Ostrava Hrabová, nebo Baník?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

13.7.2006 08:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.142

Kam byste doporučili začátečníkovi chodit a proč?

Neregistrovaný uživatel

13.7.2006 08:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.143.249

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kam byste doporučili začátečníkovi chodit a proč?

Pokud mas rada pomluvy a zavist tak BAnik a pokud chces solidni klidek tak v Hrabove

Neregistrovaný uživatel

13.7.2006 09:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.142

Pokud mas rada pomluvy a zavist tak BAnik a pokud chces solidni klidek tak v Hrabove

Když někde přibudu jako nováček, tak jaké pomluvy a závist by mě mohly potkat? Upřesni prosím tě!Jaké kde mají koně? Je tam něco klidného pro začatečníky? Jak to tam chodí? Jsou tam nějaké družstva kde člověka přifaří, nebo je lepší individuální výcvik? Hrabová mi připadá dost hógo fógo, nebo se pletu? Kam chodíš ty?

Neregistrovaný uživatel

13.7.2006 16:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.145.3

Když někde přibudu jako nováček, tak jaké pomluvy a závist by mě mohly potkat? Upřesni prosím tě!Jaké kde mají koně? Je tam něco klidného pro začatečníky? Jak to tam chodí? Jsou tam nějaké družstva kde člověka přifaří, nebo je lepší individuální výcvik? Hrabová mi připadá dost hógo fógo, nebo se pletu? Kam chodíš ty?

no ty pomluvy jsou hlavně na nováčky, víš jak je to kdo chce psa bít, hůl si vždy najde, ono je to tak že když příjdeš jako nováček do nové stáje tak ty holky které tam už nějakou dobu jsou tě cítí jako vetřelce, neví jak jsi na tom s ježdění a tak a tak v tobě cítí konkurenci, a myslím že je to tak ve všech stájích, teda ještě jsem se nesetkala stím abych byla v nějaké stáji kde by to tak nefungovalo, ale potom záleží na tobě jak se ty ktomu postavíš, jak se s holkama skamarádíš, tak hodně štěstí

Neregistrovaný uživatel

14.7.2006 10:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.143.249

no ty pomluvy jsou hlavně na nováčky, víš jak je to kdo chce psa bít, hůl si vždy najde, ono je to tak že když příjdeš jako nováček do nové stáje tak ty holky které tam už nějakou dobu jsou tě cítí jako vetřelce, neví jak jsi na tom s ježdění a tak a tak v tobě cítí konkurenci, a myslím že je to tak ve všech stájích, teda ještě jsem se nesetkala stím abych byla v nějaké stáji kde by to tak nefungovalo, ale potom záleží na tobě jak se ty ktomu postavíš, jak se s holkama skamarádíš, tak hodně štěstí

jo jo a na BAniku to plati doslova.Znama bydli u cesty maji tam kone,no a ti se tam muzou posrat jak je tam netyraji,ale fakt nevim co jim je do toho a pritom ty kone jsou jak v pereicku...no ale to je jedno,proste BAnik bych ti moc nedoporucovala.Holky jsou tam nafoukane.Jdem si na bar nahoru sednout a oni tam sedi a oslavujou to,ze jeli Huberta v drezure...takze to mluvi za vse

Neregistrovaný uživatel

16.3.2011 19:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.108

:D :D Musím se vám smát.. myslíte, že všechny holky z baníku jsou takové? Opravdu si to myslíte? A co pěkného mi ještě povíte?
Já nikdy o koních u cesty neřekla, že jsou chudáci. O našich drezurních závodech nevíte vůbec nic..nevíte, že je to jediná možnost kdy si ošetřovatelka může svého svěřence pořádně užít! A do terénu nás se závodníma koňma nepustí. my za to nemůžeme..takže jestli chcete pomlouvat, vemte si na paškál majitele stáje, který toto vymyslel..
A s tím nosem nahoru.. Nikdy jsem se nijak necítila..nikdy jsem neměla nos nahoru..a jakože jsem mohla mít..mohla jsem se chlubit, že jezdím nejnádhernějšího hřebce ze stáje..ale nedělala jsem to.. jasně..najdou se i holky, které pomlouvají, ale já měla na baníku i spoustu normálních a věrných kamarádů.. A takových pomlouvačných holek je na baníku jenom pár..

