Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.248
Chtěla bych se se všemi podělit o zkušennost-dost nepříjemnou.na jaře letošního roku jsem prodala na splátky kobylku Legendu p.Markové. Zaplatila mi první splátku a od té doby,i přes mé urgence,které jsem posílala několik měsíců,žádné peníze.Pak jsem se odvěděla,že se kobyla nabízí na Bazoši k prodeji jménem paní Žitné. tuto paní jsem kontaktovala s tím ,že je kůň můj,dočkala jsem se jen neslušného napadání.Už jsem to málem vzdala,ale ozvala se mi pán,který ji koupil,že mu nechtějí povolit změnu majitele-blokovala jsem přepis kvůli odcizení na SCHČT a že mu paní Ž. od které mou kobylu koupil,uvedla ve smlouvě,že je výhradní majitelkou.No,to je na mě teda moc!S pánem komunikuji,podávám trestní oznámení na paní Markovou,mám dost svědků a smlouvu o prodeji na splátky.Chtěla bych všechny varovat-dávejte si pozor na tyto dvě dámy...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.72
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chtěla bych se se všemi podělit o zkušennost-dost nepříjemnou.na jaře letošního roku jsem prodala na splátky kobylku Legendu p.Markové. Zaplatila mi první splátku a od té doby,i přes mé urgence,které jsem posílala několik měsíců,žádné peníze.Pak jsem se odvěděla,že se kobyla nabízí na Bazoši k prodeji jménem paní Žitné. tuto paní jsem kontaktovala s tím ,že je kůň můj,dočkala jsem se jen neslušného napadání.Už jsem to málem vzdala,ale ozvala se mi pán,který ji koupil,že mu nechtějí povolit změnu majitele-blokovala jsem přepis kvůli odcizení na SCHČT a že mu paní Ž. od které mou kobylu koupil,uvedla ve smlouvě,že je výhradní majitelkou.No,to je na mě teda moc!S pánem komunikuji,podávám trestní oznámení na paní Markovou,mám dost svědků a smlouvu o prodeji na splátky.Chtěla bych všechny varovat-dávejte si pozor na tyto dvě dámy...
Paní L. Ž. ? Pokud je to ona, tak je to handlák. Získává koně buď zadarmo nebo za velmi málo peněz a prodává za vysoké částky. Její chování je vždy takové "divné". Musím ji ale také pochválit, že i když koupí nemocného koně, tak nějakou léčbu mu poskytne a poté koně prodává jako zcela zdravého (což už tedy ke chválení moc není, ale občas koně vyléčí)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.33
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Paní L. Ž. ? Pokud je to ona, tak je to handlák. Získává koně buď zadarmo nebo za velmi málo peněz a prodává za vysoké částky. Její chování je vždy takové "divné". Musím ji ale také pochválit, že i když koupí nemocného koně, tak nějakou léčbu mu poskytne a poté koně prodává jako zcela zdravého (což už tedy ke chválení moc není, ale občas koně vyléčí)
Na zdravém vydělá víc,můžete poléčit,aby koník vypadal dobře a prodat. Co se děje u nového majitele,to už takové lidi nezajímá
Kdo už si ke koníkovi na špacír volá při koupi veta.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.135
Co dodat, překupníků je již mnoho..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.229
Tak ja mam od teto pani taky kone , a dokonce jsem mela od ni 2 kone jednoho jsme ji vratily ted nas napada ze chce zaplatit prepravu a jine a jine veci , prodala mi jednoho kone za 20.000kc a druheho taky za 20.000 na splatky po zjisteni kulhani jsem odstoupila od smlouvy pani me ted neustale napada
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.135
Tak pokud začal kulhat až u Vás, tak za to eventuelne nemůže. Pokud je kulhání stálé, tak je to něco jiného... Ale popravdě, když kupuji koně do 20tis., tak bych asi počítala s tím, že nebude 100%tně zdravý. Kor, pokud má původ a je mladý. Neboj majitel mohl na prodej pouze spěchat..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.186.24
ale to snad neznamená, že si musím kulhajícího koně nechat, ne? a že původní majitel ho potřeboval rychle prodat - možná, je ted asi krapet mimo. pokud to jde a jsou splněny podmínky pro odstoupení od smlouvy, paní má na ně nárok. přeci ta překupnice nemůže počítat, že vždy a všechno vyjde. a pokud se o koně stará, aby se eventuelně uzdravili, to je jistě hezké, ale neopravnuje to z někoho dělat blbce
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.229
kobyla kulhala od prvniho dne co jsme ji koupily, pan Ž. mi tvrdila to je po strouhani , kobyle je 17 let , dale nas zacly napadat za tyrani toho kone ze ji koukala zebra a podobne , nas veterinar kone videl hned druhy den po tom co byli u nas a u Belky konstatoval podvyzivu pani ji mela 2,5 mesice dovezla ji ze Slovenska , a u te co se vracela tak rekl ze ma tak 200kg pod vahu , odstoupila jsem od smlouvy na tu druhou kobylu a nechala jsem ji podepsat papir ze odstupuji z duvodu zdravotniho , Ted mi tvrdi ze prej vubec nekulha ze jsme si vse vymyslely, ze prej delaly i zatezove zkousky a nekulha , ale ja sama i ostatni kdo na ni sedely tak proste i v kroku tahala zadni a kulhala
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.53.28
Proboha lidi, cožpak se vůbec neponaučíte? Kupovat starého, podvyživeného a kluhajícího koně za takovou sumu !! Toho by jste měli dostat zadarmo a i zadarmo je takový kůň drahý !! Pořád mi hlava nebere, jak se nechají lidi napálit. Pokud bych kupovala koně, tak v žádném případě ne hubeného, pokud by kluhal - údajně po strouhání, počkala bych pár týdnů jestli se to srovná a pak bych ho teprve koupila. Pokud máte tolik peněz, že kupujete levné "věci", tak si pak nestěžujte, že to není košér a že je takový a makový nebo že má vady !!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.242
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Proboha lidi, cožpak se vůbec neponaučíte? Kupovat starého, podvyživeného a kluhajícího koně za takovou sumu !! Toho by jste měli dostat zadarmo a i zadarmo je takový kůň drahý !! Pořád mi hlava nebere, jak se nechají lidi napálit. Pokud bych kupovala koně, tak v žádném případě ne hubeného, pokud by kluhal - údajně po strouhání, počkala bych pár týdnů jestli se to srovná a pak bych ho teprve koupila. Pokud máte tolik peněz, že kupujete levné "věci", tak si pak nestěžujte, že to není košér a že je takový a makový nebo že má vady !!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.47
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přesně tak ! Já když prodávala koně úplně mě fascinovalo, že lidé koně ani neprohlédnou a už by ho brali, jenže takovým by jsem ho zas neprodala já :) Holt za blbost se platí a někdo na tom vydělává. Dnešní společnost je čím dál tim horší :(
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.229
jsem proste tohle podcenila , zaplatila jsem za svoji hloupost , a byla jsem radne poucena , druha kobyla uz krasne pribrala je mojeho synka kterej ji miluje a zustane u nas pro nej na doziti , pod sedlem je kobca v poho , naprosto hodny konik i pro deti , moje pouceni pro priste
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.31
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a já takového koně koupila. 17let, kostra potažená kůží. ale je pravdou, že to byla strdcovka. nevěřili, že ji vůbec dovezu domů, a dožila se 24let. nikdy nepřibrala tak, aby se na ni dalo dívat, ale její srdce a výkonnost mohli všichni závidět. i když to je trochu jiná kapitola.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.229
Tu druhou hodne podvyzivenou tak tu syn miluje opecovava ji a ja jsem rada ze ji dal sanci na krasny zivot, a ja vdecim tomu ze z meho syna kteremu je 13 let neporoste gauner kterej bude chodit s chuliganama nekde delat bordel a je radeji u ni
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.37
Mě paní zase podvedla se sedlem,takže pozor na ni,kecá jak o koních,tak o sedlech. Pak nezvedá telefon nekomunikuje....,nejhorší je,že takových lidí značně přibývá,nemluvím o tom,jak se rozmohlo posílání na dobírku a nevyzvedávání si zboží...už nejsou čestní koňáci,ale koňáci .....!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.211
Byli,jsou a budou ale proboha, snad ne vsichni, ze jo....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobry dne muzu vam napdat o pani zite vic einfo ale nechci to psat sme napište kdystak na mejl HumpolikovaA@centrum.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.1
Dobrý den, můžu se zeptat zadavatelky vlákna, jaké má Vaše klisna předky? Zajímalo by mě, jestli je to matka mého koníka. Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.42
Velice ráda bych se dozvěděla, jak to vše s kobylkou nakonec dopadlo. Mám totiž také svůj příběh, téměř totožný, naštěstí s dobrým koncem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.135
Zdravím
Ještě že jsem si toto přečetla!!Paní Anna Marková mi nabízí pony kobylku pro kterou jsme si chtěli vyrazit ale jak jsem si o ní zjišťovala něco přes internet tak jsem si říkala jestli je to podvodnice.Máme to k ní přes 200km tak jsme zvažovali.Nakonec jsme se rozhodli že teda nejspíš pojedem.Ale teď jak jsem se ještě tady dočetla tak radši nepojedeme protože byy to možná byla škoda benzínu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.248
Dobrý den,jsem bývalá okradená majitelka kobylky Legendy,už jsem to vzdala,peníze bych potřebovala,ale na žalobu nemám,kobylka je v dobrých rukou jednoho pána,ozval se mi.Má v předcích Karneol Jičínský,žádné plňase,ale spoustu německýck koní,už si to nepamatuju.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.1
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rodokmen této kobylky, jestli to náhdou není matka mého koně. Děkuji moc.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.1
Ještě jednou, není tohle náhodou ona? Dík za odpověď.
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=151638
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.10
Nejsem sice zadavatelka, ale protože vím o jakou kobylku se jednalo, tak i vím, že tahle to opravdu není.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nejsem sice zadavatelka, ale protože vím o jakou kobylku se jednalo, tak i vím, že tahle to opravdu není.
co ze tak opravdu neni? co vim kobyla zaplacena neni, chvili ji mela pani markova ustajenou u nas. a dostat z ni nejake penize zazitek.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.160
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
co ze tak opravdu neni? co vim kobyla zaplacena neni, chvili ji mela pani markova ustajenou u nas. a dostat z ni nejake penize zazitek.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.10
Není to kobyla z odkazu na PK ČT :). Původní majitelce je jasné, že peníze už nikdy neuvidí ....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.42
Je to více než rok, co Anna Marková prováděla další trestnou činnost, která jí naštěstí tentokrát nevyšla. Viz článek v odkaze.
Jak to dopadlo tenkrát s klisnou legendou? Škoda, že je příspěvek zadavatelky anonymní, ráda bych se s ní spojila.
Zde je náš příběh:
http://www.jk-kralicko.estranky.cz/clanky/varovani/
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.211.7
TOHLE JE MOJE ZKUŠENOST!
!!POZOR!!
Chtěla bych se s Vámi podělit o jednu špatnou zkušenost. L. Ž. právě mi oznámila,že MÉ věci,které jsem u ní měla odvezla do Sběrného dvoru ,TO TAK! Tyto věci jsou v hodnotě 23.800 Kč a to jsem nepočítala ceny pořizovací,ale aktuální k stavu ,byly používané mou. Věci jsem u ní měla cca 4měsíce,když jsem jí psala několikrát,že si pro věci přijedu,nereagovala,dnes mi přišla od ní SMS protože jsem se ptala (před 14dny jestli jsou tento víkend ,že přijedu pro věci) její SMS zní:"AHOJ,DOMA NEJSEM ,ALE TY VĚCI JSI MĚLA NACHYSTANÝ OD ZAČÁTKU PRÁZDNIN V KRABICI V PRŮJEZDU,BOHUŽEL UŽ JSOU VE SBĚRNÉM DVOŘE." Lže!!!! Když jsem jela s kamarádkou před dvěma měsíci k ní pro věci,psala,že doma není,neotevírala a v průjezdu věci určitě nebyly a kdyby měla mi to snad říct,jak já to mám asi vědět! Takže věci už tenkrát neměla,má obchod s potřebami pro koně a jezdce,věci byly bez vad ,hezké a některé úplně nové,ty by nevyhodil nikdy nikdo,pokud prosím někdo od ní něco koupil,budu ráda,když se mi ozve,popř kdo má podobné zkušenosti, kontaktujte mě do zpráv,budu to předávat policii ČR. Mé věci jsou tyhle:CHAPSY DLOUHÉ ČERNÉ S TŘÁSNĚMI-MĚLA JSEM JE NA SOBĚ PÁRKRÁT,TUDÍŽ ÚPLNĚ NOVÉ
ZÁVODNÍ CHAPSY-KENTAUR
ZÁVODNÍ PÉRKA KOŽENÉ,ČERNÉ NA ČŇŮRKY
2X UZDEČKA,HNĚDÁ -NOVÁ A ČERNÁ,VYBAVENÉ MARTYNGÁLY
RAJTKY 4X CELOKOŽENÝ SED
ZÁVODNÍ RAJTKY
HELMA
BIČ,ČERNÝ
ZIMNÍ DEKA-ŠEDÁ
ODPOCOVACÍ DEKA S KRKEM,ŠITÁ NA ZAKÁZKU,NA STRANĚ MÁ VYŠITÉ PÍSMENKO "K" MODRÉ BARVY
BEDERKA-HNĚDÁ S MODRÝM LEMEN
CHRÁNIČE PŘEDNÍ A ZADNÍ-BÍLÉ,KENTAUR
ZVONY ČERNÉ ,GUMOVÉ
ZVONY ČERNÉ ,KENTAUR
KOMPLET ČIŠTĚNÍ VŠETNĚ DVOU NŮŽEK NA HŘÍVU,NORMÁLNÍ A NA PROSTŘÍHÁVÁNÍ
BEDNU NA ČIŠTĚNÍ,ŠEDÁ
BANDÁŽE MODRÉ
2X ZÁVODNÍ SADY,ČABRAKA,DEČKA A BERÁNEK,BÍLÉ S ČERNÝM LEMEM
OBLEČENÍ,JEN BUNDA MĚ STÁLA 4TIS :(
PRUVLEČKY,KOŽENÉ,HNĚDÉ
OHLÁVKY A VODÍTKA
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.10
zdravím všechny slušné koňáky :) Legendu máme momentálně my doma, ten, kdo Vám volal, byl můj přítel. Kobylu jsme koupili loni v září od pí.Žitné. Zatím co vím já to nijak nedopladlo, na ty dvě paní je podané trestní oznámení, což nám řekla paní ze svazu ČT. Kobylka se má moc dobře, ale vím, že o to tu moc nejde. Jen, že jsme ji koupili za 30.000,-, má problémy s nožičkou, měla přes 80kg podváhu a psychicky katastrofa - ale nevím, od koho tak přišla, jestli ji třeba pí. Žitná už tak hubenou nekoupila. Každopádně kobyla měla obrovský strach z biče, pod sedlem byla ztuhlá a vystresovaná, krk převrácený, záda prohlá... dáváme ji postupně dokupy, teď - to je po roce, co ji máme doma je klidná, z biče už takový strach nemá, pod sedlem chodí klidná a spokojená - ovšem na parelce, protože z udidla opět tuhne. Prodávaná byla s tím, že skvěle skáče - ejhle.... při nájezdu ve volnosti na řadu kavalet tak znervní, že je všechny poboří a tryská dokola dokud ji člověk neuklidní. Nemůžu soudit, kdo tu kobylu tak zničil, ale docela by mě to zajímalo.. takovým lidem mám sto chutí jednu vrazit! Ještě že ji máme pro radost, na rekreaci a užívá si pohody a klídečku zároveň bych vám moc poděkovala, že to řešíte mimo nás a kobylka nám nebyla odebrána, protože je pro nás vším spolu s druhou naší kobylkou. Doufám, že se vše vyřeší... držím palce a ještě jednou za nás a Legendu děkuji! posílám fotku Legendy a přítele Ondry (s kterým jste telefonovala), jsou to parťáci :) http://luckie.rajce.idnes.cz/cundr_na_Salas/#DSC00367.jpg
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.210
Dobry den i ja mam s pani problemy kdy mi ustajila kone ukazala pastviny a po prevozu jsem zjistila,ze pastviny nejsou jeji a kone zavrela do chleva kdy je nekrmila takze jsem kone odvezla v hroznem stavu a penize mi nevratila takze bych se k vam rada pripojila pokud budete moc mohli by jsme se domluvit poslete mi na muj email svou odpoved nada81@email.cz dekuji moc
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.210
Muzete se mi ozvat na email nada81@email.cz pripojim se k trestnimu oznameni dekuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.210
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobry den i ja mam spatne zkusenosti muzete me informovat nada81@email.cz?Pripojim se k hromadne zalobe dekuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.38
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobry den i ja mam s pani problemy kdy mi ustajila kone ukazala pastviny a po prevozu jsem zjistila,ze pastviny nejsou jeji a kone zavrela do chleva kdy je nekrmila takze jsem kone odvezla v hroznem stavu a penize mi nevratila takze bych se k vam rada pripojila pokud budete moc mohli by jsme se domluvit poslete mi na muj email svou odpoved nada81@email.cz dekuji moc
to jsi tam ty koně na to ustájení nechala, když jsi věděla, že nemá ty pastviny? jestli to teda chápu dobře, docela by mě zajímalo z kama ta marková je. a nějakou smlouvu o ustájení máš? protože jestli ne tak teda nevím jak by jsi se zapojila do trestního oznámení
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.97.184
velke opatovice a roudka.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.164
Dobrý den. Nebyla by možnost podrobnější diskuze o té paní?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.164
Dobrý den . Mám prosbu? Jeké plemeno byl ten vrácený kulhavý kůň ? Kdy se odehrál Váš příběh ? datum ?? tel:773565842 děkuji za případné info.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.164
Dobrý den, Váš příběh mne velice zajímá ? kontaktujte mne děkuji tel. 773565842
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.154
no tak tohle je trošku přehnaný už :DDD já sem k Lence chodila a byla sem tam i v té době, kdy si tu to psala... takže .. Lenka nemá žádný obchod s jezdeckými potřebami :DDD to je fajný kec :DD v té době pracovala ve Fornettu na nádraží v KM :DDD...takže nevím co to tu sereš za hovna... dál... zdá se mi podezřelé, že si u ní měla tolik věcí, jako já sem nikde tolik věcí neviděla, takže nevím co si o tom mám myslet, a píšeš, že mezitím si tam měla u ní i deky pro koně...pičovina ne? proč si u ni měla deky na koně když ona koně nedekuje?! ty koně jsou tam zvyklí na přirozený způsob takže pokuď si tam neměla svého koně který byl na dekování zvyklý, tak nechápu, co ty tvoje deky dělaly u ní :DDD a kdyby si byla aspoň nějaká "koňařka" tak by si i napsala třeba jaké značky byly atd...ona taky prodává totiž SVOJE staré věci, které už nepotřebuje nebo má nové. takže to se podle toho těžko posuzuje jestli to je opravdu tvoje :D řekla bych že to tu psala nějaká svině co se snaží ji poslat ke dnu.... navíc v té době tam byla i holka pro věci co tam taky předtím chodila a bezproblému se s ní domluvila a před mýma očima ji to dala... bezproblému :D tak já nevím jestli si vymýšlíš nebo co...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.154
ona ty koně bere za málo peněz nebo zadarmo jenom když má nějakou nabídku a sama nemá dost peněz protože koně není jediné zvíře, co chová , tak nechce brát nějaké drahé, a toho koně jenom ZLEPŠUJE!! snaží se ho vytrénovat co nejlíp, uzdravit atd.. koně u ní jsou tam krmeny dobrou stravou a prodá ho, když nemá na tolik koní čas, nebo potřebuje peníze a někdo musí ven, a přemýšlí, pro kterého koně by to bylo nejlepší, ale koně prodá vždy 100%zdravé a podle toho jaké má předky a co umí a jak je hodný řekne cenu. po domluvě dává i slevu ;) a podle toho co sem tam zažila tak koně tam většinou přijely v katastrofálním stavu a ona je zlepšila-třeba Picolo-přijel jako zmrd co kousal a byl nevychovaný, a jak se prodával tak byl hodný na každého i na malé děcka a nedovolil si někoho kousnout
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.154
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
TOHLE JE MOJE ZKUŠENOST!
!!POZOR!!
