lmusa
napsal(a):
Asi už x-té
Ale to se mělo jmenovat "kavkazáci všech zemí spojte se" jak doporučoval nějaký rejpal z nemoderky
Příště už to pojmenuju podle rejpala z nemoderky . Jo Líbo, právě jsem dočetla ty tvoje adrenalinový zážitky a protože tady u pc lehce popíjím, mám monitor samý portský. Připiš tam poznámku, že při čtení se nesmí požívat (ani jídlo ani pití)
.
kaca
napsal(a):
Příště už to pojmenuju podle rejpala z nemoderky . Jo Líbo, právě jsem dočetla ty tvoje adrenalinový zážitky a protože tady u pc lehce popíjím, mám monitor samý portský. Připiš tam poznámku, že při čtení se nesmí požívat (ani jídlo ani pití)
.
a ještě jeden Benjamínek
kaca
napsal(a):
.
Ty se máš, já si teď dát cokoliv silnějšího než je lípový čaj, tak by mě ráno nikdo nevyhnal z postele
Děkuji a vyřídím Mášence, že obveselila svými vylomeninami spřátelené lidi kavkazské
lmusa
napsal(a):
Ty se máš, já si teď dát cokoliv silnějšího než je lípový čaj, tak by mě ráno nikdo nevyhnal z postele
Děkuji a vyřídím Mášence, že obveselila svými vylomeninami spřátelené lidi kavkazské
Halo,kde jste kdo? Kdopak jede zítra na sraz? A kdo bude dělat fotodokumentaci?.....já bych ráda,ale nemám foťák,tož to asi nepůjde
jesie
napsal(a):
Halo,kde jste kdo? Kdopak jede zítra na sraz? A kdo bude dělat fotodokumentaci?.....já bych ráda,ale nemám foťák,tož to asi nepůjde
Ahojky všem! Na sraz je připraveno vícero nabitých foťáků, tak dokumentace bude dost . Tak nashle zítra, počasí bude fajn, tak už jen vzít s sebou kromě psa taky dobrou náladu a nemá to chybu
listicka eva
napsal(a):
Ahojky všem! Na sraz je připraveno vícero nabitých foťáků, tak dokumentace bude dost . Tak nashle zítra, počasí bude fajn, tak už jen vzít s sebou kromě psa taky dobrou náladu a nemá to chybu
Ahojky všem Tak na fotečky ze srazu se už moc těším!!
Jinak poslušně hlásím, že máme nové stránečky na stávající adrese: http://mujweb.cz/www/zbllerkova
Ještě to chce dopilovat, ale koukat se už na to celkem dá
lmusa
napsal(a):
Asi už x-té
Ale to se mělo jmenovat "kavkazáci všech zemí spojte se" jak doporučoval nějaký rejpal z nemoderky
Tak tady jedna mazlící......
jesie
napsal(a):
Tak tady jedna mazlící......
Krásný den,
tak už jsem doma ze srazíku,bylo to skvělé,jak se k nám všichni hezky chovali,mohla jsem si vyzkouset vystavu nanecisto.....no úžasný odpočinek,pro mě,zastavila jsem se z toho kolotoče doma a popovídala si o tom,co mě tak baví.
Holky,co sem chodíte,jste super ,díky že vás znám,
Jasně,tohle platí i pro kluky
Fotodokumentaci necham na jiných
jesie
napsal(a):
Krásný den,
tak už jsem doma ze srazíku,bylo to skvělé,jak se k nám všichni hezky chovali,mohla jsem si vyzkouset vystavu nanecisto.....no úžasný odpočinek,pro mě,zastavila jsem se z toho kolotoče doma a popovídala si o tom,co mě tak baví.
Holky,co sem chodíte,jste super ,díky že vás znám,
Jasně,tohle platí i pro kluky
Fotodokumentaci necham na jiných
A co fotečky, neměl by někdo?
sejtanova smecka

listicka eva
napsal(a):
Ahojky! Fotečky ze srazíku sem určitě dodá Naďa a Monika
Já bych prosila fotky našich čoklíků nejdříve k cenzuře
sejtanova smecka
napsal(a):
Já bych prosila fotky našich čoklíků nejdříve k cenzuře
Bys taky furt něco cenzurovala Tak kuk na Nazgula
sejtanova smecka

