Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.124
Třeba touto cestou najdu fešáka na seznámení.Jsem asi pěkná a milá holka 23.let. a hledám nějakého fajn kluka .Mám koně a jezdím west.Většina kluků co jsem měla nenašli cestu ke koním to byl pro mě problém.Tak se ozvi,alespoň jen na pokec-nebo kamarádství!!! mucha.www@seznam.cz papa čekám!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Třeba touto cestou najdu fešáka na seznámení.Jsem asi pěkná a milá holka 23.let. a hledám nějakého fajn kluka .Mám koně a jezdím west.Většina kluků co jsem měla nenašli cestu ke koním to byl pro mě problém.Tak se ozvi,alespoň jen na pokec-nebo kamarádství!!! mucha.www@seznam.cz papa čekám!!!
jj, kluci-koňáci jsou nedostatkové zboží tak přeju ať najdeš a jsi šťastná:-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.181.51
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj,napiš mi na Silny.hrebec@seznam.cz a domluvíme se kdy se sejdem v nějaké místnosti na chatu (fotku mám v profilu)...měj se!!!
Mirek
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.31
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj,napiš mi na Silny.hrebec@seznam.cz a domluvíme se kdy se sejdem v nějaké místnosti na chatu (fotku mám v profilu)...měj se!!!
Mirek
Což takhle si založit vlastní seznamovací místnost na chatu??? O kluky, co maj rádi koně se strhne bitka!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.148
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Což takhle si založit vlastní seznamovací místnost na chatu??? O kluky, co maj rádi koně se strhne bitka!
Myslím,že by to bylo fajn a jsem ráda,že nejsem sama kdo hledá toho sexi,milého koňákaTak doufám,že se mi někdo ozve a tu místnost založte já to neumím a dejte mi vědět sem - kde bude.papa- Ikdyž jsem kočka, tak mě fakt rajcují koňáci!!!Ahojky všem
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahojky tak proc me neoslovis sem tady malo videt??? Vis co ja bych dal zato mit kamaradku nebo holku od koni???
Nerikam ze je tady malo holek ale nehledam pubertacku co si rika konak a vedle koa max stala :-( A takovejch chytracek je tady spousta tak kdyby si nahodou po me zatouzila tak sem tady pro tebe
Maty
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.148
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahojky tak proc me neoslovis sem tady malo videt??? Vis co ja bych dal zato mit kamaradku nebo holku od koni???
Nerikam ze je tady malo holek ale nehledam pubertacku co si rika konak a vedle koa max stala :-( A takovejch chytracek je tady spousta tak kdyby si nahodou po me zatouzila tak sem tady pro tebe
Maty
Já právě taky nehledám toho puberťáka jak ty říkáš-buď tady v 18.00hod. můžeš???a pokecáme papa
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.193.181
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Maty
ahoj,, to tých je fakt málo, a ked sú sú bud už zadaný, alebo ženatý, a tých volných je málo
No kluka od koní, bolo by to asi super, lebo baba vždy na všetko nestačí...ked je sama,hodil by sa ......
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.31
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ahoj,, to tých je fakt málo, a ked sú sú bud už zadaný, alebo ženatý, a tých volných je málo
No kluka od koní, bolo by to asi super, lebo baba vždy na všetko nestačí...ked je sama,hodil by sa ......
Nejseš ty náhodou ten samej Maty, co má haflinga a vyzná se v dostizích? To je super kombinace!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nejseš ty náhodou ten samej Maty, co má haflinga a vyzná se v dostizích? To je super kombinace!!!
Jojo to sem ja To ze mam meho milacka Haflosa neznamena ze se nezajimam o spousto veci co on vlastne nemuze... ja mam rad parkury a dostihy :-))))
Maty
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jojo to sem ja To ze mam meho milacka Haflosa neznamena ze se nezajimam o spousto veci co on vlastne nemuze... ja mam rad parkury a dostihy :-))))
Maty
Tak je 18:00 A ty nikde!!!
Maty
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.31
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak je 18:00 A ty nikde!!!
Maty
Do které dostihové stáje to máš nejblíž?
A.P.Indy
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Do které dostihové stáje to máš nejblíž?
A.P.Indy
Brno Turany
Maty
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.135
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Brno Turany
Maty
Zapoměli jste to je moje seznamka a na začátku stran pokračuji!!!!
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj mam koně mam je rad hledam ale i drahou polovicku ktera ma stejni konicek takže rad te poznam
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Jéé pokec nebo kamarádství.Nevěř jíí.😂
koně
napsal(a):
Drahou polovičku byste neutáhla ,tudíž píšete,že nechcete
Já se ptám ,jestli druhou polovičku (která by nebyla drahá ) byste vzala?
Asi tam měla být čárka?
Pochopila bych to, kdyby tam bylo napsáno Drahou ne - druhou ano a ne Druhou ne drahou,ano ? Tj. přesně naopak. Páč jsem psala drahou ne
Drahé slečny,
netuším, zda spadám do kategorie „pěkného kluka od koní“, ale rozhodl jsem se, že vám k tomu něco napíšu... Kolik z vás je opravdu ochotno mít něco s klukem od koní jako jsem třeba já. Které jsou ochotné a schopné pochopit že stráví půl dne na traktoře kvůli koním, sečením trávy, balíkováním, opravou ohrad a na samotné ježdění čas nijak zvlášť nemá a je rád když dorazí domů včas aby byl se svou slečnou.