Neregistrovaný uživatel

16.3.2011 20:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.79.124

No nejsem si jistá, ale mám pocit, že v Hrabové už děcka neberou, není tam na čem jezdit a těch pár statkovských koní (jinak koně komerčních majitelů) už tam jezdí místní "domorodci" -teda, už postarší kluci či holky, které tam bylyo dchované. Myslím si, že nováčky tam neberou, nevím ale jak je to u koní, kteří patří soukromým majitelům.....

Neregistrovaný uživatel

16.3.2011 20:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.33

Píčo blbá špatná až se na baník dostaneš tak něco kecej ty vypatlanče takove lidi přímo miluju....smajlíksmajlík:-(:-( kurva slavime huberta tak co pičo kurva baník si do huby neberte do te doby než tam nezačnete chodit a nezpoznáte to tam....kurvy vypatlanesmajlík

Neregistrovaný uživatel

16.3.2011 20:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.34

Píčo blbá špatná až se na baník dostaneš tak něco kecej ty vypatlanče takove lidi přímo miluju....smajlíksmajlík:-(:-( kurva slavime huberta tak co pičo kurva baník si do huby neberte do te doby než tam nezačnete chodit a nezpoznáte to tam....kurvy vypatlanesmajlík

Och, takovou kamarádku jsem si vždycky přála...smajlík
Připadáte si s takovým slovníkem dospělejší a důležitější...???smajlík

Neregistrovaný uživatel

16.3.2011 21:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.160

holka by potřebovala napráskat na prdel, to je ta moderní výchova. A maminka s tatínkem si myslí, jakou to mají doma slečnu smajlík

Neregistrovaný uživatel

16.3.2011 21:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.160

a k zadavatelce - v jezdeckých klubech byly odjakživa party více či méně soutěžících puberťaček, jeden den jsou nejlepší kámošky, druhý den jsou na sebe sprostější než trestanci, je toho plná ifauna. Být Tebou, raději si najdu soukromníka a pojezdím si, časem až na to budu mít, si zapatím trenéra a když budou i podmínky, pořídím koníka vlastního :-)

Neregistrovaný uživatel

16.3.2011 21:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.75.58

hej...mam dost!!:D víte vubec někteří o čem mluvíte???jo jasně někdo říkal že baník...někdo říkal že hrabová...:D upe trapné ste!tak si to zkuste a pak až komentujte!!smajlíksmajlík D-E-M-E-N-C-E!!

Neregistrovaný uživatel

17.3.2011 06:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.107.70

No, tak ta minigaráž z cesty na pozemku 5m2 mi taky nepřipadá pro koně zrovna to nejlepší, stačí mi, když to vidím, když jedu kolem. Nezbývá mi než doufat, že se dostanou aspoň na chvíli ven. To jižní slunce, co jim tam v létě praží přímo dovnitř, musí být dost nářez. A že vás Hudeček nepustí se sporťákama ven se ani nedivím. To by dopadlo :o)))))

Neregistrovaný uživatel

17.3.2011 09:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.74

Mily vulgarni prispevateli,

ja jsem na Baniku byla jeste kdyz vy jste tahal kacera po dvorku, tak 22let zpatky a muzu vas ujistit, ze v te dobe tam byla disciplina jak remen, dobra parta lidi, opravdu krasne zvirata a vyborna organizace zavodu.
Jaka ostuda pro soucasny Banik, ze se nejaky jejich clen vyjadruje v souvislosti s touto staji tak primitivnim a vulgarnim zpusobem. Byt ja potencionalni zajemce o vyuziti tamnich komercnich sluzeb, tak se na zaklade vaseho prispevku obratim ke konkurenci, protoze nepotrebuji byt ani minutu ve spolecnosti lidi, kteri v jedne vete pouziji hned 6 silnych vulgarismu.

Neregistrovaný uživatel

17.3.2011 09:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.8

Mě by hlavně zajímalo, proč nějaký chytrák rozjel diskuzi z roku 2006..... Že by za účelem vyvolání nové hádky? ... Že někomu vůbec stojí za to odepisovat.....

Neregistrovaný uživatel

17.3.2011 14:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.160

já myslím, že majitelé/provozovatelé tohoto JK vůbec netuší, co tam mají zač, slečna se jistě prezentuje úpně jinak, než tady anonymně :-|

Neregistrovaný uživatel

17.3.2011 17:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.108

já myslím, že majitelé/provozovatelé tohoto JK vůbec netuší, co tam mají zač, slečna se jistě prezentuje úpně jinak, než tady anonymně :-|

Tak to by mne zajímalo kdo ty sprosťárny napsal.. Jako holky, zas takovou ostudu jste baníku dělat nemusely :-( :-(
A mimochodem..jsem snad něco míň když jsem mladší? Každý nějak a někde začínal a za několik let můžu říct to samé co vy.. Ale varovat někoho ať tam nechodí, protože jsou tam namyšlené holky je podle mne přehnané..toť můj názor.. Jak jsem řekla..našla jsem si kamarády mezi normálníma lidma a ostatní mi nezbývá než ignorovat.. To totiž normální lidé dělají..

Neregistrovaný uživatel

17.3.2011 19:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.108

No to je pravda.. já třeba na vyjížďkách riskovala, ale mohla jsem si to dovolit pouze na jednom koni. Měla jsem naprostou jistotu, že nic nevyvede.. Byl to (a je) Pan kůň, kterému jsem mohla pod sedlem stoprocentně věřit. A potvrdila jsem si to několikrát, vždy když se skupina koní splašila, on jediný zůstal stát a nikdy, opravdu nikdy nic neudělal.. Ale na ostatní bych si asi netroufla..
Ale řekněte, kde máme ty zkušenosti nabrat. Pak to vypadá, že jsme neschopné a nic neumíme ,což není pravda. Ale klidně mne tu kdokoliv odsuďte.. Mne je popravdě úplně jedno kam chodím, když vím, že tam mám kamarády, kteří mne podpoří a koně, kterého se vzdát nechci..

Neregistrovaný uživatel

18.3.2011 12:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.35

Slecna by se spis hodila do Baniku do kotle na fotbalovy stadion mezi tu elitu a ne do staje... :-):-):-)

Neregistrovaný uživatel

18.3.2011 12:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.104

No každopádně dělá slečna klubu "úžasnou reklamu"! Měla by se za sebe stydět.. "Ohromně" hájí svůj klub, ale takto mu spíš ubližuje na pověsti..

Neregistrovaný uživatel

19.3.2011 17:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.15

Diskuze je z roku 2006!!!!!!!!!!!

Neregistrovaný uživatel

29.3.2011 15:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.164

bomba drát,tahle debata...prostě tohle mluví asi za vše:-(

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 12:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.205.44

No záleží na tom co psychicky uneseš. smajlík

Pokud chceš chodit někam kde jen vejdeš a už tě začnou pomlouvat a házet klacky pod nohy a nechat po sobě při každém tréningu vřískat tak je pro tobe ideální baník. (nemluvě o starém vybavení jak na koně tak haly jízdárny atd. kolotoč a boxy koní radši ani nezmiňuji.) Já se z toho málem složila a to sem na tom koni ani neseděla smajlík Koně sou koně to je fakt ale stáj dělá z 50% kolektiv, který ja na baníku velmi špatný.smajlík

Pokud chceš do solidní stáje, kde tě bez problému přijmou tak jdi rozhodnědo hrabové. Když sem přišla tak mi všichni ochotně všechno vysvětlily a ukázaly. Osobně sem neslyšela ani jedinou pomluvu na můj účet. (vsadím se že nějaké byly ale holky mněly alespoň tolik slušnosti aby se o tom nebyvily předemnousmajlík ) asi po týdnu sem se tam cítila jako doma a s holkama se normálně bavila ) Trenérky po mně ani jednou nezařvali a to sem poleno a nechápavec jak prasesmajlík. Prostě mi furt dokola vysvětlovaly a vysvětlovaly a světe div se ,ono to fakčí smajlík

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 15:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.85

Pokud zadavatelka od koní už za těch 7 let neupustila, začala už asi vydělávat a svého koníka si koupila:)

Neregistrovaný uživatel

18.8.2013 10:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.201.56

No záleží na tom co psychicky uneseš. smajlík

Pokud chceš chodit někam kde jen vejdeš a už tě začnou pomlouvat a házet klacky pod nohy a nechat po sobě při každém tréningu vřískat tak je pro tobe ideální baník. (nemluvě o starém vybavení jak na koně tak haly jízdárny atd. kolotoč a boxy koní radši ani nezmiňuji.) Já se z toho málem složila a to sem na tom koni ani neseděla smajlík Koně sou koně to je fakt ale stáj dělá z 50% kolektiv, který ja na baníku velmi špatný.smajlík

Pokud chceš do solidní stáje, kde tě bez problému přijmou tak jdi rozhodnědo hrabové. Když sem přišla tak mi všichni ochotně všechno vysvětlily a ukázaly. Osobně sem neslyšela ani jedinou pomluvu na můj účet. (vsadím se že nějaké byly ale holky mněly alespoň tolik slušnosti aby se o tom nebyvily předemnousmajlík ) asi po týdnu sem se tam cítila jako doma a s holkama se normálně bavila ) Trenérky po mně ani jednou nezařvali a to sem poleno a nechápavec jak prasesmajlík. Prostě mi furt dokola vysvětlovaly a vysvětlovaly a světe div se ,ono to fakčí smajlík

No docela s Vašim příspěvkem souhlasím..akorát vybavení Baníku už není taková katastrofa jako bývala. Boxy jsou solidní, nová hala, upravené kolbiště, kolotoč taktéž opraven...jen chování k lidem a koním dost pokulhává. Já na Baníku začínala u provozu..a dokud tam byli solidní trenéři, bylo to super. Naučili mne opravdu hodně, ovšem dobří lidé poodcházeli, trénovat začali lidé, kteří se sami mají hodně co učit a koně, které prezentují jako vhodné pro začátečníky jsou schopni pozabíjet i profíky. Známá si chtěla na Baníku ustájit koníka, ovšem po tom, co jí vedení sdělilo podmínky od toho upustila. Takové nařízení typu: když je jeden den v týdnu nařízen krok, budete chodit v kroku, na vyjížďky pouze se sedlem a uzdečkou, nechceme vidět, že půjdete s koněm mimo areál na ohlávce, boxy vybírá zásadně služba a pokud se z jakéhokoliv důvodu nedostavíte na předepsanou hodinu ježdění, máme právo na vašeho koně posadit kohokoliv jiného.. Chtělo by to kompletně změnit vedení, protože to současné je s prominutím na facku!
Na to, jak se tam chovají ke koním bych nejraději zapoměla. Známá přišla za svým koníkem, ten stál zaražený v rohu s odřenou prdelí, nikdo nevěděl co se stalo, až pak po nějaké době vyšlo najevo, že ho někdo při kydání praštil lopatou. Takže tam ani zadarmo!!!!

Neregistrovaný uživatel

18.8.2013 15:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.190

Ahoj, já bych ti doporučila spíše SDO Brontosaurus v Kunčičkách v Ostravě, tam stále berou, mají tam dobré koně, koně mají pastviny ( Baník koně na Pastviny nedává), jezdí se tam na nich i n a vyjížďky, do Ostravice plavit. V Baníku není individuální přístup a v Hrabové neberou. Mě se zdá, po mnoha letech hledání dobrého klubu, že nejlepší, pokud na to máš je jezdit jako veřejnost v nějaké jízdárně - zase - v Baníku nemají furt čas, mám pernamentku a za pul roku jsem tam byla dvakrát, neb měli furt nějaké akce a nejezdilo se. V Hrabové není ani veřejnost. V Brontosaurech je veřejnost i klub.

Neregistrovaný uživatel

19.8.2013 11:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.170

Ahoj, já bych ti doporučila spíše SDO Brontosaurus v Kunčičkách v Ostravě, tam stále berou, mají tam dobré koně, koně mají pastviny ( Baník koně na Pastviny nedává), jezdí se tam na nich i n a vyjížďky, do Ostravice plavit. V Baníku není individuální přístup a v Hrabové neberou. Mě se zdá, po mnoha letech hledání dobrého klubu, že nejlepší, pokud na to máš je jezdit jako veřejnost v nějaké jízdárně - zase - v Baníku nemají furt čas, mám pernamentku a za pul roku jsem tam byla dvakrát, neb měli furt nějaké akce a nejezdilo se. V Hrabové není ani veřejnost. V Brontosaurech je veřejnost i klub.

Po 6 letech dobrá rada :D

Neregistrovaný uživatel

19.8.2013 17:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.190

Ale může pomoci jiným kteří si to tu čtou a mají třeba podobný problém.

Neregistrovaný uživatel

15.9.2013 14:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.201.56

Ale může pomoci jiným kteří si to tu čtou a mají třeba podobný problém.

To ano...akorát stejně většina začátečníků půjde na ten Baník..Hrabová bere už jen děti a Kunčičky si účtují 700,- měsíčně a to se každému platit nechce. Pak je ještě ranč v Hlučíně- nevím jak to tam chodí, ale dost lidí si to chválilo smajlík

Koník_poník

3.4.2019 06:36
Koník_poník

XXX.XXX.147.250

Já chodím do baníku a je to v pohodě...jsem nováček a žadné pomluvy na mě nejsou...koně nejsou žadní rozmazlenci takze nauci jezdit😊 jsem moc spojojena a v hrabove maji jenom 1 koně jakoby pro děti...

Přidejte reakci

Přidat smajlík