Zdravím!!!
Chtěla jsem moc poprosit - nedaroval by jste někdo (nebo levně neprodal) koťátko s modrýma očima (plemene Ragdoll, mainská mývalí nebo i křížence, není podmínkou). Kamarádce v týdnu zemřel kocourek a je moc nešťastná, chtěla bych jí pomoct. Kotě může být klidně s vadou. Bude v moc dobrých rukách, v domě, kamarádka je na MD, takže bude obletováno. Nevadí ani starší zvíře.
petra136
napsal(a):
Zdravím!!!
Chtěla jsem moc poprosit - nedaroval by jste někdo (nebo levně neprodal) koťátko s modrýma očima (plemene Ragdoll, mainská mývalí nebo i křížence, není podmínkou). Kamarádce v týdnu zemřel kocourek a je moc nešťastná, chtěla bych jí pomoct. Kotě může být klidně s vadou. Bude v moc dobrých rukách, v domě, kamarádka je na MD, takže bude obletováno. Nevadí ani starší zvíře.
Jen bych chtěla upozornit že mainská mývalí má modré oči pouze v čistě bílé barvě která je dosti vzácná. Navíc mainská mývalí i ragdoll patří k dost drahým plemenům takže je těžko bude někdo rozdávat zadarmo, ale když se rozhlédnete po útulcích tak tam určitě kamarádka najde koťátko nebo raději starší kočku (pokud je na MD tak má zřejmě malé dítě a v takovém případě by byla starší kočka vhodnější) podle svých představ.
petra136
napsal(a):
Zdravím!!!
My se náme, že? Koukněte do inzerce - karlovarský kraj, někdo tam daruje Ragdolla, kastráta s PP.