Dají se koupit gumovky, které hned neprasknou?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 18:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.39.131

Kdysi , celý můj život, jsem měla gumovky - černé, nebo nízké tenké - vydržely léta, používání v teple i v zimě.
Teď se prodávají takové ty zelené gumovky v pracovních oděvech, nízké i vysoké, dělají se i zateplené.
Když pominu, že zateplení se s ponožkou vyzuje a pak nejde zpátky a hned se proděraví, horší je, že se neskutečně brzo proděravějí ( prasknou ) i gumovky - vždy v mmístě, kde se na straně palce ohýbá noha.... Už jsem letos takhle zlikvidovala troje smajlík jen za podzim ( ne že bychom je znova kupovali, ale už koupené jsem postupně zlikvidovala celé rodině ).
Někdo říkal, že dřív byly gumovky z gumy a tyhle jsou z plastu, který je křehký a praská.
Prosím, nemáte tip, jak mají vypadat a kde se dají koupit normální gumáky na práci? Nejradši ty nízké, i bez zateplení...
Nikoli na pletí záhonku na balkóně:-(
Je jedno, zda budou černé, zelené nebo bílé, ale aby byly z té měkké gumy, co není křehká. Prodavači nemají o ničem ponětí, to jsem zkoušela. V obchodě jim gumovky nepraskají...
Díky za pomoc:-)

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 18:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.66

Strejda prodává gumovky z Německa, vozí je přímo ze skladu, vzala jsem si jedny od něho a jsou to ty nejlepší gumovky, co jsem kdy měla, kvalitní pevná podrážka, uvnitř jsou z neoprenu nebo co to je, takže do nich nosím slabou ponožku a zatím v nich jsem ještě nemrzla, jsou i hodně vysoký, pohodlný, jen ze začátku je to nezvyk, že jsou trošku těžší, než normální gumovky co jsem byla zvyklá,ale nedám na ně dopustit, nosím je ke koním furt, ale na ježdění už mám jiný boty....

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 18:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.66

http://www.e-rybarske-potreby.cz/rybareni/obleceni-a-obuv/rybarske-gumovky-spro.html

Hledala jsme na netu který jsou stejný jako ty moje, uplně na to tata jsou tyto stejný, jen jiná značka,ale za takovou cenu je teda strejda neprodává:D Mám je za třetinu...

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 18:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.21

Jasně. V pracovních oděvech. Přesně takové máme z rodiny všichni už několik let. Nepraskly nám ani jedny jen jich pár sežral pes, když byl malej... :-)

http://www.sans.cz/pracovni-a-ochranne-pomucky/pracovni--bezpecnostni-obuv-holinky/gumove/gumove-holinky-30-21-gh.html

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 18:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.33.14

Ahoj já mam holinky značky Tretorn a mohu jenom doporučit. Jiné už bych nebrala. Mám model který má uvnitř silný neopren a i ve vysokých mrazech mi nikdy nebyla zima. Používám je docela intenzivně už několik let a zatím drží. Cena je sice trochu vyšší ale vydrží hodně a jsou fakt super a pohodlné.

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 19:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.250

Mám rybářské ale stály 1300 :/ ale mám je snad už pátej rok a držej...

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 20:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.31

v Kuníně jsem koupila neoprenové gumáky. drží několik let. není v nich zima, nekloužou, drží jak lutheránská víra

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 20:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.180

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
v Kuníně jsem koupila neoprenové gumáky. drží několik let. není v nich zima, nekloužou, drží jak lutheránská víra

V Kuníně ve Vojenském?

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 20:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.31

jj, tam

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 20:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.180

jj, tam

A kolik zhruba stály?

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 20:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.31

už je to delší dobu, ale cca 700-800kč, ale mám pocit, že to byla nějaká akce

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 20:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.235

Jenže tam je na prd, že ty velikosti jsou vyloženě loterie, takže je to fakt o náhodě co tam kdo koupí. Ale některé modely vypadají dost dobře...jen kdyby byly v mém čísle smajlík

Neregistrovaný uživatel

31.1.2012 21:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.66

Jenže tam je na prd, že ty velikosti jsou vyloženě loterie, takže je to fakt o náhodě co tam kdo koupí. Ale některé modely vypadají dost dobře...jen kdyby byly v mém čísle smajlík

Jaké číslo potřebujete, tyto typy se dají sehnat i za 500kč.

