Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.245.61
ahojky je to v tom filmu zebra nebo namalovaný poník??slyšela jsem že zebra se ještě nepovedla ochočit.. tak nevím dííky anča
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.153.162
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ahojky je to v tom filmu zebra nebo namalovaný poník??slyšela jsem že zebra se ještě nepovedla ochočit.. tak nevím dííky anča
já myslím, že to fakt je zebra, sice maskéři v hollywoodu umějí hodně, ale myslím, že už se to s tím obsedáním povedlo Když sem byla mladší, tak sem snila o tom, že budu první člověk, kterej bsedl zebru
ha ha. Místo toho jsem u folbludů a pomáhám s psychopatickejma koňma všude možně, tak nevím, jsli sem to vyhrála
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.169.26
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já bych řekla že je to na 100% zebra!!!#08#A mimochodem máš v tom chybu!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.253
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já jsem o tomhle filmu kdysi viděla Film o filmu... a myslím, že tam říkali, že je to zebra... a když se ptali,co na tom filmu bylo nejtěžší, jako při natáčení, tak prý naučit běhat ty plňase pomalu, aby mohl Stripes vyhrávat, aby to nemuseli předělávat počítačově
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.167
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já jsem o tomhle filmu kdysi viděla Film o filmu... a myslím, že tam říkali, že je to zebra... a když se ptali,co na tom filmu bylo nejtěžší, jako při natáčení, tak prý naučit běhat ty plňase pomalu, aby mohl Stripes vyhrávat, aby to nemuseli předělávat počítačově
No, myslím, že tam té animace bylo dost a dost... Když budete sledovat pozorně, zjistíte, že má ta "zebra" pokaždé trochu jinak pruhy! Hlavně na hlavě je to znatelné. A upřímně pochybuju, že by na ní fakt jezdili.
Lucie
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.221.219
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No, myslím, že tam té animace bylo dost a dost... Když budete sledovat pozorně, zjistíte, že má ta "zebra" pokaždé trochu jinak pruhy! Hlavně na hlavě je to znatelné. A upřímně pochybuju, že by na ní fakt jezdili.
Lucie
Pokud se může zebra používat k zápřahu a podobným pracem (viz. Equitana a pod. , jistě jste si jí všimli), tak nevidím problém s obsednutím.......Jak myslíte, že vypadalo obsedání koní kdysi dávno? Úplně stejně
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pokud se může zebra používat k zápřahu a podobným pracem (viz. Equitana a pod. , jistě jste si jí všimli), tak nevidím problém s obsednutím.......Jak myslíte, že vypadalo obsedání koní kdysi dávno? Úplně stejně
NO my jsme se spíš s kámoškou pobavili když ta holčička trenovala s tou bílou kobylkou, hop hop šticl sesedla a šla domů...no ukázkovej případ...jinak co se týče stripese taky to tipuju na zebru!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.203.157
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ja myslim, ze na nekterych zaberech je zebra a na nekterych umne namalovany ponik... Ale film je to super!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.209
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ja myslim, ze na nekterych zaberech je zebra a na nekterych umne namalovany ponik... Ale film je to super!
samozřejmě že film je bezva ale stojím si za názorem že to byla částečně na některých místech zebra a někde opravdu poník, s timi pruhy je to též pravda
jindy jsou takový a jindy zase makový, ale taky si stojím zatím že zebry je možné si ochočit a obsednout, chce to ale čas.
Eowyn.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
samozřejmě že film je bezva ale stojím si za názorem že to byla částečně na některých místech zebra a někde opravdu poník, s timi pruhy je to též pravda
jindy jsou takový a jindy zase makový, ale taky si stojím zatím že zebry je možné si ochočit a obsednout, chce to ale čas.
Eowyn.
Jj, když jsem na to kdysi koukala, tak jsem si schválně zastavila pár záběrů z "dostihu", a: poník - jak malovanej Jinak co se zeber týče: kdysi jsem se na ně ptala v cirkuse a bylo mi řečeno že za a) jakýkoliv výcvik zeber je lahůdka, vzhledem k tomu, že nejsou domestikované, je těžké potlačit jejich pudy a vrozenou tvrdohlavost. No a pak taky za b), že konstitučně zebry nejsou stavěny k tomu, aby byly využívány k ježdění (slabá záda, kloubky).
Ale Rychlý Stripes se mi taky líbil, ať už jako zmalovanej ponďa nebo jako regulérní zebra :-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.182.13
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jde to tam dost videt, ze je to namalovanej ponicek. A na nekterych zaberech opravdu zebra. Jde to videt dost znatelne.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.203.157
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jen tak mimo film, kdysi jsem ale kdesi videla video, jak chlap hladi sebru po celem tele (vypada to jak pratelska hra) a pam mimochodem jen tak nenapadne na ni vleze a najednou na ni sedi a zebra v klidu stoji dal.. takze ono to lze..ale asi to stoji hodne casu a sil:-)) Otazkou je, jestli se da na zebre i jezdit...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.55
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No čistě teoreticky po psychycké stránce zebru nejspíš ochočit a obsednout jde. Ale má celkově lehčí konstituci než kůň proto by byla jako jezdecká dost brzy odrovnaná navíc nemá tak silné srdce aby běhala dostihy
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.106
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Lucie
To je pravda, pruhy na hlavě jsou pokaždé jiné
Prdik009
napsal(a):
Není to zebra.. 1- na zebře se jezdit neda učila jsem se cele 3 roky o tom . Zebra má strašně slabé kosti takže kdyby se na ní jezdilo mohla by se zlomit.
2- bude to fjord nabarveny ocividně
3- a bylo by to tyrani kdyby fakt jela na zebře 😨
chci vidět školu, kde celé 3 roky někoho učí o zebrách... Inu chovatelka zeber v Zoo asi nebudete...
Zebra žádné strašně slabé kosti nemá! Takový zvíře co má strašně slabé kosti a je to savec a kopytníka navíc v africe by nepřežil!!! LOGICKY! Sou tam sakra LVI!!!
O žádné týrání se nejedná.
A skutečně tam byly PRAVÉ zebry!!!!
Ne, do toho slečno "studovala sem to tři roky" ukažte mi článek popisující, že tam barvili fjorda, kterej vypadá úplně jinak
A já vám ukážu plno článků a videí, kde trénovali ty zatracený skutečný zebry...
mikinakana

XXX.XXX.68.231
Tak podle rozhovoru s hereckou hlavni postavy se jednalo o vice zeber, nemeli jen jednu, v rozhovoru popisovala ze zebry jsou pomale a bylo tezke je naucit primemu pohybu a tak, tady je odkaz : https://www.liveabout.com/hayden-panettiere-on-racing-stripes-2428603
Market007

XXX.XXX.192.116
Asi takhle :D https://www.youtube.com/watch?v=OqARFcPmSrc .. a při tom hlavní závodě je to nabarvenej poník, to vidí i slepej
Jeana12

XXX.XXX.252.251
Není to přímo k filmu, ale narazila jsem na video zebřích dostihů
Sem netušila, že se někde toto opravdu pořádá
https://www.youtube.com/watch?v=MzMtgH2Ya_I