monika s
napsal(a):
Bys taky furt něco cenzurovala Tak kuk na Nazgula
Se Ti nějak zázračně do večera zlepšila nálada, ne? Ale jak myslíš, vaše rodinné zlato už neuvidíš nikdy
sejtanova smecka

bllerkovaci
napsal(a):
Ahoj Jani Tak jak bylo na srazu??
Povídej!!
Ahoj, na srazu bylo fajn Pejskové se vyblbli, majitelé pokecali
Ale fotky žádné nemám
sejtanova smecka
napsal(a):
Se Ti nějak zázračně do večera zlepšila nálada, ne? Ale jak myslíš, vaše rodinné zlato už neuvidíš nikdy
maťa

eavy
napsal(a):
Ahojda fšééém
Téééda Verčííí, ti štěníčátka ale rostou a rostou......a jsou táááák krásní Závidím jejich budoucím majitelům, jen štěndům moooc držím palečky, aby dostali majitele s pochopením a rozumné, tudíž aby se měli jako v bavlnce
A tomu pejskovi, co hledá nový domov, mooooc držím palečky, ať ho najde brzy a ať už tam zůstane a je spokojen, a kolem sebe ať má "hodné" sousedy
Jináč též zvědavě čekám na nějaké foťule ze srazíku..........
V pátek jsem byla za tím kavkazánkem u motorestu a evidentně došel brouček k názoru, že mne se nezbaví, neb su jediná, co ho navštěvuje a tiše mu vždy podstrčí kousek kuřecího, co si tam dávám na terase , že tedy asi budu neškodná, ač trochu "divně praštěná", a tedy již nemá chuť mě sníst, ale trpce snáší mé přitroublé žvatlání o krááásném medvídkovi a nechá se i podrbat prstíkem na tlapičce a čeníšku
Ovšem přítele, ani moje kámoše k sobě nepustí.......inu jistě poznal, koho že si to má omotat kolem prstíku - oni mu totiž kousek masíčka nenosí
maťa
napsal(a):
Ahojda fšééém
Téééda Verčííí, ti štěníčátka ale rostou a rostou......a jsou táááák krásní Závidím jejich budoucím majitelům, jen štěndům moooc držím palečky, aby dostali majitele s pochopením a rozumné, tudíž aby se měli jako v bavlnce
A tomu pejskovi, co hledá nový domov, mooooc držím palečky, ať ho najde brzy a ať už tam zůstane a je spokojen, a kolem sebe ať má "hodné" sousedy
Jináč též zvědavě čekám na nějaké foťule ze srazíku..........
V pátek jsem byla za tím kavkazánkem u motorestu a evidentně došel brouček k názoru, že mne se nezbaví, neb su jediná, co ho navštěvuje a tiše mu vždy podstrčí kousek kuřecího, co si tam dávám na terase , že tedy asi budu neškodná, ač trochu "divně praštěná", a tedy již nemá chuť mě sníst, ale trpce snáší mé přitroublé žvatlání o krááásném medvídkovi a nechá se i podrbat prstíkem na tlapičce a čeníšku
Ovšem přítele, ani moje kámoše k sobě nepustí.......inu jistě poznal, koho že si to má omotat kolem prstíku - oni mu totiž kousek masíčka nenosí
Ahojky
tak jsem se konečně dostala ke compu a hodím nějaké fotečky
bylo to super !!!
Joo a během toho co jsem včera byla na srazíku - tak Cinda měla doma dva zákusy do návštěvy ......nenechali si vysvětlit , že není mazlící........
Batir- vítez soutěže "SUPER POVAHA 3.STUPEŇ"
kaca
napsal(a):
Zase máme 127 a tak zakládam další (kolikáté?) téma o kavkazácích .
Úžasná + unikát Lištička
nada
napsal(a):
Ahojky
tak jsem se konečně dostala ke compu a hodím nějaké fotečky
bylo to super !!!
Joo a během toho co jsem včera byla na srazíku - tak Cinda měla doma dva zákusy do návštěvy ......nenechali si vysvětlit , že není mazlící........
Batir- vítez soutěže "SUPER POVAHA 3.STUPEŇ"
No konečně!! Naďo, rychle další fotečky
kaca
napsal(a):
Pumička pri prověrce povahy - náznak útoku židlí
kaca
napsal(a):
Batir - náznak útuku
kaca
napsal(a):
Nicol Lištička - nabízení buřtíka
( ta ho hnala )
kaca
napsal(a):
Cerberus - "VÍTĚZ POVAHY I.STUPNĚ"
kaca
napsal(a):
Grizlina - kousání na figuranta
kaca
napsal(a):
a ještě jednou - jako vzorná holka
kaca
napsal(a):
Cerbík
kaca
napsal(a):
a tady jednou Bredík
kaca
napsal(a):
Frank Dešeret - Nero
kaca
napsal(a):
Unikát Lištička
kaca
napsal(a):
Úžasná Listička
kaca
napsal(a):
sourozenci
kaca
napsal(a):
Tatjana Lištička
kaca
napsal(a):
a přebírání ceny
kaca
napsal(a):
a další úspěšná majitelka
nada
napsal(a):
a další úspěšná majitelka
a silná trojka pohromadě - byl to docela úkol vyfotit !!! Chlapcům se to mooc nelíbilo
kaca
napsal(a):
Průchod skupinou po řádění na úvaze. Nicole Lištička
nada
napsal(a):
Průchod skupinou po řádění na úvaze. Nicole Lištička
Embada
nada
napsal(a):
Průchod skupinou - Pumička
tak to by mohlo stačit , néééé ?
monika s
napsal(a):
ještě jednou- je to miminko, má 15 měsíců
Ješte Frank v akci
monika s
napsal(a):
Premier /doufám..../ Lištička
Nikolka- zlatíčko...
nada
napsal(a):
Nebo Profesor??
To právě nevím, neb se mi pletou. .. Ale máš nejspíš pravdu a já jsem opět mimo
Tak dál, Užasná Lištička...
monika s
napsal(a):
To právě nevím, neb se mi pletou. .. Ale máš nejspíš pravdu a já jsem opět mimo
Tak dál, Užasná Lištička...
Ještě Embada
monika s
napsal(a):
Ještě Embada
Jeen Nazgul alias Cháron opět bez cenzury, že to tam ale paničce sluší že
monika s
napsal(a):
Jeen Nazgul alias Cháron opět bez cenzury, že to tam ale paničce sluší že
A ještě jeden bez cenzury
monika s
napsal(a):
A ještě jeden bez cenzury
a ještě Pumičku..., a ENDE
monika s
napsal(a):
a ještě Pumičku..., a ENDE
Moniko,mohla by jsi mi poslat fotky Garuna na mail? Byla bych Ti moc vděčná... Děkuji
kaca
napsal(a):
a ještě jsem něco vyštrachala :-)))))
maťa