Neregistrovaný uživatel

1.2.2012 00:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.138

Poslední roky jsem řešila stejný problém.
Mimo koní pracuju u krav, takže zoufalství. Všecko, co bylo v dosahu jsem vyzkoušela - všecko šunty, co praskaly, v mrazech tvrdly a byla v nich strašná zima. Ať byly tenké, nebo silné, všecko stejná kvalita smajlík.
Pak jsem sehnala DUNLOPky - prostě další náhodný pokus řadě - a nadšení.
Lehounké, tenké, ohebné, ani teď v mrazech netvrdnou, je mi v nich teplo ( kupuju vždy o 2 čísla větší kvůli pohodlí, teplým ponožkám).
Mám už druhé, ty první jsem prochodila ( to se mi stalo naposled v gumákách komunistické výroby, ty novodobé šmejdy vždycky praskly někde z boku).
Takže za mně, DUNLOP má :-):-):-)

Neregistrovaný uživatel

1.2.2012 00:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.138

Poslední roky jsem řešila stejný problém.
Mimo koní pracuju u krav, takže zoufalství. Všecko, co bylo v dosahu jsem vyzkoušela - všecko šunty, co praskaly, v mrazech tvrdly a byla v nich strašná zima. Ať byly tenké, nebo silné, všecko stejná kvalita smajlík.
Pak jsem sehnala DUNLOPky - prostě další náhodný pokus řadě - a nadšení.
Lehounké, tenké, ohebné, ani teď v mrazech netvrdnou, je mi v nich teplo ( kupuju vždy o 2 čísla větší kvůli pohodlí, teplým ponožkám).
Mám už druhé, ty první jsem prochodila ( to se mi stalo naposled v gumákách komunistické výroby, ty novodobé šmejdy vždycky praskly někde z boku).
Takže za mně, DUNLOP má :-):-):-)

Ještě odkaz třeba tady: http://www.totalprotect.cz/holinky-dunlop-ecofort-universal-black
Po netu se toho dá najít dost...

Neregistrovaný uživatel

1.2.2012 06:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.17

Dají se takové koupit,jen se v nich nesmí moc často chodit :)

Neregistrovaný uživatel

1.2.2012 09:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.5.32

V dnešní době je nenosit vůbec, dneska se boty kupují pouze na parádu, ne na nošení:-D když boty, které si koupíte používáte, pak se nemůžete divit, že se rozpadnou, či prochodí:-D slova dnešních prodejců obuvi...Jo je ten svět zvláštní, kde jsou ty doby, kdy si človek trošku připlatil, koupil si kvalitní obuv a vydržela mu skorem celý život!Dneska si připlatíte a výsledek je stejný jako od vietnamce:-D

Neregistrovaný uživatel

1.2.2012 10:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.53.1

Já mám taky ty z pracovních oděvů, ty nezateplené nízké stály asi 220Kč, mám je už 4rokem a chodím v nich prakticky pořád, krom dnů kdy je sucho a teplo. A nemám nejmenší problém s tím, že by někde praskaly, drží naprosto dobře. Loňskou zimu jsem v nich odchodila celou a to se teploty pohybovaly u nás kolem -20 i několik týdnů v kuse. Beru do nich opravdu silné doma pletené ponožky. A i tak když se na chvilku zastavím tak je pravda, že mi v nich nohy mrznou, ale nepraskají. Letos jsem si koupila termoboty za 800Kč a předpokládám, že po zimě poletí leda do popelnice. To bych si už v životě nekoupila!!Raději si připlatím o litr víc na pořádných celokožených termobotách, které vydrží. Ale ty obyč termoboty to je akorát tahání peněz lidí. Beran uvnitř se slehnul a prodřel ani ne za 10dnů, koženková výstuha na vnitřní straně holeně popraskala a je z půlky oloupaná, a přechod gumové boty v textílii se roztrhal, na lýtku se rozjely švy. No opravdu děs a to jsem je 4reklamovala a jediné na co se prodejce zmohl bylo že mi vrátil půlku ceny a boty k tomu. To jsem si mohla koupit boty u vietkonga za 300 farmářky s pořádným kožichem a vydržely by určitě i další sezonu.

Neregistrovaný uživatel

1.2.2012 10:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.66

V dnešní době je nenosit vůbec, dneska se boty kupují pouze na parádu, ne na nošení:-D když boty, které si koupíte používáte, pak se nemůžete divit, že se rozpadnou, či prochodí:-D slova dnešních prodejců obuvi...Jo je ten svět zvláštní, kde jsou ty doby, kdy si človek trošku připlatil, koupil si kvalitní obuv a vydržela mu skorem celý život!Dneska si připlatíte a výsledek je stejný jako od vietnamce:-D

Za tohle bych tolik netvrdila, já mám kvalitní značkové gumovky, přímo dovezený z němec, akorát za takový tady chtějí 1500 co jsem ceny porovnávala, mám je dost dlouho, táta je má taky a ten si bot neváží a drží mu,kolikrát si je nechal venku před dveřma i přes noc, gumovky nepraskají, jsou uvnitř s neoprenem, takže do nich ani necpu tlustou ponožku, je v nich teplo:-)

Neregistrovaný uživatel

1.2.2012 10:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.53.1

Za tohle bych tolik netvrdila, já mám kvalitní značkové gumovky, přímo dovezený z němec, akorát za takový tady chtějí 1500 co jsem ceny porovnávala, mám je dost dlouho, táta je má taky a ten si bot neváží a drží mu,kolikrát si je nechal venku před dveřma i přes noc, gumovky nepraskají, jsou uvnitř s neoprenem, takže do nich ani necpu tlustou ponožku, je v nich teplo:-)

Jak z eshopu poznám to zda mají ten neoprén uvnitř?? POkud to tam není nutně napsané? Všichni si tu ty holiny uvnitř s neoprenem chválíte, že v nich není zima ani v mrazech, tak se ráda taky nechám poučit :) abych věděla co na příští zimu pořídit :)

Neregistrovaný uživatel

1.2.2012 10:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.66

Jak z eshopu poznám to zda mají ten neoprén uvnitř?? POkud to tam není nutně napsané? Všichni si tu ty holiny uvnitř s neoprenem chválíte, že v nich není zima ani v mrazech, tak se ráda taky nechám poučit :) abych věděla co na příští zimu pořídit :)

Tak tohle ja nevím jak to poznáte, pokud ten neopren mají, tak by to melo být napsané, ale ja ty gumáky nekupovala na eshopu, dostaly se ke mě náhodně a jsem za ně ráda.....

Neregistrovaný uživatel

1.2.2012 13:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.54.42

Mně když praskly gumáky, tak vždy těsně nad patou, jak se opírám při zouvání. Taky jsem ještě nenarazila na žádné, které by vydržely. Zkusím ty Dunlopky, ty vypadají dobře.

Neregistrovaný uživatel

1.2.2012 20:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.253

Já si v létě koupila nízké gumáky v LÍDLU (červený s kytičkama :-) ) chodím v nich (jen u koní) i v tech mrazech a zatím drží :-)

23.4.2016 15:41
filiplm

XXX.XXX.35.245

Také jsem zakoupil zelené zateplené gumáky, které bohužel vydržely ani ne 2 měsíce, praskly v místě prstů, kde dochází k ohybu. Zateplená vložka se vyzouvala s nohou místo, aby uvnitř zůstala, Co dodat, prostě PVC gumáky. Bohužel ani druhé, ty samé gumáky, dlouho nevydržely. V nehluboké kaluži / 10 cm / jsem brzy ucítil, jak mi do gumáky zatéká voda, a to prasklým místem. Další jsem nekoupil. Místo toho jsem zasedl k počítači a do zboží jsem zadal, gumáky, nakonec jsem si vybral Dunlop, sice jsem je nikdy dříve neměl, a proč nezkusit, mám je už 4 roky a paráda. Nosím je v létě v zimě a pořád drží. Objednal jsem raděj o dvě čísla větší s tím, že v zimě vložím teplou ponožku, nebo seženu do nich zateplenou vložku, a tak se také stalo.

