Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.8.2006 22:14

Tak se na Embádu těšíme a přejji "klidné" stěhování

1.9.2006 10:05

nada napsal(a):

Poraďte mi "kavkazáci". Mám šarplanince, 15měsíců a potřebuji trochu doladit tahání...Ale fakt jen doladit Uvažovala jsem o Halti, ale moc se mi do toho nechce, myslím, že je to zbytečné, když jde jen o "doladění" A tak mě napadl ještě stahovák, na žádného psa jsem ho ještě nepoužívala...a tak nevím...myslíte, že by to mohlo pomoct? A používáte stahovák na vaše kavkazáky?

1.9.2006 10:30

jolanta napsal(a):
Poraďte mi "kavkazáci". Mám šarplanince, 15měsíců a potřebuji trochu doladit tahání...Ale fakt jen doladit Uvažovala jsem o Halti, ale moc se mi do toho nechce, myslím, že je to zbytečné, když jde jen o "doladění" A tak mě napadl ještě stahovák, na žádného psa jsem ho ještě nepoužívala...a tak nevím...myslíte, že by to mohlo pomoct? A používáte stahovák na vaše kavkazáky?

V prvom rade je to záležitosť ,,výcviku,, už od malého šteňaťa. Podľa mojej skúsenosti - ak som išiel na prechádzku s dvoma psami, stále sa pokúšali na vodítkach jeden druhého predbehnúť. S jedným to šlo, ale záležalo v akom sme boli prostredí. Mam 7 ročnú fenku dalmatínca a skoro 5 mesačného KO. Ak ideme spolu po známej ceste, dalmatínka ťahá ako čert, hoci má sťahovák. Mladý sa drží pri nohe a keď má snahu ísť si niečo čuchnúť stačí mi trocha cuknúť vodítkom a hneď ide kľudne okolo nohy. Ak vojdeme hlboko do lesa, dalmatínka len málokedy odbehne a drží sa mi okolo nohy aj keď je pustená na voľno. Mladý má tendenciu ísť do predu, ale stále ma kontroluje pohľadom. Ak som chcel dalmatínku udržať pri nohe - či na voĺno, alebo na vodítku, držal som v ruke pamlsok, lebo nepomohol ani sťahovák ( v jej prípade som zanedbal cičenie chôdze pri nohe keď bola mladšia, prišla k nám ako ročná).

1.9.2006 11:03

jolanta napsal(a):

Řetízek bych být Tebou zkusila, ale ne na stahování, napevno. Pokud bafan bude táhnou, tak dej povel - třeba "pomalu" a vzápětí škubni vodítkem- samozřejmě přiměřeně věku a velikosti psa, ale tak aby to byl náraz- jen jednou, nemá cenu škubat vodítkem a nemá cenu se se psem přetahovat na stahováku...
Halti ohlávku bych také neodsuzovala, pes si na ni rychle zvykne, nevadí mu.
Pokud chce táhnout, halti mu stočí hlavu k Vám, tím pádem už nejde za svým cílem a táhnout přestane.

1.9.2006 20:30

monika s napsal(a):
Řetízek bych být Tebou zkusila, ale ne na stahování, napevno. Pokud bafan bude táhnou, tak dej povel - třeba "pomalu" a vzápětí škubni vodítkem- samozřejmě přiměřeně věku a velikosti psa, ale tak aby to byl náraz- jen jednou, nemá cenu škubat vodítkem a nemá cenu se se psem přetahovat na stahováku...
Halti ohlávku bych také neodsuzovala, pes si na ni rychle zvykne, nevadí mu.
Pokud chce táhnout, halti mu stočí hlavu k Vám, tím pádem už nejde za svým cílem a táhnout přestane.

ahoj všem , takhle se Baršín umí líbat když mu zrovna nehárají feny

1.9.2006 20:33

marie m napsal(a):

Jéééé,Marie,tak to u vás je to jak u nás...taky mě rád líbá a líbá.....chi,
Nádhera.....nežárlí muž?

1.9.2006 20:33

marie m napsal(a):

a takhe se tváří když má nějakou mlsku

1.9.2006 20:36

marie m napsal(a):
a takhe se tváří když má nějakou mlsku

Jindřiško nežárlí on je taky takovej cvok na psy jako já

1.9.2006 20:49

marie m napsal(a):
Jindřiško nežárlí on je taky takovej cvok na psy jako já

1.9.2006 21:03

marie m napsal(a):

Jó,tak to já jsem se dneska před mužem nechtěně prořekla a říkám Cerbovi :Tak co broučku,půjdeš se najíst?.....ehm,no,zřejmě asi ke svému muži nejsem dost jemná,podle toho co mi řekl....

1.9.2006 21:08

jesie napsal(a):
Jó,tak to já jsem se dneska před mužem nechtěně prořekla a říkám Cerbovi :Tak co broučku,půjdeš se najíst?.....ehm,no,zřejmě asi ke svému muži nejsem dost jemná,podle toho co mi řekl....

Za pár let si zvykne

1.9.2006 21:13

marie m napsal(a):
Za pár let si zvykne

Baršínovi to moc sluší

1.9.2006 21:16

lmusa napsal(a):
Baršínovi to moc sluší

Baršínek děkuje ale aby nebyl moc namyšlenej

1.9.2006 21:23

marie m napsal(a):
Baršínek děkuje ale aby nebyl moc namyšlenej

Trošku namyšlený být může a raději ty fotky ani nebudu ukazovat Mášence, aby se mi holka náhodou do něho nezamilovala

1.9.2006 21:33

lmusa napsal(a):
Trošku namyšlený být může a raději ty fotky ani nebudu ukazovat Mášence, aby se mi holka náhodou do něho nezamilovala

Baršínek ani trošku on je pak moc chytrej a to není dobté pro měale Mášence bych ho ukázala beztak by to měla holka daleko tak jí to rozmluvíte no a naše plešata Berenis

1.9.2006 21:49

marie m napsal(a):
Baršínek ani trošku on je pak moc chytrej a to není dobté pro měale Mášence bych ho ukázala beztak by to měla holka daleko tak jí to rozmluvíte no a naše plešata Berenis

Mašík je též plešatá a kdoví, či ji to do Zbraslavi doroste. Tak tam se spolu uvidí. Snad ji Baršín nezblajzne jako malinu

1.9.2006 21:55

lmusa napsal(a):
Mašík je též plešatá a kdoví, či ji to do Zbraslavi doroste. Tak tam se spolu uvidí. Snad ji Baršín nezblajzne jako malinu

nezblajzne on má psí holky rádMáše je na tom koukám stejně jak ta moje koza ale co i když to nedopadne tak se aspon
odpočinem od všedních dnůjedna valná hromada

1.9.2006 22:01

marie m napsal(a):
nezblajzne on má psí holky rádMáše je na tom koukám stejně jak ta moje koza ale co i když to nedopadne tak se aspon
odpočinem od všedních dnůjedna valná hromada

Moje řeč Už se těším, až zase uvidím hafo kavkazáčků a příjemných lidiček

1.9.2006 22:37

lmusa napsal(a):
Moje řeč Už se těším, až zase uvidím hafo kavkazáčků a příjemných lidiček

Ahoj holky

hezký fotečky
taky už se těším na Zbraslav -. teda jestli nezabloudím
ale ted je na řadě MB - v neděli - zase pokecáme

1.9.2006 22:43

nada napsal(a):
Ahoj holky

hezký fotečky
taky už se těším na Zbraslav -. teda jestli nezabloudím
ale ted je na řadě MB - v neděli - zase pokecáme

Nadi cos jí provedla kouká jak nevinátkouž se také těším na neděli jen aby pošasí bylo dobré nic moc nehlásí

1.9.2006 22:46

nada napsal(a):

No dovoool - vždyt ona je neviňátko

No taky jsem zvědavá jak se počasí vydaří a v kolik pujdeme na řadu !! Doufám ,že tam urvu nějakej dobrej a pevnej sloup , zase se mnou nikdo nechce jet .....prej radši jedou na ryby .....

1.9.2006 22:56

nada napsal(a):
No dovoool - vždyt ona je neviňátko

No taky jsem zvědavá jak se počasí vydaří a v kolik pujdeme na řadu !! Doufám ,že tam urvu nějakej dobrej a pevnej sloup , zase se mnou nikdo nechce jet .....prej radši jedou na ryby .....

Jo jasně nevinátko jinak sloup pro Breda budeš mít víž že ho Simča miluje no a to nevinátko to si drž samano aspon přiveze večěři

1.9.2006 23:13

marie m napsal(a):
Jo jasně nevinátko jinak sloup pro Breda budeš mít víž že ho Simča miluje no a to nevinátko to si drž samano aspon přiveze večěři

Hm večeři - a pak skončíme na Nově v TV
A Simča at s hlídáním počítá

1.9.2006 23:17

nada napsal(a):
Hm večeři - a pak skončíme na Nově v TV
A Simča at s hlídáním počítá

no a Nova bude mít zas co do zpráv

1.9.2006 23:20

marie m napsal(a):
no a Nova bude mít zas co do zpráv

Jo Maruš a to miminko chlupatý co tady hlídám - tak má docela kašlík - ted začal večer

1.9.2006 23:25

nada napsal(a):
Jo Maruš a to miminko chlupatý co tady hlídám - tak má docela kašlík - ted začal večer

Tak mu dýchej na tlapičky ne že mi ho dáš někam do chodby
prdelku malinkou

1.9.2006 23:37

marie m napsal(a):
Tak mu dýchej na tlapičky ne že mi ho dáš někam do chodby
prdelku malinkou

Nééééé - půjde k Cindě na zahradu tam se zahřeje

1.9.2006 23:41

nada napsal(a):
Nééééé - půjde k Cindě na zahradu tam se zahřeje

no to mi neříkej ani z legrace vždyt zněj nezůstal ani chlup

1.9.2006 23:50

marie m napsal(a):
no to mi neříkej ani z legrace vždyt zněj nezůstal ani chlup

Tak teda ho nechám doma , když jinak nedáš

1.9.2006 23:54

nada napsal(a):
Tak teda ho nechám doma , když jinak nedáš

no proto úplně bych začala koktat při pomyšlení jak ho cupuje
stejně ti nevěrím že bys to udělala

2.9.2006 00:35

nada napsal(a):

To víš ,že bych ho tam nedala
já tě jen zkoušela

2.9.2006 11:12

nada napsal(a):

Jedna holčička

2.9.2006 11:15

eavy napsal(a):
Jedna holčička

zdravím, Verčo je kouzelná už máte jména pro takovou nadílku

2.9.2006 11:15

eavy napsal(a):
Jedna holčička

A druhá holčička (pěknej macek)

2.9.2006 11:20

eavy napsal(a):
A druhá holčička (pěknej macek)

A jedna spešl fotka pro Marťulu. Martí,to je ten tvůj chlapeček
Maruško,máme pojmenované jen holčičky. Ta menší fenka asi zůstane doma. Muž si vybral jméno AURA. Druhá je ABBY. A u klučíků je to pěkně těžký. Je jich tolik. Jméno pro domácího je AL CAPONE.

2.9.2006 11:22

nada napsal(a):

Marti promiň,trochu se mi máznul :o((
Teď jeden chumel. Bára byla na kontrole u vetky a miminka mi zůstala doma.

2.9.2006 11:27

eavy napsal(a):
Marti promiň,trochu se mi máznul :o((
Teď jeden chumel. Bára byla na kontrole u vetky a miminka mi zůstala doma.

Věrko tak budete mít doma Auru jako já ,tak at vám dělá jen samou radost jako ta moje Aura

2.9.2006 11:46

marie m napsal(a):
Věrko tak budete mít doma Auru jako já ,tak at vám dělá jen samou radost jako ta moje Aura

Maruško,moc děkujeme

2.9.2006 16:34

jolanta napsal(a):

Mám taky šarplanince, přibližně stejně starého, a používám na něj polostahovák. Ze začátku trochu (spíš dost) tahal, ale teď, když dostane vodítko, jde pomalu podle mě. Když dřív tahal, tak jsem mu pořád říkal v rytmu chůze po - ma - lu, naprosto klidně, po - ma - lu, a teď když trochu zrychlí, stačí potichu řici po - ma - lu a už jde zase podle nohy.

Ivan

sejtanova smecka

2.9.2006 16:36
sejtanova smecka

eavy napsal(a):
Maruško,moc děkujeme

Taky přidám jedno miminko, idkyž už o něco odrostlejší Embada Š.sm

sejtanova smecka

2.9.2006 16:37
sejtanova smecka

sejtanova smecka napsal(a):

a znovu

sejtanova smecka

2.9.2006 16:37
sejtanova smecka

a znovu

a další....

sejtanova smecka

2.9.2006 16:38
sejtanova smecka

a další....

sejtanova smecka

2.9.2006 16:38
sejtanova smecka

a raději už poslední

sejtanova smecka

2.9.2006 16:39
sejtanova smecka

a raději už poslední

Verčo, děkuji za fotky :-) Máš doma hezkou školku

2.9.2006 16:59

Ta roste jako z vody ! Jak jsem ji viděla ve Frýdlantě, tak byla poloviční

2.9.2006 17:13

Verčo, děkuji za fotky :-) Máš doma hezkou školku

Jano, Ty budeš mít Mášenku v Boleslavi ? Její první výstava ?Tak moc držím palce a taky holky vám všem ostatním, co budete zítra vystavovat Dejte pak vědět, jak jste dopadly A hlavně foťte !!!

2.9.2006 18:33

lmusa napsal(a):
Ta roste jako z vody ! Jak jsem ji viděla ve Frýdlantě, tak byla poloviční

Verčo,ty jsou krááásnýýý...pupíci malý...a jaký mají čumáčky,taková miminka...kolik vážila?průměrně?
Jinak,.ten Al Capone se mi moooc líbí,super jméno

Jani,Embada je už slečna,to to uteklo,nedávno ti rvala zahradu dneska....ty jo...pojedou s ní na sraz?Nebo na nějakou výstavu?

Jinak hlásím,že Cerb si rozsekl polštářek na noze,netuším z čeho,na zahradě nic nenalezeno,vždyť tam máme děti,takže kulhá,chudinka,ale statečně hlídá dál

2.9.2006 19:51

jesie napsal(a):
Verčo,ty jsou krááásnýýý...pupíci malý...a jaký mají čumáčky,taková miminka...kolik vážila?průměrně?
Jinak,.ten Al Capone se mi moooc líbí,super jméno

Jani,Embada je už slečna,to to uteklo,nedávno ti rvala zahradu dneska....ty jo...pojedou s ní na sraz?Nebo na nějakou výstavu?

Jinak hlásím,že Cerb si rozsekl polštářek na noze,netuším z čeho,na zahradě nic nenalezeno,vždyť tam máme děti,takže kulhá,chudinka,ale statečně hlídá dál

Verči miminka jsou nááádhrná a jména domácích taky A co Barča, jak to zvládá? Marti, bereš si toho pejska (konečně) nebo to je fotka pro tebe že se ti líbil? A Jindřiško možná si to cerbík rozseknul někde na prochajdě, ne? Kajra to taky měla, dlouho a blbě se to hojí. záleží, jak velké to má. Kajra měla čtverec tak 2x2cm, mazala jsem to framykoinem (ale vy jste vet. sestra, tak co Vám radím, že?) a zavazovala, ale ne vždy se mi to podařilo zalepit tak, aby si to Kajka nesundala. Ale jestli to má jen podél, tak to nebude tak hrozné.

2.9.2006 20:34

susan napsal(a):
Verči miminka jsou nááádhrná a jména domácích taky A co Barča, jak to zvládá? Marti, bereš si toho pejska (konečně) nebo to je fotka pro tebe že se ti líbil? A Jindřiško možná si to cerbík rozseknul někde na prochajdě, ne? Kajra to taky měla, dlouho a blbě se to hojí. záleží, jak velké to má. Kajra měla čtverec tak 2x2cm, mazala jsem to framykoinem (ale vy jste vet. sestra, tak co Vám radím, že?) a zavazovala, ale ne vždy se mi to podařilo zalepit tak, aby si to Kajka nesundala. Ale jestli to má jen podél, tak to nebude tak hrozné.

Sejtanova smecko Embada je nádherný pejsan !!! MOC SE MI LÍBÍ

2.9.2006 20:41

jolanta napsal(a):

Farmáři, dík za nápad - polostahovák se mi zamlouvá ,zkusím to s ním. Taky mu říkám pomalu, v podstatě to funguje a chodí pěkně, jen někdy, když začichá nějakou háravku nebo tak....tak vyráží vpřed
Když máš stejně starého, nejsou bratři? Harry je moravák - z Luhačovic

sejtanova smecka

2.9.2006 21:40
sejtanova smecka

jolanta napsal(a):

Děkuji joli Jinak moje oslovení můžes zkrátit na Šejtanku takhle mě tu překřtili
Libo, zítra má Máša opravdu premiéru, ale štve mě, že je zrovna bez chlupů

2.9.2006 21:44

jolanta napsal(a):
Farmáři, dík za nápad - polostahovák se mi zamlouvá ,zkusím to s ním. Taky mu říkám pomalu, v podstatě to funguje a chodí pěkně, jen někdy, když začichá nějakou háravku nebo tak....tak vyráží vpřed
Když máš stejně starého, nejsou bratři? Harry je moravák - z Luhačovic

Jani,před chvílí jsme dorazili,v poho.Fotky Embíka vyšly krásně(na to jaké dělala drahoty) A ty bišony jsi neměla Andrei ukazovat-od tří hodin to poslouchám to škemrání.Jinak dneska to bylo fajn

2.9.2006 21:57

Děkuji joli Jinak moje oslovení můžes zkrátit na Šejtanku takhle mě tu překřtili
Libo, zítra má Máša opravdu premiéru, ale štve mě, že je zrovna bez chlupů

No jo, bez chlupů je teďka kdekdo Tak si to holky zítra užijte a ať vám neprší !

maťa

3.9.2006 08:28
maťa

lmusa napsal(a):
No jo, bez chlupů je teďka kdekdo Tak si to holky zítra užijte a ať vám neprší !

Ahojky všem

Verčííííííí, moooooooc děkuju za fotečku "mého" maluškého édi
Je táááák sladkej a mumlavej

Zuzko, mně se jen nejvíc líbí, zaujal mě hned, jak mi Verča poslala fotky, okamžitě mi padl do oka. Možná proto, že je nejtmavší, možná prostě proto, že je k pomuchlání.....fakt ti nevím Brát si ho nebudu....kdyby nebyla Kika, asi by to se mnou cloumalo hodně.......ale určo ho obrečím, až půjde "do světa"

Jináč "výstavákům" držím palce, ať to dobře dopadne

My už druhý den trávíme i se štěndama v lese, neb zima se blíží a teplunko jest nutná věc, tož jsme všici utahaní, jak štěňata , ale nadýchaní krásného vzduchu, o kondičce nemluvě

3.9.2006 15:55

maťa napsal(a):
Ahojky všem

Verčííííííí, moooooooc děkuju za fotečku "mého" maluškého édi
Je táááák sladkej a mumlavej

Zuzko, mně se jen nejvíc líbí, zaujal mě hned, jak mi Verča poslala fotky, okamžitě mi padl do oka. Možná proto, že je nejtmavší, možná prostě proto, že je k pomuchlání.....fakt ti nevím Brát si ho nebudu....kdyby nebyla Kika, asi by to se mnou cloumalo hodně.......ale určo ho obrečím, až půjde "do světa"

Jináč "výstavákům" držím palce, ať to dobře dopadne

My už druhý den trávíme i se štěndama v lese, neb zima se blíží a teplunko jest nutná věc, tož jsme všici utahaní, jak štěňata , ale nadýchaní krásného vzduchu, o kondičce nemluvě

Tak holky, jak bylo v MB? Už se nemůžem dočkat fotek

sejtanova smecka

3.9.2006 16:54
sejtanova smecka

susan napsal(a):
Tak holky, jak bylo v MB? Už se nemůžem dočkat fotek

Budu první, kdo se pochlubí Neyla(Máša) res.CAC,r.CACIB, Cassia V 3, Barhat Ksiezic Pam. V1, CAJC Toť z příbuzenstva vše Zbytek nechám na pochlubení majitelům

3.9.2006 17:00

Budu první, kdo se pochlubí Neyla(Máša) res.CAC,r.CACIB, Cassia V 3, Barhat Ksiezic Pam. V1, CAJC Toť z příbuzenstva vše Zbytek nechám na pochlubení majitelům

Jani grautluju! A Mášenka svou první výstavu teda zabodovala,co? Super A nějaké vítězné foto by nebylo?

3.9.2006 18:08

susan napsal(a):
Jani grautluju! A Mášenka svou první výstavu teda zabodovala,co? Super A nějaké vítězné foto by nebylo?

Jani,máš se čím chlubit....šikulka...já to tvrdím pořád,že máš talent

jinak k tomu Cerbovo polštářku...opravdu se to hojí blbě a děkuju za radu,nebyla jsem si jistá tím Framykoinem,ale te´d ho mažu a mažu...jen zavázat nohu nechce,no vzhledem k tomu,že tady pořád prší,tak se mi to ani nezdá dobré...stejně by to měl promočené.Jen to dlouhé hojení mě mrzí,to budeme dvojka 16.9. kulhající pes

3.9.2006 18:17

Jano, gratuluji Mášence a ostatním taky
A fotky budou ?

3.9.2006 19:41

lmusa napsal(a):
Jano, gratuluji Mášence a ostatním taky
A fotky budou ?

ahoj všem, tak se taky budu chlubit Barhat KP v-1 cajc Berenis BB v.1 cajc tímto cajcem Berenis slpnila podmínky pro udělení juniorchampion tak radost dvojnásobná no a ted ty fota moc jich nemám protože jsem nefotila ale naše Simča

3.9.2006 19:44

marie m napsal(a):
ahoj všem, tak se taky budu chlubit Barhat KP v-1 cajc Berenis BB v.1 cajc tímto cajcem Berenis slpnila podmínky pro udělení juniorchampion tak radost dvojnásobná no a ted ty fota moc jich nemám protože jsem nefotila ale naše Simča

Bred Zlatá Studánka a jeho panička .

3.9.2006 19:47

marie m napsal(a):
Bred Zlatá Studánka a jeho panička .

Cinda Pet - MIR

3.9.2006 19:49

marie m napsal(a):
Cinda Pet - MIR

Falkon Erudit

3.9.2006 19:53

marie m napsal(a):
Falkon Erudit

Dora Zlatá Studánka

3.9.2006 19:56

marie m napsal(a):
Dora Zlatá Studánka

Tatjána Lištička

3.9.2006 19:59

marie m napsal(a):
Tatjána Lištička

Bredík Zlatá Studánka

3.9.2006 20:02

marie m napsal(a):
Tatjána Lištička

feny tř otevřená zleva Doriana,Enigma, Neyla

3.9.2006 20:06

marie m napsal(a):

najmladší účastnice Cebaya zatím jen na kukačku

3.9.2006 20:08

marie m napsal(a):
najmladší účastnice Cebaya zatím jen na kukačku

unavená Cebaya

3.9.2006 20:08

marie m napsal(a):

Ahojky dámy
Móóóc všem gratulujeme a Berenis dvojnásob!

3.9.2006 20:14

eavy napsal(a):
Ahojky dámy
Móóóc všem gratulujeme a Berenis dvojnásob!

Věrko díky, víc jich nemám tak závěrem pá pá
Bred a Cinda při odjezdu domů

3.9.2006 21:36

nada napsal(a):

Taky všem velká gratulace
u nás -BRED - CAC
CINDA - V4

hlavně ,že nepršelo

3.9.2006 21:43

nada napsal(a):
Taky všem velká gratulace
u nás -BRED - CAC
CINDA - V4

hlavně ,že nepršelo

Nadi poslala jsem Ti fota tak si je přeber

3.9.2006 22:04

marie m napsal(a):
Nadi poslala jsem Ti fota tak si je přeber

díky moooc , ja foták ještě ani nevyndala

4.9.2006 11:02

nada napsal(a):

V1 CAJC- Barchat Ksiezyc Pamiru

4.9.2006 11:03

monika s napsal(a):
V1 CAJC- Barchat Ksiezyc Pamiru

V1, CAC, res.CACIB- Ašarat Zarija

4.9.2006 11:04

monika s napsal(a):
V1, CAC, res.CACIB- Ašarat Zarija

V2- Fram-Urs Z Azgiru

4.9.2006 11:05

monika s napsal(a):
V2- Fram-Urs Z Azgiru

V4- Almos od Bobřích vodopádů

4.9.2006 11:06

monika s napsal(a):
V4- Almos od Bobřích vodopádů

V1, CAC, CACIB- Falcon Dragon Erudit

4.9.2006 11:07

monika s napsal(a):
V1, CAC, CACIB- Falcon Dragon Erudit

V2, res.CAC- Finn z Údolí Kalspoltu

4.9.2006 11:07

monika s napsal(a):
V2, res.CAC- Finn z Údolí Kalspoltu

V3- Geroj Erudit

4.9.2006 11:08

monika s napsal(a):
V3- Geroj Erudit

V4-Akym Nart-Sano

4.9.2006 11:09

monika s napsal(a):
V4-Akym Nart-Sano

V1,CAJC- Berenis Baintha Brakk

4.9.2006 11:09

monika s napsal(a):
V1,CAJC- Berenis Baintha Brakk

V2- Hrozinka Erudit

4.9.2006 11:10

monika s napsal(a):
V2- Hrozinka Erudit

VD- Tatjana Lištička

4.9.2006 11:11

monika s napsal(a):
VD- Tatjana Lištička

V1, CAC- Gruzie Erudit

4.9.2006 11:12

monika s napsal(a):
V1, CAC- Gruzie Erudit

V2, res.CAC- Dorra Zlatá studánka

4.9.2006 11:14

monika s napsal(a):
V2, res.CAC- Dorra Zlatá studánka

V1,CAC,CACIB, BOB- Enigma Erudit

4.9.2006 11:15

monika s napsal(a):
V1,CAC,CACIB, BOB- Enigma Erudit

V2, res.CAC, res.CACIB- Hranitel Gor Neyla

4.9.2006 11:15

monika s napsal(a):
V2, res.CAC, res.CACIB- Hranitel Gor Neyla

V3- Doriana Lajdn

4.9.2006 11:16

monika s napsal(a):
V3- Doriana Lajdn

V4- Cindy Pet-Mir

4.9.2006 11:22

nada napsal(a):

KOMPLET MB
posuzoval p. Matyáš /SK/

Psi – třída mladých
V1, CAJC Barhat Ksiezyc Pamiru
V2 Profesor Lištička
Psi – mezitřída
V1, CAC, res. CACIB Ašarat Zarija
V2, res. CAC Finn z Údolí Kalspoltu
V3 Geroj Erudit
V4 Akym Nart-Sano
Psi – třída otevřená
V1, CAC, CACIB Falcon-Dragon Erudit
V2 Fram-Urs z Azgiru
V3 Atila ze Třtického dvora
V4 Almos od Bobřích vodopádů
Psi – třída šampiónů
V1, CAC Ch. Bred Zlatá studánka
Feny – třída mladých
V1, CAJC Berenis Baintha Brakk
V2 Hrozinka Erudit
VD3 Tatjana Lištička
Feny – mezitřída
V1, CAC Gruzie Erudit
V2, res. CAC Dorra Zlatá studánka
V3 Cassia Šejtanova smečka
Feny – třída otevřená
V1, CAC, CACIB, BOB Enigma Erudit
V2, res. CAC, res. CACIB Hranitel Gor Neyla
V3 Doriana Lajdn
V4 Cindy Pet-Mir

4.9.2006 13:55

monika s napsal(a):
KOMPLET MB
posuzoval p. Matyáš /SK/

Psi – třída mladých
V1, CAJC Barhat Ksiezyc Pamiru
V2 Profesor Lištička
Psi – mezitřída
V1, CAC, res. CACIB Ašarat Zarija
V2, res. CAC Finn z Údolí Kalspoltu
V3 Geroj Erudit
V4 Akym Nart-Sano
Psi – třída otevřená
V1, CAC, CACIB Falcon-Dragon Erudit
V2 Fram-Urs z Azgiru
V3 Atila ze Třtického dvora
V4 Almos od Bobřích vodopádů
Psi – třída šampiónů
V1, CAC Ch. Bred Zlatá studánka
Feny – třída mladých
V1, CAJC Berenis Baintha Brakk
V2 Hrozinka Erudit
VD3 Tatjana Lištička
Feny – mezitřída
V1, CAC Gruzie Erudit
V2, res. CAC Dorra Zlatá studánka
V3 Cassia Šejtanova smečka
Feny – třída otevřená
V1, CAC, CACIB, BOB Enigma Erudit
V2, res. CAC, res. CACIB Hranitel Gor Neyla
V3 Doriana Lajdn
V4 Cindy Pet-Mir

Máte skutočne nááááádherných psov

4.9.2006 14:08

vlado napsal(a):
Máte skutočne nááááádherných psov

Re Monika. Super fotky - Kavkazská modelingová agentúra -

4.9.2006 14:41

vlado napsal(a):
Re Monika. Super fotky - Kavkazská modelingová agentúra -

Wow Vlado vďaka

4.9.2006 18:25

nada napsal(a):

Šmajchlík chůva Sára

4.9.2006 19:09

eavy napsal(a):
Šmajchlík chůva Sára

Sluší jim to spolu

4.9.2006 19:20

lmusa napsal(a):
Sluší jim to spolu

ahoj všem, Moniko fakt super fota

4.9.2006 19:20

lmusa napsal(a):
Sluší jim to spolu

Zdravím všechny,zítra mě čeká náááročné dopoledne,jedu na ty kyčle,dobrovolník nesehnát,tož si musíme s vetem vystačit sami,nebo musí někoho sehnat..však platím,ať to za to stojí

Moni,fotky jsou fakt skoro profesionální...ehm,nebo jsi profík?Každopádně super...když vidím ty krasavce,říkám si,že my snad ani na výsavu nepojedeme...

A ještě jedna hádavá....manželé po 30 ti letech se rvou o jídlo (v zadu kotec)

4.9.2006 19:34

jesie napsal(a):
Zdravím všechny,zítra mě čeká náááročné dopoledne,jedu na ty kyčle,dobrovolník nesehnát,tož si musíme s vetem vystačit sami,nebo musí někoho sehnat..však platím,ať to za to stojí

Moni,fotky jsou fakt skoro profesionální...ehm,nebo jsi profík?Každopádně super...když vidím ty krasavce,říkám si,že my snad ani na výsavu nepojedeme...

Jindřiško tak držím palce at to s vetem zvládneteno a výstavu je třeba jet Cerbík je pěknej pes byla by škoda ho neukázat

4.9.2006 19:37

jesie napsal(a):

Jindřiško, na to že mají před sebou jen jednu misku, tváří se docela mírumilovně
A fotky má Monika jako obvykle moc povedené

4.9.2006 19:45

lmusa napsal(a):
Jindřiško, na to že mají před sebou jen jednu misku, tváří se docela mírumilovně
A fotky má Monika jako obvykle moc povedené

Díky všem za pochvaly
Jindřiško profík fakt nejsem (to by chtělo i lepší foťáček) a na výstavu jeď, někteří pesani jsou fakt pěkní, ale někdy je to jen povedená fotka a ve skutečnosti je to horší

sejtanova smecka

4.9.2006 20:25
sejtanova smecka

monika s napsal(a):
Díky všem za pochvaly
Jindřiško profík fakt nejsem (to by chtělo i lepší foťáček) a na výstavu jeď, někteří pesani jsou fakt pěkní, ale někdy je to jen povedená fotka a ve skutečnosti je to horší

Také držím na zítra Cerbíkovi palce, ať to doře dopadne A Jindřišce přeji vše nej k svátku

sejtanova smecka

4.9.2006 21:07
sejtanova smecka

Také držím na zítra Cerbíkovi palce, ať to doře dopadne A Jindřišce přeji vše nej k svátku

A přidávám fotky El-zarky, které dnes dorazily

sejtanova smecka

sejtanova smecka

A přidávám fotky El-zarky, které dnes dorazily

znovu El-zarka

sejtanova smecka

sejtanova smecka

znovu El-zarka

ještě

sejtanova smecka

4.9.2006 21:08
sejtanova smecka

ještě

sejtanova smecka

4.9.2006 21:08
sejtanova smecka

a poslední

sejtanova smecka

4.9.2006 21:09
sejtanova smecka

a poslední

Jéé, ono se mi to nějak mázlo

5.9.2006 06:28

A kohopak to má El-zarka za spolubydlící ?