Chtěla bych se s Vámi podělit o jednu špatnou zkušenost. L. Ž. právě mi oznámila,že MÉ věci,které jsem u ní měla odvezla do Sběrného dvoru ,TO TAK! Tyto věci jsou v hodnotě 23.800 Kč a to jsem nepočítala ceny pořizovací,ale aktuální k stavu ,byly používané mou. Věci jsem u ní měla cca 4měsíce,když jsem jí psala několikrát,že si pro věci přijedu,nereagovala,dnes mi přišla od ní SMS protože jsem se ptala (před 14dny jestli jsou tento víkend ,že přijedu pro věci) její SMS zní:"AHOJ,DOMA NEJSEM ,ALE TY VĚCI JSI MĚLA NACHYSTANÝ OD ZAČÁTKU PRÁZDNIN V KRABICI V PRŮJEZDU,BOHUŽEL UŽ JSOU VE SBĚRNÉM DVOŘE." Lže!!!! Když jsem jela s kamarádkou před dvěma měsíci k ní pro věci,psala,že doma není,neotevírala a v průjezdu věci určitě nebyly a kdyby měla mi to snad říct,jak já to mám asi vědět! Takže věci už tenkrát neměla,má obchod s potřebami pro koně a jezdce,věci byly bez vad ,hezké a některé úplně nové,ty by nevyhodil nikdy nikdo,pokud prosím někdo od ní něco koupil,budu ráda,když se mi ozve,popř kdo má podobné zkušenosti, kontaktujte mě do zpráv,budu to předávat policii ČR. Mé věci jsou tyhle:CHAPSY DLOUHÉ ČERNÉ S TŘÁSNĚMI-MĚLA JSEM JE NA SOBĚ PÁRKRÁT,TUDÍŽ ÚPLNĚ NOVÉ
ZÁVODNÍ CHAPSY-KENTAUR
ZÁVODNÍ PÉRKA KOŽENÉ,ČERNÉ NA ČŇŮRKY
2X UZDEČKA,HNĚDÁ -NOVÁ A ČERNÁ,VYBAVENÉ MARTYNGÁLY
RAJTKY 4X CELOKOŽENÝ SED
ZÁVODNÍ RAJTKY
HELMA
BIČ,ČERNÝ
ZIMNÍ DEKA-ŠEDÁ
ODPOCOVACÍ DEKA S KRKEM,ŠITÁ NA ZAKÁZKU,NA STRANĚ MÁ VYŠITÉ PÍSMENKO "K" MODRÉ BARVY
BEDERKA-HNĚDÁ S MODRÝM LEMEN
CHRÁNIČE PŘEDNÍ A ZADNÍ-BÍLÉ,KENTAUR
ZVONY ČERNÉ ,GUMOVÉ
ZVONY ČERNÉ ,KENTAUR
KOMPLET ČIŠTĚNÍ VŠETNĚ DVOU NŮŽEK NA HŘÍVU,NORMÁLNÍ A NA PROSTŘÍHÁVÁNÍ
BEDNU NA ČIŠTĚNÍ,ŠEDÁ
BANDÁŽE MODRÉ
2X ZÁVODNÍ SADY,ČABRAKA,DEČKA A BERÁNEK,BÍLÉ S ČERNÝM LEMEM
OBLEČENÍ,JEN BUNDA MĚ STÁLA 4TIS :(
PRUVLEČKY,KOŽENÉ,HNĚDÉ
OHLÁVKY A VODÍTKA
no tak tohle je trošku přehnaný už :DDD já sem k Lence chodila a byla sem tam i v té době, kdy si tu to psala... takže .. Lenka nemá žádný obchod s jezdeckými potřebami :DDD to je fajný kec :DD v té době pracovala ve Fornettu na nádraží v KM :DDD...takže nevím co to tu sereš za hovna... dál... zdá se mi podezřelé, že si u ní měla tolik věcí, jako já sem nikde tolik věcí neviděla, takže nevím co si o tom mám myslet, a píšeš, že mezitím si tam měla u ní i deky pro koně...pičovina ne? proč si u ni měla deky na koně když ona koně nedekuje?! ty koně jsou tam zvyklí na přirozený způsob takže pokuď si tam neměla svého koně který byl na dekování zvyklý, tak nechápu, co ty tvoje deky dělaly u ní :DDD a kdyby si byla aspoň nějaká "koňařka" tak by si i napsala třeba jaké značky byly atd...ona taky prodává totiž SVOJE staré věci, které už nepotřebuje nebo má nové. takže to se podle toho těžko posuzuje jestli to je opravdu tvoje :D řekla bych že to tu psala nějaká svině co se snaží ji poslat ke dnu.... navíc v té době tam byla i holka pro věci co tam taky předtím chodila a bezproblému se s ní domluvila a před mýma očima ji to dala... bezproblému :D tak já nevím jestli si vymýšlíš nebo co...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ha, ten "přirozený způsob" mě fakt pobavil.....když si vzpomenu, jak jsem se tam u ní byla podívat na kobylu co mi chtěla vyměnit za mého zdravého tříletka, tvrdila, že kobyla je zcela zdravá a bezproblémová......No na dvorečku byly myslím 4 nebo 5 koní, Lenka si na mě ani neudělala čas, jen mě tam pustil její partner, že si mám koně prohlédnout a vyzkoušet sama, ale bacha je tam i kousavý kůň, přes bahno (normálně bylo sucho, pršelo tak možná před měsícem) po kolena jsme se přebrodily ke koním, odchytly tu za kterou jsme jely, zaútočil po mě kousavý kůň, takže jsem si v tom marastu sedla na prdel a šly jsme na jízdárnu. Na jízdárně jsme se 4 lidé, včetně veterináře, nemohli dohodnout na kterou to kobyla nohu kulhá, nešlo vůbec poznat, nejspíš kulhala na všechny 4, chrastilo v ní jak ve starých pendlovkách a pod sedlo jsme ji raději ani nebraly....V průjezdu měla klícky a pelíšky pro pejsky, že se živý prodejem štěňat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.26
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Asi kámoška nebo obdivovatelka vyjadřování mluvi asi za vše
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
No tak přirozený odchov u p. Ž. je asi jinej level. Nikdy jsem u ní nebyla, ale slyšela jsem dost na to, abych si udělala vlastní obrázek. Je to tak půl roku zpátky co se ji v ohradě zabil kůň (nájemní). Samou přirozeností se prý napíchl na nějaký bordel, ale paní všude hlásila jak ji koně někdo podřezal. Kde je pravda nevím, ale věřím spíš té první variantě...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.154
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No tak přirozený odchov u p. Ž. je asi jinej level. Nikdy jsem u ní nebyla, ale slyšela jsem dost na to, abych si udělala vlastní obrázek. Je to tak půl roku zpátky co se ji v ohradě zabil kůň (nájemní). Samou přirozeností se prý napíchl na nějaký bordel, ale paní všude hlásila jak ji koně někdo podřezal. Kde je pravda nevím, ale věřím spíš té první variantě...
jo Simírek, u toho jsem byla.. prohledávál se celý výběh a nic se nenašlo o co by si to mohl udělat, veterinářka říkala že je to malá díra 30 cm hluboko, takže to bylo pravděpodobně nějakou tyčí..ale Lenka neměla nic ve výběhu o co by si to mohl udělat a věděla i předtím než se to stalo že tam nemá nějaký nebezpečný předmět.. doteď se neví jak se to stalo, čím se to stalo atd.. jen se ví že měl u slabin kolmo 30cm maličkou díru.. nechci někoho obviňovat ale určitě bych řekla že to není Lenčinina chyba.. mám tušení kdo to mohl být ale nejsou už k tomu důkazy.. taky že z toho byly všichni na prášky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
No slyšela jsem nezávazně od více lidí, že bordel na tom jejiím dvorečku má krásnej....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.154
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No slyšela jsem nezávazně od více lidí, že bordel na tom jejiím dvorečku má krásnej....
Na dvorku možná ale tam kde koně mají přístup tak tam není nic o co by se mohli nějak zranit
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Slovem dvorek byl myšlen ten "plácek", na kterém koně přirozeně chová :D.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.158.122
nebyl o tom náhodou článek v jezdectví??
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.111
30 cm a maličká díra?? Jako tady si děláte asi srandu ne? Jako 30 cm, bohatě stačilo k tomu, aby Simír vykrvácel. Tohle kdyby člověk věděl, tak Simíra ji neprodá..Ten, kdo se tady dotyčné paní zastává, tak to jsou pouze jen sympatie k ní. Ten, kdo je opravdový koňák, tak dá napřed nažrat koním a pak sobě. A vůbec, když nemám vyhovující podmnínky pro koně, tak je mám ustájené tam, kde vhodné jsou! A Simír nebyl hloupý kůň, aby se někde napíchl, kor do slabin, pochopím kdyby se odřel, ale takhle...nepochopitelné! A s tou dotyčnou by se mělo taky něco dít!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.5.193
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
30 cm a maličká díra?? Jako tady si děláte asi srandu ne? Jako 30 cm, bohatě stačilo k tomu, aby Simír vykrvácel. Tohle kdyby člověk věděl, tak Simíra ji neprodá..Ten, kdo se tady dotyčné paní zastává, tak to jsou pouze jen sympatie k ní. Ten, kdo je opravdový koňák, tak dá napřed nažrat koním a pak sobě. A vůbec, když nemám vyhovující podmnínky pro koně, tak je mám ustájené tam, kde vhodné jsou! A Simír nebyl hloupý kůň, aby se někde napíchl, kor do slabin, pochopím kdyby se odřel, ale takhle...nepochopitelné! A s tou dotyčnou by se mělo taky něco dít!!
Neznám ani koně ani ustajovatelku, ale jak jsem to pochopila, autorka příspěvku chtěla nejspíš říct, že rána měla malý průměr ...
A to, že se kůň na něco napíchne, není až tak nepochopitelné - stačí, když se něčeho lekne nebo třeba prudce uhýbá hrozícímu dominantnímu koni.
Nepochopitelné je, že se ve spoustě výběhů/na pastvinách nachází spousta nebezpečných předmětů, o které se kůň může zranit, zmrzačit nebo i zabít
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.109.153
Pozor Marková krade na Svitavsku a Blanensku majitelům koně z ohrad!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.170
Zdravím,chtěla bych se zeptat jestli někdo nezná p. Chmelová teda vystupuje jako Chmelová a je z Velkých Opatovic také kamarádka od ní koupila hubeného koně.Koně jí osobně dovezla ještě s nějakou paní což je mi také záhadou,jen aby si jej vzala ten den. Díky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.210
A to je fakt dvoreček, maličký plácek který měří tak cca 25 - 30 m na délku a na šířku taky. víc ne. A na něm je schopná mít třeba i 6 koní. Kteří jsou skoro pořád pokousaní navzájem od sebe. Neustále zabahnění. Je na ně smutný pohled.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.153
aspon nelžete že někdo krade koně aspon je vidět kdo je ulhanej
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.42
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ona ty koně bere za málo peněz nebo zadarmo jenom když má nějakou nabídku a sama nemá dost peněz protože koně není jediné zvíře, co chová , tak nechce brát nějaké drahé, a toho koně jenom ZLEPŠUJE!! snaží se ho vytrénovat co nejlíp, uzdravit atd.. koně u ní jsou tam krmeny dobrou stravou a prodá ho, když nemá na tolik koní čas, nebo potřebuje peníze a někdo musí ven, a přemýšlí, pro kterého koně by to bylo nejlepší, ale koně prodá vždy 100%zdravé a podle toho jaké má předky a co umí a jak je hodný řekne cenu. po domluvě dává i slevu ;) a podle toho co sem tam zažila tak koně tam většinou přijely v katastrofálním stavu a ona je zlepšila-třeba Picolo-přijel jako zmrd co kousal a byl nevychovaný, a jak se prodával tak byl hodný na každého i na malé děcka a nedovolil si někoho kousnout
"Sama nemá dost peněz a nechce brát drahé."
Ale... "Uzdravuje je."
Kde na to bere, když nemá peníze?!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
"Sama nemá dost peněz a nechce brát drahé."
Ale... "Uzdravuje je."
Kde na to bere, když nemá peníze?!
Někdo s takovým slovníkem působí velmi důvěryhodně...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.210
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Někdo s takovým slovníkem působí velmi důvěryhodně...
Nezáleží na tomto jednom komentáři. Ale setkala jsem se s paní několikrát a VŽDY koně byly v bahně po kolena zašpinění. Ani nemluvím o tom jak je řeže po hlavě když neudělají to co si ona představuje. Ale každý si na to musí udělat svůj názor. A laskavě se koukněte kolik lidí si na ni stěžuje. Nebo ještě lépe. Zajděte si na nějaký parkurový. Skoro všichni řeknou AUTOMATICKY Handlák atd ;-) Nemluvě o tom jak množí Mopsíky bez PP.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pozor Marková krade na Svitavsku a Blanensku majitelům koně z ohrad!!
Dobrý den mohla by jste mi poslat více info na můj mail monika.proch@seznam.cz děkuji...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
TAK NĚCO PODOBNÉHO BUDU ŘEŠIT JÁÁ.žadná smlouva o prodeji,peníze dal jen část a je to rok od odvozu kobči a zjistila jsem je to asi 14dní na čt že má kobyla jiného majitele-ku a ve Slatinanech mi bylo řečeno že je přepsaná,tak budu podávat trestní oznám. na stáj kterou si založil a to i kšeftuje s připouštěním a znamejma jmenam koní i majitelu koní.zvazujem s pravníkem i na schčt že přepsal bez mého vědomí koně a doložení čehokoliv a nebudu se i bát zveřejnit jména.zatím nedoporučuje pravník.
je to docela mazec v tomto státě.
OKOLO KRAV JE TAKOVÉ UŘEDNIČENÍ A EVIDENCE A KONĚ VÁM UKRADNOU ,PŘEPÍŠOU A HOTOVO.Bude i informovaná nová-v uvozovkách ,majitelka.
LIDIČKY TAK BACHA !!!!!!!! NEPRODÁVAT BEZ HOTOVOSTI NA RUKU ,TED HNED NEBO BĚŽ!! NEBO SI BUDETE DRBAT HLAVU A ZA BLBCE BUDETE JEN VY!!!!!
JSEM ZVĚDAVÁ CO MĚ TO UDE STÁT KROM NERVU,TELEFONOVANÍ ŠEDIVEJCH VLASU A PENEZ!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přesně tak ! Já když prodávala koně úplně mě fascinovalo, že lidé koně ani neprohlédnou a už by ho brali, jenže takovým by jsem ho zas neprodala já :) Holt za blbost se platí a někdo na tom vydělává. Dnešní společnost je čím dál tim horší :(
bohužel,je to tak!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.42
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
TAK NĚCO PODOBNÉHO BUDU ŘEŠIT JÁÁ.žadná smlouva o prodeji,peníze dal jen část a je to rok od odvozu kobči a zjistila jsem je to asi 14dní na čt že má kobyla jiného majitele-ku a ve Slatinanech mi bylo řečeno že je přepsaná,tak budu podávat trestní oznám. na stáj kterou si založil a to i kšeftuje s připouštěním a znamejma jmenam koní i majitelu koní.zvazujem s pravníkem i na schčt že přepsal bez mého vědomí koně a doložení čehokoliv a nebudu se i bát zveřejnit jména.zatím nedoporučuje pravník.
