted ty fota moc jich nemám protože jsem nefotila ale naše Simča
marie m
napsal(a):
ahoj všem, tak se taky budu chlubit Barhat KP v-1 cajc Berenis BB v.1 cajc tímto cajcem Berenis slpnila podmínky pro udělení juniorchampion tak radost dvojnásobná no a ted ty fota moc jich nemám protože jsem nefotila ale naše Simča
Bred Zlatá Studánka a jeho panička .
marie m
napsal(a):
Bred Zlatá Studánka a jeho panička .
Cinda Pet - MIR
marie m
napsal(a):
Tatjána Lištička
feny tř otevřená zleva Doriana,Enigma, Neyla
marie m
napsal(a):
feny tř otevřená zleva Doriana,Enigma, Neyla
najmladší účastnice Cebaya zatím jen na kukačku
marie m
napsal(a):
najmladší účastnice Cebaya zatím jen na kukačku
unavená Cebaya
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy
Móóóc všem gratulujeme a Berenis dvojnásob!
Věrko díky, víc jich nemám tak závěrem pá pá
Bred a Cinda při odjezdu domů
nada
napsal(a):
díky moooc , ja foták ještě ani nevyndala
V1 CAJC- Barchat Ksiezyc Pamiru
monika s
napsal(a):
V1 CAJC- Barchat Ksiezyc Pamiru
V1, CAC, res.CACIB- Ašarat Zarija
monika s
napsal(a):
V1, CAC, res.CACIB- Ašarat Zarija
V2- Fram-Urs Z Azgiru
monika s
napsal(a):
V2- Fram-Urs Z Azgiru
V4- Almos od Bobřích vodopádů
monika s
napsal(a):
V4- Almos od Bobřích vodopádů
V1, CAC, CACIB- Falcon Dragon Erudit
monika s
napsal(a):
V1, CAC, CACIB- Falcon Dragon Erudit
V2, res.CAC- Finn z Údolí Kalspoltu
monika s
napsal(a):
V2, res.CAC- Finn z Údolí Kalspoltu
V3- Geroj Erudit
monika s
napsal(a):
V1,CAJC- Berenis Baintha Brakk
V2- Hrozinka Erudit
monika s
napsal(a):
V1, CAC- Gruzie Erudit
V2, res.CAC- Dorra Zlatá studánka
monika s
napsal(a):
V2, res.CAC- Dorra Zlatá studánka
V1,CAC,CACIB, BOB- Enigma Erudit
monika s
napsal(a):
V1,CAC,CACIB, BOB- Enigma Erudit
V2, res.CAC, res.CACIB- Hranitel Gor Neyla
monika s
napsal(a):
V2, res.CAC, res.CACIB- Hranitel Gor Neyla
V3- Doriana Lajdn
nada
napsal(a):
díky moooc , ja foták ještě ani nevyndala
KOMPLET MB
posuzoval p. Matyáš /SK/
Psi – třída mladých
V1, CAJC Barhat Ksiezyc Pamiru
V2 Profesor Lištička
Psi – mezitřída
V1, CAC, res. CACIB Ašarat Zarija
V2, res. CAC Finn z Údolí Kalspoltu
V3 Geroj Erudit
V4 Akym Nart-Sano
Psi – třída otevřená
V1, CAC, CACIB Falcon-Dragon Erudit
V2 Fram-Urs z Azgiru
V3 Atila ze Třtického dvora
V4 Almos od Bobřích vodopádů
Psi – třída šampiónů
V1, CAC Ch. Bred Zlatá studánka
Feny – třída mladých
V1, CAJC Berenis Baintha Brakk
V2 Hrozinka Erudit
VD3 Tatjana Lištička
Feny – mezitřída
V1, CAC Gruzie Erudit
V2, res. CAC Dorra Zlatá studánka
V3 Cassia Šejtanova smečka
Feny – třída otevřená
V1, CAC, CACIB, BOB Enigma Erudit
V2, res. CAC, res. CACIB Hranitel Gor Neyla
V3 Doriana Lajdn
V4 Cindy Pet-Mir
monika s
napsal(a):
KOMPLET MB
posuzoval p. Matyáš /SK/
Psi – třída mladých
V1, CAJC Barhat Ksiezyc Pamiru
V2 Profesor Lištička
Psi – mezitřída
V1, CAC, res. CACIB Ašarat Zarija
V2, res. CAC Finn z Údolí Kalspoltu
V3 Geroj Erudit
V4 Akym Nart-Sano
Psi – třída otevřená
V1, CAC, CACIB Falcon-Dragon Erudit
V2 Fram-Urs z Azgiru
V3 Atila ze Třtického dvora
V4 Almos od Bobřích vodopádů
Psi – třída šampiónů
V1, CAC Ch. Bred Zlatá studánka
Feny – třída mladých
V1, CAJC Berenis Baintha Brakk
V2 Hrozinka Erudit
VD3 Tatjana Lištička
Feny – mezitřída
V1, CAC Gruzie Erudit
V2, res. CAC Dorra Zlatá studánka
V3 Cassia Šejtanova smečka
Feny – třída otevřená
V1, CAC, CACIB, BOB Enigma Erudit
V2, res. CAC, res. CACIB Hranitel Gor Neyla
V3 Doriana Lajdn
V4 Cindy Pet-Mir
Máte skutočne nááááádherných psov
vlado
napsal(a):
Re Monika. Super fotky - Kavkazská modelingová agentúra -
Wow Vlado vďaka
nada
napsal(a):
Šmajchlík chůva Sára
lmusa
napsal(a):
Sluší jim to spolu
Zdravím všechny,zítra mě čeká náááročné dopoledne,jedu na ty kyčle,dobrovolník nesehnát,tož si musíme s vetem vystačit sami,nebo musí někoho sehnat..však platím,ať to za to stojí
Moni,fotky jsou fakt skoro profesionální...ehm,nebo jsi profík?Každopádně super...když vidím ty krasavce,říkám si,že my snad ani na výsavu nepojedeme...
A ještě jedna hádavá....manželé po 30 ti letech se rvou o jídlo (v zadu kotec)
jesie
napsal(a):
Zdravím všechny,zítra mě čeká náááročné dopoledne,jedu na ty kyčle,dobrovolník nesehnát,tož si musíme s vetem vystačit sami,nebo musí někoho sehnat..však platím,ať to za to stojí
Moni,fotky jsou fakt skoro profesionální...ehm,nebo jsi profík?Každopádně super...když vidím ty krasavce,říkám si,že my snad ani na výsavu nepojedeme...
Jindřiško tak držím palce at to s vetem zvládneteno a výstavu je třeba jet Cerbík je pěknej pes byla by škoda ho neukázat
jesie
napsal(a):
Jindřiško, na to že mají před sebou jen jednu misku, tváří se docela mírumilovně
A fotky má Monika jako obvykle moc povedené
lmusa
napsal(a):
Jindřiško, na to že mají před sebou jen jednu misku, tváří se docela mírumilovně
A fotky má Monika jako obvykle moc povedené
Díky všem za pochvaly
Jindřiško profík fakt nejsem (to by chtělo i lepší foťáček) a na výstavu jeď, někteří pesani jsou fakt pěkní, ale někdy je to jen povedená fotka a ve skutečnosti je to horší
sejtanova smecka

