Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

12.3.2006 16:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.200

Tak jak se ti povedlo soustředení?? Či co to bylo!!

Neregistrovaný uživatel

12.3.2006 16:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.146

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak jak se ti povedlo soustředení?? Či co to bylo!!

komu to píšeš?

Neregistrovaný uživatel

12.3.2006 20:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6

komu to píšeš?

Pokud je myslen kurz PNH v Predklasteri...tak myslim ze lip to dopadnout nemohlo......sesli se ctyri ucastnici s koniky a kolem patnacti divaku...V patek vecer se zacalo teorii a malou show na uvod...a pak se debatovalo a diskutovalo asi do pul desate......a druhy den rano hura za koniky...Nalada byla perfektni...myslim si ze kurzisti byli nadmiru spokojeni protoze prvni otazka po skonceni kurzu byla : A kdy bude dalsi kurz...???...kurzisti se naucili sedum parelliho her a ucili se pochopit myslenku a principy PNH...Na zaver se konala soutez v PNH...a byli i ceny.....Sice nam dnes nepralo pocasi ale diky hale na ranci Loucka probehlo vse v klidu......Tim bych zaroven chtela podekovat rodine Prokopu (majitele rance Loucka) za umozneni poradani tohoto kurzu...

Tak pokud se tu obevi nekdo z vas co jste byli na kurzu urcite pisnete svuj nazor...

Kacka Santarova

Neregistrovaný uživatel

12.3.2006 21:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.254

Pokud je myslen kurz PNH v Predklasteri...tak myslim ze lip to dopadnout nemohlo......sesli se ctyri ucastnici s koniky a kolem patnacti divaku...V patek vecer se zacalo teorii a malou show na uvod...a pak se debatovalo a diskutovalo asi do pul desate......a druhy den rano hura za koniky...Nalada byla perfektni...myslim si ze kurzisti byli nadmiru spokojeni protoze prvni otazka po skonceni kurzu byla : A kdy bude dalsi kurz...???...kurzisti se naucili sedum parelliho her a ucili se pochopit myslenku a principy PNH...Na zaver se konala soutez v PNH...a byli i ceny.....Sice nam dnes nepralo pocasi ale diky hale na ranci Loucka probehlo vse v klidu......Tim bych zaroven chtela podekovat rodine Prokopu (majitele rance Loucka) za umozneni poradani tohoto kurzu...

Tak pokud se tu obevi nekdo z vas co jste byli na kurzu urcite pisnete svuj nazor...

Kacka Santarova

No ja su tuNo co ti mám psát, já jsem spokojená a rozhodně mi to k něčemu bylo, i když teda nejsem soutěživej typDneska jsem to za kůň nestihla(vivat autobusy), ale hned v úterý jí namotám na palici provazy a budeme se kamarádit(zítra jde Saša). Jo a heč, jsem vymyslela slogan pro jednu paní Kateřinu:

Lopatou a vidlema jsem si již jistá
bude ze mě zručný parellista.

Hankaaaa

Neregistrovaný uživatel

12.3.2006 21:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.254

No ja su tuNo co ti mám psát, já jsem spokojená a rozhodně mi to k něčemu bylo, i když teda nejsem soutěživej typDneska jsem to za kůň nestihla(vivat autobusy), ale hned v úterý jí namotám na palici provazy a budeme se kamarádit(zítra jde Saša). Jo a heč, jsem vymyslela slogan pro jednu paní Kateřinu:

Lopatou a vidlema jsem si již jistá
bude ze mě zručný parellista.

Hankaaaa

Jo a pozdravuj vaše

Neregistrovaný uživatel

12.3.2006 21:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6

Jo a pozdravuj vaše

Juuuu...urco, taky moooooc zdravi...
Tj pocitam ze myslis jistou pani Katerinu o ktere jsme si povidali......mno jo kraaaasne to na ni sedi........A ze se ti to i rymuje...

Tak drzim palecky...at ti to s kun de......

A pro vsechny co jste byli na kurzu : Kdys budete mit naky dotaz nebo zadrhel pri praci doma s konikem tak nevahejte a ozvete se mi rada vam poradim...(muj mail je k.santarova@seznam.cz)...

Kacka Santarova

Neregistrovaný uživatel

13.3.2006 09:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6

Kacka Santarova

rado se stalo, bylo to prima-prima lidicky
Zuzka

Neregistrovaný uživatel

13.3.2006 12:26
Neregistrovaný uživatel

rado se stalo, bylo to prima-prima lidicky
Zuzka

I já se připojuji s díky za diváky Renata

Neregistrovaný uživatel

14.3.2006 11:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.254

I já se připojuji s díky za diváky Renata

Ty voemotám parelku a sem samej uzel, to je prča, chudák kůň...zuzka si prostě něco sváže a lup, za deset minut je z toho ohlávka. Já navíc ani nemůžu oplést uzel, protože mi na konci lana převážnou většinu času visí kocour a nepustí a nepustí....

Neregistrovaný uživatel

14.3.2006 14:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6

Ty voemotám parelku a sem samej uzel, to je prča, chudák kůň...zuzka si prostě něco sváže a lup, za deset minut je z toho ohlávka. Já navíc ani nemůžu oplést uzel, protože mi na konci lana převážnou většinu času visí kocour a nepustí a nepustí....

mno jo...i to se stava.....pokud by sis s tim vazne nevedela rady klido se stavim...aspon mrknu na konika...

Neregistrovaný uživatel

14.3.2006 19:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.123

mno jo...i to se stava.....pokud by sis s tim vazne nevedela rady klido se stavim...aspon mrknu na konika...

No, tak já bohužel nebyla, ale slyšela jsem, že se chystá další... Je to tak??? Káťo, klidně se přijeď podívat, ráda tě uvidím. sasetka

Neregistrovaný uživatel

14.3.2006 22:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6

No, tak já bohužel nebyla, ale slyšela jsem, že se chystá další... Je to tak??? Káťo, klidně se přijeď podívat, ráda tě uvidím. sasetka

Jojojo...chysta se dalsi...priblizne za mesic...

Kacka Santarova

Neregistrovaný uživatel

15.3.2006 12:07
Neregistrovaný uživatel

Jojojo...chysta se dalsi...priblizne za mesic...

Kacka Santarova

Káťo, pak dej vědět kdy, dojedeme se zase podívat Renata

Přidejte reakci

Přidat smajlík