Pastevní ustájení - Brno-venkov

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

5.7.2011 16:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30

Je tu někdo kdo shání a nabízí pastevní ustájení v tomto okrese ? Pokud ano pište nabídky a poptávky s cenou.Zajímalo by mě jestli v tomto okrese něco takového je, protože jsem v inzerátech nic nenašla...

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 08:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30

Měl by někdo zájem si v tomto okrese ustájit koníka ?

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 08:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.135

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Měl by někdo zájem si v tomto okrese ustájit koníka ?

Co nabízíte za ustájení? Jen pastevko?

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 09:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30

Zajímá mě jestli by byl zájem o pastevní ustájení... s přístřeškem,tráva,seno,voda,minerální sůl,kruhovka,jizdarna....krasne vyjizdky do prirody...

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 10:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.135

Zajímá mě jestli by byl zájem o pastevní ustájení... s přístřeškem,tráva,seno,voda,minerální sůl,kruhovka,jizdarna....krasne vyjizdky do prirody...

Myslím, že ano. Je možné přikrmování vlastním krmením(granule, otruby, oves, ječmen, řízky) - ráno i večer, kolik je koní a na jaké ploše? Případně cena a přesné místo? Děkuji moc

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 10:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30

Nezlobte se, ještě to nejde.Jen jsem se ptala zdali by byl zájem.aby to člověk nevybudoval a pak nic.... :-)

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 12:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.50

U Brna je obecne techto typu ustajeni nedostatek, nebala bych se, ze nebudete mit zakazniky :-)

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 17:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6

Ale taky zaleží na ceně.. Drahýh ustajek tu je mnoho..

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 18:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.138

drahých a s nekvalitní péčí

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 19:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30

Dejme tomu kdyby to bylo pastevko s přístřeškem,vodou,senem,minerálním lizem,kruhovkou,jízdárnou + skokový materiál,možná i sedlovnou,kontrola koní 2x denně,nádherné vyjížďky po okolí, rodiné prostředí....Cena 2500-3000 kč myslíte, že je to moc ?

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 19:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.138

pokud tam bude to co píšete a kvalitní krmení a lidi co si budou koníků všímat, jestli nemají nějaké velké boláky podobně, je 3000 spodní hranice, pro dospělého koně

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 21:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.135

drahých a s nekvalitní péčí

Je reálné sehnat v Brně a okolí ustájení do 3 - 3,5tis. Na noc box. ?

Neregistrovaný uživatel

7.7.2011 21:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30

Myslím si, že 2500-3000 není moc.Viděla jsem pastevní ustájení kolem Prahy až kolem 5000 kč....ale nevím.V inzerátech jsem na žídné takové ustájko v tomto kraji nenašla...

Neregistrovaný uživatel

12.7.2011 16:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.76

Dobrý den vložím se do diskuze.
Pastevní ustájení nově budované ve Šlapanicích u Brna. Přístřešek, přikrmování senem, jádro dle požadavku majitele. Nejdostupnější je šrotovaný ječmen, sladový květ, otruby, granule, jsme schopni zajistit i oves ( pravděpodobně zatím nemačkaný). Není problém podle požadavků majitele, aby si jádro pořídil ve vlastní režii a my jej krmili dle Vašich požadavků. Voda, minerální liz samozřejmostí. Vlastních koní 6 ( 4 hřebci odděleně, není problém k nim ustájit dalšího, ale byla by nutná postupná seznamovací procedůra). Dvě klisny ( z toho jedna pony ) a prozatím jeden nájemně ustájený valach.
Kruhovka a jízdárna je v plánu, prozatím, vzhledem k počtu nájemně ustájených koní ještě není vybudována. Rozjezd od 18. tohoto měsíce.
Šatna a sedlovna opět prozatím provizorně řešena uzamykatelnou skříní z nákl. auta. Rodinný kolektiv poskytovatelů ustájení.
Ve výhledu máme v plánu i boxy, ale aby mělo vše "šmrnc" musíme postupně.
Cena okolo těch 3000 a dohodě ( viz možnosti a požadavky majitelů). Šlapanice u Brna ( východně 10 km od centra Brna ), spojení MHD trolejbus č. 31 od Hl. nádr. cca 25 min. a pak kousek pěšky směr návrší Žuráň.
kontakt: pbruncla@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

1.8.2011 19:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.158.19

Dobrý den, taky jsem sháněla v tomto okrese pastevko pro koníka, a když už jsem našla, tak cena byla podle mě opravdu vysoká vzhledem k nabízeným "službám". Takže mě také napadlo založit vlastní pastvinu - konkrétně v Kuřimi nebo co nejblíž. Přístřešek, kruhovku, jízdárnu, snad i druhou pastvinu, a počítám se zateplenou sedlovnou, v zimě možnost přítopu. Přikrmování senem, solný liz, jádro či granule dle přání majitele.Mohu zajistit i strouhání. Dohled minimálně dvakrát denně, umístění bokem města s možností okamžitě vyjet do krásné přírody. Cena 3000,- Měli byste někdo zájem, ať se tam neprohání jen naši dva rošťáci?

Neregistrovaný uživatel

1.8.2011 21:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.170

Mohu nabídnout pastevní ustájko s přístřeškem , nejlépe pro menšího koníka. Seno v zimě non stop přes léto pastva i seno. Krásné vyjíždky po okolí. Od Brna 10km - výborná dostupnost. Levně

Neregistrovaný uživatel

1.8.2011 23:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.133

Dobrý večer, co nejdříve bych potřebovala pastevní ustájení pro klisnu,Máte ještě volné místo? ... co se týče budování pastevního ustájení okolí Kuřimi,výborný nápad. Znám několik koňáků v Králově poli,co by to uvitali.

Neregistrovaný uživatel

1.8.2011 23:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.133

včetně mě :-)

Neregistrovaný uživatel

2.8.2011 18:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.170

Jestli je to na mě tak mám volné místo , máme dva koníky . Když tak pisnite larita@centrum.cz

Neregistrovaný uživatel

12.8.2011 19:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6

Dobrý den mohu se zeptat kde to matE???přesne:) kdyžtak napište na katka1263@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

14.8.2011 18:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6

Dobrý den, taky jsem sháněla v tomto okrese pastevko pro koníka, a když už jsem našla, tak cena byla podle mě opravdu vysoká vzhledem k nabízeným "službám". Takže mě také napadlo založit vlastní pastvinu - konkrétně v Kuřimi nebo co nejblíž. Přístřešek, kruhovku, jízdárnu, snad i druhou pastvinu, a počítám se zateplenou sedlovnou, v zimě možnost přítopu. Přikrmování senem, solný liz, jádro či granule dle přání majitele.Mohu zajistit i strouhání. Dohled minimálně dvakrát denně, umístění bokem města s možností okamžitě vyjet do krásné přírody. Cena 3000,- Měli byste někdo zájem, ať se tam neprohání jen naši dva rošťáci?

Měla bych zájem ... prosím napište email na katka1263@seznam.cz nebo pošlete sms na 776068949smajlík

Neregistrovaný uživatel

24.8.2011 16:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.2

Zájem by byl, záleží jaká cena a jak daleko od Brna. jacsgirl2009@gmail.com :-)

Neregistrovaný uživatel

24.8.2011 17:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.208

Zdravím, také hledám něco pastevního u Brna... Menší kobylka, ve stádě nekonfliktní. Budu ráda za jakékoli nabídky :)

Neregistrovaný uživatel

25.8.2011 13:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.89.128

Dobrý den,měla bych zájem o ustájení kobylky, klidně pastevko, ale je pro mě důležitá jízdárna. Kobylka je mladá a je proto potřeba s ní pracovat. Fajn by bylo i nějaké menší zázemí pro majitele, jako sedlovna nebo i menší na zimu vyhřátá místnost. Max. 20 km od Brna, pak už by se mi nevyplatil benzín. Cena 3000Kč. Kdybyste někdo o něčem věděl nebo dokonce nabízel tak mail: kucerka.romanka@seznam.cz . Je to zatím pouze informativní,budu to potřebovat až od května. Díky

Neregistrovaný uživatel

25.8.2011 13:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.89.128

Reaguji na první příspěvek, pastevko do budoucna. Měla bych zájem, můj mail je:kucerka.romanka@seznam.cz . Prosim písněte mi na mail, jak to vypadá. Hledám ustájko až od května. Díky, ale fakt mám zájem! :)

Neregistrovaný uživatel

26.8.2011 08:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.76

Zdravím, také hledám něco pastevního u Brna... Menší kobylka, ve stádě nekonfliktní. Budu ráda za jakékoli nabídky :)

Jak jsem už psal výše 10 km od Brna směr Vyškov, kontakt : pbruncla@seznam.cz o bližší info si písněte na mail.

