Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2008 20:29
lucie malina

XXX.XXX.147.173

Pochlubte se svými miminky Tady jsou naše

23.6.2008 20:30
lucie malina

XXX.XXX.147.173

lucie malina napsal(a):

ještě bráška a ségra

23.6.2008 20:31
lucie malina

XXX.XXX.147.173

lucie malina napsal(a):
ještě bráška a ségra

a ještě poslední...

23.6.2008 23:07
evaa

XXX.XXX.153.201

lucie malina napsal(a):
a ještě poslední...

Co je tady ke chlubení? Že zase na svět přibylo pár koťat? Kdyby jste se ujala kočky z útulku nebo pomohla toulavým, pak se máte čím chlubit. Tohle je podle mě spíš k pláči.

24.6.2008 07:46

evaa napsal(a):
Co je tady ke chlubení? Že zase na svět přibylo pár koťat? Kdyby jste se ujala kočky z útulku nebo pomohla toulavým, pak se máte čím chlubit. Tohle je podle mě spíš k pláči.

nevím, proč by se nemohla pochlubit. každá koťátka jsou krásná a pokud má zadavatelka prostředky na to se o ně postarat, je to jen její věc.

24.6.2008 08:42
lucie malina

XXX.XXX.147.173

evaa napsal(a):

To se mi snad zdá, že si tady každej uvádí svoje čistokrevný kočky, to je v pořádku. A druhá věc, nikdo nevidí, že jsem se ujala jejich mámy a to jsem ty koťátka měla jako utopit
Fakt rýpaly jako ty mám nejradši

24.6.2008 09:35
evicka

XXX.XXX.59.26

lucie malina napsal(a):
To se mi snad zdá, že si tady každej uvádí svoje čistokrevný kočky, to je v pořádku. A druhá věc, nikdo nevidí, že jsem se ujala jejich mámy a to jsem ty koťátka měla jako utopit
Fakt rýpaly jako ty mám nejradši

Jsou sladký, já mám teď taky mrňouska, bohužel nemám fotku, a je to taky zlatíčko, koťátka jsou prostě rozkošný. Ten zrzounek na první fotce jako by našemu staršímu kocourovi z oka vypadl

24.6.2008 09:47
lucie malina

XXX.XXX.147.173

evicka napsal(a):
Jsou sladký, já mám teď taky mrňouska, bohužel nemám fotku, a je to taky zlatíčko, koťátka jsou prostě rozkošný. Ten zrzounek na první fotce jako by našemu staršímu kocourovi z oka vypadl

Děkuji,za pochvalu,ten rezavý zůstane u nás, hrozně jsem si přála rezavé koťátko. Kdysi jsme měli Tonnyho a přejelo ho auto a tohlo je jeho nástupce. Jinak už jsou všechna zamluvená Tak mi bez těch malých průzkumníků bude smutno

24.6.2008 11:11
evicka

XXX.XXX.59.26

lucie malina napsal(a):
Děkuji,za pochvalu,ten rezavý zůstane u nás, hrozně jsem si přála rezavé koťátko. Kdysi jsme měli Tonnyho a přejelo ho auto a tohlo je jeho nástupce. Jinak už jsou všechna zamluvená Tak mi bez těch malých průzkumníků bude smutno

Tak si to sním užijte, tady jedna fotka našeho zrzka, váží 5 kilo, je to obr, ale je trochu mentálně zaostalej...ale mi ho i tak máme rádi a je to náš brouček

25.6.2008 19:12
efi

XXX.XXX.186.140

lucie malina napsal(a):
a ještě poslední...

Luci, vůbec nic si nedělejte z evyy. Takových lidí se na diskuzích najde vždycky fůra - většinou vůbec neví o co jde a zmůžou se jenom na to, aby byli protivní.
My čekáme bohužel taky koťátka, tak se potom taky pochlubím
...vysvětlení pro evuu - koťátka čeká naše nalezená kočička, kterou jsem nechala vykastrovat, ale kvůli srůstům na vaječníku a děloze nebylo možné jeden vaječník odtranit a antikoncepce ještě nejspíš nepůsobila dostatečně - to jen tak, kdyby se do mě chtěl někdo pustit

25.6.2008 19:20
efi

XXX.XXX.186.140

efi napsal(a):
Luci, vůbec nic si nedělejte z evyy. Takových lidí se na diskuzích najde vždycky fůra - většinou vůbec neví o co jde a zmůžou se jenom na to, aby byli protivní.
My čekáme bohužel taky koťátka, tak se potom taky pochlubím
...vysvětlení pro evuu - koťátka čeká naše nalezená kočička, kterou jsem nechala vykastrovat, ale kvůli srůstům na vaječníku a děloze nebylo možné jeden vaječník odtranit a antikoncepce ještě nejspíš nepůsobila dostatečně - to jen tak, kdyby se do mě chtěl někdo pustit

Náš vypiplaný drobeček Samuel, když byl ještě maličký

25.6.2008 19:27
efi

XXX.XXX.186.140

efi napsal(a):
Náš vypiplaný drobeček Samuel, když byl ještě maličký

A teď je z něj takovýhle macík

25.6.2008 20:27
xnadjax

XXX.XXX.72.25

efi napsal(a):
A teď je z něj takovýhle macík

Efi, pokud jste dávali antikoncepci (jakou?) a kočka je březí, je velmi pravděpodobné, že kočka nebude rodit přirozenou cestou. Už jsem o několika takových případech slyšela. Bylo dokonce dost obtížné poznat, že porod začal, protože vůbec nazačaly porodní stahy. Dávejte si na to pozor - jestli kočka nemá výtok nebo nekrvácí. Zřejmě budete muset jet na císařský řez. Pokud nezjistíte včas, že kočka nemůže porodit, můžete přijít o koťata i o kočku.

27.6.2008 20:42
efi

XXX.XXX.186.140

xnadjax napsal(a):
Efi, pokud jste dávali antikoncepci (jakou?) a kočka je březí, je velmi pravděpodobné, že kočka nebude rodit přirozenou cestou. Už jsem o několika takových případech slyšela. Bylo dokonce dost obtížné poznat, že porod začal, protože vůbec nazačaly porodní stahy. Dávejte si na to pozor - jestli kočka nemá výtok nebo nekrvácí. Zřejmě budete muset jet na císařský řez. Pokud nezjistíte včas, že kočka nemůže porodit, můžete přijít o koťata i o kočku.

Děkuji za radu, v pondělí mám v plánu se jít s malou ukázat k panu veterináři, takže se poradím. Snad to bude v pořádku...uvidíme...

27.6.2008 21:43
xnadjax

XXX.XXX.72.25

efi napsal(a):
Děkuji za radu, v pondělí mám v plánu se jít s malou ukázat k panu veterináři, takže se poradím. Snad to bude v pořádku...uvidíme...

Některý veterinář o tom ani neví. Vždycky mám obavy o život venkovních koček, když čtu, že jim někdo na během jara a léta dává antikoncepci a přitom už mohou být březí. Vím, že to ten člověk myslí dobře, ale venkovní kočka bez majitele pak při porodu většinou umře.

12.7.2008 16:23
alicej

XXX.XXX.5.6

lucie malina napsal(a):

Ahoj, taky se přidám s naší letošní nadílkou, je to pět nádherných rezavých kocourků:-) Vypadají úplně stejně, ale já už je od sebe samozřejmě rozeznám. Ještě bych se ráda vyjádřila k příspěvku o množení koťat, který mě vždycky dokáže vytočit, resp. znám to především z podobných příspěvků o voříšcích. Nevidím důvod, proč by někdo nemohl mít koťata ať už cíleně nebo necíleně pokud se o ně dokáže postarat a najít jim nový domov. Já když jsem sháněla kočičku, tak jsem si chtěla vybrat mezi koťaty od koní a než jsem se rozhoupala (ani ne týden) byla všechna pryč. A naše kocourky už máme asi všechny zadané, i když jim není ani měsíc a vůbec na to nespěchám. Tak a teď už fotky:-)

12.7.2008 16:24
alicej

XXX.XXX.5.6

lucie malina napsal(a):

Zvědavec

12.7.2008 16:24
alicej

XXX.XXX.5.6

lucie malina napsal(a):

Tomuto říkáme Číňan

12.7.2008 16:25
alicej

XXX.XXX.5.6

lucie malina napsal(a):

A tady jejich mamka:-)

12.7.2008 16:27
alicej

XXX.XXX.5.6

lucie malina napsal(a):

A tady s naším Australským ovčákem:-)

12.7.2008 16:29
alicej

XXX.XXX.5.6

lucie malina napsal(a):

Tak a poslední příspěvek

15.7.2008 11:21
canis lupus

XXX.XXX.207.162

lucie malina napsal(a):

Můj čerstvý přírůstek Chuck..

15.7.2008 11:40
xnadjax

XXX.XXX.72.25

canis lupus napsal(a):
Můj čerstvý přírůstek Chuck..

Víte, jak by si vyhráli s kouřovým kocourkem?

15.7.2008 22:44
canis lupus

XXX.XXX.207.162

xnadjax napsal(a):
Víte, jak by si vyhráli s kouřovým kocourkem?

Urcite hodně, ale já žiju v 1+1 v centru Prahy a mám psa, dvě kočky, potkana, 4 andulky, 4 želvy a rybky + podnájemníka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík