Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.184.89
Zdrvím,všude kolem máme finanční krizi.Koruna padá. Propouští a zdražuje se (zdražuje se neustále ,bez ohledu na krizi a korunu). Mně by zajímalo jestli jste postřehli,zda se to odrazilo na nákupu a prodeji koní.. ? Ráda si přečtu Vaše názory,postřehy..L.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.155.167
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdrvím,všude kolem máme finanční krizi.Koruna padá. Propouští a zdražuje se (zdražuje se neustále ,bez ohledu na krizi a korunu). Mně by zajímalo jestli jste postřehli,zda se to odrazilo na nákupu a prodeji koní.. ? Ráda si přečtu Vaše názory,postřehy..L.
proč?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.184.89
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
proč?
Otázkou na otázku.. taky dobrý ..
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.151.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Otázkou na otázku.. taky dobrý ..
Já spíš postřehla jak se kvůli té úžasné eko dani hýbou ceny aut. Se zas bude dobře nakupovat
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.64.178
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já spíš postřehla jak se kvůli té úžasné eko dani hýbou ceny aut. Se zas bude dobře nakupovat
na auto se chystáme...padlo to až o 200 000 pod cenu
mňááám...asi koupíme něco velkéhoooooo
Jinak nic podobného nepozoruji u koní
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.184.89
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nějaký normáln íineligentní příspěvek tu asi nebude. Když mne bude zajímat dopad kryze na prodej a nákup aut ,asi nebudu klást otázky na ifaunu..Pokud Vy chodíte řešit auta na diskuze o zvířatech ..Co si mám myslet? .. V tomto případě není otazník čekačka na Vaši odpověd..bez urážky!!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.184.89
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nějaký normáln íineligentní příspěvek tu asi nebude. Když mne bude zajímat dopad kryze na prodej a nákup aut ,asi nebudu klást otázky na ifaunu..Pokud Vy chodíte řešit auta na diskuze o zvířatech ..Co si mám myslet? .. V tomto případě není otazník čekačka na Vaši odpověd..bez urážky!!
"Jinak nepozoruji nic podobného u koní"..... Děkuji za odpověd víc jsemnechtěla.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.5.123
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
"Jinak nepozoruji nic podobného u koní"..... Děkuji za odpověd víc jsemnechtěla.
u koni jsem postrehla jen stagnaci a tezsi prodej.. jinak pokud budete chtit byt ironicka, piste aspon cesky... "kryze" je fakt krize... ale co hy chy ky ry...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.184.89
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
u koni jsem postrehla jen stagnaci a tezsi prodej.. jinak pokud budete chtit byt ironicka, piste aspon cesky... "kryze" je fakt krize... ale co hy chy ky ry...
Děkuji za odpověd,omlouvám se za otřesnou hrubku..fuj. Má ironie byla pouze reakce na stejně ironický příspěvek.Nic proti Vám.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.151.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Děkuji za odpověd,omlouvám se za otřesnou hrubku..fuj. Má ironie byla pouze reakce na stejně ironický příspěvek.Nic proti Vám.
Jenže o těch autech nebylo nic ironického, pouze fakt.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.184.89
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jenže o těch autech nebylo nic ironického, pouze fakt.
Psané diskuze jsou složité. Není vydět řeč těla která nám hodně řekne ,jak že to vlastně pisatel myslel. Omlouvám se tedy i Vám. Samozřejmě s auty máte pravdu.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.78.11
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Psané diskuze jsou složité. Není vydět řeč těla která nám hodně řekne ,jak že to vlastně pisatel myslel. Omlouvám se tedy i Vám. Samozřejmě s auty máte pravdu.
Já bych řekla, že krize se týká i koní. Hodně koní jde pod cenu, teď se objevilo hodně koní, kteří mají nějakou vadu zdarma (já byla taky mezi nabízejícími), prodejci koní si stěžují, že zájem o koně sice jakýs takýs je, ale fin. stránka je bídná. Stačí se kouknout na inzeráty na internetu - pořád ty samé koně už pěkně dlouhou dobu.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.184.89
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já bych řekla, že krize se týká i koní. Hodně koní jde pod cenu, teď se objevilo hodně koní, kteří mají nějakou vadu zdarma (já byla taky mezi nabízejícími), prodejci koní si stěžují, že zájem o koně sice jakýs takýs je, ale fin. stránka je bídná. Stačí se kouknout na inzeráty na internetu - pořád ty samé koně už pěkně dlouhou dobu.
Děkuji za příspěvek. Tohle se opravdu může dotknout každého z nás.Abych pravdu řekla do nedávna jsem si říkala krize? kde? já jsem přece mimo pracuji v potravinářství mne se to nedotkne tak klid. A ono houby. Při poradě v práci jsem se dozvěděla ,že odběr výrobků klesl o 20% . A to sem si říkala ,že lidi budou přece jíst pořád. Začínám mít obavu ,že se krize tiše a nenápadně dosouká i ke mne obyčejný pracující ženský a já budu muset prodat a navíc hluboko pod cenou.Doufám ,že se tak nestane.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.89.133
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
bohuzel krize se pise s mekkym i, je to cizi slovo... u nas po česku se tomu asi řikala bída :D
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.77.189
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
bohuzel krize se pise s mekkym i, je to cizi slovo... u nas po česku se tomu asi řikala bída :D
...taky s měkkým i
maňa
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.5.123
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nechapu...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.0.7
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nechapu...
Já prodala koně a docela slušně
hold budou furt lidí co se jich to dotklo jen malinko, nedošlo to ani na ty, co jsou sezonní, ale tak pokud bude krize stále přetrvávat, tak se jich to po sezoně dotkne taky