OKOLO KRAV JE TAKOVÉ UŘEDNIČENÍ A EVIDENCE A KONĚ VÁM UKRADNOU ,PŘEPÍŠOU A HOTOVO.Bude i informovaná nová-v uvozovkách ,majitelka.
LIDIČKY TAK BACHA !!!!!!!! NEPRODÁVAT BEZ HOTOVOSTI NA RUKU ,TED HNED NEBO BĚŽ!! NEBO SI BUDETE DRBAT HLAVU A ZA BLBCE BUDETE JEN VY!!!!!
JSEM ZVĚDAVÁ CO MĚ TO UDE STÁT KROM NERVU,TELEFONOVANÍ ŠEDIVEJCH VLASU A PENEZ!!
Tak pardon, ale na splátky si snad sepíšu řádnou smlouvu, kdo to neudělá, je prostě hlupák a mže si za to sám.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já ti fakt nevím, ale za tuhle situaci si můžeš sama a trochu škodolibě ti řeknu "kyš kyš"
Co jsi čekala, když jsi vydala koně bez jakéhokoliv potvrzení jak o zaplacení tak i doplacení sumy???!!!
Jak chceš teď dokazovat, že kůň nebyl řádně zaplacen? Opět důrazně připomínám -údaje zapsané v průkazu koně nedokazují vlastnictví koně, taktéž údaje zapsané na schčt nejsou dokladem o vlastnictví koně. Vlastnictví koně dokazuje - kupní nebo darovací smlouva, připouštěcí lístek, ústní smlouva, doklad o kupní částce.
Nevím přesně jak to s váma je, ale to co je tu stručně popsáno, tak rozhodně na žádnou žalobu není
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já ti fakt nevím, ale za tuhle situaci si můžeš sama a trochu škodolibě ti řeknu "kyš kyš"
Co jsi čekala, když jsi vydala koně bez jakéhokoliv potvrzení jak o zaplacení tak i doplacení sumy???!!!
Jak chceš teď dokazovat, že kůň nebyl řádně zaplacen? Opět důrazně připomínám -údaje zapsané v průkazu koně nedokazují vlastnictví koně, taktéž údaje zapsané na schčt nejsou dokladem o vlastnictví koně. Vlastnictví koně dokazuje - kupní nebo darovací smlouva, připouštěcí lístek, ústní smlouva, doklad o kupní částce.
Nevím přesně jak to s váma je, ale to co je tu stručně popsáno, tak rozhodně na žádnou žalobu není
mužu!!! tomu se řiká rodinný přislušník!!!!!!!!!
a nebo pořádně nařezanej cift!!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.146
zdravim,ptala jste se na p.Chmelovu,tesi me,nepotrebuju se predstavovat pod falesnym jmenem,lordika ktereho jsme Vam prodali jal sem sem rekla meli jsme ho ani ne mesic a ve stavu zdrav. dobrem,mela jste plno vymluv a po te jste ho prpi buh vi komu a jeste jste zapomnela zverejnit ze p.Markova je pritelkyne vaseho rodinneho prislusnika p.Simacka ktera o nas vykladala akorat pomluvy,to co se tyce Markove je pravda je to sprpsta osoba ktera kseftuhe s konmi a jeji "ustajeni" sem videla na vlastni oci kdy ani ponik nemuze zvednout hlavu jal je strop nizko. A kdyz uz budete chtit nekde nekoho pomlouvat tak si infoace zjistete od duveryhodnych zdroju!my me nase kone v poradku,bohuzel p.Markova nema ani na vlastni potreby natoz pro kone!pokud budete nekdo chtit jakekoliv inf,nebo cokoliv sem ochotna podat informace,nensnasim lidi co si mysli jaci jsou konaci a nevi o tom absolutne nic a maji kone v takovych podminkach!a jeste se vratim k lordikovi,xvykladali jste jal je nezvladatelny a nakonec ho prodate s tim ze je hodny,spod sedllem super a ja nevim co!tak si trochu protirecite!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.153
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
zdravim,ptala jste se na p.Chmelovu,tesi me,nepotrebuju se predstavovat pod falesnym jmenem,lordika ktereho jsme Vam prodali jal sem sem rekla meli jsme ho ani ne mesic a ve stavu zdrav. dobrem,mela jste plno vymluv a po te jste ho prpi buh vi komu a jeste jste zapomnela zverejnit ze p.Markova je pritelkyne vaseho rodinneho prislusnika p.Simacka ktera o nas vykladala akorat pomluvy,to co se tyce Markove je pravda je to sprpsta osoba ktera kseftuhe s konmi a jeji "ustajeni" sem videla na vlastni oci kdy ani ponik nemuze zvednout hlavu jal je strop nizko. A kdyz uz budete chtit nekde nekoho pomlouvat tak si infoace zjistete od duveryhodnych zdroju!my me nase kone v poradku,bohuzel p.Markova nema ani na vlastni potreby natoz pro kone!pokud budete nekdo chtit jakekoliv inf,nebo cokoliv sem ochotna podat informace,nensnasim lidi co si mysli jaci jsou konaci a nevi o tom absolutne nic a maji kone v takovych podminkach!a jeste se vratim k lordikovi,xvykladali jste jal je nezvladatelny a nakonec ho prodate s tim ze je hodny,spod sedllem super a ja nevim co!tak si trochu protirecite!!!
TAK TADY UŽ JE FAKT VIDĚT JAK JSOU LIDI UBOHÝ JEN POMLUVY ATD.NIKDO SI NEUMÍ ZAMÉST PŘED SVÝM PRAHEM A POMLOUVÁ DRUHÝ.NO KDYŽ VÁS TO BAVÍ ???
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.6
bohuzel v dnesni dobe si clovek musi davat pzor na opravdu kazdeho a hlavne co se tyce prodeje ci darovani koni,ja pomlouvat nechci ale tahleta p.Markova si zaslouzi aby si to poradne slizla,jestli mela nebo ma koni vic a porad v tom pokracuje nevim,ale konkretne tento ponik byl chudak,a nejsem jedina ktera o tom vedela,ke zname taky prisla a ponik byl cely od krve a vyhubly,buh vi o co se pokusila nebo co mu udelala ze takhle skoncil hlavne ze se dostal zpet k NORMALNIM lidem,pro ktere kone nejsou jen dobytek!jenze v nasi repulbice tohle vubec neresi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.11
Dobrý den,
bude se podávat trestní oznámení na p. Žitnou? Kupovala jsem si od ní sedlo, přišla mi strašná křuska, byly jsme dohodnuté, že ho mohu vrátit, na poště si ho už ale nevyzvedla, takže jsem přišla o 4500, což na trestní oznámení nestačí, takže bych se raději k někomu připojila. Email je: elena.sawyer@gmail.com
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.212.186
A odkud je paní Marková? Pochybuji, že je to jediná paní Marková, která má koně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.8
Dobrý den,
paní Žitnou osobně znám. Všichni máte pravdu - ,,chová" koně v půlmetrovém hnoji, mlátí je, pořádně nekrmí, o ošetřování ran ani nemluvě. ,,Chová" spousty nejrůznějších druhů zvířat, všechny však v otřesných podmínkách. Byla jsem u ní několikrát. Fena se struky až na zem, zbědovaný smradlavý jorkšír.... Uvázaný býček bez pohybu, srnečka v chlívku, na dvoře bláto a exkrementů až běda. Jízda na koni s vozovým udidlem.... Na závody JDE s 16-letou kobylou 15 km, odskáče parkury a tu samou vzdálenost s ní jde domů. Co na to slušného říct? Chce se mi z ní zvracet. Všichni si na ni dejte velký pozor!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.218.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den,
paní Žitnou osobně znám. Všichni máte pravdu - ,,chová" koně v půlmetrovém hnoji, mlátí je, pořádně nekrmí, o ošetřování ran ani nemluvě. ,,Chová" spousty nejrůznějších druhů zvířat, všechny však v otřesných podmínkách. Byla jsem u ní několikrát. Fena se struky až na zem, zbědovaný smradlavý jorkšír.... Uvázaný býček bez pohybu, srnečka v chlívku, na dvoře bláto a exkrementů až běda. Jízda na koni s vozovým udidlem.... Na závody JDE s 16-letou kobylou 15 km, odskáče parkury a tu samou vzdálenost s ní jde domů. Co na to slušného říct? Chce se mi z ní zvracet. Všichni si na ni dejte velký pozor!!!!
A pokud vám podminky a stav zvířet leží na srdci, podejte oznámení na KVS. Máme souseda, který měl ve špatném stavu koně, KVS provedla šetření a majitel musel vše uvést do pořádku.
Tak je to jednoduché.Ovšem zaměstnanci KVS neprolézají dvorky, aby zjistili,že je někde něco špatně. Od toho jsou všímaví lidé. Raději několik zbytečných oznámení, než nechat zvířata trpět.
To, že si postěžuje v diskuzi na Fauně, zvířatům nepomůže. Koukejte něco udělat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A pokud vám podminky a stav zvířet leží na srdci, podejte oznámení na KVS. Máme souseda, který měl ve špatném stavu koně, KVS provedla šetření a majitel musel vše uvést do pořádku.
Tak je to jednoduché.Ovšem zaměstnanci KVS neprolézají dvorky, aby zjistili,že je někde něco špatně. Od toho jsou všímaví lidé. Raději několik zbytečných oznámení, než nechat zvířata trpět.
To, že si postěžuje v diskuzi na Fauně, zvířatům nepomůže. Koukejte něco udělat.
Je od Kroměříže, pozorný člověk uvidí její koně z cesty a jinak ona je svým kšeftováním známá, ale na veterinu to není - koně má v dobré výživové kondici. To v jakém marastu jsou už je vedlejší, ale dokud kůň neleží polomrtvý hlady, nikoho to nezajímá
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.50
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je od Kroměříže, pozorný člověk uvidí její koně z cesty a jinak ona je svým kšeftováním známá, ale na veterinu to není - koně má v dobré výživové kondici. To v jakém marastu jsou už je vedlejší, ale dokud kůň neleží polomrtvý hlady, nikoho to nezajímá
Po přečtení vašich příspěvků si trochu protiřečíte, napřed píšete v jaké prostředí a stavu jsou zvířata ( nekrmí je atd) a v druhém příspěvku píšete že jsou v dobrém vyživovacím stavu. Tak jak to tedy je ??? Pokud zvířata chová v nekvalitních podmínkách (v hnoji atd) tak se tím veterinární správa zabývat bude a udělá tam kontrolu. Tak to oznamte (lze i anonymně ale písemně) a zvířatům pomůžete.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.124
Žitná chová zvířata v né moc pěkných podmínkách, to je pravda, ale co se krmení a ošetřování týče, tak na tom nešetří, koně mají seno NONSTOP a každé ráno a večer dostávají šroty...a jestli už tak byl k vidění nějaký hubený kůň, tak asi proto, že ho v takovém stavu momentálně dovezla...jo kupuje koně v horších stavech dá je dohromady a prodává dál...ale krmením nikdy nešetřila...tenkrát jsem sní jela pro tříletýho hřebečka belgičáka, byl ve slabině propíchlý vidlema, koně jsme pul roku léčily s doktorem Hlačíkem a po viléčení ho p. Žitná DAROVALA!!!! jednomu páru na spásání zahrady, kde je do teď a co se LEGENDY u její koupi jsem taky osobně byla a sama za sebe můžu řict, že ta kobyla byla podviživená už když se kupovala a to že nebyla někomu zaplacená nikomu řešeno nebylo...nicméně kobyla byla velice agresivní až útočivá na člověka...kopala, kousala a byla doslova nezvladatelna, p.Žitná dala kobyla víceméně dopořádku a prodala....to, že paní nebo slečna prodala Legendu na splátky a nevystavyla k ní řádnou smlouvu, je přece jen její hloupost...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.82
Tak co se tyka legendy, kdyz ji markova koupila tak 100% nekousala, natoz aby utocila. A byla normalne nakrmena.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Po přečtení vašich příspěvků si trochu protiřečíte, napřed píšete v jaké prostředí a stavu jsou zvířata ( nekrmí je atd) a v druhém příspěvku píšete že jsou v dobrém vyživovacím stavu. Tak jak to tedy je ??? Pokud zvířata chová v nekvalitních podmínkách (v hnoji atd) tak se tím veterinární správa zabývat bude a udělá tam kontrolu. Tak to oznamte (lze i anonymně ale písemně) a zvířatům pomůžete.
já si neprotiřečím. Nikdy jsem nenapsala, že koně nekrmí, jen to, že její "odchov" není košer. To že je to handlák se mi nelíbí, naletělo jí spousta lidí, ale zas by se i dalo říct, že par chudáčkům i skoro zachránila život. To, že zatajuje vady koní, tahá chromáky na parkury jen kvůli prodeji, chová i 8 koní na dvorečku velikosti ani ne malé jízdárny, skoro po břicho v bahně, psíky chová v klecích pro králíky, její jednání s lidmy je arogantní a vždy k jejímu prospěchu (nejlépe vzít a neplatit), to fakt veterinu nebude zajímat. Já osobně jsem ráda, že s ní nemám naprosto nic společného, je to handlák a hotovo. To že jí lidi naletí je jejich problém - každý má právo osobního jednání a holt když s ní obchodovat chce, tak ať pak nehořekuje
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.112
To toho teda slečno o Lence moc nevíte,když ani netušíte, že měla obchod s jezdeckými potřebami :) ... sice jen chvíli, protože tam nikdo nechodil a měla tam samý hnusy a nebo věci kradený, tak to musela zavřít :D .... takové 13 leté holčičky a jediné kamarádky mám fakt ráda :D
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.92
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, jsou tomu sice už 3 roky ale je tady řeč o kobylce Legendě, která bývala ustájená na Ranči Všemina?
Pokud ano, nevíte něco o jejím potomkovy Sanny D Sanbars?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.162
Dobrý den, sice pozdě ale velmi poučená jsem si nyní přečetla recenze o p.Žitné.Tato paní mi před týdnem prodala koně, 2-letého hřebce s porušením vazu na PP noze.Na vadu jsem upozorněna byla a pro rekreační ježdění mi nevadila.Jenže po tom, co jsem ho dovezla, jsme zjistili další závady a to:porušený nerv na p hýždi, hnilobu na všech kopytech, tasemnice ve výkalech.Potom, co jsem po paní chtěla slušné vyjádření k těmto problémům a zaplacení alespoň očkování(které sama slíbila udělat), mi nebrala telefon a po emailu mě začla napadat.Když jsem ji řekla o reklamaci koníka ve zpětném meilu, odepsala, že mám koně dovézt, ona ho dá do jatek a dá mi peníze.
Co na to říct? Tohle není milovnice koní ani jiných zvířat (jak o sobě sama tvrdí), tohle je hnusota. Věci na koně mi chtěla taky prodat ale za nesmyslnou částku!!! Pokud někdo píšete žalobu nebo víte jak postupovat dál aby tato paní přestala ničit životy koní a obelhávat další kupující napište.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.251.196
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, sice pozdě ale velmi poučená jsem si nyní přečetla recenze o p.Žitné.Tato paní mi před týdnem prodala koně, 2-letého hřebce s porušením vazu na PP noze.Na vadu jsem upozorněna byla a pro rekreační ježdění mi nevadila.Jenže po tom, co jsem ho dovezla, jsme zjistili další závady a to:porušený nerv na p hýždi, hnilobu na všech kopytech, tasemnice ve výkalech.Potom, co jsem po paní chtěla slušné vyjádření k těmto problémům a zaplacení alespoň očkování(které sama slíbila udělat), mi nebrala telefon a po emailu mě začla napadat.Když jsem ji řekla o reklamaci koníka ve zpětném meilu, odepsala, že mám koně dovézt, ona ho dá do jatek a dá mi peníze.
Co na to říct? Tohle není milovnice koní ani jiných zvířat (jak o sobě sama tvrdí), tohle je hnusota. Věci na koně mi chtěla taky prodat ale za nesmyslnou částku!!! Pokud někdo píšete žalobu nebo víte jak postupovat dál aby tato paní přestala ničit životy koní a obelhávat další kupující napište.
nezlob te se na mě, ale to jste neviděla když jste tam byla,že má hnilobu a i jinak není ok? 2 letý kůň je ještě hříbě a pokud má ve výkalech viditelné díli tasemnice musí být opravdu hodně začervený, tudíž podle toho musel vypadat. Takže buď jste naprostý lajk nebo jste chtěla levného koně a dojela jste na svou sprominutím hloupost, pokud kůň nemá větší cenu jak 100 000kč, žalobu samozřejmě podat můžete, ale proděláte na tom , na tohle tito lidé spoléhají.
Máte právo koně vráti do 6ti týdnů proti zaplacené sumě, najděte si to v občanském zákoníku, ale pokud nemáte ani řádnou smlouvu a koník je na tom opravdu tak jak píšete, jste v háji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
koně jí odvezte a chtějte peníze ihned zpět. Vám musí být naprosto jedno co ona s koněm udělá, pokud jej nechcete a chcete jej vrátit, nevylívejte si tady "písmenka", nehořekujte nad tou zlou milovnicí koní a prostě koně naložte do hengru a vysypejte jí ho před barákem a požadujte zpět peníze. Musí vám být naprosto jedno co ona s koněm udělá - ať si ho třeba zabije i na dvoře nebo jej pošle na jatka, nebo jej prodá dál.... Bohužel cestovné a krmné vám určitě nikdo neproplatí, ale holt za blbosti se pyká....
Hniloba je viditlená, není to skrytá vada - vaše chyba, že jste si nevšimla, tasemnice - nic příjemného, ale stačí koně odčervit, pokud je kůň opravdu velmi silně zamořen a i poškozen, určitě by to bylo už na vzhledu vidět - opět vaše chyba, porušený nerv na hýždi je problém, ale záleží jak velký a jak to lze léčit, zde se můžete handrkovat o době, kdy k tomu došlo.
Když to shrnu, vzhledem k tomu, že znám jednání p. Žitné, nemáte nejmenší šanci dostat zpět své peníze, relativně dobře se s ní dá domluvit, že vám dá jiného koně...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.151
Dobrý den. Paní L. Ž. handlovala,kradla a podváděla již jako svobodná. Byla na ni podána spousta žalob a bohužel náprava nikde.Myslím si,že naděje všech slušných lidí umírá později. Nevzdávejte se a bojujte.Třeba i písmem,anonymní diskusí,prostě jakkoliv. Veterináři,kováři i soukromí zemědělci dodávající krmivo pro koně ji znají široko daleko a na okrese Kroměříž je profláklou osobou.Slušní końaři se jí zdaleka vyhnou a i jí se okruh napálených lidí stále rozšiřuje. Za pár let bude jen super trenér pro náctileté slečny bez jakýchkoliv perspektiv do budoucna. Boží mlýny melou,ale je dobré jim občas pomoci.Máte právo na vrácení koně a máte právo podat oznámení na policii. Vše máte ve svých rukou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den. Paní L. Ž. handlovala,kradla a podváděla již jako svobodná. Byla na ni podána spousta žalob a bohužel náprava nikde.Myslím si,že naděje všech slušných lidí umírá později. Nevzdávejte se a bojujte.Třeba i písmem,anonymní diskusí,prostě jakkoliv. Veterináři,kováři i soukromí zemědělci dodávající krmivo pro koně ji znají široko daleko a na okrese Kroměříž je profláklou osobou.Slušní końaři se jí zdaleka vyhnou a i jí se okruh napálených lidí stále rozšiřuje. Za pár let bude jen super trenér pro náctileté slečny bez jakýchkoliv perspektiv do budoucna. Boží mlýny melou,ale je dobré jim občas pomoci.Máte právo na vrácení koně a máte právo podat oznámení na policii. Vše máte ve svých rukou.
lidi prosím vás, kde ta paní nyní bydlí, známá se byla podívat na koníka, okres kroměříž, podle toho 2- letého hřebce, že tam byl mezi konmi by to měla být ona, já jen abych známou varovala at toho koně nebere
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.190
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tu druhou hodne podvyzivenou tak tu syn miluje opecovava ji a ja jsem rada ze ji dal sanci na krasny zivot, a ja vdecim tomu ze z meho syna kteremu je 13 let neporoste gauner kterej bude chodit s chuliganama nekde delat bordel a je radeji u ni
Jojo ten váš kluk je přesně jako moje dcera. Sice nemá v péči žádného nemocného koně ale koně takynemá pro ježdění, ale jako rovnocenné partnery. O své koníky se stará a chodí si ke pást. Koně jsou její celý život. Ona nechodí ven jako ostatní nány a nemaluje se s prominutím jak ku*va. Vždy jde radši ke koním, než aby šla někam nakupovat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.98
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jojo ten váš kluk je přesně jako moje dcera. Sice nemá v péči žádného nemocného koně ale koně takynemá pro ježdění, ale jako rovnocenné partnery. O své koníky se stará a chodí si ke pást. Koně jsou její celý život. Ona nechodí ven jako ostatní nány a nemaluje se s prominutím jak ku*va. Vždy jde radši ke koním, než aby šla někam nakupovat
Tak hlavně aby to vydrželo. Takto kamarádce pořídil dědeček koně za 100 000. Ona se o něj starala asi rok či dva. Pak jí bylo něco kolem 15 a koně šli do háje. Raději s kamarády ven, do hospody, nyní fetuje.... Smutný příběh...Kůň je nyní jen mašina na hříbata...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
vyjadřovat se o někom kdo se více maluje jako o ku..ě , vás asi hodně něco štve co. to jen tak na okraj, myslím, že je každého věc co dělá. Osobně mám koně, rodinu, koně mám jako mazlíčky, s hadicapem, chodím ven, maluju se aj nakupuju... no to je myšlení vesnické nány, sorry....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.251.196
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
vyjadřovat se o někom kdo se více maluje jako o ku..ě , vás asi hodně něco štve co. to jen tak na okraj, myslím, že je každého věc co dělá. Osobně mám koně, rodinu, koně mám jako mazlíčky, s hadicapem, chodím ven, maluju se aj nakupuju... no to je myšlení vesnické nány, sorry....
tak teď jste to rozsekla tou vesnickou nánou
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
lidi prosím vás, kde ta paní nyní bydlí, známá se byla podívat na koníka, okres kroměříž, podle toho 2- letého hřebce, že tam byl mezi konmi by to měla být ona, já jen abych známou varovala at toho koně nebere
Bezměrov
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Bezměrov
jo díky, je to ona, mě to bylo povědomé, diskuze sleduju a podle toho co říkala jsem radila nebrat, údajně je ted na ní podáno nějaké oznámení pro týrání koní.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.234
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tak teď jste to rozsekla tou vesnickou nánou
to je docela možné, myslím , že většina pochopila , jak bylo myšleno. Opravdu mi takové příspěvky viz ten, na který jsem reagovala přijdou naprosto ... mimo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.46
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jo díky, je to ona, mě to bylo povědomé, diskuze sleduju a podle toho co říkala jsem radila nebrat, údajně je ted na ní podáno nějaké oznámení pro týrání koní.
aktuální novinky v kauze ŽITNÁ:CITACE OZNÁMENÍ:
Dobry den ,
na základě podezření z týrání zvířat a držení v nevchodných podmínkách a nedostatečně chovaných v neadekvátních podmínkách, bych Vás ráda informovala a dala podnět k prošetření vzniklé situace.
Dne 2.10.2014 Jsem se ozvala na inzerat na Bazoš.cz:
"Prodám 6 měs.hříbě + valacha 20 let ve 100% zdrav.stavu."
Dne 4.10.2014 jsem jela do Bezměrova podívat na koně.
To co mě čekalo+ další svědky byla katastrofa!