Neregistrovaný uživatel

14.9.2011 13:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.160.62

Určitě by zájem byl, takže kdyby něco :-) - mail - terkathy@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

14.9.2011 22:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.199

jo jo byl by byl...:o) taky kdyby nahodou modlitbova.sasa@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

13.11.2011 12:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.54

Já bych taky měla zájem,prosím pište na mail: smerdova.monika@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

13.7.2012 08:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.50

Dobry den, oteviram starou diskusi. Jak to nakonec s vasi pastvinou dopadlo? Zalozila jste neco u te Kurimi? Nemate jeste mista?:-)

Neregistrovaný uživatel

26.5.2013 14:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.170

Je tu někdo kdo shání a nabízí pastevní ustájení v tomto okrese ? Pokud ano pište nabídky a poptávky s cenou.Zajímalo by mě jestli v tomto okrese něco takového je, protože jsem v inzerátech nic nenašla...

Nabízím pastevní ustájení v rodinné stáji 24/7 pro 1 až 2 koně celodenní přístup k senu a vodě,liz+jádro nebo granule dle dohody. Koně můžou do výběhu i do ohrady.El. ohradník
Místnost pro sedla a odpočinek.Cena 2500.- měsíčně(ne hřebce)veterinář i kovář k dispozici.V okolí možnost vyjížděk do přírody.
Celodenní dohled na koně

Neregistrovaný uživatel

26.5.2013 14:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.170

Je to Brno-venkov smajlík obec Přísnotice

Neregistrovaný uživatel

21.10.2013 12:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.173.67

Radostice u Brna
K dispozici 2 výběhy 1,7ha a 1,4ha které jsou přepásány podle stavu porostu. Oba výběhy cca 70% pastvina 30% les. Druhově rozmanitá pastva a terén. Klidné místo v přírodního parku údolí říčky Bobravy. Krásná příroda s množstvím cest a možností vyjížděk po okolí v dosahu IDSJmK 10km jižně od Brna.
Koně mají k dispozici nonstop pastvu a přístup k vodě a senu. 1x denně jádro (musli, granule, mrkev, jablka, tvrdé pečivo...) možno na přání vlastní krmení. Cena 2800kč/měsíc pastevní ustájení 3800kč/měsíc boxové ustájení. V ceně WC, sedlovna, kruhovka a travnatá jízdárna. Úprava kopyt, očkování, odčervení zajišťěno-není v ceně. Koně jsou ve společném stádu (nyní kobylka s hříbětem a 3 valášci :) K dispozici zdravotní box (i pro koně na pastevním ustájení).

E-mail: l.svest@email.cz

Neregistrovaný uživatel

8.11.2014 13:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.61

Stále aktuální ? Kdyžtak prosím písněte na Autoted@seznam.cz smajlík

Neregistrovaný uživatel

26.12.2014 18:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.130

Dobrý večer,našla jsem že máte nějaké pastevní ustájení pro koníky.Chtěla jsem se zeptat,zda to stále platí a zda nemáte volné místo pro jednoho valáška a jaká by byla popř.cena.Díky za info.Vím,že diskuze je stará,ale kdyby náhodou.Díky moc Diana Porhajmová

Neregistrovaný uživatel

27.12.2014 15:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.149

Dobrý večer,našla jsem že máte nějaké pastevní ustájení pro koníky.Chtěla jsem se zeptat,zda to stále platí a zda nemáte volné místo pro jednoho valáška a jaká by byla popř.cena.Díky za info.Vím,že diskuze je stará,ale kdyby náhodou.Díky moc Diana Porhajmová

Dobrý den,odkud jste? Komu to zde patřilo ta odpověď,já nabízím pastevko a volné místo mám.Nevím jestli byla otázka pro mne? Napište na info.kone-prisnotice@seznam.cz

8.4.2015 19:33
LuciKub

XXX.XXX.132.129

Dobrý den, nenabízí tady někdo něco poblíž Kuřimi? (nejlépe v Kuřimi) Mám předběžný zájem (ale je to minimálně rok a půl dopředu) o ustájení mladého koníka. Nejlépe 24/7, cena do 3000 korun/měsíc. Děkuju. Kubáčková :D

8.4.2015 19:36
LuciKub

XXX.XXX.132.129

Dobrý den, nabízíte stále ustájení? Měla bych předběžně zájem (min.1 rok dopředu) ustájit mladého koníka. Děkuju, Kubáčková :).

21.6.2015 13:09
LuciKub

XXX.XXX.132.129

Dobrý den, nenabízí někdo pastevní ustájení v blízkém okolí Kuřimi?

Domi M

6.10.2015 20:46
Domi M

XXX.XXX.75.77

Nabízím pastevní ustájení 20 km od Brna
( 25 min. Autem, vlakem)
Pastevní ustájení s trvalým přístupem k senu, přístřeškem a nádhernými vyjíždkami.
Pokud možno klisnu/ valacha, který respektuje elektrický ohradník.
Krmení 2x denně ( La SARD fun) s možností domluvy na podávání doplňků stravy.
V létě koně střídají pastviny, pro jejich pohodlí a trvalou pastvu.
K dispozici je zázemí na uložení jezdeckého vybavení.
Kontrola koní, osobní přístup a základní ošetření v případě zranění je samozřejmostí.

S jakýmikoliv dotazy volejte na: 739 208 298 ( pokud možno na večer, děkuji:)

Cena 2 800, - (včetně granulí).

7.10.2015 17:31
gudur

XXX.XXX.73.193

Domi M napsal(a):
Nabízím pastevní ustájení 20 km od Brna
( 25 min. Autem, vlakem)
Pastevní ustájení s trvalým přístupem k senu, přístřeškem a nádhernými vyjíždkami.
Pokud možno klisnu/ valacha, který respektuje elektrický ohradník.
Krmení 2x denně ( La SARD fun) s možností domluvy na podávání doplňků stravy.
V létě koně střídají pastviny, pro jejich pohodlí a trvalou pastvu.
K dispozici je zázemí na uložení jezdeckého vybavení.
Kontrola koní, osobní přístup a základní ošetření v případě zranění je samozřejmostí.

S jakýmikoliv dotazy volejte na: 739 208 298 ( pokud možno na večer, děkuji:)

Cena 2 800, - (včetně granulí).

Kde přesně se nacházíte? nebo alespoň kterým směrem od Brna? Měla bych zájem!

7.10.2015 20:51
sasetka

XXX.XXX.25.33

Silůvky ;-).

27.9.2016 22:23
Halali

XXX.XXX.134.24

Momentálně se uvolnila dvě místa na pastevním ustájení v Radosticích u Brna.
K dispozici 3 výběhy 1,7 ha,1,3 a 1,4 ha s rybníkem, které jsou přepásány podle stavu porostu. Výběhy cca 70% pastvina 30% les. Druhově rozmanitá pastva bohatá na byliny a rovinatý terén. Klidné místo v přírodního parku údolí říčky Bobravy. Krásná příroda s množstvím cest a možností vyjížděk po okolí v dosahu IDSJmK 10km jižně od Brna.
Koně mají k dispozici nonstop pastvu (jaro, léto) a přístup k vodě a senu.1x denně jádro (musli, granule, mrkev, jablka, tvrdé pečivo...) možno na přání vlastní krmení dle potřeb a zdravotního stavu koně. K dispozici na pastevním ustájení 2 zdravotní boxy. V ceně WC, sedlovna, odčervení 4x ročně a očkování. Na práci je možné využít kruhovku a travnatou jízdárnu. Cena 3600/měsíc.
E-mail: l.svest@email.cz

Telefon: 607 827 260.

27.2.2020 17:19
lucie_haladova

XXX.XXX.60.13

Dobry den kde přesně ustájení nabízíte ?

27.2.2020 17:33
sisi58

XXX.XXX.191.1

lucie_haladova napsal(a):
Dobry den kde přesně ustájení nabízíte ?

Po 4 letech bude situace nejspíš úplně jiná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík