dobrý den jmenuji se jarmila a jsem zakladatelem azilového centra pro pejsky jsme z kozlů u české lípy jsem nestátní zařízení vše si platím sama a z vlastní kapsi zaměřuji se na pejsky hlavně čistokrevné, celé vrhy nechtěných štěnátek,březí matky nebo fenky se štěnaty které již jejich majitel nechce to vše bezplatně jsme rodina pejkove snámi žijí v domku se zahsadou poby je doma ale i veku jak je kdo zviklí proto pokud by jste měly problém s umístěním pejska běžně je utulky od majitelů neberou já ano vím že jsou chvíle kdy s vámi pes třeba po vyhození z nájmu nemá kam jít a tak jsem tu já kdyžtak se ozvěte jistě najdeme řešení.telefon je 737966087 opakuji nejsem ůtulek ale rodiná péče.
apolenka
napsal(a):
dobrý den jmenuji se jarmila a jsem zakladatelem azilového centra pro pejsky jsme z kozlů u české lípy jsem nestátní zařízení vše si platím sama a z vlastní kapsi zaměřuji se na pejsky hlavně čistokrevné, celé vrhy nechtěných štěnátek,březí matky nebo fenky se štěnaty které již jejich majitel nechce to vše bezplatně jsme rodina pejkove snámi žijí v domku se zahsadou poby je doma ale i veku jak je kdo zviklí proto pokud by jste měly problém s umístěním pejska běžně je utulky od majitelů neberou já ano vím že jsou chvíle kdy s vámi pes třeba po vyhození z nájmu nemá kam jít a tak jsem tu já kdyžtak se ozvěte jistě najdeme řešení.telefon je 737966087 opakuji nejsem ůtulek ale rodiná péče.
Ale my Vás známe , už se tu o Vás vedla debata:
Co za tím může být?
Hezké, ale v době přeplněných útulků trochu podezřelé, nemyslíte?:
Dáme domov vámi nechtěným pejskům které nemůžete mít z jakéhokoli důvodu.možno jak dospěláka tak i celý vrh štěnat umístění pouze do rodin a hodným lidem se stálím kontaktem aláskou ke psům pomůžeme vám z prekérní situace .tel 737966087
Odpovědět: odpovědět | E-mail: azilapolenka@tiscali.cz
Inzerát vložen: 20.08.2006 22:48:55 | Kategorie: Prodám | Kraj: Liberecký
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 23.08.2006 19:48:13
Re: Co za tím může být?
no, k tomu bych jen dopsala "Zn.: Na česneku a s tymiánem"
Bóbika
podle mě normální překupník.
Když už jsme u těch "povedených" inzerátů, tak pro pobavení dodávám co jsem četla dneska v novinové inzerci:
Sháním zkušeného krycího psa pro fenku bez PP. Tel: .......
(kontakt si nepamatuju, ale pro zájemce telepaty můžu dopsat)
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 23.08.2006 19:56:04
Re: Co za tím může být?
Kavalír charles španěl luxusní pejsek doma čistotný nebojácné a surer povahy z rodiných důvodů včetně výbavy vše nové cena 3000 tis alergie tel 737966087
Odpovědět: odpovědět | E-mail: bucínek@tiscali.cz
Inzerát vložen: 14.08.2006 08:44:35 | Kategorie: Prodám | Kraj: Liberecký
Maltezáček mikro fenka užasně malinká super miláček do kapsy jen pro náročné je luxusní a kouzelá a milá naučena na noviny. cena 5000 tel 737966087 na e mail nepsat!!!!!!!
Odpovědět: odpovědět | E-mail: malepusinky@seznam.cz
Inzerát vložen: 06.08.2006 23:12:40 | Kategorie: Prodám | Kraj: Liberecký
Pražský krysařík luxusní miniatura pro náročné štěnátka do super rukou 1 fenka je do dlaně!v dospělosti tak 1 kg! rodiče pes 1 kg matka 1,60kg super miminka pro opravdu náročné odběr ihned tel.737966087 cena 5 až 4 tis kč
Odpovědět: odpovědět | E-mail: agenturajarka@tiscali .cz
Inzerát vložen: 03.08.2006 11:59:24 | Kategorie: Prodám | Kraj: Ústecký
Anglický buldog krycí pes nabízím krytí psem zlatobílé barvy nádherné hlavy dvě dcery k vydění pes s pp kryje SáM přirozeně i inseminačně početné vrhy ověřen v chovu ok česká lípa tipický samec milá povaha s chutí kryjící cena dohodou tel 737966087
Odpovědět: odpovědět | E-mail: bucinek@tiscali.cz
Inzerát vložen: 27.07.2006 11:45:36 | Kategorie: Prodám | Kraj: Středočeský
Anglický boldog koupím pejska od 6 měsíců pěkného levně do výborných podmínek nabídněte spěchá tel 737966087
Inzerát vložen: 16.07.2006 21:56:24 | Kategorie: Koupím | Kraj: Liberecký
čivava s papilonem vzhled něco mezi pěkná zdravá malá fenka černo žlutá měla 5 štěnat dobrá matka hodná milá rodiné důvody cena 2500kč tel 737966087 na i mejl nepsat díky
Inzerát vložen: 10.07.2006 23:25:47 | Kategorie: Prodám | Kraj: Karlovarský
čínský naháč luxusní pejsek s průkazem původu rok a půl starý uplně nahatý nedohovaný! pekný miniaturní vzrůst super pro alergika nebo na chov již po něm jsou štěnátka kouzelný prodám levně za 4000kč stál jako malý 15tis rodiné důvody včetně vybavení 737966087
Odpovědět: odpovědět | E-mail: pipipelisek@seznam.cz
Inzerát vložen: 06.07.2006 10:00:13 | Kategorie: Prodám | Kraj: Liberecký
špic mini oranžový pomerajn pejsek a fenka pes vek 2 roky fena také fena nakryta oba mají pp ale neuchovněni nedostatek času super nasrstěni vhodni k chovu a mazlení cena 12tis za oba spěchá pes je super mini nádherný i jako luxusní miláčci čistotní tel.737966087
Odpovědět: odpovědět | E-mail: pipipelísek@seznam.cz
Inzerát vložen: 26.06.2006 07:28:46 | Kategorie: Prodám | Kraj: Ústecký
čínský naháč luxusní pejsek nahatý světly s kvalitním rodokmenem na chov i výstavy ale hlavně mazlení prodej z rodiných důvodů cena pc.15tis nyní jen 5 tis pes pro náročné luxusní mazlíček lel737966087
Odpovědět: odpovědět | E-mail: pipipelisek@seznam.cz
Inzerát vložen: 26.06.2006 07:17:20 | Kategorie: Prodám | Kraj: Ústecký
čivava křížená s krysaříkem štěnátka stříbrná ,,bílá ,Cena: cena 2500-3500kč08.07.2006 18:38milá a mini vzrůst tak 2 kg čistě bílá fenka a pejsek stříbrná štěnátka za 2500kč bílá za 3 tispes 3500kč fenka jsou kouzelní tel 737966087 Ústecký kraj @čivava
čínský naháček luxusní pejsekCena: 400007.07.2006 08:01s pp po kvalitních rodičích holý nikdy nedoholován super malí světle hnědá kůže rodiné důvody levně pc.15tis nyní 4tis dohoda tel 737966087 Liberecký kraj @dvořák
Takže asi tak....
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 23.08.2006 20:01:24
Re: Re: Co za tím může být?
další množitel
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 23.08.2006 20:10:30
Re: Re: Re: Co za tím může být?
prodej psu na sezrani, o tom jste jeste neslyseli? Hnus!
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 23.08.2006 21:15:55
apolenka
napsal(a):
Co je tohle za šaškárnu?!!!
daisy
napsal(a):
Co je tohle za šaškárnu?!!!
No šaškárna to je. Někdo se ochotně ujímá březích fenek a celých vrhů a pak.....?