monika s
napsal(a):
Díky všem za pochvaly
Jindřiško profík fakt nejsem (to by chtělo i lepší foťáček) a na výstavu jeď, někteří pesani jsou fakt pěkní, ale někdy je to jen povedená fotka a ve skutečnosti je to horší
Také držím na zítra Cerbíkovi palce, ať to doře dopadne A Jindřišce přeji vše nej k svátku
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Také držím na zítra Cerbíkovi palce, ať to doře dopadne A Jindřišce přeji vše nej k svátku
A přidávám fotky El-zarky, které dnes dorazily
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
A přidávám fotky El-zarky, které dnes dorazily
znovu El-zarka
sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
a poslední
Jéé, ono se mi to nějak mázlo
sejtanova smecka
napsal(a):
Jéé, ono se mi to nějak mázlo
Tak vás všechny po dlouhé době zdravím,
velká gratulace ke štěňátkům, k nádherným fotkám a taky k výsledkům výstavy v Mladé Boleslavi.
Všimla jsem si, ono se to vlastně nedalo přehlédnout, že jeden pejsek a myslím, že to bylo ze třídy mladých, který dostal V2, byl neuvěřitelně agresivní k ostatním psům a tu svou agresivitu bohužel vždy obrátil na své majitele. Byl to opravdu smutný pohled, jak toho psa naprosto nezvládají.Zahlédla jsem dokonce, že si ta majitelka chtěla vzít něco z tašky a pes po ní vyjel.To už bylo fakt moc.
Jak to asi bude u nich doma pokračovat?
Ale jinak byli všichni takoví vzorňáčci
sejtanova smecka

paja m
napsal(a):
Tak vás všechny po dlouhé době zdravím,
velká gratulace ke štěňátkům, k nádherným fotkám a taky k výsledkům výstavy v Mladé Boleslavi.
Všimla jsem si, ono se to vlastně nedalo přehlédnout, že jeden pejsek a myslím, že to bylo ze třídy mladých, který dostal V2, byl neuvěřitelně agresivní k ostatním psům a tu svou agresivitu bohužel vždy obrátil na své majitele. Byl to opravdu smutný pohled, jak toho psa naprosto nezvládají.Zahlédla jsem dokonce, že si ta majitelka chtěla vzít něco z tašky a pes po ní vyjel.To už bylo fakt moc.
Jak to asi bude u nich doma pokračovat?
Ale jinak byli všichni takoví vzorňáčci
Pajo, neřekla bych, že ten pejsek v mladých byl " neuvěřitelně agresivní" Je to mladý pes, který se choval tak jak mu velí přirozenost.Až na výstavách pochopí, že o nic nejde, tak se taky zklidní, ikdyž na tom budou muset zapracovat i majitelé.Znám to z osobní zkušenosti, našim psům také chvilku trvalo než pochopili, že na výstavě nejsou od toho aby likvidovali nepřítele A teď pokud neporušíš určitá pravidla( jako, že by jsi se k nim vrhla a chtěla je muchlat nebo chtěla muchlat paničku
),tak jsou v klidu
Spousta psů, reaguje na stresové situace(což výstava je) útokem, ikdyž doma to můžou být nekonfliktní zlatíčka. Netvrdím, že se ten mladý pes choval ideálně,to určitě ne, ale zase bych v tom takovou pohromu neviděla
Líbo, ten pejsek je s El-zarkou je C Stanice Pacov
lmusa
napsal(a):
A kohopak to má El-zarka za spolubydlící ?
El zarka je taky krasavice....rostou ti štěnda do krásy,co Jani?
Jinak,máme za sebou ty kyčle,jsem zvědavá na posudek z Plzně,zatím to vypadá docela dobře,ale nikdy člověk neví
Cerb sice vrčel a vrčel,vet byl mírně nervózní (se mu ani nedivim),dokonce i v polospánku si pobrukoval,méďa můj....ale jinak v pohodě,nestartoval,nesnažil se pokousat,stačilo ho klidnit hlasem,tož jsem ráda,že snad na výstavě to zvládneme...ehm,teda,jestli nebude ve stresu kousat i do mě
jesie
napsal(a):
El zarka je taky krasavice....rostou ti štěnda do krásy,co Jani?
Jinak,máme za sebou ty kyčle,jsem zvědavá na posudek z Plzně,zatím to vypadá docela dobře,ale nikdy člověk neví
Cerb sice vrčel a vrčel,vet byl mírně nervózní (se mu ani nedivim),dokonce i v polospánku si pobrukoval,méďa můj....ale jinak v pohodě,nestartoval,nesnažil se pokousat,stačilo ho klidnit hlasem,tož jsem ráda,že snad na výstavě to zvládneme...ehm,teda,jestli nebude ve stresu kousat i do mě
Ahojky, po delší době jsem se opět vrátila do civilizace a nestačim se divit, co je na kavkazáčkách nového Moc všem gratuluju k úspěchům na výstavě v M.B., Cerbíkovi k budoucímu výsledku DKK, který bude určitě super a Cindičce k potvrzení miminek
ltuskova
napsal(a):
Ahojky, po delší době jsem se opět vrátila do civilizace a nestačim se divit, co je na kavkazáčkách nového Moc všem gratuluju k úspěchům na výstavě v M.B., Cerbíkovi k budoucímu výsledku DKK, který bude určitě super a Cindičce k potvrzení miminek
Ahoj všichni!! Já se taky po delší odmlce hlásím Četla jsem si starou diskuzi a Maťo, s přihláškou do klubu mám stejnou zkušenost!!
Trvalo to měsíce a až jsem tam mejlovala co se děje, pak se hned moje přihláška našla
A nejsem jediná...
ltuskova
napsal(a):
Lenko - děkujeme
A co Floorinka ?? jak roste ?? hoď fotečku
bllerkovaci
napsal(a):
Ahoj všichni!! Já se taky po delší odmlce hlásím Četla jsem si starou diskuzi a Maťo, s přihláškou do klubu mám stejnou zkušenost!!
Trvalo to měsíce a až jsem tam mejlovala co se děje, pak se hned moje přihláška našla
A nejsem jediná...
Zuzko, a mohu se zeptat, od kdy jsi členem klubu KRaAOP?
sejtanova smecka

bllerkovaci
napsal(a):
A nejsem jediná...
No, ale našla se, ne? Zuzíku, znáš to pořekadlo, kdo nic nedělá, nic nezkazí
nada
napsal(a):
Rosteme
sejtanova smecka

