Uživatel s deaktivovaným účtem

To máte těžký,ona každá kočka je alergická na něco jiného.Určitě bych nebrala jen to,co mi nabídne veterinář,protože třeba granule Hils,nejsou nic moc,moje kočka je nežere.Hledám stále další a další,které může moje kočka která je alergická na kuřecí,stačí jí jen trochu skrytého kuřecího tuku v granulkách a už má šílený průjem a drbe se.Takže zatím dostává 3 druhy granulí,které jí svědčí a má po nich bobíky.Jedny jsou značky TROVET- králík s rýží a další přímo z německa-krůtí s lososem a kachna s banánem.Jinak jsem zkoušeli spousty vzorečků a zatím prošlo jenom tohle.Ale snad se výrobci granulí vzpamatujou a začnou vyrábět granulky bez kuřecího.
napsal(a):
To máte těžký,ona každá kočka je alergická na něco jiného.Určitě bych nebrala jen to,co mi nabídne veterinář,protože třeba granule Hils,nejsou nic moc,moje kočka je nežere.Hledám stále další a další,které může moje kočka která je alergická na kuřecí,stačí jí jen trochu skrytého kuřecího tuku v granulkách a už má šílený průjem a drbe se.Takže zatím dostává 3 druhy granulí,které jí svědčí a má po nich bobíky.Jedny jsou značky TROVET- králík s rýží a další přímo z německa-krůtí s lososem a kachna s banánem.Jinak jsem zkoušeli spousty vzorečků a zatím prošlo jenom tohle.Ale snad se výrobci granulí vzpamatujou a začnou vyrábět granulky bez kuřecího.
Tak u nás je bohužel alergie na : hovězí, kuřecí, tuňák, rýže a obiloviny.
Hills Feline D/D je zatím to jediné co nám bylo doporučeno. Nicméně první pytel jsem koupila v Rakousku a kočička byla "zase jako nová"-bez jediného boláku.
Nato jsem koupila další dva pytle v Čechách a od té doby co jsem otevřela je opět samý krvavý bolák.
Neumím si to vysvětlit jinak, že ty České granule to způsobují...
jajagic
napsal(a):
Dobrý den,
máte někdo doma kočku alergika? Zabírá vám dieta doporučená veterinářem?
A pokud máte doma kočku alergika a kočku bez zdravotních problémů, jak to řešíte s krmením?
Děkuji za příp. info
A co krmit přímo masem? Tam si 100% ohlídáte, aby nedostala druh masa, co ji dělá špatně.
Víte na co přesně je kočka alergická? Kuřecí maso? Kukuřice?
dupacka
napsal(a):
no já bych zkusila obyčejné maso bez těch chemických uprav když žádné granule nezabírají trocha práce s přípravou snad pro čiči uděláme a určitě jim to chutná víc, aspon moje se můžou užrat po "obyč" mase :)
Já jsem jí několik měsíců maso vařila + jsem koupila pastu s Taurinem.
Ale když jí dám na talířek na výběr, tak konzervička vyhrává. Syrové nedávám.
jajagic
napsal(a):
tak konzervy jsou různě ochucené mě taky voní více než samotné maso
ovšem čím jsou ochucené .... no ne každá konzerva tím, co kočce(psovi) prospívá
proto je možná alergická...
je to jako s dětmi dáte jim na výběr colu nebo obyč. štávu... co vyhraje ? :)

Teď jsem našla pro kočky výborné granule pro alergiky.Jsou to N&D-my tedy můžeme jenom rybí,ty mají dva druhy a kočkám jedou oboje,Jsou tedy dost drahé,10kg- 1550Kč až 2200Kč ale kočka má bobíky a je spokojená.Jinak jsme díky N&d zjistili,že je alergická i na jehněčí,což N&D taky dělá,kočkám moc chutnal ale bohužel...Tak aspoň něco....

Já je objednávám z netu,hledám vždy podle ceny ,aby to vyšlo levněji.......Naše kočka je alergická na kuřecí a jehněčí,tak nám vyhovují granule N&D -rybí.mají dva druhy...
napsal(a):
Na stránkách firmy Trovet je psáno, že granule Trovet - králík s rýží obsahují drůbeží tuk. Jste si tedy jistá, že se nejedná o kuřecí? Ráda bych je koupila kocourovi.
jajagic
napsal(a):
Proč ne? Syrové maso klidně dávám. Naše kočka má moc ráda mleté maso, kocour sežere lautr všecko. Syrové maso je pro kočky vlastně přirozená strava. Nikdy jsem v záchůdku nenašla nic, co by mě muselo znepokojit, až se tomu divím. Jooo, to s naším psem prožíváme daleko horší žaludeční stavy .