23.4.2016 18:29
m i s i c k a

XXX.XXX.98.180

Ludmilk napsal(a):
Https://www.vochoc.cz/pracovni-obuv/holinky-a-galose/detail-vyrobku.php?idVyrobku=3584&idKategorie=44
Držáky

Měla jsem je 3 roky, když bylo mokro a bahno tak jsem je nosila. Letos se mi na jaře samy začaly rozpadat - v místě achil.šlachy se udělaly díry, na obou gumákách během 14 ti dní. Ale za mě jsou to nej gumáky - levné, nejsou těžké a mají úzký obvod, tak nepadá seno a bordel do nich.

23.4.2016 18:43
Ludmilk

XXX.XXX.78.82

m i s i c k a napsal(a):
Měla jsem je 3 roky, když bylo mokro a bahno tak jsem je nosila. Letos se mi na jaře samy začaly rozpadat - v místě achil.šlachy se udělaly díry, na obou gumákách během 14 ti dní. Ale za mě jsou to nej gumáky - levné, nejsou těžké a mají úzký obvod, tak nepadá seno a bordel do nich.

Já je mám na nohou 2x denně.Opravdu denně a drží.Vydhnout je, jsou jak nový.Před nimi jsem měla gumovky z Lidlu, skoro ve stejnej cenovej relaci a vydržely cca 3 měsíce.Co si budeme povídat, ony díry na achilovkách vznikají v první řadě tím, že gumovky zouváme o špičku druhé gumovky Ale za mě super, v porovnání cena, výdrž-nejlepší

23.4.2016 19:14
filiplm

XXX.XXX.35.245

Gumáky Dunlop pricemastor jsou lehčí než Dunlop Acifort, které taky mám, je to způsobeno tím, že nemají ocelovou špici a planžetu, jako D. Acifort. Dříve jsem měl obyčejné PVC gumáky z OBI, ale brzy odešly do věčných lovišť, po prasknutí, dnes už o ně ani nezavadím, vyhazování peněz.

Tom_1988

23.4.2016 22:48
Tom_1988

XXX.XXX.168.58

Zdravím, pokud koukáte po gumákách, které jsou lehké a na zimu mají zateplenou vložku tak mám pro vás tip:http://www.nahazuj.cz/Gumaky-Lemigo-Holiny-Grenlander-862-EVA-d5726.htm

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.4.2016 13:10

Tyto od Toma rozhodně nedoporučuju. Je to z takového materiálu jako jsou Crocsy. A jak už tu předchozí říkaly - vložka se vyzuje s prvním vyzutím boty a blbě se vrací. Navíc se na vnitřní chlupatou vložku nachytává seno, protože jsou to boty poměrně široké a netvárné, nedají se pořádně strčit do nohavice. Sice jsou teplé a pohodlné na noze (lehké), ale velmi nepraktické: 1) klouže podrážka,2) vyzouvá se vložka,3) hodně chytlavá vložka pro cizí materiály

24.10.2017 12:25
dodoslav

XXX.XXX.51.100

Nedávno jsem si zrovna kupoval gumáky na tomto slovenském webu-
https://www.cooltopanky.sk/panske-gumaky
Můžete si tam vybrat gumáky na práci, ale také třeba na outdoor procházku v přírodě..

25.10.2017 07:44
sisi58

XXX.XXX.191.1

dodoslav napsal(a):
Nedávno jsem si zrovna kupoval gumáky na tomto slovenském webu-
Můžete si tam vybrat gumáky na práci, ale také třeba na outdoor procházku v přírodě..

Pánské mají větší výběr.Dívala jsem se na dámské. Popis ve smyslu, že jsou to gumáky, mi moc nepomůže v rozhodování, zda koupit, i ne.
https://www.cooltopanky.sk/damske-gumaky-demar-rainny-s-0051-b-zelena.

25.10.2017 23:26
helas

XXX.XXX.12.12

Zkus holínky Dunlop - třeba tady:
http://www.forjobprotect.cz/holinky-dunlop
Mám je už tři roky a drží. Ty moje stály asi 500, -. Koupil mi je manžel - motorkář smajlík

26.10.2017 06:31
peggi16

XXX.XXX.41.2

Já jsem kupovala Sealsy v mysliveckých potřebách. Dá se v nich běžně chodit, celkem drží nohu, chodím v nich normálně do lesa. Hlavně jsou opravdu z gumy a ne z plastu. Takže mi zatím nepraskly (mám je 2 roky). Stály mě jen 780, - Kč (to mi dal chlap slevu 200, - Kč). Takže super cena.

Dunlopy jsem taky měla, cosi vydržely, ale nakonec stejně praskly. Ale pár let jsem je taky měla. Okolo koní stačí bohatě.

Ještě prý nejsou špatné holínky z firmy Tigar.

26.10.2017 07:44
ondra159

XXX.XXX.9.162

Je velice jednoduché jít do krámu, vytasit 2 nebo 3 tisíce a dle rad z diskuze čekat, jestli ultramoderní vyzouvající se PVC, gumovky, vydrží alespoň do záruky... Koupil jsem na burze nepoužité gumovky SVIT Gotwaldov Czechoslovakia za stovku. I když mají dneska 28 let, guma je krásně měkká, bez pochyby byly dobře uskladněny. Neočekávám, že budu muset příštích 10 let gumovky řešit. Takže kdo hledá, najde.

26.10.2017 08:21
stacey

XXX.XXX.194.90

Mám gumovky z Globusu, asi za 250, - Kč. A drží už druhý rok.

26.10.2017 09:58
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Tak tohle ja nevím jak to poznáte, pokud ten neopren mají, tak by to melo být napsané, ale ja ty gumáky nekupovala na eshopu, dostaly se ke mě náhodně a jsem za ně ráda.....

No neopren je do určité míry dobrý, ale jestli hodně potíte, tak je to na levačku, protože je naprosto neprodyšný. Pokud se vám v tom zpotí noha a nemůžete se přezout do suchých ponožek, tak ta vlhkost vevnitř zůstává a v chladu to začne brutálně studit.

V tiché naději, že najdu konečně dobré boty na zimu, jsem si neopreny pořídila a navzdory dobrým funkčním termoponožkám (i ne termo) se mi v tom vždycky zpotila noha a potom do 30min mi v tom byla kosa jak blázen.

Vyzkoušela jsem všechno možné. Nakonec prozatím vyhrávají indukční vložky do bot, které v sobě mají baterky a po spuštění vysloveně hřejou nohu + samozřejmě přezouvání se... S těmi jsem schopná odjezdit dva koně v -17 a cítit po těch 2 hodinách ještě prsty na nohou.

7.1.2018 10:41

Vyťahujem staršiu tému a prosím o radu. Niekoľko rokov som mala gumáky Ilse jacobsen(na prvy pohlad imidžovky, ale držali super), zľahka podšité, celoročne super, ale na ozajstnú zimu už nie. Kúpila som teda nie úplne lacné gumáky Hart, prvé štyri mesiace úplne nadšenie, ľahké, príjemné na chodenie, pohodlné a naozaj dobre zateplené- neoprén. Po tých mesiacoch praskli vpredu v ohybe. Vyreklamovala som, poslali nové, je január, ěste nebola žiadna zima a opäť praskli. Takže som sa dosť nahnevala, ďalší kus už nechcem a hľadám niečo iné.
Moja predstava sú gumáky s dobrou podrážkou(nie príliš tvrdé), zateplené neoprénom a nemám problém si ani priplatiť. Ale chcem kua gumáky, čo neprasknú po pár mesiacoch používania. Mala som na nohe aj gumáky značky gumleaf, ale sú strašne široké hore a podrážka mi prišla tvrdá... máte niekto nejaký tip? Vďaka.