eavy
napsal(a):
Rosteme
Jéé, Verčo, jak to, že nemám nové fotky ještě na mailu ?
A kdy u Vás otevírají tu poštu?
Naďo, Lenča se tu momentálně nevyskytuje, tak můžu na Florinku prásknout, že roste jak blázen.Zrovna jsme s Lenkou říkaly, že ještě tak 15 cm a doroste Buclíka
sejtanova smecka
napsal(a):
Naďo, Lenča se tu momentálně nevyskytuje, tak můžu na Florinku prásknout, že roste jak blázen.Zrovna jsme s Lenkou říkaly, že ještě tak 15 cm a doroste Buclíka
Verči,fakt rostou jako z vody...taky prosím nějaké foto na mailíka,až se zastavíš v tom fofru,jo?
Jani a ještě jsem ti zapoměla říct,že zuby máme taky v pořádku,tak jak to má být a zdravé....
maťa

jesie
napsal(a):
Verči,fakt rostou jako z vody...taky prosím nějaké foto na mailíka,až se zastavíš v tom fofru,jo?
Jani a ještě jsem ti zapoměla říct,že zuby máme taky v pořádku,tak jak to má být a zdravé....
Ahojda osůbky
Tož velká gratulace všem úspěšným v M.B. Ste šikule
Fotky jsou krásné, Monča jako vždy fotila jak profík
Jináč Zuzko, su ráda, že s tou přihláškou nejsu sama
Pájo, vidělas někdy na výstavě tu bílou kavkazandu, myslím Hera Dona se jmenuje??? Ta už není štěně, myslím?, a přesto se chová jak rapl a vyjíždí i po svých pánech Viděla jsem ji dvakrát a stačilo mi.......tohle by si teda můj pes dovolit nemohl....by ho to totiž ani nenapadlo, neb by neměl důvod
Verčí, mimča rostou a jsou krásnější a krásnější Jak to Bára dělá?
Jindřiško, tobě dodatečně gratulace k svátku, a nejlepší dárek ti přeji v podobě krásného výsleku DKK u Cerba a zdravé Jessie
Jako mini bonusek vám posílám fotečku štěňat dřevorubeckých, ani nevíte, jak jsem jim tu siestu záviděla, zatímco sem se vztekle a tiše dřela........ A za nekavkazí foto se předem omlouvám, kameny na ukamenování mám, zájemcům pošlu holubí poštou
sejtanova smecka
napsal(a):
Jani - díky za info
a vyřid Lence , že by mohla slečnu taky někdy ukázat - aspon na těch fotečkách
Abych ji od Buclíka rozeznala - ještě , že má jinou barvu
sejtanova smecka

maťa
napsal(a):
Ahojda osůbky
Pájo, vidělas někdy na výstavě tu bílou kavkazandu, myslím Hera Dona se jmenuje??? Ta už není štěně, myslím?, a přesto se chová jak rapl a vyjíždí i po svých pánech Viděla jsem ji dvakrát a stačilo mi.......tohle by si teda můj pes dovolit nemohl....by ho to totiž ani nenapadlo, neb by neměl důvod
Jindřiško, tobě dodatečně gratulace k svátku, a nejlepší dárek ti přeji v podobě krásného výsleku DKK u Cerba a zdravé Jessie
Jako mini bonusek vám posílám fotečku štěňat dřevorubeckých, ani nevíte, jak jsem jim tu siestu záviděla, zatímco sem se vztekle a tiše dřela........ A za nekavkazí foto se předem omlouvám, kameny na ukamenování mám, zájemcům pošlu holubí poštou
Maťo,
každý kao je projevem jiný, s některým je větší práce než se z něho stane na výstavách "manekýn"Já se jen těším až budeš mít někdy kao doma a všem nám předvedeš jak se má správně vychovaný kavkazan chovat
sejtanova smecka

nada
napsal(a):
Jani - díky za info
a vyřid Lence , že by mohla slečnu taky někdy ukázat - aspon na těch fotečkách
Abych ji od Buclíka rozeznala - ještě , že má jinou barvu
Na Florinku prásknu, že se chystá na světovku do Poznaně
maťa
napsal(a):
Ahojda osůbky
Zuzko a Maťo, ještě k té přihlášce, bylo by fajn, pokud máte nějaký problém, abyste se obrátili přímo na kompetentní osoby a neřešili to přes fórum. Zvlášť, když se to týká dob dávno minulých a ne současného stavu.
A Maťo, co se týká napadání kavkazáka svých páníčků, slyšela jsi již někdy o přenesené agresivitě?! Pokud ne a pokud jsi to u svého psa ještě nezažilu, buď ráda
Navíc si dovolím připomenout standard kavkazáka: "Povahový typ s dobře vyznačenou obrannou reakcí, projevovanou v aktivní formě. " Anebo chceme pouze výstavní linie s flegmatickou povahou?