Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.148.110
Dneska jsem jela na vyjíždku a potkala jsem 2 koníky (asi parkuráci) a na nich jely holky a měly v uších sluchátka...Nechápu to...
Já bych se nemohla soustředit na šejtána...Prostě nevím...
Dášenka
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.60.208
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dneska jsem jela na vyjíždku a potkala jsem 2 koníky (asi parkuráci) a na nich jely holky a měly v uších sluchátka...Nechápu to...
Dášenka
To víš, evoluce společnosti
Pochopila bych to když někdo jede do terénu jen tak sám, ale když jeli obě dvě a každá měla sluchátka. Ať žije komunikace mezi lidmi
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.155.5
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To víš, evoluce společnosti
Pochopila bych to když někdo jede do terénu jen tak sám, ale když jeli obě dvě a každá měla sluchátka. Ať žije komunikace mezi lidmi
Když jsem měla kobylu po operaci zlomené bodcovky v rekonvalescenci, a chodili jsme na dlouhé krokovky po asfaltu, tak jsem si taky taky brávala diskmena - chodit denně krokem stejnou nezáživnou trasu jen tak je protivný.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.202.38
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Když jsem měla kobylu po operaci zlomené bodcovky v rekonvalescenci, a chodili jsme na dlouhé krokovky po asfaltu, tak jsem si taky taky brávala diskmena - chodit denně krokem stejnou nezáživnou trasu jen tak je protivný.
Tý brďo. A co kdyby se na tebe třeba zezadu řítil nějakej pes? Tak by jsi ho zaregistrovala, až bys byla na zemi?
Příjde mi to docela nebezpečný. Jezdec, kor v terenu, by měl mít oči a uši na šťopkách, aby předešel případným strašákům a následným pádům. Já bych se sluchátkama nejela.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.155.5
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tý brďo. A co kdyby se na tebe třeba zezadu řítil nějakej pes? Tak by jsi ho zaregistrovala, až bys byla na zemi?
Příjde mi to docela nebezpečný. Jezdec, kor v terenu, by měl mít oči a uši na šťopkách, aby předešel případným strašákům a následným pádům. Já bych se sluchátkama nejela.
1.) mít sluchátka neznamená mít je puštěný na plný pecky.
2.) pokud se na nás řítí nějaká pohroma, tak to spolehlivě poznám na chování svého koně s dostatečným předstihem, a taky si neustelu při prvním poskočení ...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.11.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dášenka
Přesně :-)
Sice taky nechápu proč když jedou dvě mají sluchátka - já bych asi kecala, ale zase na druhous tranu, když máš koníka se kterým se jezdí jen do terénu a jezdíš ho sám, tak je to pak trochu nuda :-)
Taky poslouchám :-)
Anička
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.70.18
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sice taky nechápu proč když jedou dvě mají sluchátka - já bych asi kecala, ale zase na druhous tranu, když máš koníka se kterým se jezdí jen do terénu a jezdíš ho sám, tak je to pak trochu nuda :-)
Anička
Kdyz uz jedu se sluchatkama tak mam jedno v uchu a druhym uchem posloucham co se deje kolem.Na uleky sveho konika jsem zvykla takze nepadam pri prvnim uskoceni
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.57.5
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dášenka
Osobně to taky nechápu. Když chci jet na koni tak se na něj chci plně soustředit a ne mít na uších sluchátka
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.169.92
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Osobně to taky nechápu. Když chci jet na koni tak se na něj chci plně soustředit a ne mít na uších sluchátka
Tak to já jezdím sama na vyjíždky pořád a tu a tam si beru sebou takovou tu přípojku do mobilu a poslouchám rádio,ale ne ve sluchátkách ale normálně nahlas.Ale bohužel u nás v lese se nedá chytit skoro žádné rádio takže si je beru opravdu jen občas.Všechno okolo slyšim-cyklisty a tak a když na nás třeba občas něco bafne tak to je stejně narychlo že nezáleží jestli slyšim enbo ne ale spíš o tom jestli se udržim.Karolína
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.77.78
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Anička
No já se přiznávám, že když jsem s kobylkou nadejchávala kondici před pár elty co jsem na ní jezdila, tak jsem si občas taky brala discmana ven-a měla sjem to lehce na jednom uchu a bylo to příjemný spestření. Mám ráda folk a country a je to opravdu krásný, když cváláš po louce třebas bez sedla na ohlávce a do toho posloucháš písničku podle které jsem pojmenovala svýho v té době nejoblíbenějšího koně... Super. Ale nahlas a ještě ve dnvou-to je blbost no a navíc nebezpečná...
Kuníček
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.9.156
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dášenka
Tak to nechápu.Já jsem to zkusila jednou a málem jsem se válela ve sněhu,tím že jsem neslyšela a později ani málem neviděla srnku!Já se musím u "své kobylky věnovat všemu v okolí,páč ona je děsně zvědavá a hrozně kouká,bohužel i vče slyší...Myslím,že takto zbytečně dochází k úrazům.
Amidala
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.209.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dášenka
Zkuste to někdy - dát si sluchátka a pustit si hudbu. Ne moc nahlas, jen tak, aby vám to vyhovovalo a nohluchli z toho - uslyšíte i auta, psy...veškeré zvuky. A hudba jak známo uvolňuje. Jezdila sem i se sluchátkama na jízdárně...proč se třeba drezura jezdí na hudbu, hm?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.1.44
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zkuste to někdy - dát si sluchátka a pustit si hudbu. Ne moc nahlas, jen tak, aby vám to vyhovovalo a nohluchli z toho - uslyšíte i auta, psy...veškeré zvuky. A hudba jak známo uvolňuje. Jezdila sem i se sluchátkama na jízdárně...proč se třeba drezura jezdí na hudbu, hm?
Dle mého názoru, hudba je sice úžasná věc a je pravda, že uklidňuje, ale drezuru jezdíš na jízdárně a v obdélníku, kde se má kůň soustředit na tebe a na to co má dělat, takže pravděpodobnost, že se ti splaší jako v lese, protože neuslyšíš srnku nebo něco jinýho, co by ti mohlo rozrušit koně, je minimální. Naproti tomu v lese, člověk nikdy neví. Vyjede cyklista, vyběhne zajíc a podobně a skončit v lese může být i smrtelný, kůň může člověka sundat o strom a není to nic příjemného, ale jestli to někomu vyhovuje a věří sobě i koni natolik, tak prosim, já osobně bych na koni se sluchátkama nejela ani na kole, protože mě vadí, když prostě nevím co se kolem děje. Toť jen názor.
Neregistrovaný uživatel
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
My jsem na jizdarne meli normalne repraky a hudba se poustela nahlas. Do terenu bych to asi neriskla, u nas je dost velky provoz; inu, velkomesto...