Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

26.4.2006 18:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.2

Kdo pokaždé vymaže příspěvek Hnus???????????A proč??????
Je to sice síla,ale právě toto by mělo vydět co nejvíce lidí aby přestali kupovat kožichy a přestalo toto šílené utrpení zvířat

Neregistrovaný uživatel

26.4.2006 18:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.2

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Je to sice síla,ale právě toto by mělo vydět co nejvíce lidí aby přestali kupovat kožichy a přestalo toto šílené utrpení zvířat

www.strasbourgcurieux.com/fourrure

Neregistrovaný uživatel

26.4.2006 18:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.2

Je to dobře ,že to někdo natočil...lidi by měli vědět kolik utrpení nosí na sobě.Tak to prosím nemažte a šiřte toto video dál.At to vidí co nejvíc lidí

Neregistrovaný uživatel

26.4.2006 19:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.104

Tak to je fakt hnus!!!!!!!!!!

Neregistrovaný uživatel

26.4.2006 22:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.123

Myslim že má autorka pravdu, ty co s ní nesouhlasíte si pusťte to video a uvidíte. Já osobně jsem to obrečela. Fakt hrůza. Nechápu to vždyť je KURVA jednadvacátý století!!! Jak se v tak vyspělym světě může něco takovýho dít???

Neregistrovaný uživatel

27.4.2006 15:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.253

a dali jste to do kozesinovych zvirat?vim proc se tohle deje porad-protoze nekomu porad pripada IN nosit to na sobe pro image, stejne tak jako nekomu pripada nutne mit pro sport zavreneho kone v boxe musi tam prozit zivot zavreny jak krava v chlivku- je to stejny chudak a nezridka skonci na jatkach pro ztratu vykonnosti!

Neregistrovaný uživatel

27.4.2006 20:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.73

Myslim že má autorka pravdu, ty co s ní nesouhlasíte si pusťte to video a uvidíte. Já osobně jsem to obrečela. Fakt hrůza. Nechápu to vždyť je KURVA jednadvacátý století!!! Jak se v tak vyspělym světě může něco takovýho dít???

Do prdele, vzdyt jsou jeste zivy kdyz je stahujou...

Přidejte reakci

Přidat smajlík