Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.185.53
tak to jsme našla na inzerci, síla co ?
"Zdravim,je tu nekdo by si chtel nechat pripust "klisnicku krasnym 9letym hrebeckem hezkeho vzhledu,hnedak,dobry puvod,temperamentni...,konik jeste zadnou slecnu nemel proto to bude LEVNE.(do5tis.,chci aby ya svuj zivot neco poznal.v pripade zajmu poslu foto.dekuju"
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.45.6
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
"Zdravim,je tu nekdo by si chtel nechat pripust "klisnicku krasnym 9letym hrebeckem hezkeho vzhledu,hnedak,dobry puvod,temperamentni...,konik jeste zadnou slecnu nemel proto to bude LEVNE.(do5tis.,chci aby ya svuj zivot neco poznal.v pripade zajmu poslu foto.dekuju"
achjo ti lidi sou ale prasteny
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.185.53
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
achjo ti lidi sou ale prasteny
mě to moc nepřipadá levné, za 5 tisíc můžu mít plemeníka co má vyskákáno a ještě budu mít hříbě s papíráma.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.202.38
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mě to moc nepřipadá levné, za 5 tisíc můžu mít plemeníka co má vyskákáno a ještě budu mít hříbě s papíráma.
Možná je ochotná za skok zaplatit majitelka hřebce.
Ale max 5 tisíc.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.2.179
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
taky mne to zarazilo... takze muzem s nasema kobyla toho hrebce za 5 litru odpanit - parada
Nez jsem nechala sveho zrzouna vykastrovat jsem si rikala, ze kdyby nekdo prisel a mel zajem o jeho sluzbu, tak bych si rekla tak 500,- a klidne i po narozeni hribete a klidne i zadara, kdyby majitelka nemela penize - taky z duvodu aby po nem neco zustalo. Je to CT s PP, ale nema a nemel pripousteci licenci. Nojo, kazdy dela co umi
Petra.