Ta si ovšem často kvůli tomu najde od koní jen někoho kdo se přijde jednou za čas svézt a jinak se o koně nezajímá.
Takže stručně, slečnu od koní bych bral, ale když chcete chlapa od koní, tak se vším všudy....
baumbach
napsal(a):
Drahé slečny,
netuším, zda spadám do kategorie „pěkného kluka od koní“, ale rozhodl jsem se, že vám k tomu něco napíšu... Kolik z vás je opravdu ochotno mít něco s klukem od koní jako jsem třeba já. Které jsou ochotné a schopné pochopit že stráví půl dne na traktoře kvůli koním, sečením trávy, balíkováním, opravou ohrad a na samotné ježdění čas nijak zvlášť nemá a je rád když dorazí domů včas aby byl se svou slečnou.
Ta si ovšem často kvůli tomu najde od koní jen někoho kdo se přijde jednou za čas svézt a jinak se o koně nezajímá.
Takže stručně, slečnu od koní bych bral, ale když chcete chlapa od koní, tak se vším všudy....
nejsem slečna od koní, jen majitelka kobyly, nicméně to že chlap pracuje mi nijak nevadí. Však je to práce jako každá jiná, má bejt na poli nebo ve fabrice?
Problém bývá v tom že co znám chlapy od koní, nechtěla bych s nima mít vpodstatě nic. Pracanti super, kámoši na vtipkování super, nejlepší pomocná ruka ve stáji aká existuje, ale vztah s někým, kdo z mojich douhodobých zkušeností okolo stájí vyhulí dvě krabičky cigár denně, večer co večer chlastá, většinu slovníku vyplnují sprostá slova a je docela dost neomalený, bych mít nechtěla...
Tím nemyslím nic proti vám samozřejmě jen tak říkám, že mě víc záleží na vájemném porozumění si, hlubších zájmech a zálibách než na tom, jestli je či není od koní.
A nějakým fešákem s delšími vlasy bych taky nepohrdla
lenacia
napsal(a):
nejsem slečna od koní, jen majitelka kobyly, nicméně to že chlap pracuje mi nijak nevadí. Však je to práce jako každá jiná, má bejt na poli nebo ve fabrice?
Problém bývá v tom že co znám chlapy od koní, nechtěla bych s nima mít vpodstatě nic. Pracanti super, kámoši na vtipkování super, nejlepší pomocná ruka ve stáji aká existuje, ale vztah s někým, kdo z mojich douhodobých zkušeností okolo stájí vyhulí dvě krabičky cigár denně, večer co večer chlastá, většinu slovníku vyplnují sprostá slova a je docela dost neomalený, bych mít nechtěla...
Tím nemyslím nic proti vám samozřejmě jen tak říkám, že mě víc záleží na vájemném porozumění si, hlubších zájmech a zálibách než na tom, jestli je či není od koní.
A nějakým fešákem s delšími vlasy bych taky nepohrdla
Tak minimálně co se týče těch typických chlapů u koní máte pravdu :D Taky si připadám trochu jako výjimka jako nekuřák :D Co se týče alkoholu tak to tak slavné není, ale drží se to v mezích max jednou za týden si někde sednout a dát si třeba víno nebo medovinu...
Mé zkušenosti s holkami od koní jsou ale dost obdobné když k tomu navíc přidám dost častou promiskuitu zvláště v dostihových stájích kde je to po nich „vyžadováno“ aby dostávaly do tréninku sporťáky..
A k dlouhým vlasům - těch jsem se před dvěma lety zbavil skrz práci v kovárně, u které překážely
baumbach
napsal(a):
Tak minimálně co se týče těch typických chlapů u koní máte pravdu :D Taky si připadám trochu jako výjimka jako nekuřák :D Co se týče alkoholu tak to tak slavné není, ale drží se to v mezích max jednou za týden si někde sednout a dát si třeba víno nebo medovinu...
Mé zkušenosti s holkami od koní jsou ale dost obdobné když k tomu navíc přidám dost častou promiskuitu zvláště v dostihových stájích kde je to po nich „vyžadováno“ aby dostávaly do tréninku sporťáky..
A k dlouhým vlasům - těch jsem se před dvěma lety zbavil skrz práci v kovárně, u které překážely
No nevím - slečny v dostihových stájích do tréninku nic nedostávají (od toho je tam trenér), a sporťáky už vůbec ne. Dostihový sport je moc drahá sranda, a trenér se z výsledků i průšvihů zodpovídá majitelům, takže si těžko lajzne posazovat na lepší koně nějaký kopyto, jen proto, že mu podrží ...
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
No nevím - slečny v dostihových stájích do tréninku nic nedostávají (od toho je tam trenér), a sporťáky už vůbec ne. Dostihový sport je moc drahá sranda, a trenér se z výsledků i průšvihů zodpovídá majitelům, takže si těžko lajzne posazovat na lepší koně nějaký kopyto, jen proto, že mu podrží ...
Tak to jsme byli každý asi v jiném stájí... :D Je sice fakt, že všechny ty slečny měly už za sebou školu v Chuchli nebo ji právě studovaly, ale i tak jich tam bylo víc než sporťáků. Takže kritérium výběru bylo celkem jasné...
baumbach
napsal(a):
Tak to jsme byli každý asi v jiném stájí... :D Je sice fakt, že všechny ty slečny měly už za sebou školu v Chuchli nebo ji právě studovaly, ale i tak jich tam bylo víc než sporťáků. Takže kritérium výběru bylo celkem jasné...