O 100% stavu se nedala mluvit-Tento stav(viz fota) na mě čekal když jsem tam přijela a vše viděla. Kromě koně v žalostném stavu , v zádvřeří domy , bylo několik psů plemene MOPS, psi v různém stavu a na fenách evdentníá známky vytahané břicha a žlázy z kojení a rození.
Je to jasna množírna
Mrtvy pes ležel mezi ostatními zvířaty, všude kaluže krve.
Malé kotatka zavřene v kleci od andulek-skoro slepa,zahnisane oči ,kralík s rozseklou hlavou atd.
Než jsem se dostala k Hanymu zapadla jsem v 20cm hnoje a bahna.
Samotný kun byl v katastrofalním stavu,že sotva stál na nohou-neměl pravé oko.
Jeho výživový stav byl tristní, atrofované svalstvo hřbetu, hýždí a v krku, jasně vykazovalo známky podvýživy, na dotaz k jeho zdravotnímu stavu dotyčné uváděly, že kůň je nemocen, veterinární zprávu, však nebyly schopné doložit , ani jmenovat veterináře, který by podložil jejich tvrzení, zadní nohy koně byly od hlezen ke spěnkám oteklé, se strupy, kontrola kopyt neporoběhla, protože se mi zdálo, že kůň na třech toto neustál,
Ve stáji jsou další koně-protože nabízí i hříbata , na dotaz o půdovu, nebyla schopna uvést jediného licentovaného hřebce- otce hříbat, tím se domnívám, že porušuje chovatelské zákony o plemenitbě koní a přpouští tzv. na černo.
celkový dojem a chování p.ŽITNÉ ke zvířatům, byl z mého hlediska neetický, hrubé zacházení, kopání, vulgarity, s ohledem na stav koně se obávám, že je schopna své vyhrůžky o zabití a neekorektním zacházení se zvířaty dostát.
Viz další příhoda z mé návštěvy:
Její pes na ní od radosti skočil a zašpinil jí kalhoty-Paní Žítna do něho začala kopat a řvát ty hajzle já tě zabiju.
Je toho opravdu spousta.
INFO O HANYM dle dokladů se mělo jednat o koně plemene Shagya arab
HAMDANI NAR.17.9.1994
POHLAVÍ:VALACH
BARVA:BĚLOUŠ
MATKA:HEDVA PO RASIM
OTEC: SIGLAVY BAGDADY.
Koník byl ustájen a prodán dle následujícího zjíštění:
1 majitel JAN PXXXXX-
U PANÍ :MICHAELA S 603XXXXXXX( 2 ROKY)
30.12.2013 PŘEVEZEN :KRISTÍNA KXXXX-732XXXXX(PODLOŽENO SMLOUVOU)
Další podezřelé a podvodné jednání, které bych byla ráda nechala prošetřit, jsou jatka.
Paní Žitnou byl včera odvezen na jatky kůn , pravděpodobně Hany, protože se již u ní nenachází, co je ovšem zarážející, že na jatkách byl utracen dle dokladů PONNY MÍŠA!!!! ???? který stojí na pozemcích Žitné,
jak je možné, že jde porazit na akreditovaném pracovišti, které je pod veterinární dozorem koně , který neodpovídá dokladům? Jak je možné , že veterinární dozor na jatkách nekomntroluje doklady a nerozezná poníka od koně a následně zvíře porazí??
Je spousta svědku co muže potvrdit jak vypadal kun po příjezdu a jak vypada ted.
Předchozí majitele jsou ochotni spolupracovat a čekají na vyzvu KVS a PČR.
Pro více infa mě prosím kontaktujte na xxxxxxxx
Vzhledem k olonostem , nám není osud koně Hanyho lhostejný a snažíme se o nápravu a důstojné podmínky pro nejen toto zvíře, nadále bylo zjíštěno, že dle dokladů je kůn hlášený v ÚE v roce 2007 jako úhyn , a podle všeho tohoto si byly vědomy osoby, které se ho snažili od července přeprodat dále,koně získávají prostřednictví rodinných příslušníků a přátel , kdy se zaručují za důstojné podmínky a dokonalý stav stájí a pastvin.
Kontrolou jistě zjístíte, že stav koně Hanyho je nevyhovující a pro jeho život a stav zdraví ohrožující.
Prosíme o řádné prošetření, myslím si, že je nevhodné ,aby v takových podmínkách a bez dostatečného chovatelského a finančního zázemí, nelze chovat zvířata jako jsou koně a psi.
Děkuji xxxxxxx
NA ZÁKLADĚ TÉTO KAUZY PROSÍME, LID , KTEŘÍ V LONSKÉM A LETOŠNÍM ROCE OD DOTYČNÝCH OSOB, ZAKOUPILI, PŘÍPADNĚ JIM KONĚ PRODALI DAROVAL, UMÍSTILI, AY SE OZVAL NA NÍŽE PŘILOŽENÝ E-MAIL PRO DALŠÍ KROKY.
DĚKUJEME
EMAIL: kauzabezmerov@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
aktuální novinky v kauze ŽITNÁ:CITACE OZNÁMENÍ:
Dobry den ,
na základě podezření z týrání zvířat a držení v nevchodných podmínkách a nedostatečně chovaných v neadekvátních podmínkách, bych Vás ráda informovala a dala podnět k prošetření vzniklé situace.
Dne 2.10.2014 Jsem se ozvala na inzerat na Bazoš.cz:
"Prodám 6 měs.hříbě + valacha 20 let ve 100% zdrav.stavu."
Dne 4.10.2014 jsem jela do Bezměrova podívat na koně.
To co mě čekalo+ další svědky byla katastrofa!
O 100% stavu se nedala mluvit-Tento stav(viz fota) na mě čekal když jsem tam přijela a vše viděla. Kromě koně v žalostném stavu , v zádvřeří domy , bylo několik psů plemene MOPS, psi v různém stavu a na fenách evdentníá známky vytahané břicha a žlázy z kojení a rození.
Je to jasna množírna
Mrtvy pes ležel mezi ostatními zvířaty, všude kaluže krve.
Malé kotatka zavřene v kleci od andulek-skoro slepa,zahnisane oči ,kralík s rozseklou hlavou atd.
Než jsem se dostala k Hanymu zapadla jsem v 20cm hnoje a bahna.
Samotný kun byl v katastrofalním stavu,že sotva stál na nohou-neměl pravé oko.
Jeho výživový stav byl tristní, atrofované svalstvo hřbetu, hýždí a v krku, jasně vykazovalo známky podvýživy, na dotaz k jeho zdravotnímu stavu dotyčné uváděly, že kůň je nemocen, veterinární zprávu, však nebyly schopné doložit , ani jmenovat veterináře, který by podložil jejich tvrzení, zadní nohy koně byly od hlezen ke spěnkám oteklé, se strupy, kontrola kopyt neporoběhla, protože se mi zdálo, že kůň na třech toto neustál,
Ve stáji jsou další koně-protože nabízí i hříbata , na dotaz o půdovu, nebyla schopna uvést jediného licentovaného hřebce- otce hříbat, tím se domnívám, že porušuje chovatelské zákony o plemenitbě koní a přpouští tzv. na černo.
celkový dojem a chování p.ŽITNÉ ke zvířatům, byl z mého hlediska neetický, hrubé zacházení, kopání, vulgarity, s ohledem na stav koně se obávám, že je schopna své vyhrůžky o zabití a neekorektním zacházení se zvířaty dostát.
Viz další příhoda z mé návštěvy:
Její pes na ní od radosti skočil a zašpinil jí kalhoty-Paní Žítna do něho začala kopat a řvát ty hajzle já tě zabiju.
Je toho opravdu spousta.
INFO O HANYM dle dokladů se mělo jednat o koně plemene Shagya arab
HAMDANI NAR.17.9.1994
POHLAVÍ:VALACH
BARVA:BĚLOUŠ
MATKA:HEDVA PO RASIM
OTEC: SIGLAVY BAGDADY.
Koník byl ustájen a prodán dle následujícího zjíštění:
1 majitel JAN PXXXXX-
U PANÍ :MICHAELA S 603XXXXXXX( 2 ROKY)
30.12.2013 PŘEVEZEN :KRISTÍNA KXXXX-732XXXXX(PODLOŽENO SMLOUVOU)
Další podezřelé a podvodné jednání, které bych byla ráda nechala prošetřit, jsou jatka.
Paní Žitnou byl včera odvezen na jatky kůn , pravděpodobně Hany, protože se již u ní nenachází, co je ovšem zarážející, že na jatkách byl utracen dle dokladů PONNY MÍŠA!!!! ???? který stojí na pozemcích Žitné,
jak je možné, že jde porazit na akreditovaném pracovišti, které je pod veterinární dozorem koně , který neodpovídá dokladům? Jak je možné , že veterinární dozor na jatkách nekomntroluje doklady a nerozezná poníka od koně a následně zvíře porazí??
Je spousta svědku co muže potvrdit jak vypadal kun po příjezdu a jak vypada ted.
Předchozí majitele jsou ochotni spolupracovat a čekají na vyzvu KVS a PČR.
Pro více infa mě prosím kontaktujte na xxxxxxxx
Vzhledem k olonostem , nám není osud koně Hanyho lhostejný a snažíme se o nápravu a důstojné podmínky pro nejen toto zvíře, nadále bylo zjíštěno, že dle dokladů je kůn hlášený v ÚE v roce 2007 jako úhyn , a podle všeho tohoto si byly vědomy osoby, které se ho snažili od července přeprodat dále,koně získávají prostřednictví rodinných příslušníků a přátel , kdy se zaručují za důstojné podmínky a dokonalý stav stájí a pastvin.
Kontrolou jistě zjístíte, že stav koně Hanyho je nevyhovující a pro jeho život a stav zdraví ohrožující.
Prosíme o řádné prošetření, myslím si, že je nevhodné ,aby v takových podmínkách a bez dostatečného chovatelského a finančního zázemí, nelze chovat zvířata jako jsou koně a psi.
Děkuji xxxxxxx
NA ZÁKLADĚ TÉTO KAUZY PROSÍME, LID , KTEŘÍ V LONSKÉM A LETOŠNÍM ROCE OD DOTYČNÝCH OSOB, ZAKOUPILI, PŘÍPADNĚ JIM KONĚ PRODALI DAROVAL, UMÍSTILI, AY SE OZVAL NA NÍŽE PŘILOŽENÝ E-MAIL PRO DALŠÍ KROKY.
DĚKUJEME
EMAIL: kauzabezmerov@seznam.cz
hele já vám fandím, sleduju to bedlivě a i jsem vám nabídla pomoc, ale nepřeháníte to trošku už.......ono podpálit Žitné pomalu celý dům, vymlátit jí okna, napadat všechny osoby co se jen ochomýtnou kolem Žitné.....není to už trošku moc, nenapadá vás, že jediní kdo bude tahaný po úřadech budete vy, vždyť vy už překračuje etické chování a jde to až k trestní činnosti.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.148
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
hele já vám fandím, sleduju to bedlivě a i jsem vám nabídla pomoc, ale nepřeháníte to trošku už.......ono podpálit Žitné pomalu celý dům, vymlátit jí okna, napadat všechny osoby co se jen ochomýtnou kolem Žitné.....není to už trošku moc, nenapadá vás, že jediní kdo bude tahaný po úřadech budete vy, vždyť vy už překračuje etické chování a jde to až k trestní činnosti.
Naprosto s vámi souhlasím.Ta paní je zralá na psychiatra.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.148
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Naprosto s vámi souhlasím.Ta paní je zralá na psychiatra.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.104.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Za 1) nepřestane mě stále udivovat, jak jsou lidé hloupí a kupují, tak staré koně, ve špatném stavu a ještě kulhající a podobně....pokud se mi to nezdá hned NEBERU!!!!! Když jsi jdu koně koupit musí být ve 100% stavu
Za 2) Paní Lenka Žitná (roz. Cimrová ) je na Kroměřížsku velice známá firma, nejen u lidí ale i u policie, Nejenom, že handluje s konima, lže, napodá a vyhrožuje, ale i krade, těch okradených není málo. Lže jak kůň skáče v hale, jek tam jezdí veterinář atd.....bych chtěla vidět toho veterináře charitu, který tam bude zadarmo...když neplatí.....
Za 3) je neuvěřitelné jak dlouho už to této ženě prochází
Za 4) hold se musíte smířit s tím, že 100% hodného, zdravého a nevím jakého ještě koně do 20.000,- prostě nekoupíte......vždy bude mít nějaký zlozvyk, vadu na kráse i na duši a mnohem další
Za 5) Těch nepoctivých rádoby koňařů na Kroměřížsku je velice mnoho......koně bych tam nekupovala. Jsou i zbytečně předražení = cena neodpovídá kvalitě.....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.35
S lidského hlediska jste paní naprostá psychopatka a lhářka co se snaží na všech servrech zviditelnit,a s právního hlediska se divím paní Náplavové že ještě na Vás nepodala trestní oznámení,být ní tak to dávno udělám jak ji všude očernujete,v tomto případě bych ji i rád zastupoval nebot tahle vaše,, kauza bezměrov '' jak jí říkáte,je s právního hlediska naprosto jasná. Lidi jako Vy milá dámo patří do léčebně choromyslných.Žitná si trest zasloží a to bych nechal na zákonech,ale jak tu již bylo řečeno,střílet do okna,rozbíjet auto,agresivní pronásledování a žhářství je už moc,jen doufám že Vás za tohle zavřou
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.35
Paní Polášková vy si asi s těma pomluvama a vším nedáte pokoj nikdy,vidím čeho jste schopná,takže ne jen vyhrožování smrtí atd.ale dokonce činy.Pán mi to vzal od úst,měli by vás zavřít a i já bych na vás podala TO ,a co vím,tak dokonce bylo.Být vaší rodinou tak se za vás stydím,děláte dceři hezkou vizitku.Je mi ji líto!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.35
Paní Polášková vy si asi s těma pomluvama a vším nedáte pokoj nikdy,vidím čeho jste schopná,takže ne jen vyhrožování smrtí atd.ale dokonce činy.Pán mi to vzal od úst,měli by vás zavřít a i já bych na vás podala TO ,a co vím,tak dokonce bylo.Být vaší rodinou tak se za vás stydím,děláte dceři hezkou vizitku.Je mi ji líto!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.35
Taky si myslím že je magor!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.42
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Taky si myslím že je magor!
V kauze se neangažuju, ale každý "magor" jak říkáte, si všimne, že poslední čtyři komentáře napsala stejná IP adresa....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.138
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Za 1) nepřestane mě stále udivovat, jak jsou lidé hloupí a kupují, tak staré koně, ve špatném stavu a ještě kulhající a podobně....pokud se mi to nezdá hned NEBERU!!!!! Když jsi jdu koně koupit musí být ve 100% stavu
Za 2) Paní Lenka Žitná (roz. Cimrová ) je na Kroměřížsku velice známá firma, nejen u lidí ale i u policie, Nejenom, že handluje s konima, lže, napodá a vyhrožuje, ale i krade, těch okradených není málo. Lže jak kůň skáče v hale, jek tam jezdí veterinář atd.....bych chtěla vidět toho veterináře charitu, který tam bude zadarmo...když neplatí.....
Za 3) je neuvěřitelné jak dlouho už to této ženě prochází
Za 4) hold se musíte smířit s tím, že 100% hodného, zdravého a nevím jakého ještě koně do 20.000,- prostě nekoupíte......vždy bude mít nějaký zlozvyk, vadu na kráse i na duši a mnohem další
Za 5) Těch nepoctivých rádoby koňařů na Kroměřížsku je velice mnoho......koně bych tam nekupovala. Jsou i zbytečně předražení = cena neodpovídá kvalitě.....
Tedy zírám
Lenku Cimrovou pamatuju jako 15 letou fajn holku od koní a s citem pro ně při SZeš Staré Město, kam jsme chodily jezdit, studovaly stejnou školu a žily na stejném intru. Že se člověk takto změní ke špatnému, mne opravdu mrzí
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.35
Zajisté je,neboj jsme s přáteli chtěli vyjádřit svůj názor na zadavatelku, a pokud vadí někomu to,že s jedinného notebooku napíše jeden názor víc lidí a ne to,co zadavatelka provedla,pak již opravdu nechápu ničemu a tu jsem omyslem,měl a mám na věc asi odlišný názor jako Vy.Ale pokud se považujete taky za magora jak se označujete,budiž...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.35
Zajisté je,neboj jsme s přáteli chtěli vyjádřit svůj názor na zadavatelku, a pokud vadí někomu to,že s jedinného notebooku napíše jeden názor víc lidí a ne to,co zadavatelka provedla,pak již opravdu nechápu ničemu a tu jsem omyslem,měl a mám na věc asi odlišný názor jako Vy.Ale pokud se považujete taky za magora jak se označujete,budiž...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.207.6
je sice hezké, že chcete zachránit zvířata, co jsou na pozemcích p. Žitné, má to ale jedno ALE! sice si p.Žitná zaslouží trest za to, co dělá, ale tím trestem spíš plno lidí myslí soud a následně pokuty, odebraní zvířat či zavření.. Jenže se objevila jedná dotyčná osoba, která tím trestem myslela nejspíš to, co je popsané výše-podpálení 2 vozíků (vozíky byly vedle výběhu pro koně, takže plamen mohl ohrozit život zvířat), dále rozbité okn, pronásledování lidí atd.. (popsáno výše). Náhoda to opravdu nebyla, pár dní předem byly na fb uživatelem Pomoc Koním (p. Polášková) přidány fotky koní na pozemku p.Žitné a následný popis o aktuálním stavu zvířat.. Bylo to hlavně měřeno na koně Hany-zanedbatelný stav, podvýživa atd.. lidi na fb komentovaly a snažily se pomoct koníkovi.. jenže se mezi nimi( nebo snad p. Poláškovou? ) našla osoba, která v úterý 7.10.2014 udělala výše popsané.. Zdůrazňuji, že TOHLE je čin, který udělá jen člověk, co patří na psychinu (v Kroměříži jedna je, neměl by to tak daleko
) Udivuje mě, že se to prozatím na fb nezveřejňuje a tohle mě ovšem zaráží
Náhoda? Proto prosím všechny lidi, kteří to čtou, aby i tuto aktualizaci zveřejnily.. Lidi, kteří mají v přátelích Pomoc koním ani neví, že nějaké vozíky někdo p.Žitné podpálil... Ti lidi neví vůbec nic, co se stalo v úterý večer v Bezměrově, přitom to je i v Kroměřížském deníku (ne všechno)... Nepřipadá Vám poněkud divné, že p. Polášková tuhle informaci tají před přáteli na fb, navíc, když jedna osoba ji napsala na zeď, co se stalo, kde uvedla, že tohle udělala právě Pomoc koním, tento příspěvek však hned Pomoc koním smazala, tudíž si to mohlo stihnout přečíst jen tak 5 lidí.. A logicky, ten člověk, kdo to udělal, nemá teď určitě chladnou hlavu, takže je jasné, že dále sleduje, kdo vše o tom ví víc, jaké informace se rozšiřují, aby se mohl obhajovat, že to neudělal(málo kdo se přizná, že?
). Pozjišťujte si informace a udělejte si vlastní obrázek... (navíc kdo zná Pomoc koním osobně a v jakém je psychickém stavu a jak se ve skutečnosti chová paní, která má tenhle účet - odpovědi čekám pod příspěvkem) LIDI, SDÍLEJTE SKUTEČNOST, KTERÁ SE STALA V ÚTERÝ 7.10.2014, AŤ TO VÍ TI, CO CHTĚJÍ POMOCT HANYMU A SLEDUJOU TKZ. KAUZI BEZMĚROV!!! ten kdo tohle udělal BRAVO!
můj názor - nejlepší by bylo, kdyby se začaly léčit obě osoby.. ale ta druhá(ta co udělala v úterý neplechu) se neví...
tohle píšu právě tady, protože tohle se smazat nedá... což o fb se říct nedá
Myslím, že kdo to udělal, by řešilo hodně lidí, kteří mají v přátelích Pomoc koním.
http://kromerizsky.denik.cz/pozary/plameny-zasahly-dva-privesne-voziky-skoda-dela-70-tisic-20141008.html
Pomoc koním - jestli tohle právě čtete, tak to sdílejte na fb... jsou tu jenom čistá fakta, každý si to bude řešit podle svého názoru. Nic proti Vám, jen názory...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.151
V roce 2001 vykradla L. Ž. agroturistickou jízdárnu ve Zlobicích a tím zapříčinila její ukončení pro nedostatek finančních prostředků. Svou chamtivostí připravila rozvedenou matku dvou dětí o možnost podnikat a finančně zabezpečit své děti. Proč lidé dělají takové věci? Odpověď je jasná,že ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
je sice hezké, že chcete zachránit zvířata, co jsou na pozemcích p. Žitné, má to ale jedno ALE! sice si p.Žitná zaslouží trest za to, co dělá, ale tím trestem spíš plno lidí myslí soud a následně pokuty, odebraní zvířat či zavření.. Jenže se objevila jedná dotyčná osoba, která tím trestem myslela nejspíš to, co je popsané výše-podpálení 2 vozíků (vozíky byly vedle výběhu pro koně, takže plamen mohl ohrozit život zvířat), dále rozbité okn, pronásledování lidí atd.. (popsáno výše). Náhoda to opravdu nebyla, pár dní předem byly na fb uživatelem Pomoc Koním (p. Polášková) přidány fotky koní na pozemku p.Žitné a následný popis o aktuálním stavu zvířat.. Bylo to hlavně měřeno na koně Hany-zanedbatelný stav, podvýživa atd.. lidi na fb komentovaly a snažily se pomoct koníkovi.. jenže se mezi nimi( nebo snad p. Poláškovou? ) našla osoba, která v úterý 7.10.2014 udělala výše popsané.. Zdůrazňuji, že TOHLE je čin, který udělá jen člověk, co patří na psychinu (v Kroměříži jedna je, neměl by to tak daleko
) Udivuje mě, že se to prozatím na fb nezveřejňuje a tohle mě ovšem zaráží
Náhoda? Proto prosím všechny lidi, kteří to čtou, aby i tuto aktualizaci zveřejnily.. Lidi, kteří mají v přátelích Pomoc koním ani neví, že nějaké vozíky někdo p.Žitné podpálil... Ti lidi neví vůbec nic, co se stalo v úterý večer v Bezměrově, přitom to je i v Kroměřížském deníku (ne všechno)... Nepřipadá Vám poněkud divné, že p. Polášková tuhle informaci tají před přáteli na fb, navíc, když jedna osoba ji napsala na zeď, co se stalo, kde uvedla, že tohle udělala právě Pomoc koním, tento příspěvek však hned Pomoc koním smazala, tudíž si to mohlo stihnout přečíst jen tak 5 lidí.. A logicky, ten člověk, kdo to udělal, nemá teď určitě chladnou hlavu, takže je jasné, že dále sleduje, kdo vše o tom ví víc, jaké informace se rozšiřují, aby se mohl obhajovat, že to neudělal(málo kdo se přizná, že?
). Pozjišťujte si informace a udělejte si vlastní obrázek... (navíc kdo zná Pomoc koním osobně a v jakém je psychickém stavu a jak se ve skutečnosti chová paní, která má tenhle účet - odpovědi čekám pod příspěvkem) LIDI, SDÍLEJTE SKUTEČNOST, KTERÁ SE STALA V ÚTERÝ 7.10.2014, AŤ TO VÍ TI, CO CHTĚJÍ POMOCT HANYMU A SLEDUJOU TKZ. KAUZI BEZMĚROV!!! ten kdo tohle udělal BRAVO!
můj názor - nejlepší by bylo, kdyby se začaly léčit obě osoby.. ale ta druhá(ta co udělala v úterý neplechu) se neví...
tohle píšu právě tady, protože tohle se smazat nedá... což o fb se říct nedá
Myslím, že kdo to udělal, by řešilo hodně lidí, kteří mají v přátelích Pomoc koním.
http://kromerizsky.denik.cz/pozary/plameny-zasahly-dva-privesne-voziky-skoda-dela-70-tisic-20141008.html
Pomoc koním - jestli tohle právě čtete, tak to sdílejte na fb... jsou tu jenom čistá fakta, každý si to bude řešit podle svého názoru. Nic proti Vám, jen názory...
no vzhledem k tomu, že nikdo nic neví, tak nikdo nemůže nic psát. Jakékoliv náznaky na fa jsou ihned mazány, což se nedivím, protože nikdo se k tomu nebude chtít veřejně přiznat.
Já osobně si myslím, že v tom má prsty ta Pomoc koním (popravdě další "super" zachránce je Jojo Taky),, ale je to jen má domněnka, neznám ani jednu z nich. Taktéž jsem tedy vyrozuměla, že Hany už je po smrti.
Každopádně za mě je tohle totálně zpackaný zásah, takhle se prostě jednat nemá, už od počátku to bylo odsouzeno k nezdaru - ty stupidní nadávky co kolovaly v příspěvcích, vzkazy o tvrdé pomstě a pod., šílený nátlak na Žitnou a nakonec ten incident s požárem a okny a pronásledováním.....no nevím každý rozumný člověk si to dá dohromady, ale nejspíš to teď řeší policie a té to bude chvíli trvat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.46
Víte, my řešíme koně a neetcké zacházení s konmi,
chápu, že potomhle co jí řešíme, se cokoli udá, kolem její osoby jako takové, bude apriori házeno na nás,
rozhodně nemáme s nějakým podpalováním a ničením nic společného,
chápu, že se někdo velice rád a ochotně ujal, tohoto "kamenování"
ale s tím nic nemáme společného, ba naopak,
co když je p. ŽITNÁ , obětí jen na oko a je to jen fingované, aby vypadala jako obět?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.46
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
no vzhledem k tomu, že nikdo nic neví, tak nikdo nemůže nic psát. Jakékoliv náznaky na fa jsou ihned mazány, což se nedivím, protože nikdo se k tomu nebude chtít veřejně přiznat.
Já osobně si myslím, že v tom má prsty ta Pomoc koním (popravdě další "super" zachránce je Jojo Taky),, ale je to jen má domněnka, neznám ani jednu z nich. Taktéž jsem tedy vyrozuměla, že Hany už je po smrti.
Každopádně za mě je tohle totálně zpackaný zásah, takhle se prostě jednat nemá, už od počátku to bylo odsouzeno k nezdaru - ty stupidní nadávky co kolovaly v příspěvcích, vzkazy o tvrdé pomstě a pod., šílený nátlak na Žitnou a nakonec ten incident s požárem a okny a pronásledováním.....no nevím každý rozumný člověk si to dá dohromady, ale nejspíš to teď řeší policie a té to bude chvíli trvat.
každopádně, když jsou to jen vaše doměnky, tyhle pomluvy, tak prosím vás doplntě další informace, že koně před utracením na jatkách vidělo, dalších 18 lidí, a žáden z nich, a určitě ani vy , jste nedala podnět k řešenéí, trestní oznámení nic.
6 ldí se pokusilo odvést koně od ŽITNÉ přes víkend, nikomu koně nevydala, ten zpackaný zásah, veteriny, která po selhání všech možností byla zavolána v pondělí spolu s pčr, kdy žitná doma nebyla, měla nahlášenou kontrolu na druhý den s její účastí, před tím odvezla koně Hanyho na jatky s doklady poníka....
Pokud tady hážete nějaké doměnky na lidi a situaci jen protože vám smazali nformace jinde a nikdo vám jiné informace nedal nebo odmítl dát, má asi sv= důvody.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.84.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
každopádně, když jsou to jen vaše doměnky, tyhle pomluvy, tak prosím vás doplntě další informace, že koně před utracením na jatkách vidělo, dalších 18 lidí, a žáden z nich, a určitě ani vy , jste nedala podnět k řešenéí, trestní oznámení nic.
6 ldí se pokusilo odvést koně od ŽITNÉ přes víkend, nikomu koně nevydala, ten zpackaný zásah, veteriny, která po selhání všech možností byla zavolána v pondělí spolu s pčr, kdy žitná doma nebyla, měla nahlášenou kontrolu na druhý den s její účastí, před tím odvezla koně Hanyho na jatky s doklady poníka....
Pokud tady hážete nějaké doměnky na lidi a situaci jen protože vám smazali nformace jinde a nikdo vám jiné informace nedal nebo odmítl dát, má asi sv= důvody.
tohle ale nejsou pomluvy, tohle jsou pouze mé doměnky a můj názor, který můžu sdělit.......
a jak jsem psala, informace nejsou, protože to zřejmě řeší policie a momentálně se to prostě tutlá aby se na nic nepřišlo a pomalu to zapadlo v zapomění.
Ale mě to v podstatě ani nezajímá, mě je to osobně jedno co se tam se Žitnou děje, tohle už tam bylo několikrát a žádný výsledek, mě spíš leží v žaludku ten žhář, protože když to udělal jednou, tak to klidně udělá i podruhé a kdo ví, třeba se mu příště nebudu líbit já......
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.46
rozhodně nechceme aby policie, ovs, kvs, jatky a vše bylo prošetřeno jak, má , včetně oněch útoků,
rozhodně nesouhlasíme s jakýmkoli obdobným zásahem a činem ve smyslu podpalování a tak!
A doufáme, že Vaše doměnky po vyšetení dalších okolností i Vy upravíte.
Zachránkyně

XXX.XXX.55.168
Dobrý den před rokem jsem se přestěhovala do Bezměrova.A paní Žitná je naše sousedka co si pamatuji tak jsem ty koně tam chodila krmit a vždycky mi vynadali.Vím o techto lidech docela dost.1 měli tři ohradyu sebe doma před barákem a ještě u zastávky koně tady provozuje 10 let.2. ohradu před barákem jí to minulí rok zabavili protože neěla dost penez na hipotéku u zasátavky to před měsícem rpodávali a teď má doma 3 koně. Byla jsem ejště dost malá a chodávala jsem je tam je krmit. co si pamatuju každému jsem dávala jmeno. Podle mě na těch koních jen vydělávali rozmnožili je a hříbata potom prodali. Jednoho dne jsem šla ránou s mím psem a přiváželi tam zuboženého bíleho koně bez oka Hned jsem si ho oblíbila a říkala jsem mu Bělasek Přestali se o ty koně starat a teďka žiji ve vlastním trusu, je pravda že jidlo (seno) ale jejich hygiena se mi zdá zanedbaná. zůstali tam poslední 3 koni, protože v roce 2015 jim zhořela dodávka(schválně zapaléna) tak už přestali koně převážen a množit. teď jsem se těch koní ujala a každý den jim tam podstivě nosím chleba, trávu a takhle :) Dneska to byl ale vrchol. Šla jsem tam jako každý den obvykle v staré ohradě byly pozůstatky koně tak jsem se to rozhodla řešit a ještě budu. Kdybyste měla nějaké zkušenosti s paní Žitnou tak mi dejte prosím info na e-mail: brutip@seznam.cz
věk : 13
Dakši fotky pridám pozdeji.
Zachránkině

XXX.XXX.123.87
tereza.128
napsal(a):
Snad až na tu fotku, pokud opravdu patří k tématu.
Ano oka ale ty koně jsou podviživeni!Dneska jsem si všimla že mají zavřené kočky v kleci na andulku a že pes nemá ani vodu a ani jídlo.Kozi žijí v kotci 1-1metr čtvereční.A ty koně no to je hruza před měsícem jsem tam šla a kun rodil na hovnech hříbě bez pomoci! Ano toro je Bělásek bez oka!Ktery už tam není.Koně vozí na jatka!A v ohradě jsem našla koňské kopyto!Toto se mi zdá už moc.Kosi jsem si vzala dom.
Zachránkině
napsal(a):
Ano oka ale ty koně jsou podviživeni!Dneska jsem si všimla že mají zavřené kočky v kleci na andulku a že pes nemá ani vodu a ani jídlo.Kozi žijí v kotci 1-1metr čtvereční.A ty koně no to je hruza před měsícem jsem tam šla a kun rodil na hovnech hříbě bez pomoci! Ano toro je Bělásek bez oka!Ktery už tam není.Koně vozí na jatka!A v ohradě jsem našla koňské kopyto!Toto se mi zdá už moc.Kosi jsem si vzala dom.
A co takhle zavolat, napsat neanonymně KVS? Aby se s tímto problémem mohlo zatočit, případně nafotit a doložit.
Když budete žádat neanonymně, máte právo na vyjádření jak KVS řešila tento případ.
Pokud je Vám známa fyziologie koně, musí Vám být jasno, že jednou šiškou chleba denně koně na živu opravdu neudržíte.
Reálná pomoc je volat KVS či policie /= týrání zvířete; ale nemám s policií dobrou zkušennost v řešení/.
Zachrankyně č. 2

XXX.XXX.73.201
Dobrý den, také mám nepříjemné skušenosti s paní L. Ž. s mojí kamarádkou máme moc rády koně a dlouho jsme tam chodily.Paní Žitnou jsme přistihly jak koně mlátí byly jsme z toho zdrcené . Dnes tam jsou malá koťata ve shnilé řepě a nedávno tam někdo zápálil karavan. Slepice a další zvířata tam nemají co jíst a brodí se ve vlastních výkalech! HRŮZA!
Rozhodla jsem se podat na ni žalobu a i starosta Bezměrova si myslí že by to měl někdo zastavit.
Maj.

XXX.XXX.139.203
o tom kdo se tu p.Žitné zastává.....taky jsem byla tak hloupá a nevěřila,to že nekrmila a nestarala se o koně vím na sto procent,měla jsem tu smůlu s ní bydlet.koně zavřené v chlévě žádné krmení,kůn vyhublý ,bázlivý....Nechala si pouze jednoho a začala chovat a prodávat psy.Tak jak se chová k lidem se chová stejně ke zvířatům.nepředstavitelné množství psů cca 25 dosud.Psy zavření v budově ve velké místnosti ,neskutečný smrad ,psy zanedbaní ,špinavý od výkalů a neustále je množí.Je to svině největšího kalibru ,lhářka ,intrikářka a podvodnice.Takový lidé by neměli chovat ani rybičky.Pes je pro ni na obtíž,velmi brzy ho odstaví od matky a strčí mezi ostatní smečku.U matky nechá pouze fenečky ,je to pro zdroj dalšího příjmu.Pro všechny ,kteří od ní chtějí koupit psa,trvejte na tom ,že chcete vidět rodiče ,ale i na to pozor,,,udělejte neplánovanou návštěvu ,tak aby o Vás nevěděla a koukněte jak psy žijí a jak se k nim chová.
Páni. V Bezměrově jsem byla jednou ještě jako náctiletá holka, už se to stalo asi před deseti lety. Tenkrát jsem hledala někoho, kdo by mě nechal chvíli zajezdit za práci. Paní tehdy čekala dítě, proto chtěla někoho na výpomoc. Už je to spousta let, vzpomínám si, že tam byli tři koně, ale přišli mi v pořádku. Víc mě zarazili ti mopsi, zrovna měla dva vrhy mopsů a jeden amstafů a dalších asi šest fen tam pobíhalo. Jiných zvířat jsem si nevšimla. Ten den jsem si u ní zapomněla závodní chapsy a bičík dohromady za cca tisícovku. Když jsem ji volala, kdy bude doma, že si pro ně přijedu, tak mi tvrdila, že nic u ní není. Tehdy mě to mrzelo, protože jsem si na oboje našetřila jako náctiletá z brigád, ale jak čtu, dopadla jsem ještě dobře.
s6

XXX.XXX.225.1
tak nevím kdo se to tu zastává Žitné,já osobně vím že věci má sedla deky nějaké dva biče ohlávky věci na hřebelcování poprosila mě o spravení deky na koně ,takže asi vítr Máchale .....