nada
napsal(a):
a ještě jsem něco vyštrachala :-)))))
Jéééé Moni a Nadi, moooc hezký fotky! Muselo to být fakt super
Pesanidla hezunký, a mohu-li si dovolit to bonznout , mně se nejvíce líbí Ganibal
Krásná barva, krásná srst, krásně mohutnej
Souzeno tedy laicky a jen dle fotky a mého "bystrého" oka
On i ten Garun je krasavec mohutnej a krásnej, ale na mě už je mocky světlej Já radši ty tmavule žihule.......
maťa
napsal(a):
Jéééé Moni a Nadi, moooc hezký fotky! Muselo to být fakt super
Pesanidla hezunký, a mohu-li si dovolit to bonznout , mně se nejvíce líbí Ganibal
Krásná barva, krásná srst, krásně mohutnej
Souzeno tedy laicky a jen dle fotky a mého "bystrého" oka
On i ten Garun je krasavec mohutnej a krásnej, ale na mě už je mocky světlej Já radši ty tmavule žihule.......
Garun je taťka naší Barbušky
eavy
napsal(a):
Garun je taťka naší Barbušky
Tady Bára říká Sáře :
Vypadni od té misky,mám hlad
eavy
napsal(a):
Tady Bára říká Sáře :
ahojky,díky za fotky,pokochali jsme se s mužem,když už nemohl být s námi....jsem nadšená,že jsem viděla tolik kavkazáků pohromadě
Každý se mi líbil něčím jiným,každý měl "něco".....
Mám prosbičku,kdyby se někomu chtělo,poslali byste mi na mail nějaké fotky Cerba?Abych se mohla chlubit? Děkuji
maťa