No nevím, já byla u kvalitních trenérů, a vždycky jsem jezdila takový koně, jaký jsem si zasloužila (+ křápy, co neujezdili jiní). Rozhodně jsem se na dobrý koně nedostala přes 🔶.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
No nevím, já byla u kvalitních trenérů, a vždycky jsem jezdila takový koně, jaký jsem si zasloužila (+ křápy, co neujezdili jiní). Rozhodně jsem se na dobrý koně nedostala přes 🔶.
No jo, každá stáj to má asi jinak... Já byl ve dvou (dostihových) a fungovalo to tak v obou... Samozřejmě je to také o ochotě těch daných slečen a morálce trenéra nebo majitele..
baumbach
napsal(a):
No jo, každá stáj to má asi jinak... Já byl ve dvou (dostihových) a fungovalo to tak v obou... Samozřejmě je to také o ochotě těch daných slečen a morálce trenéra nebo majitele..
Ja si myslím, ze to není o stájích, ale o lidech napříč všemi obory - stejně jako u psů. Tam je taky figurant horký zboží, a slépky se všemožně snaží vyjednat ji přes "🔶" kousání zdarma, ale ty by tohle dělaly v jakémkoliv odvětví lidské činnosti.
... a jsem přesvědčená o tom, že pokud by holky byly opravdu dobré, tak se i u vás na dobré koně dostanou, i bez těch postelových mezipřistání (to, že "nejsou lakomé" už je jen vedlejší produkt)
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Ja si myslím, ze to není o stájích, ale o lidech napříč všemi obory - stejně jako u psů. Tam je taky figurant horký zboží, a slépky se všemožně snaží vyjednat ji přes "🔶" kousání zdarma, ale ty by tohle dělaly v jakémkoliv odvětví lidské činnosti.
... a jsem přesvědčená o tom, že pokud by holky byly opravdu dobré, tak se i u vás na dobré koně dostanou, i bez těch postelových mezipřistání (to, že "nejsou lakomé" už je jen vedlejší produkt)
Pěkně řečeno... Pobavilo mě to mezipřistání a nebýt lakomá.. Už jsem slyšel spoustu výrazů, ale tyhle ještě ne
baumbach
napsal(a):
Drahé slečny,
Jestli se nabízíte,jako chlap s koňmi do seznamky ,tak se trochu více popište
Jsou ženy ,které taky tráví dny prací ,kolem koní .Svých ,či cizích .
A rády by třeba ve dvou pracovaly,čímž by jim to šlo rychleji a mohly by pak i ve dvou jít jezdit .Nebo,tedy ,vůbec ještě měly chuť vyjet
Vy na to máte špatný náhled.
píšete
"a je rád když dorazí domů včas ,aby byl se svou slečnou"
Ale v reálu to má být spíš,aby byli spolu,čas nehrál takovou roli, a když budou mít hotovo, dorazí domů
Takže stačí slečnu vzít na práci sebou ,nenechat ji nikde čekat a hned uvidíte ,jestli je to ta pravá
Ja si myslim, ze konaka chteji hlavne ty, pro ktere je kun stredobod vesmiru se kterym travi vsechen cas, a doufaji, ze konak to pochopi. Jenze ani konak nechce byt v prioritach partnerky odsunut az za kone nebo za praci kolem nich.
Proste kdyz chci vztah, musim tomu neco obetovat (svuj cas a energii) a pokud to nezvladnu, spolecne hobby to dlouhodobe nezachrani... Coz by mohl byt castecne i pripad Baumbacha. Pokud ma (?) x koni, kteri jsou pro nej priorita nejvyssi, je to zavazek a problem pro bezny partnersky zivot.
baumbach
napsal(a):
No vidíš to, taky si ráda čas od času dám víno nebo dobrou medovinu
Ideálně doma u TV a k tomu nějaky film s meči filmy o koních sou hrozný šlupky.
Promiskuita u holek od koní, to máš celkem pravdu. Ale ne jenom u holek tedy jsem to viděla musím říct. Já bych něco takovyho nedokázala, je mi to proti srsti...
lenacia
napsal(a):
No vidíš to, taky si ráda čas od času dám víno nebo dobrou medovinu
Ideálně doma u TV a k tomu nějaky film s meči filmy o koních sou hrozný šlupky.
Promiskuita u holek od koní, to máš celkem pravdu. Ale ne jenom u holek tedy jsem to viděla musím říct. Já bych něco takovyho nedokázala, je mi to proti srsti...
Co například Kapitán Alatriste nebo Arn? Může být?
koně
napsal(a):
Jestli se nabízíte,jako chlap s koňmi do seznamky ,tak se trochu více popište
Jsou ženy ,které taky tráví dny prací ,kolem koní .Svých ,či cizích .
