Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

10.5.2009 07:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.77.42

Znáte někdo tuto stáj? TJ Horymír ve Vizovicích? Hledám tam kobču Barbarela po Riki. Stojí tam ještě? Díky

Neregistrovaný uživatel

10.5.2009 15:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.219

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Znáte někdo tuto stáj? TJ Horymír ve Vizovicích? Hledám tam kobču Barbarela po Riki. Stojí tam ještě? Díky

hoj, znám tu stáj, a kobča tam stále stojí,a myslím že proodávat ji nehodlaj.určitě by uvítali návštěvu,vítají každého nového člena.

Neregistrovaný uživatel

11.5.2009 07:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.133.26

hoj, znám tu stáj, a kobča tam stále stojí,a myslím že proodávat ji nehodlaj.určitě by uvítali návštěvu,vítají každého nového člena.

Riki je prý už pryč, ale Barča její dcera by měla být stále tam. Jsem zvědavá proč je hledáš?

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 11:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.77

Obnovuji tuto diskuzi. Ráda bych se zeptala někoho, kdo tuto stáj zná, čím se zabývají, jak to tam chodí, zda přibírají nové zájemce apod.. Nenašla jsem na netu skoro žádné informace. Ráda bych zase začala někam chodit na hodiny a tuto stáj mám nejblíž.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 12:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.209

Má to tam důchodce, je tam dost práce a málo ježdění co jsem slyšela. Nestíhají moc ty koně jezdit, strouhat, a tak. Zkusit to můžeš je to tam si myslím na amatérštější úrovni, nemají nějaké výsledky extra..ale huberty jsou tam faj, Někteří koně jsou zkažení. Párkrát jsem tam byla..je to tam jak ze starých časů, nástěnka a kdo kolik má odprac. hodin smajlík..trochu horší podmínky co se týče stlaní..s majitelem se dá celkem dobře pokecat o starých časech.. je to tam takové zvláštní..trénuje asi jedna paní, má cvičitelák. Nebo občas ale to asi zřídka, ten p. Binek. Já jsem šťastná že mám svého koně a nemusím nikoho poslouchat smajlík aby mi poroučeli..smajlík

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 12:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.77

Má to tam důchodce, je tam dost práce a málo ježdění co jsem slyšela. Nestíhají moc ty koně jezdit, strouhat, a tak. Zkusit to můžeš je to tam si myslím na amatérštější úrovni, nemají nějaké výsledky extra..ale huberty jsou tam faj, Někteří koně jsou zkažení. Párkrát jsem tam byla..je to tam jak ze starých časů, nástěnka a kdo kolik má odprac. hodin smajlík..trochu horší podmínky co se týče stlaní..s majitelem se dá celkem dobře pokecat o starých časech.. je to tam takové zvláštní..trénuje asi jedna paní, má cvičitelák. Nebo občas ale to asi zřídka, ten p. Binek. Já jsem šťastná že mám svého koně a nemusím nikoho poslouchat smajlík aby mi poroučeli..smajlík

No mě nejde tak ani o stáj, ale spíš o trenéra. Hledám stáj v okolí, kde bych si mohla vzít pár hodin pod trenérem, ale jak sleduju, je to nadlidký úkol. Ten Binek tam teda není pravidelně jo? Jako já jezdím téměř denně, ale nehnu se z místa a chtěla bych na sobě máknout.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 13:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.253

Mrkni na net a zadej js-fox. Myslím že mají zde na inzerci nabídku pronájmu,ale myslím,že tam i učí.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 13:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.209

Je tam denně, poklízí a tak, ale myslím si že je netrénuje pravidelně..ale jen když se mu chce. Je dost přísný a náladový. Pokud Ti jde o anglii, to bych spíš doporučila E. Žaludkovou
http://www.mevrin.cz/kontakty/, Zádveřice, ale taky nemají až tak slavné výsledky, co vím tak jsou angl. jezdce schopní trénovat i profíci také ze Zádveřic T. Solanský
http://www.team-solansky.cz/
a Machalíková,
http://www.luckyvalley.net/ , mají výsledky super ve westernu, trénují i angličáky, ale lekce i s halou tuším 250+ 200 za halu, tak pokud bys to chtěla levněj tak možná u té Žaludkové by se dalo si něco odpracovat? Aspoň si myslím

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 13:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.209

U toho JS- Fox to bude nějaká žába amatérka..já chodím k tomu Tondovi občas a není nad profíka.smajlík

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 15:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.250

JS Fox doporučuju paní co to vede je velice zkušená a žádná AMATÉRKA. Než něco takového řeknete tak si radši ověřte informace!

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 15:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.250

Jinak doporučuju T. Solanského na I. Machalíkovou bacha bere peníze nic moc nenaučí a naschvál protahuje aby výcvik trval co nejdéle bohužel vlastní zkušenost (rok tréninku pod ní - výsledky žádné)

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 15:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.200

JS FOX je to mladá holka kolem 25,nemá žádné sportovní vysledky,ted si delá cvičitelák takže její rady budou v typu-jak jsem se to učila já a na mé koně to platí...je to amaterská stáj...třeba casem a roky praxe...ale ted určitě nedoporučuji,max na svezení se ale ne vyuku smajlík

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 15:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.209

JS FOX je to mladá holka kolem 25,nemá žádné sportovní vysledky,ted si delá cvičitelák takže její rady budou v typu-jak jsem se to učila já a na mé koně to platí...je to amaterská stáj...třeba casem a roky praxe...ale ted určitě nedoporučuji,max na svezení se ale ne vyuku smajlík

Děkuji, neznám je ale odhadla jsem to správně, jinak s tou Machalíkovou a Toníkem Solanským naprosto souhlasím! Přesně tak..ona dle mně to odflákne. Tondovi jezdci - ti mají výsledkysmajlík

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 18:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.62.166

Tu holčinu znám, je dobrá, učil ji starý pan Hirka na lipicánech na Lešné, jezdila na lešné na lipicánech, studovala v Kroměříží a v Chuchli.... Nesoudila bych podle věku...

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 18:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.209

tak možná pro amatéry může být ta holka OK..ano je to možné..
znám ale pár holek co dělali Kroměříž a hrůza, nezodpovědné holky co práci odflákávají. Osobně se také dívám, má-li nějaké výsledky ten který trenér. A jak si vedou lidi co je trénuje

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 20:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.250

Ještě jednou se připojím slečna z JS Fox sice výsledky ze závodů nemá, ale neznám moc lidí komu by koně chodili tak jak jí a o věku to vůbec není, ale je na každém jak se rozhodne co zkusí. Machalíková výsledky ze závodů má a naučí velké h.... a to doslova a ještě z člověka udělá vola. Na spoustě rančích a ve spoustě stájí ve Zlínském kraji se nemůže ukázat a má tam zakázaný vstup.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 21:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.209

Tak to souhlasím, mám s ní také špatné zkušenosti, ještě mně urazila (ano doslova také ze mně se snažila udělat vola..a přitom ona má co mluvit co se vlastností týče :((((....) nic jsem jí neudělala a rýpala do mně, a jde jen po penězích, v životě bych se od Machalíkové trénovat nenechala..a vím o více lidech co od ní uteklismajlík

Neregistrovaný uživatel

4.6.2013 22:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.250

Vidím že Machalíková je pěkně profláklá, ale patří jí to za to její chování. Brát prachy to by jí šlo, ale naučit to už ne. Dokud se vozila a dělala voly z nás dospělých ok jedním uchem dovnitř a druhým ven, ale ta klesla už tak že se vozí po malých děckách a kompenzuje si na nich to co u dospělých už jí neprochází smajlík

Neregistrovaný uživatel

5.6.2013 07:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.187

Tondu Solanského mohu jedině doporučit, i když nevím, jak na anglii, když jezdí west.(reining). Problém je, že nemá čas, aby za vámi jezdil někam pravidelně.
Vím o jedné mladé paní, ale ta je, bohužel, v zahraničí. Kde si dělá cvičitelák, má bohaté zkušenosti a perfekt.přístup ke koni, který vychází z přiroz.komunikace. Ale minimálně půl roku bude ještě pryč, kdyžtak bych poslala na ni kontakt.

Neregistrovaný uživatel

5.6.2013 10:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.77

Děkuju všem za typy. Ani jsem nevěděla, že je v okolí tolik trenérů.

Neregistrovaný uživatel

7.8.2013 13:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.36

Dobrý den, mohu se zeptat, slyšela jsem něco o tom, že pan Bínek některé své koně bezplatně pronajímá, jako že Vám je klidně dá do vaší stáje s tím, že platíte jen běžné provozní náklady. Je to pravda? Máte s ním někdo takovou zkušenost?

violmacko

21.4.2019 17:58
violmacko

XXX.XXX.199.242

neví někdo je tam i možnost nějakého oddílu pro ty co nemají koně?

Přidejte reakci

Přidat smajlík