čínský naháček luxusní pejsekCena: 400007.07.2006 08:01s pp po kvalitních rodičích holý nikdy nedoholován super malí světle hnědá kůže rodiné důvody levně pc.15tis nyní 4tis dohoda tel 737966087
čivava křížená s krysaříkem štěnátka stříbrná ,,bílá ,Cena: cena 2500-3500kč08.07.2006 18:38milá a mini vzrůst tak 2 kg čistě bílá fenka a pejsek stříbrná štěnátka za 2500kč bílá za 3 tispes 3500kč fenka jsou kouzelní tel 737966087
Anglický buldog-pes k chovuCena: 8000kč28.08.2006 21:47měsíců milá povaha vhodný k chovu mazel k dětem nepere se nemám vhodné bydlení cena 8 tis kč spěchá ter737966087
Maltezáček mikro fenka užasně malinká super miláček do kapsy jen pro náročné je luxusní a kouzelá a milá naučena na noviny. cena 5000 tel 737966087
Kavalír charles španěl luxusní pejsek doma čistotný nebojácné a surer povahy z rodiných důvodů včetně výbavy vše nové cena 3000 tis alergie tel 737966087
Pražský krysařík luxusní miniatura pro náročné štěnátka do super rukou 1 fenka je do dlaně!v dospělosti tak 1 kg! rodiče pes 1 kg matka 1,60kg super miminka pro opravdu náročné odběr ihned tel.737966087 cena 5 až 4 tis kč
čivava s papilonem vzhled něco mezi pěkná zdravá malá fenka černo žlutá měla 5 štěnat dobrá matka hodná milá rodiné důvody cena 2500kč
a další a další...
xdiana
napsal(a):
No šaškárna to je. Někdo se ochotně ujímá březích fenek a celých vrhů a pak.....?
čínský naháček luxusní pejsekCena: 400007.07.2006 08:01s pp po kvalitních rodičích holý nikdy nedoholován super malí světle hnědá kůže rodiné důvody levně pc.15tis nyní 4tis dohoda tel 737966087
čivava křížená s krysaříkem štěnátka stříbrná ,,bílá ,Cena: cena 2500-3500kč08.07.2006 18:38milá a mini vzrůst tak 2 kg čistě bílá fenka a pejsek stříbrná štěnátka za 2500kč bílá za 3 tispes 3500kč fenka jsou kouzelní tel 737966087
Anglický buldog-pes k chovuCena: 8000kč28.08.2006 21:47měsíců milá povaha vhodný k chovu mazel k dětem nepere se nemám vhodné bydlení cena 8 tis kč spěchá ter737966087
Maltezáček mikro fenka užasně malinká super miláček do kapsy jen pro náročné je luxusní a kouzelá a milá naučena na noviny. cena 5000 tel 737966087
čivava s papilonem vzhled něco mezi pěkná zdravá malá fenka černo žlutá měla 5 štěnat dobrá matka hodná milá rodiné důvody cena 2500kč
a další a další...
NO TAK TO JE HODNĚ NECHUTNÝYYY!!!! Prej azil s rodinnou péčí...
apolenka
napsal(a):
Jarmilko, to seš tedy pěkný trotlík, když si myslíš, že na to tady nikdo nepřijde. Pod jedním číslem nabízíš neziskový azilový domov pro pejsky zejména tedy celé vrhy a březí fenky!!! a na stejném čísle na nich docela nechutně rýžuješ prachy. Množárna bez práce,co? Přijdeš už téměř k hotovému (fenka se štěňátky) -luxusní bezpapíráčci pro náročné!
apolenka
napsal(a):
A mimochodem, všimli jste si těch chyb? AZIL?ZVIKLÍ?to bude mít jistě úžasnou úroveň...
danan
napsal(a):
Lucko, ne jen tady ale i v tomto fóru "krmivo eminent". Nelíbí se mi, když se píše s chybama a vynechávají se velká písmena.....to pak o pisateli ledasco vypovídá...
Tak to je drsný.l To ti bez pp nevynášejí tolik aby si koupila 2 SIMky? Ta asi musí mít v hlavě piliny, síla.
Proč už jsem Apolenka nenapíše?
danan
napsal(a):
Lucko, ne jen tady ale i v tomto fóru "krmivo eminent". Nelíbí se mi, když se píše s chybama a vynechávají se velká písmena.....to pak o pisateli ledasco vypovídá...
Jo, taky jsem si všimla - neříkám, že člověku občas nemůže ujet překlep, internet k tomu bohužel svádí, ale...Už jsem si říkala, že jsem nějak přecitlivělá. Azilové centrum Apolenka tedy ani omylem. Brrr...