5.9.2006 06:33

Jéé, ono se mi to nějak mázlo

Tak vás všechny po dlouhé době zdravím,
velká gratulace ke štěňátkům, k nádherným fotkám a taky k výsledkům výstavy v Mladé Boleslavi.
Všimla jsem si, ono se to vlastně nedalo přehlédnout, že jeden pejsek a myslím, že to bylo ze třídy mladých, který dostal V2, byl neuvěřitelně agresivní k ostatním psům a tu svou agresivitu bohužel vždy obrátil na své majitele. Byl to opravdu smutný pohled, jak toho psa naprosto nezvládají.Zahlédla jsem dokonce, že si ta majitelka chtěla vzít něco z tašky a pes po ní vyjel.To už bylo fakt moc. Jak to asi bude u nich doma pokračovat?
Ale jinak byli všichni takoví vzorňáčci

sejtanova smecka

5.9.2006 09:37
sejtanova smecka

paja m napsal(a):
Tak vás všechny po dlouhé době zdravím,
velká gratulace ke štěňátkům, k nádherným fotkám a taky k výsledkům výstavy v Mladé Boleslavi.
Všimla jsem si, ono se to vlastně nedalo přehlédnout, že jeden pejsek a myslím, že to bylo ze třídy mladých, který dostal V2, byl neuvěřitelně agresivní k ostatním psům a tu svou agresivitu bohužel vždy obrátil na své majitele. Byl to opravdu smutný pohled, jak toho psa naprosto nezvládají.Zahlédla jsem dokonce, že si ta majitelka chtěla vzít něco z tašky a pes po ní vyjel.To už bylo fakt moc. Jak to asi bude u nich doma pokračovat?
Ale jinak byli všichni takoví vzorňáčci

Pajo, neřekla bych, že ten pejsek v mladých byl " neuvěřitelně agresivní" Je to mladý pes, který se choval tak jak mu velí přirozenost.Až na výstavách pochopí, že o nic nejde, tak se taky zklidní, ikdyž na tom budou muset zapracovat i majitelé.Znám to z osobní zkušenosti, našim psům také chvilku trvalo než pochopili, že na výstavě nejsou od toho aby likvidovali nepřítele A teď pokud neporušíš určitá pravidla( jako, že by jsi se k nim vrhla a chtěla je muchlat nebo chtěla muchlat paničku),tak jsou v klidu
Spousta psů, reaguje na stresové situace(což výstava je) útokem, ikdyž doma to můžou být nekonfliktní zlatíčka. Netvrdím, že se ten mladý pes choval ideálně,to určitě ne, ale zase bych v tom takovou pohromu neviděla
Líbo, ten pejsek je s El-zarkou je C Stanice Pacov

5.9.2006 13:02

lmusa napsal(a):
A kohopak to má El-zarka za spolubydlící ?

El zarka je taky krasavice....rostou ti štěnda do krásy,co Jani?

Jinak,máme za sebou ty kyčle,jsem zvědavá na posudek z Plzně,zatím to vypadá docela dobře,ale nikdy člověk neví
Cerb sice vrčel a vrčel,vet byl mírně nervózní (se mu ani nedivim),dokonce i v polospánku si pobrukoval,méďa můj....ale jinak v pohodě,nestartoval,nesnažil se pokousat,stačilo ho klidnit hlasem,tož jsem ráda,že snad na výstavě to zvládneme...ehm,teda,jestli nebude ve stresu kousat i do mě

5.9.2006 14:57

jesie napsal(a):
El zarka je taky krasavice....rostou ti štěnda do krásy,co Jani?

Jinak,máme za sebou ty kyčle,jsem zvědavá na posudek z Plzně,zatím to vypadá docela dobře,ale nikdy člověk neví
Cerb sice vrčel a vrčel,vet byl mírně nervózní (se mu ani nedivim),dokonce i v polospánku si pobrukoval,méďa můj....ale jinak v pohodě,nestartoval,nesnažil se pokousat,stačilo ho klidnit hlasem,tož jsem ráda,že snad na výstavě to zvládneme...ehm,teda,jestli nebude ve stresu kousat i do mě

Ahojky, po delší době jsem se opět vrátila do civilizace a nestačim se divit, co je na kavkazáčkách nového Moc všem gratuluju k úspěchům na výstavě v M.B., Cerbíkovi k budoucímu výsledku DKK, který bude určitě super a Cindičce k potvrzení miminek

5.9.2006 16:04

ltuskova napsal(a):
Ahojky, po delší době jsem se opět vrátila do civilizace a nestačim se divit, co je na kavkazáčkách nového Moc všem gratuluju k úspěchům na výstavě v M.B., Cerbíkovi k budoucímu výsledku DKK, který bude určitě super a Cindičce k potvrzení miminek

Ahoj všichni!! Já se taky po delší odmlce hlásím Četla jsem si starou diskuzi a Maťo, s přihláškou do klubu mám stejnou zkušenost!! Trvalo to měsíce a až jsem tam mejlovala co se děje, pak se hned moje přihláška našla A nejsem jediná...

5.9.2006 16:11

ltuskova napsal(a):

Lenko - děkujeme
A co Floorinka ?? jak roste ?? hoď fotečku

5.9.2006 16:21

bllerkovaci napsal(a):
Ahoj všichni!! Já se taky po delší odmlce hlásím Četla jsem si starou diskuzi a Maťo, s přihláškou do klubu mám stejnou zkušenost!! Trvalo to měsíce a až jsem tam mejlovala co se děje, pak se hned moje přihláška našla A nejsem jediná...

Zuzko, a mohu se zeptat, od kdy jsi členem klubu KRaAOP?

sejtanova smecka

5.9.2006 18:34
sejtanova smecka

bllerkovaci napsal(a):

No, ale našla se, ne? Zuzíku, znáš to pořekadlo, kdo nic nedělá, nic nezkazí

5.9.2006 19:52

nada napsal(a):

Rosteme

sejtanova smecka

5.9.2006 20:00
sejtanova smecka

eavy napsal(a):
Rosteme

Jéé, Verčo, jak to, že nemám nové fotky ještě na mailu ?
A kdy u Vás otevírají tu poštu?
Naďo, Lenča se tu momentálně nevyskytuje, tak můžu na Florinku prásknout, že roste jak blázen.Zrovna jsme s Lenkou říkaly, že ještě tak 15 cm a doroste Buclíka

5.9.2006 20:04

denisa napsal(a):
Zuzko, a mohu se zeptat, od kdy jsi členem klubu KRaAOP?

Jasně že můžeš Přihlášku jsem posílala někdy na přelomu roku 2003/2004, myslím (ještě za dob Hanky Hruškové) a kdybych se nedožadovala, nejsem členem asi doteď

5.9.2006 21:36

Naďo, Lenča se tu momentálně nevyskytuje, tak můžu na Florinku prásknout, že roste jak blázen.Zrovna jsme s Lenkou říkaly, že ještě tak 15 cm a doroste Buclíka

Verči,fakt rostou jako z vody...taky prosím nějaké foto na mailíka,až se zastavíš v tom fofru,jo?

Jani a ještě jsem ti zapoměla říct,že zuby máme taky v pořádku,tak jak to má být a zdravé....

maťa

6.9.2006 09:10
maťa

jesie napsal(a):
Verči,fakt rostou jako z vody...taky prosím nějaké foto na mailíka,až se zastavíš v tom fofru,jo?

Jani a ještě jsem ti zapoměla říct,že zuby máme taky v pořádku,tak jak to má být a zdravé....

Ahojda osůbky

Tož velká gratulace všem úspěšným v M.B. Ste šikule
Fotky jsou krásné, Monča jako vždy fotila jak profík

Jináč Zuzko, su ráda, že s tou přihláškou nejsu sama

Pájo, vidělas někdy na výstavě tu bílou kavkazandu, myslím Hera Dona se jmenuje??? Ta už není štěně, myslím?, a přesto se chová jak rapl a vyjíždí i po svých pánech Viděla jsem ji dvakrát a stačilo mi.......tohle by si teda můj pes dovolit nemohl....by ho to totiž ani nenapadlo, neb by neměl důvod

Verčí, mimča rostou a jsou krásnější a krásnější Jak to Bára dělá?

Jindřiško, tobě dodatečně gratulace k svátku, a nejlepší dárek ti přeji v podobě krásného výsleku DKK u Cerba a zdravé Jessie

Jako mini bonusek vám posílám fotečku štěňat dřevorubeckých, ani nevíte, jak jsem jim tu siestu záviděla, zatímco sem se vztekle a tiše dřela........ A za nekavkazí foto se předem omlouvám, kameny na ukamenování mám, zájemcům pošlu holubí poštou

6.9.2006 09:21

Jani - díky za info
a vyřid Lence , že by mohla slečnu taky někdy ukázat - aspon na těch fotečkách
Abych ji od Buclíka rozeznala - ještě , že má jinou barvu

6.9.2006 09:40

nada napsal(a):
Jani - díky za info

Naďo, prosím tě, odkud jsi? Praha?

6.9.2006 09:51

danan napsal(a):
Naďo, prosím tě, odkud jsi? Praha?

Ano - Praha

sejtanova smecka

6.9.2006 09:59
sejtanova smecka

maťa napsal(a):
Ahojda osůbky

Pájo, vidělas někdy na výstavě tu bílou kavkazandu, myslím Hera Dona se jmenuje??? Ta už není štěně, myslím?, a přesto se chová jak rapl a vyjíždí i po svých pánech Viděla jsem ji dvakrát a stačilo mi.......tohle by si teda můj pes dovolit nemohl....by ho to totiž ani nenapadlo, neb by neměl důvod

Jindřiško, tobě dodatečně gratulace k svátku, a nejlepší dárek ti přeji v podobě krásného výsleku DKK u Cerba a zdravé Jessie

Jako mini bonusek vám posílám fotečku štěňat dřevorubeckých, ani nevíte, jak jsem jim tu siestu záviděla, zatímco sem se vztekle a tiše dřela........ A za nekavkazí foto se předem omlouvám, kameny na ukamenování mám, zájemcům pošlu holubí poštou

Maťo,
každý kao je projevem jiný, s některým je větší práce než se z něho stane na výstavách "manekýn"Já se jen těším až budeš mít někdy kao doma a všem nám předvedeš jak se má správně vychovaný kavkazan chovat

sejtanova smecka

6.9.2006 10:00
sejtanova smecka

nada napsal(a):
Jani - díky za info

Na Florinku prásknu, že se chystá na světovku do Poznaně

6.9.2006 10:02

maťa napsal(a):
Ahojda osůbky

Zuzko a Maťo, ještě k té přihlášce, bylo by fajn, pokud máte nějaký problém, abyste se obrátili přímo na kompetentní osoby a neřešili to přes fórum. Zvlášť, když se to týká dob dávno minulých a ne současného stavu.

A Maťo, co se týká napadání kavkazáka svých páníčků, slyšela jsi již někdy o přenesené agresivitě?! Pokud ne a pokud jsi to u svého psa ještě nezažilu, buď ráda

Navíc si dovolím připomenout standard kavkazáka: "Povahový typ s dobře vyznačenou obrannou reakcí, projevovanou v aktivní formě. " Anebo chceme pouze výstavní linie s flegmatickou povahou?

Přidejte reakci

Přidat smajlík