7.1.2018 11:30
peggi16

XXX.XXX.61.147

Můj otec má tyhle (jsou sice lovecké, ale to snad nevadí) https://pracovni-obuv.heureka.cz/lovecke-holinky-tigar-91994-one-s-neoprenem-a-bocni-prezkou/#
Měli by prodávat i zimní variantu. Jsou opravdu měkkoučké a pohodlné, dobře se vyzouvají. Má je již dlouho a jsou stále ok.
Holínky by měly být z kvalitního kaučuku, aby nepraskaly. Já jsem koupila holínky Seals (taky myslivecké), podrážku mají teda takovou tvrdší a jsou krapet těžší, ale to mi vůbec nevadí. Mám je již přes dva roky a jsou výborné.
Spíš by Vám vyhovovaly ty Tigary...dle Vašich požadavků.

8.1.2018 07:34
makki

XXX.XXX.109.203

Já si opakovaně kupuji Dunlop a vydrží vždy několik let.

8.1.2018 10:36

peggi16 napsal(a):
Můj otec má tyhle (jsou sice lovecké, ale to snad nevadí) https://pracovni-obuv.heureka.cz/lovecke-holinky-tigar-91994-one-s-neoprenem-a-bocni-prezkou/#
Měli by prodávat i zimní variantu. Jsou opravdu měkkoučké a pohodlné, dobře se vyzouvají. Má je již dlouho a jsou stále ok.
Holínky by měly být z kvalitního kaučuku, aby nepraskaly. Já jsem koupila holínky Seals (taky myslivecké), podrážku mají teda takovou tvrdší a jsou krapet těžší, ale to mi vůbec nevadí. Mám je již přes dva roky a jsou výborné.
Spíš by Vám vyhovovaly ty Tigary...dle Vašich požadavků.

Vďaka za tip, tie harty sú práve tiež poľovnícke a z kaučuku. Praskli dvakrát

20.8.2019 12:46
dodinula

XXX.XXX.51.100

dnes se dají koupit hodně kvalitní a pohodlné gumáky, které vám při dlouhodobém nošení nezničí nohu..vlastně se jedná o takové profi holínky..podle mě třeba když jdete na houby, tak je to lepší volba, než treková obuv-

20.8.2019 17:45
lenacia

XXX.XXX.173.31

Sháním také gumaky, po asi 35 letech co je moje rodina používala na zahradě a já je používala u koní se mi na jedné botě udělala dírka v gumě...
Hledám tedy gumaky ale potřebuji spíše dámské, velikostně 38 ALE na širokou holeň, nechápu proč všude kam přijdou mají gumaky strašně úzké a pánské jsou mi zase moc velké na chodidla, což si nemůžu dovolit kvůli ostruze na patě

20.8.2019 18:19
kapička

XXX.XXX.64.44

Co Decathlon? Sice jsou nižší, ale širší. Já mám ty nejlevnější, těžko říct, jaká je výdrž. Jsou pohodlné, jen ze vnitř je jenom guma, žádný textil.

20.8.2019 18:37
lenocka

XXX.XXX.60.146

kapička napsal(a):
Co Decathlon? Sice jsou nižší, ale širší. Já mám ty nejlevnější, těžko říct, jaká je výdrž. Jsou pohodlné, jen ze vnitř je jenom guma, žádný textil.

Joo, ty jsou super! 👍 Mám zelené vysoké, třetím rokem a drží, jsou ohromně příjemné a lehké a i širší lýtko se do nich v pohodě vejde. A za fajn cenu co pamatuju. Za sebe doporučuju!

21.8.2019 06:30
lenacia

XXX.XXX.173.31

Tak jo tak snad ukecam řidiče aby mě tam vzal až budeme v Plzni

8.11.2020 13:56
Hyblos

XXX.XXX.227.97

Ahoj, co PVC gumáky od Demaru. Praská ten materiál? Jak dlouho je máte s/bez poškození? Plánuji je na sníh, mráz, bláto, déšť, stoupání na rýč.

Před pár lety tu někdo PVC hanil, ale za tu dobu mohli materiál vylepšit.
Přemýšlím i o EVA pěnových holínkách, ale tam se toho stoupání na rýč obávám.

Děkuji za všechny postřehy ohledně PVC.

Přidejte reakci

Přidat smajlík