Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.247.61
Není tu někdo z Ostravska,kdo by měl na prodej seno? Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.81
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kolik ho potřebujete?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nemyslis ze je dost pozde shanet seno???
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.83
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Aby si tady někdo nerejpnul Buď ráda (rád), že to seno alespoň shání - také by je mohl nechat bez sena ...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.131
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ja taky kupuji seno na 2X, 20q v srpnu a 20q tak březnu neboť mám malou hůru, tak nevím proč se tak divíš, že někdo kupuje teť seno. S pozdravem Michaela
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.205.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ja taky kupuji seno na 2X, 20q v srpnu a 20q tak březnu neboť mám malou hůru, tak nevím proč se tak divíš, že někdo kupuje teť seno. S pozdravem Michaela
To já trpím tzv." syslovským komplexem" nakupuji seno a slámu najednou v trochu větším množství než potřebuji, ale stejně jak se začne v seníku dělat volno od zkrmeného sena, tak už mám zas pocit, že nevyjdu. Občas z toho mám zbytečný nervy
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.131
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To já trpím tzv." syslovským komplexem" nakupuji seno a slámu najednou v trochu větším množství než potřebuji, ale stejně jak se začne v seníku dělat volno od zkrmeného sena, tak už mám zas pocit, že nevyjdu. Občas z toho mám zbytečný nervy
tak to jsem na tom stejně jako Ty, ale jak už jsem psala mám malou hůru tak na kupuji na víckrát
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.112
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
presne, presne, presne...Tento syslovský komplex poznám.Stále mám strach, že by sa nám mohlo stať, že zostaneme bez sena a tak ho zháňam cele leto a kedykoľvek sa mi naskytne príležitosť tak ju využijem.Nevidím na tom nič zvláštneho, že niekto teraz kupuje seno.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.63
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zkus v Petrovicích u Karviné Kondziolku, ten má sena a slámy vždycky dost a na prodej. Jen ale však ve velkých balíkách.
Eva
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.170
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
presne, presne, presne...Tento syslovský komplex poznám.Stále mám strach, že by sa nám mohlo stať, že zostaneme bez sena a tak ho zháňam cele leto a kedykoľvek sa mi naskytne príležitosť tak ju využijem.Nevidím na tom nič zvláštneho, že niekto teraz kupuje seno.
U nás je to to isté - máme seno na povale nad domom, vedľa domu, v kôlni, nad stajňou, v druhej stajni, pred stajňou, seno voľné, v malých balíkoch aj v hestonoch, ale i tak keď sa vyskytne dobré seno na predaj, tak berieme - človek nikdy nevie, čo sa môže stať - napríklad teraz priberáme do stajne poníka od kamarátky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.77
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zkus v Petrovicích u Karviné Kondziolku, ten má sena a slámy vždycky dost a na prodej. Jen ale však ve velkých balíkách.
Eva
POkud vím, tak v Palkovicích JZD...kulaté velké balíky. Ale to bude možná ve více JZD.
frejvi

XXX.XXX.64.11
shanim seno asi tak deset kostek sena pro kraličky
frejvi
napsal(a):
shanim seno asi tak deset kostek sena pro kraličky
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/114655965/seno-male-baliky.php
Statkář

XXX.XXX.183.121
Mohu vás zásobovat senem po celý rok
Ostrava.
Kontakt 603380707
LadislavM.

XXX.XXX.61.18
Také potrebuji seno, ale dam vam za nej max. 400Kc za balik. Mam to pro kraliky. Potreboval bych to i s dovozem do Brna. 1x mesicne jeden balik.
LadislavM.
napsal(a):
Také potrebuji seno, ale dam vam za nej max. 400Kc za balik. Mam to pro kraliky. Potreboval bych to i s dovozem do Brna. 1x mesicne jeden balik.
Cha cha cha. To si zkus za 400,- Kč ten balík vyrobit... Možná nějaký zamoklý zhnilák plesnivý by byl i za míň. Jen ještě ta cena za manipulaci a dovoz...
Pipilota
napsal(a):
Cha cha cha. To si zkus za 400,- Kč ten balík vyrobit... Možná nějaký zamoklý zhnilák plesnivý by byl i za míň. Jen ještě ta cena za manipulaci a dovoz...
Tak ona stojí 150 Kč jen ta síť ve které je to zabalený, pak to někdo musí přijet poséct (nafta + mzda), obrátit (nafta + mzda), slisovat (nafta + mzda), odvézt z louky (nafta + mzda traktoristy i nakladače).
LadislavM.

XXX.XXX.61.18
Si myslim, ze 400Kc je az, az. Na to ze to to nekomu zadarmo vyroste na louce....doprava +100kc
sitesit

XXX.XXX.35.64
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Tak ona stojí 150 Kč jen ta síť ve které je to zabalený, pak to někdo musí přijet poséct (nafta + mzda), obrátit (nafta + mzda), slisovat (nafta + mzda), odvézt z louky (nafta + mzda traktoristy i nakladače).
tak to asi na tom baliku mate namotano aspon 100 m te site, ne? (1m stoji asi 1,50 Kc)
LadislavM.
napsal(a):
Si myslim, ze 400Kc je az, az. Na to ze to to nekomu zadarmo vyroste na louce....doprava +100kc
Gratuluji, díky lidem jako vy se seno nebude prodávat vůbec. Bioplynky dávají víc i za seno hnusné a zmoklé, a člověk se nemusí dohadovat a nadávat si do zlodějů, když si chce nechat zaplatit za svoji práci.