Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.13
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jestli by nějaký soukromník nedo ňejaký klub nechtěl o prázdninách jezdit koníky...Možno i jako brigádu..Je mi 15 let a měla jsem si dělat licenci,jenže to nakonec selhalo.Jezdím anglii-parkur,drezura.Jezdím 4 roky(poslední dva mám trenéra) a koníka ošetřit umím.Byla bych mooc ráda,kdyby jste se mi někdo ozval.Nejsem náročná a koníky miluju!! Prosím jestli byste mě někdo potřeboval tak se ozvěte.Díky moc
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.66
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jestli by nějaký soukromník nedo ňejaký klub nechtěl o prázdninách jezdit koníky...Možno i jako brigádu..Je mi 15 let a měla jsem si dělat licenci,jenže to nakonec selhalo.Jezdím anglii-parkur,drezura.Jezdím 4 roky(poslední dva mám trenéra) a koníka ošetřit umím.Byla bych mooc ráda,kdyby jste se mi někdo ozval.Nejsem náročná a koníky miluju!! Prosím jestli byste mě někdo potřeboval tak se ozvěte.Díky moc
Odkud jsi?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.13
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Odkud jsi?
Jsem of kutné hory!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.13
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jsem of kutné hory!
Teda od kutné hory =)) dyžtak mi písněte na Princezna.L@seznam.cz
Lusy
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.13
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Teda od kutné hory =)) dyžtak mi písněte na Princezna.L@seznam.cz
Lusy
Moje e-mailová adresa je Lika.ll@seznam.cz
Jsem asi půl hoďky cesty od Kutné Hory.Ty o něčem víš???
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.66
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Moje e-mailová adresa je Lika.ll@seznam.cz
Jsem asi půl hoďky cesty od Kutné Hory.Ty o něčem víš???
Vim o staji, kde by asi meli zajem o brigadnici. Ale vetsi cast prace je vse krome jezdeni. Je to makacka a spravce neni vzdycky prave mily, ale je tam krasne a celokem zajimava prace. Naucis se nove veci. Je to statek Barochov u Pysel.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.37
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vim o staji, kde by asi meli zajem o brigadnici. Ale vetsi cast prace je vse krome jezdeni. Je to makacka a spravce neni vzdycky prave mily, ale je tam krasne a celokem zajimava prace. Naucis se nove veci. Je to statek Barochov u Pysel.
nevíte o něčem v Praze???
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.13
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A nemohla bys mi říci něco blyžšího??Lika
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.46
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A nemohla bys mi říci něco blyžšího??Lika
Nazdárek jestli chceš nějakou brigádu a je taky velká možnost na ježdění!! Říkala jsi že jseš od KH že.. Tak to můžeš zkusit ve Filipově!!! Je to kousek od KH a když jsis měla dělat licenci to je ještě lepší!! Tak se ozvi Majda
Daka

XXX.XXX.156.137
Dobrý den hrozně moc miluji koně je mi 11 chtěla bych čistit koně čistit boxy atd mám s tím zkušenosti a chtěla bych za to vypůjčit si koně na jednu hodinu samostatného ježdění jsem z prahy takže nejlépe někde v Praze nebo v okolí Prahy jinak mám možnost dojíždět autem děkuji a pěkný
Věřím, že v okolí Prahy jistě jsou jezdecké oddíly (nejlépe voltižní) které berou i 11 leté děti.
Jinak je praxe taková, že se samostatně ke koním berou děti od 12 let. V tomto věku má většina dětí už i pud sebezáchovy, což je u koní nutné.
Probrat s rodiči, neboť to není levná záležitost, na internetu prozkoumat nabídky a s rodiči objet ta zařízení, co berou ke koním i děti.
Navíc, uzavřít úrazovou pojistku.
Kolem Prahy jezdecké kluby jako takové moc nejsou a pokud jsou a jsou kvalitní, tak nepřijímají nové členy, mají plno. Kolem Prahy je spousta stáji fungující stylem přijdu, odjezdím, zaplatím, odejdu.
Voltižní je v Brániku, pak v Šeberově u Trojanů mají/měli voltižní kroužek. Jezdecké kluby jsou v Netlukách, Koloděje, Ohrobec ... Otázka je jak mají plno a jaký výcvik a přístup ke koním nabízí. Pak jsou různé ponyskoličky, kde se děti i trošku starají o koně. Ale všechno si rodiče zaplatí (přes 1000 za docházku jednou týdně)
Stáji, kde si ježdění zaplatím, je ale fakt mraky, jenže zase je potřeba vybírat. A žádná láce to není. Individuální hodiny (což začátečník potřebují) za 600 a výš. Dobrý je pro děti na poníkách prý Mělník, ale to už jsme někde kolem 1000 za individuální lekci.