moniicka
napsal(a):
Dobrý den,chtěla bych vyzkoušet granule Taste of the Wild pro kočky oba druhy.. Našel by se zde někdo kdo by mi dal vzorek? Jsem z Plzně,ráda i zaplatím. Chtěla jsem si koupit vzorek přes internet,ale +poštovné,to se pak prodraží :D
pokud máte FB, tak to zkuste ve skupině Granuláři či v CAT-MANIA - kočičí povídání
moniicka
napsal(a):
Dobrý den,chtěla bych vyzkoušet granule Taste of the Wild pro kočky oba druhy.. Našel by se zde někdo kdo by mi dal vzorek? Jsem z Plzně,ráda i zaplatím. Chtěla jsem si koupit vzorek přes internet,ale +poštovné,to se pak prodraží :D
Chodím si povídat do skupiny Granuláři na Facebooku a vždy mi poradí - mohu vřele doporučit. ;) Jinak děkuji za doporučení na skupinu CAT-MANIA - kočičí povídání... Poslala jsem žádost a doufám, že mě přijmou. :)
Jinak TOTW je velmi kvalitní krmení. Nemám s tím sice žádné zkušenosti, ale jsou to Grain Free granule - tudíž granule bez obilovin. ;)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ano TOW jsou kvalitní granule ale rybí u nás kočky vůbec nechtějí,kuřecí jim chutnaly.Co se týká Porta 21 Sensible bez obilí,krásně voní,kočkám také chutnaly ale nekupuji je protože ty granulky jsou moc malinké(jako čočka) kočky to nechroupají ale hltají a pak zvrací.Kupuji jim větší granule aby pěkně chroupaly a tím si i čistí trochu zoubky.
Já si právě myslím že ten náš kocourek taky nechce asi rybí :( jako když sem tenkrát kupovala ProPlan tak je papal i přes den prostě když měl chuť k jídlu,ale pak sem je vysadila když jsem zjistila že nejsou moc dobrý a od té doby nemůžeme narazit na granulky které by papal pořádně,nejradši bych aby je papal jako ty ProPlan a ne vždy když má už fakt hlad že mňouká a z nouze si pak ty granule vezme co má v misce.. Mám tu teď těch Orijen 2kg,tak až dožerem,zkusim do nich i dávat vodu,nebo nevim co ještě aby mu třeba víc chutnali.. Takže TOTW v tom případě by asi taky nepapal když jsou tam ryby. Už nevím co sním,Lump jeden :D
žádné zdravé zvíře hlady neumře :) Aby se mnou kočky takhle točily, tak to radši ať si venku nachytají myši :) našim ToTW chutná, mají 3/4 roku, ale je fakt, že se mi nestalo, že by něco nechtěly vůbec.. jo vlastně jo, jednou levnou konzervu :D tak tu jsem jim tedy odnesla, protože jsem věděla, že je to šunt :)
To neumře,ale ten náš je hubenej dost,sice váží 4kg ale je velikej,tak ta váha na něm ani neni poznat :) potřebuju aby přibral a možná fakt nechce ty ryby v granulích. Ty orijeny mu prostě dávam pořád, Jsou kvalitní,ale žere je až večer,přitom vim že by jedl už odpoledne třeba. od granulí sem vždy koupila jen malej vzorek takže jsem u střídání granulí neutratila kupu peněz :)
Stejně ale nechápu že ProPlan pro koťata žral normálně bez problémů přitom je to prý hnus ikdyž já sama se v tom uplně nevyznam ale že je tam málo masa vim,ale jiný granule mi prostě nežere ať jsou kvalitní nebo ne.. Přemýšlela jsem že bych i dávala ty ProPlan ikdyž jsou špatné a do toho krmit kapsama a masem jako doposud,ale nechce se mi moc do toho nevim jestli je to dobrý nápad ale to je to že by aspoň žral a nehubnul,už má zase 3,8kg místo 4kg,ven nechodíme ve městě,máme ho v bytě.
moniicka
napsal(a):
Stejně ale nechápu že ProPlan pro koťata žral normálně bez problémů přitom je to prý hnus ikdyž já sama se v tom uplně nevyznam ale že je tam málo masa vim,ale jiný granule mi prostě nežere ať jsou kvalitní nebo ne.. Přemýšlela jsem že bych i dávala ty ProPlan ikdyž jsou špatné a do toho krmit kapsama a masem jako doposud,ale nechce se mi moc do toho nevim jestli je to dobrý nápad ale to je to že by aspoň žral a nehubnul,už má zase 3,8kg místo 4kg,ven nechodíme ve městě,máme ho v bytě.
http://www.krmivaplzen.cz/taste-of-the-wild-a68 rádi a ochotně vám dají vzorky všech příchutí, jak pro pejsky tak pro kočičky co nemají objednají, nejlepší ceny v plzni...
moniicka
napsal(a):
ona ty horší granule dost často dochucují solí a různými nástřiky olejů, apod. Takže to kočky jí rády, ale zdraví prospěšné to není. Přirovnala bych to k brambůrkám - jako pamlsek sem tam neškodí, ale zkuste je jíst pravidelně..