Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

13.2.2006 17:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.13

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jestli by nějaký soukromník nedo ňejaký klub nechtěl o prázdninách jezdit koníky...Možno i jako brigádu..Je mi 15 let a měla jsem si dělat licenci,jenže to nakonec selhalo.Jezdím anglii-parkur,drezura.Jezdím 4 roky(poslední dva mám trenéra) a koníka ošetřit umím.Byla bych mooc ráda,kdyby jste se mi někdo ozval.Nejsem náročná a koníky miluju!! Prosím jestli byste mě někdo potřeboval tak se ozvěte.Díky moc

Neregistrovaný uživatel

13.2.2006 17:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.66

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jestli by nějaký soukromník nedo ňejaký klub nechtěl o prázdninách jezdit koníky...Možno i jako brigádu..Je mi 15 let a měla jsem si dělat licenci,jenže to nakonec selhalo.Jezdím anglii-parkur,drezura.Jezdím 4 roky(poslední dva mám trenéra) a koníka ošetřit umím.Byla bych mooc ráda,kdyby jste se mi někdo ozval.Nejsem náročná a koníky miluju!! Prosím jestli byste mě někdo potřeboval tak se ozvěte.Díky moc

Odkud jsi?

Neregistrovaný uživatel

13.2.2006 17:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.13

Odkud jsi?

Jsem of kutné hory!

Neregistrovaný uživatel

13.2.2006 17:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.13

Jsem of kutné hory!

Teda od kutné hory =)) dyžtak mi písněte na Princezna.L@seznam.cz
Lusy

Neregistrovaný uživatel

13.2.2006 18:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.13

Teda od kutné hory =)) dyžtak mi písněte na Princezna.L@seznam.cz
Lusy

Moje e-mailová adresa je Lika.ll@seznam.cz
Jsem asi půl hoďky cesty od Kutné Hory.Ty o něčem víš???

Neregistrovaný uživatel

13.2.2006 18:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.66

Moje e-mailová adresa je Lika.ll@seznam.cz
Jsem asi půl hoďky cesty od Kutné Hory.Ty o něčem víš???

Vim o staji, kde by asi meli zajem o brigadnici. Ale vetsi cast prace je vse krome jezdeni. Je to makacka a spravce neni vzdycky prave mily, ale je tam krasne a celokem zajimava prace. Naucis se nove veci. Je to statek Barochov u Pysel.

Neregistrovaný uživatel

13.2.2006 19:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.37

Vim o staji, kde by asi meli zajem o brigadnici. Ale vetsi cast prace je vse krome jezdeni. Je to makacka a spravce neni vzdycky prave mily, ale je tam krasne a celokem zajimava prace. Naucis se nove veci. Je to statek Barochov u Pysel.

nevíte o něčem v Praze???

Neregistrovaný uživatel

13.2.2006 19:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.13

A nemohla bys mi říci něco blyžšího??Lika

Neregistrovaný uživatel

14.2.2006 16:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.46

A nemohla bys mi říci něco blyžšího??Lika

Nazdárek jestli chceš nějakou brigádu a je taky velká možnost na ježdění!! Říkala jsi že jseš od KH že.. Tak to můžeš zkusit ve Filipově!!! Je to kousek od KH a když jsis měla dělat licenci to je ještě lepší!! Tak se ozvi Majda

Daka

19.8.2019 23:32
Daka

XXX.XXX.156.137

Dobrý den hrozně moc miluji koně je mi 11 chtěla bych čistit koně čistit boxy atd mám s tím zkušenosti a chtěla bych za to vypůjčit si koně na jednu hodinu samostatného ježdění jsem z prahy takže nejlépe někde v Praze nebo v okolí Prahy jinak mám možnost dojíždět autem děkuji a pěkný

20.8.2019 07:53
sisi58

XXX.XXX.191.1

Věřím, že v okolí Prahy jistě jsou jezdecké oddíly (nejlépe voltižní) které berou i 11 leté děti.
Jinak je praxe taková, že se samostatně ke koním berou děti od 12 let. V tomto věku má většina dětí už i pud sebezáchovy, což je u koní nutné.
Probrat s rodiči, neboť to není levná záležitost, na internetu prozkoumat nabídky a s rodiči objet ta zařízení, co berou ke koním i děti.
Navíc, uzavřít úrazovou pojistku.

20.8.2019 09:12
kapička

XXX.XXX.64.44

Kolem Prahy jezdecké kluby jako takové moc nejsou a pokud jsou a jsou kvalitní, tak nepřijímají nové členy, mají plno. Kolem Prahy je spousta stáji fungující stylem přijdu, odjezdím, zaplatím, odejdu.

Voltižní je v Brániku, pak v Šeberově u Trojanů mají/měli voltižní kroužek. Jezdecké kluby jsou v Netlukách, Koloděje, Ohrobec ... Otázka je jak mají plno a jaký výcvik a přístup ke koním nabízí. Pak jsou různé ponyskoličky, kde se děti i trošku starají o koně. Ale všechno si rodiče zaplatí (přes 1000 za docházku jednou týdně)
Stáji, kde si ježdění zaplatím, je ale fakt mraky, jenže zase je potřeba vybírat. A žádná láce to není. Individuální hodiny (což začátečník potřebují) za 600 a výš. Dobrý je pro děti na poníkách prý Mělník, ale to už jsme někde kolem 1000 za individuální lekci.

1.6.2021 12:44
Koňák31

XXX.XXX.139.2

Zdravím, jsem z Přítok a nabízím ti ,že by si mi pomohla kydat hnůj , protože toho mám hodně,protože mám 15 koní. Samozřejmostí je finanční odměna. A samozřejmě se můžeš i projet.

1.6.2021 12:47
Arbora

XXX.XXX.149.42

Hmm, po 15 rokoch už asi slečna brigádu našla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík