Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

15.8.2005 17:34
Neregistrovaný uživatel

Zdravím všechny koňáky.Nemáte někdo zkušenost s touto stájí?Kolik stojí ustájení,jestli je tam hala,jízdárna,a jaká je péče o koně?Děkuji za odpovědi

Neregistrovaný uživatel

15.8.2005 18:24
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím všechny koňáky.Nemáte někdo zkušenost s touto stájí?Kolik stojí ustájení,jestli je tam hala,jízdárna,a jaká je péče o koně?Děkuji za odpovědi

Ahojky, ja tam chodila, tak snad nejakou zkusenost mam... ustajeni stoji 3000. v cene je box s automat. napajeckou, oves 2x denne, seno a vybehy a majitel ti kone okova, kdyz si doneses podkovy (prip. vystrouha).
k dispozici jevenkovni jizdarna a krasny okolni lesy. hala tam sice je, ale je uzounka, neda se na ni cvalat.navic tam bydli asi 5 koni. je mozny, ze ted uz maji svoje boxy, ale kdyz jsem tam byla naposled, tak tam jeste stali... Jinak co se tyce pece. Kone jsme mely na starost my ( holky ve veku 16- 19). delaly jsme vsechno : kydaly,krmily,poustely do vybehu atd. nebyl tam zadnej jinej personal. jen my a majitel... jinak vybehy jsou ohrazeny ostnatym dratem a konikum se obcas podari utect. Nevim jak ted, ale kdyz jsem tam byla, bylo tam kolem 30 koni. ted je to mozna jeste vic...jinak nejlepsi je asi osobni navsteva a vlastni nazor... jen se nenech oblbnout recma majitele, jak bude stavet halu atd.... jo a taky tam neni zadnej skokovej material ( nebo aspon za me nebyl) moje posledni navsteva probehla nekdy na podzim, tak je mozny, ze se treba i neco zmenilo

Neregistrovaný uživatel

15.8.2005 19:18
Neregistrovaný uživatel

Ahojky, ja tam chodila, tak snad nejakou zkusenost mam... ustajeni stoji 3000. v cene je box s automat. napajeckou, oves 2x denne, seno a vybehy a majitel ti kone okova, kdyz si doneses podkovy (prip. vystrouha).
k dispozici jevenkovni jizdarna a krasny okolni lesy. hala tam sice je, ale je uzounka, neda se na ni cvalat.navic tam bydli asi 5 koni. je mozny, ze ted uz maji svoje boxy, ale kdyz jsem tam byla naposled, tak tam jeste stali... Jinak co se tyce pece. Kone jsme mely na starost my ( holky ve veku 16- 19). delaly jsme vsechno : kydaly,krmily,poustely do vybehu atd. nebyl tam zadnej jinej personal. jen my a majitel... jinak vybehy jsou ohrazeny ostnatym dratem a konikum se obcas podari utect. Nevim jak ted, ale kdyz jsem tam byla, bylo tam kolem 30 koni. ted je to mozna jeste vic...jinak nejlepsi je asi osobni navsteva a vlastni nazor... jen se nenech oblbnout recma majitele, jak bude stavet halu atd.... jo a taky tam neni zadnej skokovej material ( nebo aspon za me nebyl) moje posledni navsteva probehla nekdy na podzim, tak je mozny, ze se treba i neco zmenilo

Dobrý den,se stáji v Ochozu mám velmi špatné zkušenosti.Ohrady jsou v hrozném stavu jsou oploceny ostnatými dráty.Koně mají všeljaké škrábance,odřeniny a zranění.Hlavně na nohách.Co je v té stáji na denním pořádku tak že pokaždé utečou hřebci ke kobylám a nebo utečou do dědiny.Kdyby aspoň nebyli hned vedle sebe v ohradě kde na sebe vidí a řehtají.Jeden hřebec si tam o ostnatý drát roztrhl koutek v hubě,takže teď je totálně tupej na hubu.Nerada vzpomínám na čas kdy jsem tam chodila.

Neregistrovaný uživatel

17.8.2005 08:54
Neregistrovaný uživatel

Dobrý den,se stáji v Ochozu mám velmi špatné zkušenosti.Ohrady jsou v hrozném stavu jsou oploceny ostnatými dráty.Koně mají všeljaké škrábance,odřeniny a zranění.Hlavně na nohách.Co je v té stáji na denním pořádku tak že pokaždé utečou hřebci ke kobylám a nebo utečou do dědiny.Kdyby aspoň nebyli hned vedle sebe v ohradě kde na sebe vidí a řehtají.Jeden hřebec si tam o ostnatý drát roztrhl koutek v hubě,takže teď je totálně tupej na hubu.Nerada vzpomínám na čas kdy jsem tam chodila.

No že už nechodíš do stáje u ochoza má určitě jiný důvod než že se ti tam nepáčilo. Všichni hřebci mají své nové majitele a je jenom na nich zda je tak nechají nebo je vykastrují a jak si to tam řídí pan majitel je tady jenom jeho věc. Každý den tam někdo příjde a chce tam ustájit koníka ale už je kapacita plná tak se odmítá. Kdyby se tam lidem nepáčilo tak tam není tolik ustájených koní nemyslíte? Co?

Neregistrovaný uživatel

17.8.2005 10:25
Neregistrovaný uživatel

No že už nechodíš do stáje u ochoza má určitě jiný důvod než že se ti tam nepáčilo. Všichni hřebci mají své nové majitele a je jenom na nich zda je tak nechají nebo je vykastrují a jak si to tam řídí pan majitel je tady jenom jeho věc. Každý den tam někdo příjde a chce tam ustájit koníka ale už je kapacita plná tak se odmítá. Kdyby se tam lidem nepáčilo tak tam není tolik ustájených koní nemyslíte? Co?

Ve stáji v Ochozu jsem víc než rok. Vede ji majitel, který koním rozumí a má je rád a nemá je jako dojné krávy jen pro peníze. Nedostatky se najdou všude a v mých očích je nejlepší vizitka stáje zdraví a nakrmení koně!!! A tisíckrát opakované konstatování, že ohrady jsou z ostnatého drátu je prostě jen jeden argument, který nezpochybňuje jinak dobrou péči o koně. A všude ve stájích pracují mladé dospívající dívky a tento majitel je tam téměř nepřetržitě od rána do večera. A moc by mě zajímalo jestli někdo z přispěvovatelů, který tak hodnotí Ochoz taky napsal, že v jiných stájích mají třeba super jízdárnu, ale žádné výběhy. Nebo, že jinde mají super výběhy, ale bahnitou jízdárničku bez jakéhokoliv vybavení.
A tak si myslím ať si každý zamete před svým prahem a zapřemýšlí jaké motivy ho vedly z napsání příspěvku. Mnohdy tón příspěvku nevypovídá ani tak o charakteru stáje jako o charakteru pisatele...

Neregistrovaný uživatel

17.8.2005 14:17
Neregistrovaný uživatel

Ve stáji v Ochozu jsem víc než rok. Vede ji majitel, který koním rozumí a má je rád a nemá je jako dojné krávy jen pro peníze. Nedostatky se najdou všude a v mých očích je nejlepší vizitka stáje zdraví a nakrmení koně!!! A tisíckrát opakované konstatování, že ohrady jsou z ostnatého drátu je prostě jen jeden argument, který nezpochybňuje jinak dobrou péči o koně. A všude ve stájích pracují mladé dospívající dívky a tento majitel je tam téměř nepřetržitě od rána do večera. A moc by mě zajímalo jestli někdo z přispěvovatelů, který tak hodnotí Ochoz taky napsal, že v jiných stájích mají třeba super jízdárnu, ale žádné výběhy. Nebo, že jinde mají super výběhy, ale bahnitou jízdárničku bez jakéhokoliv vybavení.
A tak si myslím ať si každý zamete před svým prahem a zapřemýšlí jaké motivy ho vedly z napsání příspěvku. Mnohdy tón příspěvku nevypovídá ani tak o charakteru stáje jako o charakteru pisatele...

Majitel ma rad kone... to je fakt, ale je taky pekne cholerickej... Byla jsem u toho, kdyz kul kone a malem o neho zlomil bicik... a jenom proto, ze kun nestal uplne v klidu. to se podle me da resit i jinym zpusobem. je fakt, ze to byl jeho hrebec, ale stejne ho to neomlouva

Neregistrovaný uživatel

17.8.2005 18:39
Neregistrovaný uživatel

Majitel ma rad kone... to je fakt, ale je taky pekne cholerickej... Byla jsem u toho, kdyz kul kone a malem o neho zlomil bicik... a jenom proto, ze kun nestal uplne v klidu. to se podle me da resit i jinym zpusobem. je fakt, ze to byl jeho hrebec, ale stejne ho to neomlouva

Já jsem chodila do stáje v Ochozu 3,5roku.Koně dostávali nažrat tolik kolik sežrali.Sena dostali tolik že když jsme přišli krmit ráno tak to někteří koně neměli ani dožraný.Plnokrevníci co tam byli(a jsou)vypadali jak ČTčka,jak byli vypasení.Od rána do večera bývají na pastvě(samozřejmě že záleží na počasí).Majitel koně má rád, o tom není pochyb.Ale někdy se opravdu dost vztekne.Ani se mu nedivím,uhlídat tolik koní a aby se žádnýmu nic nestalo.Vím jaký to bylo.Je to opravdu dobrá stáj.Super kolektiv(jako jedna velká rodina)nikdo nikoho nepomlouvá,všichni si všechno řeknou na rovinu.

Neregistrovaný uživatel

18.8.2005 08:57
Neregistrovaný uživatel

Tak pozor jsem tam skoro 3roky a jsem skoro u všech kutí a ještě jsem nezažila co tento anonym popisuje, je fakt že sem tam potřebuje nějaký koník dostat na zadek aby si uvědomil kdo bude poslouchat ale to je pro výchovu u dětí tak i u zvířat poněkud nevyhnutelné. Takže dám ruku do ohně že to co se popisuje není pravda, nikdo ani pan majitel tam takhle koně netrstá. Pokud bude mít někdo velký zájem o to jak se mají naši koníci v ochozu u Brna mile ráda mu to vše ukážu na vlastní oči.Volat mě můžete na 606 771749

Neregistrovaný uživatel

18.8.2005 12:10
Neregistrovaný uživatel

Tak pozor jsem tam skoro 3roky a jsem skoro u všech kutí a ještě jsem nezažila co tento anonym popisuje, je fakt že sem tam potřebuje nějaký koník dostat na zadek aby si uvědomil kdo bude poslouchat ale to je pro výchovu u dětí tak i u zvířat poněkud nevyhnutelné. Takže dám ruku do ohně že to co se popisuje není pravda, nikdo ani pan majitel tam takhle koně netrstá. Pokud bude mít někdo velký zájem o to jak se mají naši koníci v ochozu u Brna mile ráda mu to vše ukážu na vlastní oči.Volat mě můžete na 606 771749

To s tim bicikem jsem psala ja... nemam nic proti tomu, kdyz kun dostane jednu dobre mirenou, ale vic ne. a tohle bylo fakt drsny. a zrovna to byl Marinet, kterej je tam podle me nejvetsi zlaticko... Jinak uznavam, ze to s tim krmenim je pravda. Plnasi fakt vypadaj jak CTcka... Ale uz tady nechci nikoho pomlouvat. at si kazdej udela svuj nazor. Spis mi nekdo reknete jak se ma Belard????

Neregistrovaný uživatel

18.8.2005 14:17
Neregistrovaný uživatel

To s tim bicikem jsem psala ja... nemam nic proti tomu, kdyz kun dostane jednu dobre mirenou, ale vic ne. a tohle bylo fakt drsny. a zrovna to byl Marinet, kterej je tam podle me nejvetsi zlaticko... Jinak uznavam, ze to s tim krmenim je pravda. Plnasi fakt vypadaj jak CTcka... Ale uz tady nechci nikoho pomlouvat. at si kazdej udela svuj nazor. Spis mi nekdo reknete jak se ma Belard????

Belard vyrostl a pěkně přibral ale jinak se má dobře je to naše telátko nejhodnější. Stará se o něho jedna velmi citlivá holčina. No Marinet není zrovna nejposlušnější zlatíčko takže pokud dostal tak právem. Jinak spostu těch hřebečků už je prodaných ale zůstaly i s majitelama v ochozu.

Neregistrovaný uživatel

18.8.2005 14:40
Neregistrovaný uživatel

Belard vyrostl a pěkně přibral ale jinak se má dobře je to naše telátko nejhodnější. Stará se o něho jedna velmi citlivá holčina. No Marinet není zrovna nejposlušnější zlatíčko takže pokud dostal tak právem. Jinak spostu těch hřebečků už je prodaných ale zůstaly i s majitelama v ochozu.

no tak na Marineta mam teda jinej nazor... v dobe kdy jsem tam chodila to byl broucek, jetdila ho jedna slecna a moc si spolu rozumeli. ja ho mela na vyjizdku a i kdyz nejsem zadnej super jezdec, nemela jsem s nim zadnej problem... asi se tam budu muset prijet nekdy podivat... ale mam pocit, ze je tam spousta novejch koni, takze si myslim, ze se ani nebudu mit na koho divat

Neregistrovaný uživatel

18.8.2005 17:59
Neregistrovaný uživatel

no tak na Marineta mam teda jinej nazor... v dobe kdy jsem tam chodila to byl broucek, jetdila ho jedna slecna a moc si spolu rozumeli. ja ho mela na vyjizdku a i kdyz nejsem zadnej super jezdec, nemela jsem s nim zadnej problem... asi se tam budu muset prijet nekdy podivat... ale mam pocit, ze je tam spousta novejch koni, takze si myslim, ze se ani nebudu mit na koho divat

Jo s tím musím souhlasit.Marineta v jisté době jezdila holčina která si s ním fakt moc rozuměla.A asi mi všichni dáte za pravdu že jezdila fakt dobře.A jakej je teď to fakt nevím.Ale myslím si že pokud se na něm jezdí tak je samozřejmě hodnej.A jak se mají ostatní koníci?Co Debi?Z té už je velká slečna že?Je tam ještě ta potvůrka Sára?A co Mangio?Moc se mi po něm stýská?Jak se má?Určitě se má dobře,co jsem teda slyšela.

Neregistrovaný uživatel

7.10.2009 14:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.70

Ve stáji v Ochozu jsem pět let.Ohrady jsou spravené s elektrickým ohradníkem. Velké výběhy,kde koně tráví celý den. Boxy jsou velké a pěkné.Hala se spravuje o kterou se starám já,nový písek a elektřina. Kruhovka,jízdarna jsou taky pěkný,jen musíme přivést písek aby nebylo tvrdo. Žrádla je dostatek jen seno v létě si zajiš´tuje,kdo chce sám. O koně se majitel dobře stará a komu se to nelíbí,může jít jinam

Neregistrovaný uživatel

26.9.2011 08:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.205.1

dobry den,
nemate nahodou nekdo zkusenost s touto staji jak to tam vypada te? premyslim, ze bych si tam dala konika,
dekuji za kazde info.

Neregistrovaný uživatel

26.9.2011 16:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.84

Moc se to tam nezmenilo. Ja tam konika mela pred par lety a co slysim od tech, co tam zustali, tak zadna velka zmena. Ale v Ochozu jsou staje dve, jedna hned na zacatku od Brna a jedna celkem nova smetem Hostenice za dedinou

Neregistrovaný uživatel

14.12.2011 10:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.220.22

Nezměnilo se vůbec nic. Výběhy ohrazené ostnatým drátem, stáje špinavé, hejna krys, kruhovka bez písku, v létě si musíte koupit seno, protože koně jsou na "pastvině" - rozuměj - na vysmaženém a vydupaném výběhu, kde skoro nic neroste.

Neregistrovaný uživatel

14.12.2011 12:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.227

Ale plno je tam přád, co?

Neregistrovaný uživatel

14.12.2011 12:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.64

Plno je, protoze je to bezvadny misto. Dobre dostupny a ty vybehy jsou velky. Ale jinak popis sedi :-(

Neregistrovaný uživatel

14.12.2011 14:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.227

Myslím, že mít to někdo jinej, byla by to super stáj...

Neregistrovaný uživatel

7.8.2012 17:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.190

Možná by nebylo špatné vložit sem pár aktuálních poznatků:
- ostnaný drát je pryč
- kruhovka a jízdárna mají horší povrch, ale aktuálně se řeší povrch nový
- hala k dispozici
- výběhy travnaté (valaši mají trávy víc, protože je jich míň)
- majitelé koní se skládají na seno které koně dostávají v létě do boxů a v zimě ven do výběhu do krmelců (podzim/zima/jaro se dává seno majitele)
- patronát nad stájí (aspoň co jsem pochopila) přebral syn pana Mišky, který se o stáj i o majitele hezky stará, takže domluva je vždy možná

Možná to bude někomu připadat jako vychvalování, ale tahle stáj je moc dobrá. Taky jsem se musela přesvědčit na vlastní oči, protože sem slýchala vše to co bylo, ale to už není pravda. Hold stáj se posouvá stále k lepšímu ať se Vám to líbí nebo ne. Není to napucovaná maštal s DVD přehrávačem v šatně, vyhřívaným prkýnkem na záchodě a podobně, ale pokud chce člověk něco dobrého pro svého koně, shání cenově dostupné ustájení a v dobrém dosahu z Brna, pak být tím člověkem bych neváhala ani minutu.

Neregistrovaný uživatel

7.8.2012 18:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.212.186

Miška, Miška... Tak se jmenoval trenér, co měl v osmdesátkách dostihovou stáj ACHP Slavkov u Brna, pak se s nimi někam odstěhoval, prý k Zelené Hoře... Měl chvilku Železníka, taky byl u něj Flang, Žitomír, Venice, Barchan, Dongola, Generális, Ohio, Businka...
Je mezi tím nějaká spojitost nebo je to jen shoda jmen? A co třeba Bronislav Chudyba? Stejně se jmenoval dostihový jezdec, co časem odešel na Slovensko a toto jméno nese i nadějný parkurový mladý jezdec (nebo teď už možná senior) .... Náhoda? Nebo jsou nějak příbuzní?

Neregistrovaný uživatel

7.8.2012 19:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.125.236

Možná by nebylo špatné vložit sem pár aktuálních poznatků:
- ostnaný drát je pryč
- kruhovka a jízdárna mají horší povrch, ale aktuálně se řeší povrch nový
- hala k dispozici
- výběhy travnaté (valaši mají trávy víc, protože je jich míň)
- majitelé koní se skládají na seno které koně dostávají v létě do boxů a v zimě ven do výběhu do krmelců (podzim/zima/jaro se dává seno majitele)
- patronát nad stájí (aspoň co jsem pochopila) přebral syn pana Mišky, který se o stáj i o majitele hezky stará, takže domluva je vždy možná

Možná to bude někomu připadat jako vychvalování, ale tahle stáj je moc dobrá. Taky jsem se musela přesvědčit na vlastní oči, protože sem slýchala vše to co bylo, ale to už není pravda. Hold stáj se posouvá stále k lepšímu ať se Vám to líbí nebo ne. Není to napucovaná maštal s DVD přehrávačem v šatně, vyhřívaným prkýnkem na záchodě a podobně, ale pokud chce člověk něco dobrého pro svého koně, shání cenově dostupné ustájení a v dobrém dosahu z Brna, pak být tím člověkem bych neváhala ani minutu.

Tak nevím, ale kupovat si vlastní seno, aby jej koně mohly dostávat v létě do boxů a v zimě do krmelců, mi nepřijde jako super stáj... :-/ To beru jako samozřejmost za cenu ustájení...

Neregistrovaný uživatel

8.8.2012 00:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.236

Ano jedná se o stejnou osobu a to Josefa Mišku. Ale dnes už přenechává více vedení do rukou svého syna Tomáše. Co vím tak ze Slavkova odešel do Boškůvek a pak do Topolan kde stále působí.

Neregistrovaný uživatel

8.8.2012 06:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.2

Nebo v jíných stájích mají pastvu ohrazenou elektrikou, venkovní pískovou jízdárnu, venkovní travnatou jízdarnu a rozestavěnou krytou halu. Majitelka je tak od rána do večera, 100% péče, dětičky tam nepracují. To je dle mého super ustájení. Nedostatky se samozdřejmě taky najdou, ale nenapadá mě žádný tak výrazný jako jsou ty kladné

Neregistrovaný uživatel

8.8.2012 21:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.147

Tak nevím, ale kupovat si vlastní seno, aby jej koně mohly dostávat v létě do boxů a v zimě do krmelců, mi nepřijde jako super stáj... :-/ To beru jako samozřejmost za cenu ustájení...

S tim souhlasim. Proc by si majitele meli shanet seno sami a proc ho tam nekrmi celorocne, ale jen na jare a podzim?

Neregistrovaný uživatel

15.4.2013 18:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.41

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte zda pan Josef Miška bere zaměstnance. Nebo jestli dělá jezdecký trénink?děkuji zan odpověď

Neregistrovaný uživatel

17.4.2013 18:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.79

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte zda pan Josef Miška bere zaměstnance. Nebo jestli dělá jezdecký trénink?děkuji zan odpověď

Co tak mu zavolat? Na staré diskuzi nevim jestli někdo poradí...

Neregistrovaný uživatel

22.11.2013 13:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.166

Ahojte, ctěla by jsem se jen zeptat jestli je možné pronajmutí nějakého koně v Ochozu..

Neregistrovaný uživatel

22.11.2013 15:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.147

Pan Josef Miska urcite nedela trenink a zamestnance, no to nevim. Zatim na praci lidi ma

mariska

26.6.2015 11:51
mariska

XXX.XXX.70.109

Dobrý den, neslyšel jste někdo o valachovi jménem Barney, narodil se 2004 a naposledy jsem ho viděla v Čestíně. Prý byl prodán někde k Brnu.Je možné že byl přejmenován. Děkuju každá informace je drahá.

wodys

27.1.2016 20:58
wodys

XXX.XXX.107.242

Zdravim, p.Mišku si ještě pamatuji zdob kdy ještě vlastnil dostih.staj v Boškuvkách.Tehdy se tam sešla supr partie zaměstnancu.Jezdil sem tam tehdy na brigady.Ve stajích měl vinikajicí koně jež vyhrávaly spousty dostihu v Bratislavě, Slušovicich i Pardubicích jako byly Remal, Wick, Neděle, Signorina, Grafit, Majorán, Nabob a hodně dalších dobrých koní.Byly to moc fajn roky stravené u tohoto čtyřnohého inteligentního tvora..poznal sem svět trochu z jiného uhlu..P.Vodák.

27.1.2016 22:22
Píduška

XXX.XXX.28.201

S touto stájí moc dobrých zkušeností ale byli jsme tam skoro jedenáct let takže ustájení stojí 3 500, automatická napáječka, výběhy - no ty jsou ve strašném stavu a oves je tam 2x denně. Krytá hala celkem v pohodě, kruhovka no taky nic moc ale už se zlepšili s vybavením ( skokovým) a ještě tam upravovali venkovní jízdárnu - je moc hezká. No boxy tam jsou celkem v pohodě ale je tam nerovná podlaha ve stáji i v boxech jako i terén je celkem hezký ale musíš u mnoha případů přecházet silnici kde lidi jedou jak o život. Mají tam hezké seno ale je to tam nějak tak všechno tak kapku nebezpečné. Všude tam čouhají všelijaké dráty a jednomu poníkovi se tam dostal takovej deseti centimetrovej takže celkem hnus ale nakonec to naštěstí všechno dobře dopadlo ;). No a nakonec služby jsou tam celkem mizerné. Zase u toho poníka. Měla dostávat antibiotika, no a co dál ? Oni to tejden ty antibiotika vyhazovyli, protože poník to nežral takže tuto stáj Vám výhradně nedoporučuji.

VMS

28.5.2019 18:45
VMS

XXX.XXX.105.113

Dobrý den, díky za všechny příspěvky výše. Ve stájích Tomáše Mišky jsem od roku 2011. Nikdy se nestalo, že by koně, co měly dostávat antibiotika, je nedostávaly.
K příspěvkům výše:
Seno do výběhů si majitel přikupovali, protože to nebylo standardem. Dnes je seno v zimním období ve výběhu a koně ho mají nepřetržité množství, až si majitele musejí kupovat nové podbřišníky :) Průměrná spotřeba na koně v zimě je 20 kg kvalitního sena.
Sena koně dostanou tolik, co sežerou. Navíc si ho pan Miška dělá sám,seno je luční, vojtěškové, senáž.
Jízdárna je nová s perfektním gumotextilním povrchem, který skvěle pruží, neklouže
Kruhovka je dnes také snad nerozbitná, je hodně pevná s pevnými stěnami
Výběhy mají 16 hektarů - tedy 160 000 metrů čtverečních -málokde je jich tolik. Pokud v létě neprší a je vedro, přirozeně se tráva vypase. Jsou s elektrickým ohradníkem, žádné ostnaté dráty a ani dráty ze země.
Hala je sice užší, ale pohodlné místo na ježdění v zimě i létě.
Personál je spolehlivý, nejsou to feťáci a ani opilci, prostě fajn chlapíci.
Ve stájích je stále plno, sem tam se nějaké místo uvolní. Lidi jsou tu spokojení a hlavně ve stájích nejsou potížistky, které rozvrací kolektiv.

28.5.2019 19:33
sisi58

XXX.XXX.191.1

To je dobře,že se koně mají dobře.
Původní příspěvek byl z roku 2005, poslední starý 3 roky. Za tu dobu může být všechno jinak.
Nějak nerozumím, pro se vytahují staré příspěvky. Snad ohledně nemocí, či výchovy koní, ale jaké jsou kde podmínky?!

neverend

28.5.2019 20:20
neverend

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):
To je dobře,že se koně mají dobře.
Původní příspěvek byl z roku 2005, poslední starý 3 roky. Za tu dobu může být všechno jinak.
Nějak nerozumím, pro se vytahují staré příspěvky. Snad ohledně nemocí, či výchovy koní, ale jaké jsou kde podmínky?!

To je přeci dobře že někdo napíše o stávající situaci a co všechno se zlepšilo.🙂 Špatná pověst se získá snadno,ale hůř se napravuje.Proto je dobře když někdo vytáhne i staré vlákno a doplní o aktuální info a zkušenosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík