Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30
Je tu někdo kdo shání a nabízí pastevní ustájení v tomto okrese ? Pokud ano pište nabídky a poptávky s cenou.Zajímalo by mě jestli v tomto okrese něco takového je, protože jsem v inzerátech nic nenašla...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30
Měl by někdo zájem si v tomto okrese ustájit koníka ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.135
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Měl by někdo zájem si v tomto okrese ustájit koníka ?
Co nabízíte za ustájení? Jen pastevko?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30
Zajímá mě jestli by byl zájem o pastevní ustájení... s přístřeškem,tráva,seno,voda,minerální sůl,kruhovka,jizdarna....krasne vyjizdky do prirody...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.135
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zajímá mě jestli by byl zájem o pastevní ustájení... s přístřeškem,tráva,seno,voda,minerální sůl,kruhovka,jizdarna....krasne vyjizdky do prirody...
Myslím, že ano. Je možné přikrmování vlastním krmením(granule, otruby, oves, ječmen, řízky) - ráno i večer, kolik je koní a na jaké ploše? Případně cena a přesné místo? Děkuji moc
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30
Nezlobte se, ještě to nejde.Jen jsem se ptala zdali by byl zájem.aby to člověk nevybudoval a pak nic....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.50
U Brna je obecne techto typu ustajeni nedostatek, nebala bych se, ze nebudete mit zakazniky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6
Ale taky zaleží na ceně.. Drahýh ustajek tu je mnoho..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.138
drahých a s nekvalitní péčí
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30
Dejme tomu kdyby to bylo pastevko s přístřeškem,vodou,senem,minerálním lizem,kruhovkou,jízdárnou + skokový materiál,možná i sedlovnou,kontrola koní 2x denně,nádherné vyjížďky po okolí, rodiné prostředí....Cena 2500-3000 kč myslíte, že je to moc ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.138
pokud tam bude to co píšete a kvalitní krmení a lidi co si budou koníků všímat, jestli nemají nějaké velké boláky podobně, je 3000 spodní hranice, pro dospělého koně
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.135
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
drahých a s nekvalitní péčí
Je reálné sehnat v Brně a okolí ustájení do 3 - 3,5tis. Na noc box. ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.30
Myslím si, že 2500-3000 není moc.Viděla jsem pastevní ustájení kolem Prahy až kolem 5000 kč....ale nevím.V inzerátech jsem na žídné takové ustájko v tomto kraji nenašla...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.76
Dobrý den vložím se do diskuze.
Pastevní ustájení nově budované ve Šlapanicích u Brna. Přístřešek, přikrmování senem, jádro dle požadavku majitele. Nejdostupnější je šrotovaný ječmen, sladový květ, otruby, granule, jsme schopni zajistit i oves ( pravděpodobně zatím nemačkaný). Není problém podle požadavků majitele, aby si jádro pořídil ve vlastní režii a my jej krmili dle Vašich požadavků. Voda, minerální liz samozřejmostí. Vlastních koní 6 ( 4 hřebci odděleně, není problém k nim ustájit dalšího, ale byla by nutná postupná seznamovací procedůra). Dvě klisny ( z toho jedna pony ) a prozatím jeden nájemně ustájený valach.
Kruhovka a jízdárna je v plánu, prozatím, vzhledem k počtu nájemně ustájených koní ještě není vybudována. Rozjezd od 18. tohoto měsíce.
Šatna a sedlovna opět prozatím provizorně řešena uzamykatelnou skříní z nákl. auta. Rodinný kolektiv poskytovatelů ustájení.
Ve výhledu máme v plánu i boxy, ale aby mělo vše "šmrnc" musíme postupně.
Cena okolo těch 3000 a dohodě ( viz možnosti a požadavky majitelů). Šlapanice u Brna ( východně 10 km od centra Brna ), spojení MHD trolejbus č. 31 od Hl. nádr. cca 25 min. a pak kousek pěšky směr návrší Žuráň.
kontakt: pbruncla@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.158.19
Dobrý den, taky jsem sháněla v tomto okrese pastevko pro koníka, a když už jsem našla, tak cena byla podle mě opravdu vysoká vzhledem k nabízeným "službám". Takže mě také napadlo založit vlastní pastvinu - konkrétně v Kuřimi nebo co nejblíž. Přístřešek, kruhovku, jízdárnu, snad i druhou pastvinu, a počítám se zateplenou sedlovnou, v zimě možnost přítopu. Přikrmování senem, solný liz, jádro či granule dle přání majitele.Mohu zajistit i strouhání. Dohled minimálně dvakrát denně, umístění bokem města s možností okamžitě vyjet do krásné přírody. Cena 3000,- Měli byste někdo zájem, ať se tam neprohání jen naši dva rošťáci?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.170
Mohu nabídnout pastevní ustájko s přístřeškem , nejlépe pro menšího koníka. Seno v zimě non stop přes léto pastva i seno. Krásné vyjíždky po okolí. Od Brna 10km - výborná dostupnost. Levně
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.133
Dobrý večer, co nejdříve bych potřebovala pastevní ustájení pro klisnu,Máte ještě volné místo? ... co se týče budování pastevního ustájení okolí Kuřimi,výborný nápad. Znám několik koňáků v Králově poli,co by to uvitali.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.133
včetně mě :-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.170
Jestli je to na mě tak mám volné místo , máme dva koníky . Když tak pisnite larita@centrum.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6
Dobrý den mohu se zeptat kde to matE???přesne:) kdyžtak napište na katka1263@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.6
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, taky jsem sháněla v tomto okrese pastevko pro koníka, a když už jsem našla, tak cena byla podle mě opravdu vysoká vzhledem k nabízeným "službám". Takže mě také napadlo založit vlastní pastvinu - konkrétně v Kuřimi nebo co nejblíž. Přístřešek, kruhovku, jízdárnu, snad i druhou pastvinu, a počítám se zateplenou sedlovnou, v zimě možnost přítopu. Přikrmování senem, solný liz, jádro či granule dle přání majitele.Mohu zajistit i strouhání. Dohled minimálně dvakrát denně, umístění bokem města s možností okamžitě vyjet do krásné přírody. Cena 3000,- Měli byste někdo zájem, ať se tam neprohání jen naši dva rošťáci?
Měla bych zájem ... prosím napište email na katka1263@seznam.cz nebo pošlete sms na 776068949
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.2
Zájem by byl, záleží jaká cena a jak daleko od Brna. jacsgirl2009@gmail.com
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.208
Zdravím, také hledám něco pastevního u Brna... Menší kobylka, ve stádě nekonfliktní. Budu ráda za jakékoli nabídky :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.89.128
Dobrý den,měla bych zájem o ustájení kobylky, klidně pastevko, ale je pro mě důležitá jízdárna. Kobylka je mladá a je proto potřeba s ní pracovat. Fajn by bylo i nějaké menší zázemí pro majitele, jako sedlovna nebo i menší na zimu vyhřátá místnost. Max. 20 km od Brna, pak už by se mi nevyplatil benzín. Cena 3000Kč. Kdybyste někdo o něčem věděl nebo dokonce nabízel tak mail: kucerka.romanka@seznam.cz . Je to zatím pouze informativní,budu to potřebovat až od května. Díky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.89.128
Reaguji na první příspěvek, pastevko do budoucna. Měla bych zájem, můj mail je:kucerka.romanka@seznam.cz . Prosim písněte mi na mail, jak to vypadá. Hledám ustájko až od května. Díky, ale fakt mám zájem! :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.76
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím, také hledám něco pastevního u Brna... Menší kobylka, ve stádě nekonfliktní. Budu ráda za jakékoli nabídky :)
Jak jsem už psal výše 10 km od Brna směr Vyškov, kontakt : pbruncla@seznam.cz o bližší info si písněte na mail.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.160.62
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Určitě by zájem byl, takže kdyby něco - mail - terkathy@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.199
jo jo byl by byl...:o) taky kdyby nahodou modlitbova.sasa@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.54
Já bych taky měla zájem,prosím pište na mail: smerdova.monika@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.50
Dobry den, oteviram starou diskusi. Jak to nakonec s vasi pastvinou dopadlo? Zalozila jste neco u te Kurimi? Nemate jeste mista?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.170
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je tu někdo kdo shání a nabízí pastevní ustájení v tomto okrese ? Pokud ano pište nabídky a poptávky s cenou.Zajímalo by mě jestli v tomto okrese něco takového je, protože jsem v inzerátech nic nenašla...
Nabízím pastevní ustájení v rodinné stáji 24/7 pro 1 až 2 koně celodenní přístup k senu a vodě,liz+jádro nebo granule dle dohody. Koně můžou do výběhu i do ohrady.El. ohradník
Místnost pro sedla a odpočinek.Cena 2500.- měsíčně(ne hřebce)veterinář i kovář k dispozici.V okolí možnost vyjížděk do přírody.
Celodenní dohled na koně
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.170
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je to Brno-venkov obec Přísnotice
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.173.67
Radostice u Brna
K dispozici 2 výběhy 1,7ha a 1,4ha které jsou přepásány podle stavu porostu. Oba výběhy cca 70% pastvina 30% les. Druhově rozmanitá pastva a terén. Klidné místo v přírodního parku údolí říčky Bobravy. Krásná příroda s množstvím cest a možností vyjížděk po okolí v dosahu IDSJmK 10km jižně od Brna.
