Neregistrovaný uživatel

Prodám nebo vyměním huculku. Prodám za 15 000 - dohoda možná. Nebo vyměním za jiného provozního koně. Možno i A 1/1. můj e-mail je neferoun@centrum.cz nebo tel: 606 238 440
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.44
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Prodám nebo vyměním huculku. Prodám za 15 000 - dohoda možná. Nebo vyměním za jiného provozního koně. Možno i A 1/1. můj e-mail je neferoun@centrum.cz nebo tel: 606 238 440
A z jakého důvodu prodáváš huculku či ji vyměníš?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jak je stara?zdrava?barva?napis vic
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.183
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jak je stara?zdrava?barva?napis vic
Ano přesně tak napiš vice, měla bych zájem ale pro mě nemá cenu volat ti aby jsi mi řekla že je to paní v důchodu, když si to dala do diskuze tak o ni diskutuj Lucinka
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A z jakého důvodu prodáváš huculku či ji vyměníš?
Prodávám z důvodu nevyužitelnosti. Je teda starší, ale energie má dost. Foto můžu zaslat. Neni problém. Je jí 15. Máte zájem?
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ano přesně tak napiš vice, měla bych zájem ale pro mě nemá cenu volat ti aby jsi mi řekla že je to paní v důchodu, když si to dala do diskuze tak o ni diskutuj Lucinka
Pod sedlem je velece hodná a energetická. Na jízdárně línější. Je bez zlozvyků. Matka je Lenka a otec Oušor 29. Je vhodná i k dětem.