A rády by třeba ve dvou pracovaly,čímž by jim to šlo rychleji a mohly by pak i ve dvou jít jezdit .Nebo,tedy ,vůbec ještě měly chuť vyjet
Vy na to máte špatný náhled.
píšete
"a je rád když dorazí domů včas ,aby byl se svou slečnou"
Ale v reálu to má být spíš,aby byli spolu,čas nehrál takovou roli, a když budou mít hotovo, dorazí domů
Takže stačí slečnu vzít na práci sebou ,nenechat ji nikde čekat a hned uvidíte ,jestli je to ta pravá
Každá slečna, která by měla zájem, může kliknout, poslat zprávu a zjistit vše, co ji zajímá. Dle mého názoru. Já tu od slečen taky žádný popis zatím neviděl, takže když mě nějaká dostatečně zaujme, pošlu jí zprávu. Nemusím úplně vše rozebírat veřejně
Pro ilustraci - můj dnešní den doteď. Ráno šroubovat podlahu v novém bytě, pak traktorem s kolegou 15 km pro berana, zastřelit berana, naporcovat, odvézt k zákazníkovi, tahat na bytě elektriku, vyměnit kolo na traktoru... U které z těchto prací by mi některá z vás asistovala? Jen tak, ze zvědavosti :)
akscha
napsal(a):
Ja si myslim, ze konaka chteji hlavne ty, pro ktere je kun stredobod vesmiru se kterym travi vsechen cas, a doufaji, ze konak to pochopi. Jenze ani konak nechce byt v prioritach partnerky odsunut az za kone nebo za praci kolem nich.
Proste kdyz chci vztah, musim tomu neco obetovat (svuj cas a energii) a pokud to nezvladnu, spolecne hobby to dlouhodobe nezachrani... Coz by mohl byt castecne i pripad Baumbacha. Pokud ma (?) x koni, kteri jsou pro nej priorita nejvyssi, je to zavazek a problem pro bezny partnersky zivot.
Koně nemám ani jednoho, neměl bych na něj tolik času kolik bych chtěl, a proto si jej nepořizuji a ani to v dohledné době neplánuju... Stačí mi, že o víkendech bydlím na statku kde je koní 12-15 a k tomu stádo krav...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Promiskuita u holek od koní? 😂😂😂 Vůbec nevím o čem mluvíte.😂 To jsem nikde jinde nezažil co bylo v hřebčíně.Ono se tomu dnes směju,ale tehdy to fakt vůbec k smíchu nebylo.😂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
baumbach
napsal(a):
Každá slečna, která by měla zájem, může kliknout, poslat zprávu a zjistit vše, co ji zajímá. Dle mého názoru. Já tu od slečen taky žádný popis zatím neviděl, takže když mě nějaká dostatečně zaujme, pošlu jí zprávu. Nemusím úplně vše rozebírat veřejně
Pro ilustraci - můj dnešní den doteď. Ráno šroubovat podlahu v novém bytě, pak traktorem s kolegou 15 km pro berana, zastřelit berana, naporcovat, odvézt k zákazníkovi, tahat na bytě elektriku, vyměnit kolo na traktoru... U které z těchto prací by mi některá z vás asistovala? Jen tak, ze zvědavosti :)
Tak to nesháníš ženu,ale chlapa.😂😂 Jsem zatím nepotkal ženu co zvládla podlahu a u toho vydrátovala rozvaděč.😂😂
baumbach
napsal(a):
Sem levoruká, ale kdyby mě partner řekl, že potřebuje pomoct, tak půjdu a pokusím se pomoct jak nejlépe umím. Když by mi pak bylo odměnou třeba obejmutí nebo tak
baumbach
napsal(a):
Tak teda kluka nesháním ale:u všech činností+pro toho berana bych asi jela sama,protože jak některá ukáže že to dokáže už jí to zůstane na krku
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Eletriku neumím, bo se bojím. Ale tohle zvládnu. A jak píše slečna či paní nade mnou, jakmile se jednou baba chytne něčeho sama, už to má za krkem furt .. Raději dělat, že nic neumím 😊
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
A já bych stejně asi ráda věděla, jak vypadá pro dnešní děvčata "hezkej kluk".... Sorry Meifi, prostě mi to furt nikdo neukázal 😉
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Eletriku neumím, bo se bojím. Ale tohle zvládnu. A jak píše slečna či paní nade mnou, jakmile se jednou baba chytne něčeho sama, už to má za krkem furt .. Raději dělat, že nic neumím 😊
Na tohle kdybych přišla dřív tak dnes nemám vlastní motorovou pilu a pásovou brusku
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A já bych stejně asi ráda věděla, jak vypadá pro dnešní děvčata "hezkej kluk".... Sorry Meifi, prostě mi to furt nikdo neukázal 😉
Já nevím ani..Možná takhle?
Já nemám problém ani s taháním elektriky. Ale těžko říct, jestli je to výhoda, v mém okolí jsme takovýhle ženy spíš na ocet..
Kde jako mám shánět v dnešní době ve své věkové kategorii chlapa, který umí s motorovkou a sekerou, chápe, že dřevo na zimu se na chalupě samo neudělá, na protékající záchod nevolá instalatéra a sestaví skříň z Ikei aniž by u toho brblal tak, že bych to příště radši udělala sama....
Jenže mě doma měli místo syna a neumím ze sebe dělat slečinku, takže když se prokecnu, že vím, co je karburátor, tak se muži mého věku leknou a utečou a když náhodou ne, tak právě potřebují slečnu, která bude sedět hezky doma s uvařenou večeří a čekat až přijdou z práce...
Zrovna nedávno jsem kolegům pomohla rozlousknout debatu o synchronizaci převodovky v autě, a když jsem začala s meziplynem u starých aut, tak zbaběle zalezli do svých místností
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
To jste Vy?
Eeeee...Nevim.😂😂🤗
kapička
napsal(a):
Já nemám problém ani s taháním elektriky. Ale těžko říct, jestli je to výhoda, v mém okolí jsme takovýhle ženy spíš na ocet..
Kde jako mám shánět v dnešní době ve své věkové kategorii chlapa, který umí s motorovkou a sekerou, chápe, že dřevo na zimu se na chalupě samo neudělá, na protékající záchod nevolá instalatéra a sestaví skříň z Ikei aniž by u toho brblal tak, že bych to příště radši udělala sama....
Jenže mě doma měli místo syna a neumím ze sebe dělat slečinku, takže když se prokecnu, že vím, co je karburátor, tak se muži mého věku leknou a utečou a když náhodou ne, tak právě potřebují slečnu, která bude sedět hezky doma s uvařenou večeří a čekat až přijdou z práce...
Zrovna nedávno jsem kolegům pomohla rozlousknout debatu o synchronizaci převodovky v autě, a když jsem začala s meziplynem u starých aut, tak zbaběle zalezli do svých místností
Člověk musí hledat vesničany 🤔 já si jednoho takového našla a spokojenost na všech frontách, funguje doma i venku, uvaří, vypere, maká, miluje me🤔 co víc si přát 😁
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Malkina
napsal(a):
Podle ksichtu těžko soudit,každopádně chlap má bejt opora.A ne že se opřu a upadneme oba..Modely a metrouše spíš nebrat
Svatá pravda.😂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Cstmr
napsal(a):
Člověk musí hledat vesničany 🤔 já si jednoho takového našla a spokojenost na všech frontách, funguje doma i venku, uvaří, vypere, maká, miluje me🤔 co víc si přát 😁
Uvaří, vypere 😂😂😂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já nevím ani..Možná takhle?
No tos hrabnul na net 😁 tam jich je.... Já jsem na ty španělský typy, Enrique, miluju Jima Carreyho, ale před 20 lety 😚, a kdo ještě.... Sympaťák je George Clooney teď v reklamách na kafe 😎
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Malkina
napsal(a):
Podle ksichtu těžko soudit,každopádně chlap má bejt opora.A ne že se opřu a upadneme oba..Modely a metrouše spíš nebrat
Ale neříkejte, že i tělesná schránka nerozhoduje 😉
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Jo a konaka bych nechtěla, bo by mi do teho kefral 🧘
lenacia
napsal(a):
Spíš pán prstenů, Hobbit, Dračí Srdce, první tři piráti z Karibiku, poslední samuraj, seriál Vikingové, Hra o Trůny...
Taky není špatné, ale já vybral ty, které mám rád kvůli jejich historické výpravnosti. Tohle všechno je spíše fantasy (ale neříkám že tyto filmy taky nemám v počítači stažené...)
A co se týče levorukosti - nikdo není tak levý jak říká a odměna by se určitě našla též...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No tos hrabnul na net 😁 tam jich je.... Já jsem na ty španělský typy, Enrique, miluju Jima Carreyho, ale před 20 lety 😚, a kdo ještě.... Sympaťák je George Clooney teď v reklamách na kafe 😎
Vzhled je fakt jenom na koukání.Nic o člověku jako takovém neřekne.☺️
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ale neříkejte, že i tělesná schránka nerozhoduje 😉
No u mně ne,ale je to z nouze ctnost páč jsme se seznámili přes net a než jsme se uviděli tak už jsme v tom lítali.Takže taková kráska a zvíře,ale nelituju,klape to.A manžel se naučil vařit čistě z pudu sebezáchovy,povídal,že jinak by taky moh skončit na kapačkách.Ale když betonuju tak betonuju a nemám čas rotovat kolem sporáku ne?
A abych odpověděl i vám ostatním - zkusím to vzít nějak popořadě...
Chlapa nesháním :D U žádné z těchto činností pomoc partnerky nevyžaduji. Jen tu některá z vás psala, že bych mohl partnerku přibrat tak jsem ilustroval takový běžný den
Co se týče vámi uvedeného archetypu pěkného kluka, tohle asi opravdu nesplňuji. Vlasy hnědé, oči též, vousy mi tak korektně nerostou, obličej spíše kulatý...
Taková žena, která ví co je karburátor mi vůbec nevadí :D Na autech si skoro všechno dělám sám, motorek jako mám já je v republice tak 10, takže tam mi ani nic jiného nezbývá...
Vesničany nutně ne... Já do 18 žil v krajském městě v paneláku a v 18 zdrhnul do Jeseníků učit se za kováře. S ničím z toho (praní, vaření...) nemám problém. Nic jiného mi ani nezbývá
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vzhled je fakt jenom na koukání.Nic o člověku jako takovém neřekne.☺️
Nemluvím o výpovědi o člověku, i když jak je zde psáno, vypoví, jak se o sebe člověk stará. Nemusí být manekýn, ale taky nemusí smrdět na sto honů, že.... Samozřejmě když mne nezaujme vzhledem, může mne zaujmout povahou, o tom žádná. Ale když dnes vidím ty kluky, no a holky, tak kolikrát převratim oči v sloup a vzdychnu. Třeba bývala sousedka nedávno prohlásila, že můj bejvalej je hezkej chlap.... A mně se nelíbil, vzhledově, odpovídal jen výškou. A jinak nic..... Nakonec i povahové nic.... 🙂 Ale věřím i náš vnitřní kouzlo 😊
Cstmr
napsal(a):
Nj, když já jsem rodilý pražák s prací, která mě baví a nikde jinde než v Praze ji u nás v republice neseženu.... Ale je mi to jasné, že nebýt z Prahy, tak si asi můžu i vybírat... A nebo se dát na pány v letech, ti jsou ze mě docela paf
kapička
napsal(a):
Nj, když já jsem rodilý pražák s prací, která mě baví a nikde jinde než v Praze ji u nás v republice neseženu.... Ale je mi to jasné, že nebýt z Prahy, tak si asi můžu i vybírat... A nebo se dát na pány v letech, ti jsou ze mě docela paf
Já se teda přiznám že můj je o trošku starší než by se některým mohlo zdát, nicméně, takového jaký je mezi vrstevníky nenajdu ani kdybych hledala po celém světě. Vzhledem ke své profesi se pohybuju vesměs mezi muži a vidím to všude kolem, ne samostatnost, arogance, namachyrkovani, popripade alkaci... Nic co by člověk chtěl mít doma 🤔
baumbach
napsal(a):
Koně nemám ani jednoho, neměl bych na něj tolik času kolik bych chtěl, a proto si jej nepořizuji a ani to v dohledné době neplánuju... Stačí mi, že o víkendech bydlím na statku kde je koní 12-15 a k tomu stádo krav...
Tak vy tedy hledáte slečnu,která by na vás na statku čekala,než vy přijedete na víkend?
Pak píšete,že děláte v novém bytě,jedete s kolegou zabít berana atd. Od slečny byste očekával,co? Aby jela s vámi? Koukala,jak měníte kolo?Nebo spíš ne?
Slečna vůbec nemusí být ke koním,ani k dobytku?
Mě nějak uniká ,jaké vy vlastně máte představy
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Já mám smůlu, že one chlapi neřeknou, že jsem hezká, nebo ze mi to sluší, ale že ode mne by nechtěli dostat přes hubu. Tak si o sobě radši nic nemyslím....
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já mám smůlu, že one chlapi neřeknou, že jsem hezká, nebo ze mi to sluší, ale že ode mne by nechtěli dostat přes hubu. Tak si o sobě radši nic nemyslím....
Hm,taky slýchám:Vás bych pani nechtěl nasr.t anebo Vás asi manžel moc nezlobí ha ha ha..To se pak jedna může chtít cejtit jako éterická květinka že..
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To slyším taky často, a to nejsem žádná korba, prostě jen dělám chlapskou práci.
Holt asi nejsme dost princezny s umělými nehty, aby nás chválili 🤔😂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nemluvím o výpovědi o člověku, i když jak je zde psáno, vypoví, jak se o sebe člověk stará. Nemusí být manekýn, ale taky nemusí smrdět na sto honů, že.... Samozřejmě když mne nezaujme vzhledem, může mne zaujmout povahou, o tom žádná. Ale když dnes vidím ty kluky, no a holky, tak kolikrát převratim oči v sloup a vzdychnu. Třeba bývala sousedka nedávno prohlásila, že můj bejvalej je hezkej chlap.... A mně se nelíbil, vzhledově, odpovídal jen výškou. A jinak nic..... Nakonec i povahové nic.... 🙂 Ale věřím i náš vnitřní kouzlo 😊
Ono spousta žen si poplete sluhu s partnerem.😂 Ve skutečnosti shání sluhu a píše omylem partnera.😂 Můj bratránek stále nenašel odvahu utéct od té koňařky.😂 Sice jako plánuje jí to říct,ale nějak se k tomu neodhodlal zatím.😂 Jsem s ním včera mluvil jak se mu líbí role "ochočeného křečka"?😂 Co chtěl to má a ta láska jak ze seriálu je fuč za rok.Telenovela o šesti tisících dílech by bledla závistí proti nim.Dnes se mě ptá,jestli bych tam s ním nejel mu pomoci se stěhováním.Ani náhodou,ještě bych dostal po hubě taky.😂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ono spousta žen si poplete sluhu s partnerem.😂 Ve skutečnosti shání sluhu a píše omylem partnera.😂 Můj bratránek stále nenašel odvahu utéct od té koňařky.😂 Sice jako plánuje jí to říct,ale nějak se k tomu neodhodlal zatím.😂 Jsem s ním včera mluvil jak se mu líbí role "ochočeného křečka"?😂 Co chtěl to má a ta láska jak ze seriálu je fuč za rok.Telenovela o šesti tisících dílech by bledla závistí proti nim.Dnes se mě ptá,jestli bych tam s ním nejel mu pomoci se stěhováním.Ani náhodou,ještě bych dostal po hubě taky.😂
A taky opačně, že jo 😉 ono totiž dnes každej myslí jen na sebe. Ale já se nedivim. No, mladejm přeju kupředu levá, zpátky ni krok 😁já už to mám doufám vše za sebou a krasne zítřky před sebou 🤟
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A taky opačně, že jo 😉 ono totiž dnes každej myslí jen na sebe. Ale já se nedivim. No, mladejm přeju kupředu levá, zpátky ni krok 😁já už to mám doufám vše za sebou a krasne zítřky před sebou 🤟
Ano přesně tak couďas.Vždyť je to myšlení na sebe učí už od školky vlastně.Ty budeš nejlepší,Ty se můžeš rozhodovat,Tobě nemá nikdo co říkat,Ty zůstaň sám sebou...A na ostatní se neohlížej.☺️ Tak důkazem budiž dnešní statistiky rozvodů a rozchodů,ne? Vztahy lidí se krutě zhoršili bohužel.A to i třeba ty sousedské,protože to jsou také "vztahy".
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
koně
napsal(a):
Tady různé možnosti výběru ,žen
Ten sen se hlavně nesmí stát realitou.😂 Se toho dotknete a rozpatláte makeup všude.😂
koně
napsal(a):
Tak vy tedy hledáte slečnu,která by na vás na statku čekala,než vy přijedete na víkend?
Pak píšete,že děláte v novém bytě,jedete s kolegou zabít berana atd. Od slečny byste očekával,co? Aby jela s vámi? Koukala,jak měníte kolo?Nebo spíš ne?
Slečna vůbec nemusí být ke koním,ani k dobytku?
Mě nějak uniká ,jaké vy vlastně máte představy
Ne, je to složitější a nechtělo se mi to rozepisovat. Dodělávám si školu a v rámci šetření času, nervů a nafty (80 km každý den serpentinami) bydlím na internátě a na statek jezdím na víkend. K dokončení školy mi chybí rok a poté se chci na statek přestěhovat natrvalo (proto se dělá byt).
Upřímně, primárně s cílem slečnu najít jsem sem nepsal. Spíš mě napadlo, že zkusím co se tady dovím zajímavého a třeba se z toho i něco vyvine...
Kolega (syn majitele) se tam o všechno stará přes týden, já mu o víkendu pomáhám s tím, na co sami nestačí.
A co bych očekával od slečny? Že bude ochotná mě alespoň občas doprovodit do divadla, zajít si na večeři či jinak se vypravit do společnosti. Pak také, že bude lakomá (jak tady někdo z vás už zmínil) a bude ochotná tolerovat to že prostě občas (než hodím oblečení do pračky a sám půjdu do sprchy) jdu cítit kravami, olejem, benzínem a uhlím...
Takže ne, vůbec ke koním ani k dobytku být nemusí. Ještě nějaké otázky? Snad jsem alespoň trochu odpověděl...
Tady je spousty virtuálních anonymních žen ,tak uvidíte,jestli se nějaká třeba do zpráv, rozepíše
Jinak bych se ,být vámi,poohlédla spíše v realitě.
Přece na intru ,ve městě a tak ,bude ještě nějaká možnost seznámení ,ne?
Nároky nijaké extra nemáte ,podle popisu ,tak by se na jaro už nějaká slečna mohla najít
koně
napsal(a):
Tady je spousty virtuálních anonymních žen ,tak uvidíte,jestli se nějaká třeba do zpráv, rozepíše
Nároky nijaké extra nemáte ,podle popisu ,tak by se na jaro už nějaká slečna mohla najít
Třeba ano, třeba ne. Uvidím...
Možnost by se asi našla, ale intr je asi 5 km od hranic s Polskem a nejbližší vesnice je taky nějakých 5-10 km. Slečny na škole jsou buď velmi rozdavačné nebo řeší jen make-up a kde se nejlépe ztřískat...
Na jaře dám vědět
koně
napsal(a):
Mám minimálně dva kamarády kteří nemůžou najít fajn holku, protože dnešní slečny to je fakt děs.
Mám z první ruky jejich seznamování s holkama a teda řeknu vám, člověku je až smutno z toho, když vidí, jak si slečny hrají s city chlapců, dělají jim naděje a zároveň chrni s někým jiným atd atd.
Shrnu to, najit normální babu není jednoduché, ty fajn jsou zadané a ty ne fajn lítají od jednoho k druhému.
Cstmr
napsal(a):
Mám minimálně dva kamarády kteří nemůžou najít fajn holku, protože dnešní slečny to je fakt děs.
Mám z první ruky jejich seznamování s holkama a teda řeknu vám, člověku je až smutno z toho, když vidí, jak si slečny hrají s city chlapců, dělají jim naděje a zároveň chrni s někým jiným atd atd.
Shrnu to, najit normální babu není jednoduché, ty fajn jsou zadané a ty ne fajn lítají od jednoho k druhému.
A pak jsem tu já, která na normálního chlapa nenarazí, jak je rok dlouhý. Nj introvert, který v Praze nechodí do klubů a hospod, dost sportuju, neláká mě cestování, radši jsem na chalupě a jezdím po výletech a kromě práce, kde jsem stejně většinou zavřená sama na pracovišti, nenarazim při svých koníčcích na normálního chlapa. A když už jo, tak se z něj časem vyklube magor...
Po poslední pokusu se ale směřuju s tím, že jsem asi divná, akorát je blbý odpovídat na udivené reakce kamarádek, jak to, že TY nikoho nemáš....
Já tedy postupem věku hlavně zjišťuju, že CHLAP už téměř vymřel... Já si pod pojmem chlap přestavuju, že ten člověk je dospělý, nezávislý, sebevědomý, ví co chce a umí ženě zajistit podporu, aby se o něj mohla opřít. A nevím jak vy, ale já takový úkaz potkám fakt výjimečně. Zatím jsou to všechno jen odrostlí mamánci, nejistí, kteří nejistotu kryjou machýrkováním, potřebující služku pomalu i na utírání zadku a při náznaku sebemenšího problému berou do zaječích...
efe
napsal(a):
Já tedy postupem věku hlavně zjišťuju, že CHLAP už téměř vymřel... Já si pod pojmem chlap přestavuju, že ten člověk je dospělý, nezávislý, sebevědomý, ví co chce a umí ženě zajistit podporu, aby se o něj mohla opřít. A nevím jak vy, ale já takový úkaz potkám fakt výjimečně. Zatím jsou to všechno jen odrostlí mamánci, nejistí, kteří nejistotu kryjou machýrkováním, potřebující služku pomalu i na utírání zadku a při náznaku sebemenšího problému berou do zaječích...
Přesně tohle mám doma, díky bohu za to ❤️
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
efe
napsal(a):
Dnešní doba vybírá svou daň 😒
Jenom by mě zajímalo, kdo se líp přizpůsobil. Mám dost kamarádek, které zvládají přivrtat poličku, naštípat dřevo, pomáhat rodičům s rekonstrukcí chalupy, tahají kýble s pískem, kolečka betonu, večer se namalují a jdou na ples jako dáma. Zvládnou jít do fitka a odpoledne strávit v dešti v lese. Ale mužů moc takových neznám, když nepočítám generaci našich rodičů.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
kapička
napsal(a):
Jenom by mě zajímalo, kdo se líp přizpůsobil. Mám dost kamarádek, které zvládají přivrtat poličku, naštípat dřevo, pomáhat rodičům s rekonstrukcí chalupy, tahají kýble s pískem, kolečka betonu, večer se namalují a jdou na ples jako dáma. Zvládnou jít do fitka a odpoledne strávit v dešti v lese. Ale mužů moc takových neznám, když nepočítám generaci našich rodičů.
Ženy se přizpůsobily a "převzaly" mužské chování, muži se více na oplátku přiblížili ženám 😊
kapička
napsal(a):
Na tom neco je a coudas to dobre vystihla. Na muze ve svem okoli si tedy stezovat nemuzu a i doma mam velmi povedeny kousek, ale na neco je vetsi citlivka, nez ja. Jakoze v desti se ven nechodi, na nakup pesky taky ne atd. Ale mela jsem to tak i s ex, takze je problem mozna spis ve me a v tom ze snesu docela dost ruzneho "dobrodruzstvi" :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
efe
napsal(a):
No až na to, že co se týká postarání se sami o sebe, tak ženský práce nezvládají - resp. nechtějí.
Nepotřebuji. Já bych rád, ale mám maminku....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Sakra tady všichni umí všechno a v Tescu pak pláčou u pokladny že už nemají knedlíky?😂 Na dotaz mojí mamky jako pokladní,proč si je neudělají sami je odpověď jednoznačná.Neumím.😂 A kupujou česnečku v pytlíku.😂 No fuuuj tedaaa.😂 Náhodou já jako chlap knedlíky umím oboje.😂 Dokonce i vím jak zabránit aby knedloš "neokoral".😂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sakra tady všichni umí všechno a v Tescu pak pláčou u pokladny že už nemají knedlíky?😂 Na dotaz mojí mamky jako pokladní,proč si je neudělají sami je odpověď jednoznačná.Neumím.😂 A kupujou česnečku v pytlíku.😂 No fuuuj tedaaa.😂 Náhodou já jako chlap knedlíky umím oboje.😂 Dokonce i vím jak zabránit aby knedloš "neokoral".😂
No vidíš, můžeš doma vařit knedle, baba bude zapojovat eletriku 😂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No vidíš, můžeš doma vařit knedle, baba bude zapojovat eletriku 😂
Tak rychle se jí nikdy zbavit nechci.😂
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Knedlíky udělat umím, ale když celé dopoledne nosím uhlí do kotelny a odhrabuju sníh, tak už na to fakt nemám ani čas, ani náladu
(můj chlap je po operaci, jinak tyhle práce obstarává sám )
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak rychle se jí nikdy zbavit nechci.😂
To není zbavení se, to je dělba údělu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Když celý dopoledne dělám že dělám, tak se mi ani ty knedlíky ohřívat nechtěj.... Och ta lenost....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Já u kamarádky běžně vařím i dětem.😂 Nejlépe s dětmi a i vaření může být neskutečná zábava.😂 Minule jsme si hráli na Babicu.😂 Když nemáte tohle,tak tam dejte tohle a když nemáte ani tohle,tak se na to "vy serte".😂 Nakonec jsme se dopracovali k dvěma druhům pizzi.😂 Ovšem i s domácím těstem.Pochvalu od maminky jsme dostali všichni.Bohužel pak to přišlo..Koukla se do kuchyně a já jí to říkal že to nemá dělat.😂 Stejně tu chybu udělala.😂 Tak já se ztrácím milé děti a nezlobte tu maminku..Už takhle bude pěkně "na sraná".😂
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já u kamarádky běžně vařím i dětem.😂 Nejlépe s dětmi a i vaření může být neskutečná zábava.😂 Minule jsme si hráli na Babicu.😂 Když nemáte tohle,tak tam dejte tohle a když nemáte ani tohle,tak se na to "vy serte".😂 Nakonec jsme se dopracovali k dvěma druhům pizzi.😂 Ovšem i s domácím těstem.Pochvalu od maminky jsme dostali všichni.Bohužel pak to přišlo..Koukla se do kuchyně a já jí to říkal že to nemá dělat.😂 Stejně tu chybu udělala.😂 Tak já se ztrácím milé děti a nezlobte tu maminku..Už takhle bude pěkně "na sraná".😂
Musíš to pojmout stylem já vařím, ty uklizis a opačně 🤟
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Musíš to pojmout stylem já vařím, ty uklizis a opačně 🤟
Úplný Gordon Ramsay.