Koně mají k dispozici nonstop pastvu a přístup k vodě a senu. 1x denně jádro (musli, granule, mrkev, jablka, tvrdé pečivo...) možno na přání vlastní krmení. Cena 2800kč/měsíc pastevní ustájení 3800kč/měsíc boxové ustájení. V ceně WC, sedlovna, kruhovka a travnatá jízdárna. Úprava kopyt, očkování, odčervení zajišťěno-není v ceně. Koně jsou ve společném stádu (nyní kobylka s hříbětem a 3 valášci :) K dispozici zdravotní box (i pro koně na pastevním ustájení).
E-mail: l.svest@email.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.61
Stále aktuální ? Kdyžtak prosím písněte na Autoted@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.130
Dobrý večer,našla jsem že máte nějaké pastevní ustájení pro koníky.Chtěla jsem se zeptat,zda to stále platí a zda nemáte volné místo pro jednoho valáška a jaká by byla popř.cena.Díky za info.Vím,že diskuze je stará,ale kdyby náhodou.Díky moc Diana Porhajmová
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.149
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý večer,našla jsem že máte nějaké pastevní ustájení pro koníky.Chtěla jsem se zeptat,zda to stále platí a zda nemáte volné místo pro jednoho valáška a jaká by byla popř.cena.Díky za info.Vím,že diskuze je stará,ale kdyby náhodou.Díky moc Diana Porhajmová
Dobrý den,odkud jste? Komu to zde patřilo ta odpověď,já nabízím pastevko a volné místo mám.Nevím jestli byla otázka pro mne? Napište na info.kone-prisnotice@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, nabízíte stále ustájení? Měla bych předběžně zájem (min.1 rok dopředu) ustájit mladého koníka. Děkuju, Kubáčková :).
Domi M

XXX.XXX.75.77
Nabízím pastevní ustájení 20 km od Brna
( 25 min. Autem, vlakem)
Pastevní ustájení s trvalým přístupem k senu, přístřeškem a nádhernými vyjíždkami.
Pokud možno klisnu/ valacha, který respektuje elektrický ohradník.
Krmení 2x denně ( La SARD fun) s možností domluvy na podávání doplňků stravy.
V létě koně střídají pastviny, pro jejich pohodlí a trvalou pastvu.
K dispozici je zázemí na uložení jezdeckého vybavení.
Kontrola koní, osobní přístup a základní ošetření v případě zranění je samozřejmostí.
S jakýmikoliv dotazy volejte na: 739 208 298 ( pokud možno na večer, děkuji:)
Cena 2 800, - (včetně granulí).
Domi M
napsal(a):
Nabízím pastevní ustájení 20 km od Brna
( 25 min. Autem, vlakem)
Pastevní ustájení s trvalým přístupem k senu, přístřeškem a nádhernými vyjíždkami.
Pokud možno klisnu/ valacha, který respektuje elektrický ohradník.
Krmení 2x denně ( La SARD fun) s možností domluvy na podávání doplňků stravy.
V létě koně střídají pastviny, pro jejich pohodlí a trvalou pastvu.
K dispozici je zázemí na uložení jezdeckého vybavení.
Kontrola koní, osobní přístup a základní ošetření v případě zranění je samozřejmostí.
S jakýmikoliv dotazy volejte na: 739 208 298 ( pokud možno na večer, děkuji:)
Cena 2 800, - (včetně granulí).
Kde přesně se nacházíte? nebo alespoň kterým směrem od Brna? Měla bych zájem!
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Momentálně se uvolnila dvě místa na pastevním ustájení v Radosticích u Brna.
K dispozici 3 výběhy 1,7 ha,1,3 a 1,4 ha s rybníkem, které jsou přepásány podle stavu porostu. Výběhy cca 70% pastvina 30% les. Druhově rozmanitá pastva bohatá na byliny a rovinatý terén. Klidné místo v přírodního parku údolí říčky Bobravy. Krásná příroda s množstvím cest a možností vyjížděk po okolí v dosahu IDSJmK 10km jižně od Brna.
Koně mají k dispozici nonstop pastvu (jaro, léto) a přístup k vodě a senu.1x denně jádro (musli, granule, mrkev, jablka, tvrdé pečivo...) možno na přání vlastní krmení dle potřeb a zdravotního stavu koně. K dispozici na pastevním ustájení 2 zdravotní boxy. V ceně WC, sedlovna, odčervení 4x ročně a očkování. Na práci je možné využít kruhovku a travnatou jízdárnu. Cena 3600/měsíc.
E-mail: l.svest@email.cz
Telefon: 607 827 260.