eavy
napsal(a):
Tady Bára říká Sáře :
Verčo fakt? Garun taťka Barbušátka??? Šmarjááá tohle mi nějak uniklo! Tož je fakt, že Bára je tak krásně obrovská po něm, teď když to srovnávám, i ten výraz obličeje
A ten styl postavy......
sejtanova smecka

maťa
napsal(a):
Verčo fakt? Garun taťka Barbušátka??? Šmarjááá tohle mi nějak uniklo! Tož je fakt, že Bára je tak krásně obrovská po něm, teď když to srovnávám, i ten výraz obličeje
A ten styl postavy......
Nezapomínej, že Bára má dva rodiče
Minimálně barvou je po matince
maťa

sejtanova smecka
napsal(a):
Ééééé Janičko sluníčko , to mi jest jasné, že má dva rodiče, ona taky ta barva je po mamince pro mě hezčí, neb jak jsem psala výše, tmavá jest moje parketa
A né každá fenka je obří mamutek stylu Garuna, že
, to je jasné
A určo tam budou i povahy od jednoho, či druhého, více znatelné, ale to už víte jen ty a Verča.....já prostě čučela laicky a zamilovaně na fotku
Ono každej pesan je krásnej, natož kavkazánče
sejtanova smecka
napsal(a):
Hele Šejtanko,a ne jen barvu má po mamince,že?
maťa
napsal(a):
Ééééé Janičko sluníčko , to mi jest jasné, že má dva rodiče, ona taky ta barva je po mamince pro mě hezčí, neb jak jsem psala výše, tmavá jest moje parketa
A né každá fenka je obří mamutek stylu Garuna, že
, to je jasné
A určo tam budou i povahy od jednoho, či druhého, více znatelné, ale to už víte jen ty a Verča.....já prostě čučela laicky a zamilovaně na fotku
Ono každej pesan je krásnej, natož kavkazánče
Taky koukám,že Garun je taťka Barči......překvápko pro mě....
sejtanova smecka

eavy
napsal(a):
Hele Šejtanko,a ne jen barvu má po mamince,že?
Jo, to je pravda, po Elišce má samé klady Je urážlivá, nafoukaná, mrcha na ostatní feny( Barča i na psy, Cháronka mi chtěla zabít
)
maťa

sejtanova smecka
napsal(a):
Jo, to je pravda, po Elišce má samé klady Je urážlivá, nafoukaná, mrcha na ostatní feny( Barča i na psy, Cháronka mi chtěla zabít
)
Ale ale, Barbušátko a nafoukané??? Nooo má být na co.........
A urážlivé? Néééééé, tomu nevěřím........
Mrcha na psy? Hmmmm......tak tomu bych možná i......ale nééééé
A Cháronka zabít? Barbuška? Taková hodná, klidná, nevinná fenečka?
sejtanova smecka

pvc
napsal(a):
Prosím, bylo by možné poslat mi nějaké "výběrové" fotky na mail? Samozřejmě budu ráda za úplně všechny Batirovy fotky. Mail: petra.vajcova@seznam.cz. Předem děkuji (hlavně Nadě ).
Ahoj Petro,
prosím, jak jsi měla na Batyra ten super obojek, nemáš kontakt na výrobce nebo prodejce? Popř. nevíš, jak se ta firma jmenuje? Děkuji
sejtanova smecka
napsal(a):
Ahoj Petro,
prosím, jak jsi měla na Batyra ten super obojek, nemáš kontakt na výrobce nebo prodejce? Popř. nevíš, jak se ta firma jmenuje? Děkuji
No je to paní Nešněrová, firma tuším Zero DC nebo tak nějak ale určitě na www.mushing.cz pod "ostatní weby" bude mezi prodejci nebo výrobci musherských potřeb. Kdybys to nenašla, tak já kouknu doma na doklady .
kaca
napsal(a):
Tak jsem koukla - obojek je na www.easy-shop.cz/zerodc v sekci obojky pro velká a bojová (???) plemena.
sejtanova smecka

pvc
napsal(a):
Tak jsem koukla - obojek je na www.easy-shop.cz/zerodc v sekci obojky pro velká a bojová (???) plemena.
Skvělé, tak děkuji mnohokrát
pvc
napsal(a):
Já taky
Prosím Vás o radu:
Zatím žádného psíka nemám, ale už 5 let toužím po kavkazáčkovi, přečetla jsem co se dalo(o plemenu) a myslím si, že by to mohl být hafan pro mě. Ale chtěla jsem poprosit o raduˇČím své hafáky krmíte? Preferujete domácí stravu nebo granule - jakou značku?
Chtěla bych mu dopřát kvalitní krmivo, ale nemusí být nutně nejdražší - i když si spíš nechám poradit. Děkuji za odpověď a nezlobte se, že sem se vám sem tak vetřela. Už jsem tento dotaz posílala, ale asi špatně, takže se za případné chyby omlouvám. Ještě jednou díky
nokamila
napsal(a):
Prosím Vás o radu:
Zatím žádného psíka nemám, ale už 5 let toužím po kavkazáčkovi, přečetla jsem co se dalo(o plemenu) a myslím si, že by to mohl být hafan pro mě. Ale chtěla jsem poprosit o raduˇČím své hafáky krmíte? Preferujete domácí stravu nebo granule - jakou značku?
Chtěla bych mu dopřát kvalitní krmivo, ale nemusí být nutně nejdražší - i když si spíš nechám poradit. Děkuji za odpověď a nezlobte se, že sem se vám sem tak vetřela. Už jsem tento dotaz posílala, ale asi špatně, takže se za případné chyby omlouvám. Ještě jednou díky
ahojky všemtak kdopak z vás jede v neděli do Brna já né tak doufám že tu budou nějaké fota
Jinak na dotaz krmení tak já vařím přidávám vitamíny ale také krmím i granule ty jen v zimě když moc mrzne nebo v létě když ve moc velké vedro jinak moji hafíci o granule moc nestojí nají radši maso
sejtanova smecka

marie m
napsal(a):
ahojky všemtak kdopak z vás jede v neděli do Brna já né tak doufám že tu budou nějaké fota
Jinak na dotaz krmení tak já vařím přidávám vitamíny ale také krmím i granule ty jen v zimě když moc mrzne nebo v létě když ve moc velké vedro jinak moji hafíci o granule moc nestojí nají radši maso
Tady to nějak usnulo Přidám alespoň fotku Bruna Šej.sm.
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Tady to nějak usnulo Přidám alespoň fotku Bruna Šej.sm.
sejtanova smecka

sejtanova smecka

bllerkovaci
napsal(a):
Ahoj Jo, je to tam zajímavé
Taky Tě Jani alias množitelko zdravím
Děkuji za pozdrav, bohužel nemám moc času, musím nakopat všechny psy do kotců.A ještě rychle zašít nové kousance na rukou, snad se mi do neděle zahojí
Káčo, Zuzko, já si z toho nic nedělám, naopak mám radost, protože díky nim vím, že jsem na tom tak dobře, že mi závidí
maťa

sejtanova smecka
napsal(a):
Děkuji za pozdrav, bohužel nemám moc času, musím nakopat všechny psy do kotců.A ještě rychle zašít nové kousance na rukou, snad se mi do neděle zahojí
Káčo, Zuzko, já si z toho nic nedělám, naopak mám radost, protože díky nim vím, že jsem na tom tak dobře, že mi závidí
Ahojky fšem
Já to ani celé nečetla, nestíhám......ale Jani, to nevíš, že teď je moderní šetřit za kotce? Ne? Tak ti poradím a ráda.....psi se umístí v tzv. klíckách, aby nezabrali moc místa, klícky umístíme nad sebe, vlastně to je zvětšená drůbežárna, že......no a psa vytáhneme jen dle potřeby, na výstavu a tááák, neb žrádlo se jim sype do "drážky" u klícek
Oni nezávidí jen ty psy, ale i ty kotce, neb je máš moc prostorné
sejtanova smecka
napsal(a):
Tak to Tě nebudu zdržovat Jani, nehceš nám prozradit kolik je přihlášených kavkazáčků na klubovku, prosím?
maťa

maťa
napsal(a):
Ahojky fšem
Já to ani celé nečetla, nestíhám......ale Jani, to nevíš, že teď je moderní šetřit za kotce? Ne? Tak ti poradím a ráda.....psi se umístí v tzv. klíckách, aby nezabrali moc místa, klícky umístíme nad sebe, vlastně to je zvětšená drůbežárna, že......no a psa vytáhneme jen dle potřeby, na výstavu a tááák, neb žrádlo se jim sype do "drážky" u klícek
Oni nezávidí jen ty psy, ale i ty kotce, neb je máš moc prostorné
Tak sem tu nemoderku pročetla pořádně a trochu hodně to nechápu.....napřed jedna fenka, pak druhá - co vlastně fenka asi není - pak peníze, počet psů, a fakt sem se chechtala nad tím, že když se chovají pesani pro radost, proč teda štěňata stojí peníze
Jinak mi smysl toho tématu uniká Vy to chápete??
bllerkovaci
napsal(a):
Tak to Tě nebudu zdržovat Jani, nehceš nám prozradit kolik je přihlášených kavkazáčků na klubovku, prosím?
A já bych prosila informaci, zda chodí něco jako vstupní list anebo jak se dozvím, že moje přihláška na klubovou výstavu a hlavně poplatek došel tam, kam jsem ho poslala ?
lmusa
napsal(a):
A já bych prosila informaci, zda chodí něco jako vstupní list anebo jak se dozvím, že moje přihláška na klubovou výstavu a hlavně poplatek došel tam, kam jsem ho poslala ?
Ahoj Líbo Takže máš přihlášenou Mášenku?
Jak je na tom teda s těma chlupama? A co Kjáruška, už je ok? Mimochodem na té fotce jí to moc a moc sluší
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Ahojky Libo Přijde Ti domů vstupní list
Kdo jedete v neděli do Brna?
lmusa
napsal(a):
Zdravím všechny!
Paní Líbo, Monika dnes ráno odeslala vstupní listy všem přihlášeným, takže zítra už je asi budete mít ve schránkách .
sejtanova smecka

listicka eva
napsal(a):
Zdravím všechny!
Paní Líbo, Monika dnes ráno odeslala vstupní listy všem přihlášeným, takže zítra už je asi budete mít ve schránkách .
Byla jsem rychlejší, Lištičko
sejtanova smecka
napsal(a):
Z dnešní procházky na Uhlířský vrch Beuška
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Kavkazáků je přihlášeno + - 48 kousků
bllerkovaci
napsal(a):
Z dnešní procházky na Uhlířský vrch Beuška
A Agirek
maťa

listicka eva
napsal(a):
Jseš prostě lepší
Hezunký fotky Zuzko Až teď sem si všimla toho Bllerčinýho flíčku na čumáčku
Je to krásný, takový osobní znamení
Kde ten vrch je? Nic mi to neříká
sejtanova smecka

listicka eva
napsal(a):
Jseš prostě lepší
Jedu do Brna A tady je fotka štěňat od toho hermafrodita Baccary
Tak mě napadá, že s Baccarou pravděpodobně nakryju Edeyku, když je ten hermafrodit, pak to nebude problém
maťa

sejtanova smecka
napsal(a):
Jedu do Brna A tady je fotka štěňat od toho hermafrodita Baccary
Tak mě napadá, že s Baccarou pravděpodobně nakryju Edeyku, když je ten hermafrodit, pak to nebude problém
dobrej nápad s tím nakrytím
bllerkovaci
napsal(a):
Ahoj Líbo Takže máš přihlášenou Mášenku?
Jak je na tom teda s těma chlupama? A co Kjáruška, už je ok? Mimochodem na té fotce jí to moc a moc sluší
Ahoj Zuzko Mašíkovi nějaký chlup sem tam narostl
Kjarušák o.k.
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Se to uložilo úplně dolu... tak ještě jednou díky
A zase to máš dole Zkus to ještě jednou