Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2006 15:44

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,jestli by někdo nedaroval koťátko britského modrého kocourka. Bydlím kousek od Brna,ale klidně přijedu i dále Moc děkuji za reakce. Můj mail je jindriska.jelinkova@centrum.cz
Bude o něj velmi dobře a s láskou postaráno

21.5.2006 15:46

jindriska napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat,jestli by někdo nedaroval koťátko britského modrého kocourka. Bydlím kousek od Brna,ale klidně přijedu i dále Moc děkuji za reakce. Můj mail je jindriska.jelinkova@centrum.cz

Velmi dobře o něj asi postaráno nebude, když musíte žebrat

21.5.2006 16:02

bandy napsal(a):
Velmi dobře o něj asi postaráno nebude, když musíte žebrat

Já sice moc penízků nemám, ale je to dárek pro mou movitější kamarádku... A ještě malý detail-já o ni nežebrám,jen se slušně ptám

23.5.2006 11:15

jindriska napsal(a):

A s papírama by jse ji náhodou nechtěla?
Příčí se mě živé dárky. Mě se britky také líbí, vždycky jsem jí chtěla , a le nemám na to, tak máme kočku z útulku.

23.5.2006 18:49

safra napsal(a):
A s papírama by jse ji náhodou nechtěla?
Příčí se mě živé dárky. Mě se britky také líbí, vždycky jsem jí chtěla , a le nemám na to, tak máme kočku z útulku.

Ani nebudu komentovat naivitu Vašeho požadavku, ale velmi si, prosím, rozmyslete, jestli je skutečně chytrý nápad dávat kamarádce JAKÉKOLIV (!!!!) živé zvířátko jako dárek.
Nejen, že kvalitní péče o kočku není levná, ale člověk by měl být alespoň tak osobnostně zralý a zodpovědný, aby se dokázal o zvíře postarat a dopřát mu to, co potřebuje.
Pokud si kamarádka kočičku skutečně přeje, dokáže se o ní dobře postarat a o dárku bude s předstihem vědět, udělejte dobrý skutek a vezměte si koťátko z útulku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík