Neregistrovaný uživatel

Dobrý den. Zajímalo by mne, kolik kde stojí hodina jízdy na koni a jestli je cenový rozdíl mezi vyjížďkou a hodinou s trenérem. Děkuji. Zdenka
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den. Zajímalo by mne, kolik kde stojí hodina jízdy na koni a jestli je cenový rozdíl mezi vyjížďkou a hodinou s trenérem. Děkuji. Zdenka
u nás se ceny za jednu hodinu pohybují okolo 250-300 kč. někde i 200. Samozřejmě že s trenérem je to víc, ale to jsou už výcvikové hodiny.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
u nás se ceny za jednu hodinu pohybují okolo 250-300 kč. někde i 200. Samozřejmě že s trenérem je to víc, ale to jsou už výcvikové hodiny.
Záleží na tom od kud jsi
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Záleží na tom od kud jsi
ZAjímám se všeobecně. U nás jsou ceny jako u prvního příspěvku. Tak by mne zajímalo jak to vypadá jinde.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
myslím že ceny se pohybují často kol těch 200 kč na hodku. Ale znám i ježdění za 150 na hodinu.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
myslím že ceny se pohybují často kol těch 200 kč na hodku. Ale znám i ježdění za 150 na hodinu.
Nedávno jsem platila 195 Kč za hodinu v terénu.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nedávno jsem platila 195 Kč za hodinu v terénu.
Za jízdu v terénu beru 150kč.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Za jízdu v terénu beru 150kč.
ja jezdim jako stalej zakaznik za 100 na hodinu do lesa... ale je fakt, ze tech 250 je asi normalni ( i kdyz pro me trochu moc)
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ja jezdim jako stalej zakaznik za 100 na hodinu do lesa... ale je fakt, ze tech 250 je asi normalni ( i kdyz pro me trochu moc)
A na Náchodsku?
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já beru 150 kč terén, 190 Kč jízdárna pod trenérem.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já beru 150 kč terén, 190 Kč jízdárna pod trenérem.
A odkud jste?Já sháním jízdy pod dohledem trenéra v okolí Plzně základy mám ale chci se zdokonalit a JK tady v okolí spíš člověk dře ve stáji než aby se něco naučil.Vím ta práceje taky nutná a já se jí nebojím takže klidně ještě někomu pomůžu s péčí o koníky.Díky
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A odkud jste?Já sháním jízdy pod dohledem trenéra v okolí Plzně základy mám ale chci se zdokonalit a JK tady v okolí spíš člověk dře ve stáji než aby se něco naučil.Vím ta práceje taky nutná a já se jí nebojím takže klidně ještě někomu pomůžu s péčí o koníky.Díky
ahoj, já platím za jizdárnu s tranérkou 150,- a vyjizdka je za 200,-
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ahoj, já platím za jizdárnu s tranérkou 150,- a vyjizdka je za 200,-
Já jsem zadavatelka dotazu, z Náchodska a tady tak 250 - 300 Kč, což se mi zdá na místní poměry (platy) dost (a zázemí nic moc). Takže by mne zajímalo kde a za kolik, čistě ze zvědavosti.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Bohužel, jsem ze severovýchodu.
Tornero

XXX.XXX.37.233
Karlovarsko, prozkoumány všechny stáje cca. 10. Hodina bez trenéra, vyjížďka, na písku, nebo v hale od 250 do 400 Kč za jízdní hodinu, t.j. 45 min čisté jízdy. Nasedlání a odsedlání je věcí jezdce, nebo obsluhy stáje, proto rozdíl ceny. Vlastní praxe.
Uživatel s deaktivovaným účtem

AndyPandy
napsal(a):
Praha
jízdárna pod vedením/ vyjížďka 500-700 za hodinu.
Na druhou stranu kvalitního trenéra platím stejnou částkou a kde jsou náklady na koně, o tom raději nemluvím.
Tak nějak. Cena za (zdůrazňuji) kvalitní výukovou hodinu začíná na 500 Kč.
Vysočina

XXX.XXX.246.165
Tak my platili za hodinu s trenérkou na jízdárně 400kč😬🙁. A druhé trenérce platíme na jízdárně za hodinu 100kč a do terénu 200kč. Takže jak kdo si řekne. Ale podle mě 400kč je nehorázně dost!!
koník10

XXX.XXX.151.105
Letos jsem se rozhodla půjčit své dva koně na vyjíždky do terénu, uvidím jak
vše do budoucna se zájemkyněmi sladíme...mám podmínku 1-2x týdně
rovněž za 150Kč/vyjíždka.okr. Přerov.
Vysočina
napsal(a):
Tak my platili za hodinu s trenérkou na jízdárně 400kč😬🙁. A druhé trenérce platíme na jízdárně za hodinu 100kč a do terénu 200kč. Takže jak kdo si řekne. Ale podle mě 400kč je nehorázně dost!!
Lekce za 400 Kč je pořád levná. Běžná cena za individuální lkce na pronajatém koni jsou cca od 500 Kč nahoru, závisí na úrovni koně. Co je levnější, tak většinou stojí za houby, ale někdo raděj bude jezdit na okopaném unaveném provozákovi co jde xkrát za den a nic neumí, někdo si raději připlatí za kvalitu, kde kůň i trenér, předávají své vědomosti a jezdec se neučí třeba zbytečné zlozvyky.
100 Kč na hodinu je sakra málo za tréninkovou hodinu. To je plat uklízečky. Minimální hodinová mzda je v ČR aktuálně 87,3 Kč.
Spočítejte si, kolik bude mít trenérka měsíčně, bude-li za 100 Kč/hod trénovat standardní pracovní dobu ( tj cca 8 x 20 pracovních dnů). Bude mít 16000 Kč hrubého. Chtěla byste z toho "žít"? Já ne, protože k žití to z této částky nebude.
Vysočina
napsal(a):
A to se bavíme o individuální hodině? Koně máte vlastního? Trenérka je místní, nebo dojíždí? A je to tedy kvalifikovaný trenér?
LadislavM.

XXX.XXX.61.18
200Kc za 1 hodinu? To jako fakt? Ok něco kolem 100Kc chapu, max 1110Kc. Ale vic, to uz je zlodejina!!!! Pasou se jim zadarmo za barakem a pak takhle obiraj lidi....
LadislavM.
napsal(a):
200Kc za 1 hodinu? To jako fakt? Ok něco kolem 100Kc chapu, max 1110Kc. Ale vic, to uz je zlodejina!!!! Pasou se jim zadarmo za barakem a pak takhle obiraj lidi....
A veterinář je zadarmo? Ostatní žrádlo také? Vy máte představu, kolik dotyčného ti koně stojí, že ho tu označuje za zloděje?
LadislavM.
napsal(a):
Tak si pořiďte koně, paste si ho "zadarmo", a můžete na tom taky vydělávat děsnej balík... 🤔
... a za půl roku se nám sem přijďte pochlubit, kolik jste vydělal🤭